Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canımmm Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Evet bayadır giremiyorum. Gebelikte takibini yapmışmıydınız protein s değerinin yükselmişmiydi?

kızlar bu gün tekrar beta hcg baktırdı doktorum pazartesi 26 idi bu gün 19 cıktı cok üzüldüm ama heralde bu kimyasal gebelik nasıl bişe oluyo anlamadım ilk defa başıma geliyor.
canım kimyasal gebelik geçiriyorsun çok geçmiş olsun iki ay öncede ben yaşadım üzülme.
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin.
canım yeni gelen arkadaşlar var. onlardan da bilgilerini alsan da ilk sayfaya eklesen iyi olur.ben unutuyorum, kimin neyi vardı diye?

emineciğim bir kaç defa bazı arkadaşlardan bilgi istedim listeye eklemek için listeye eklenmek istemeyenler oldu o yüzden artık bişe demiyorum ilk sayfada listemiz zaten eklenmek isteyen olunca benide listeye ekleyin diye yazıyor arkadaşlar canım.

teşekkür ederim tatlım niye böle oldu rum ilk defa başıma geldi şaşırdım acıkcası belkide stresden oldu.

şimdi clexan başlamışdı doktorum onu bırakmam gerek galiba dime cnm bide kaç gün gectikden sonra adet oldun

şimdi clexan başlamışdı doktorum onu bırakmam gerek galiba dime cnm bide kaç gün gectikden sonra adet oldun

Evet tatlim bende iki gun vuruldum, ama kan degerim yukselmeyince biraktim, progestanda vermisti, onuda biraktim. Bende henuz adet olmadim ama 35-40 gun sonra diolar, simdi kanaman nasil peki,

Hadi bilmiyordum ole oldugunu ama kasma kendini tamamen stresten oluyo, adetin gecikmesi erken gelmeside, sikma kendini bukadar aman canimm

anladım canım. haklısın. şimdi yeni gelenler varya bilmiyorlardır senin eklediğini diye düşünüyorum. ben senin adına bir uyarı yapıyım o halde.

durumun netleşmeden bırakma bence iğneni. hamile değilsen ve de kimyasal gebelikse bile iğne kullanamnın sakıncası yok. dr un ne derse öyle yap. benim dr um adet tarihimde bile kullandırıyor, yani hamile kalmak istediğim ayki ilk adet günümde başlıyorum, hamile kalmasam bile 3 ay aralıksız kullandıracak. o yüzden kendiliğinden kesme iğneni. kanın sulanır, kötü bir şey olmaz merak etme.

Gozunaydin canim allah saglikla kucagina almaya nasip etsin insallahh:)

arkadaşlar ilk sayfada listemiz var. orda yazılı olan bilgilere göre kendi bilgilerinizi sevinç arkadaşımıza yazarsanız listeye sizi de eklesin. o liste bizler için iyi bir yol gösterici oluyor, hem de birbirimizi tanımamamız için iyi bir araç. hem yeni gelenler de kimin ne mutasyonu var, ne kullanmış ve neticede hamile mi, doğum yapmış mı görüyor. bulunduğunuz şehri de belirtirseniz aynı şehirden olanlarla iletişime geçmeniz için iyi bir araç olacaktır.

Evet ya ben kimseyi bilmiyorum neyi nesi var, listeden bakioyodum bazilariniz yok, herkes tam bilgilerini eklesin iyi oluyor, adanali pihtidas varmi mesela aranizda yeniler

bende eklenmek istiyorum ama daha değerlerimi bilmediğim için eklenemedim inşallah önümüzdeki hafta öğrenicem ya o zaman yazarım

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.manisadayım.2 düşük yaptım 6.haftalarda bütün tahliller yapıldı sorun mthfr 677 heterezigot.ama bu sorun olarak görmüyo doktorlar pek.şuanda folbiol ve bemiks c kullanıyorum.hamile kalınca clexan 0,4 kullanıcam aspirin önermedi doktorum.benide eklerseniz sevinirim...birde güncel listeyi nereden görüyoruz.ilk sayfadaki güncelmi oluyor

birde ilk sayfadaki listenin yarısı açılmıyor yani kimler doğum yapmış okısım görünmüyor acaba sadece bendemi böyle oluyorki

sayfa güncel canım. insanlar söyledikçe sevinç ekliyor, ilk sıradaki kişiler ne durumda bilmiyorum ama sonlardakiler günceldir.
birde ilk sayfadaki listenin yarısı açılmıyor yani kimler doğum yapmış okısım görünmüyor acaba sadece bendemi böyle oluyorki
canım kimin son halini görmek istiyorsan oraya bir tıkla ve sağ oka bas ilerler sonunu görürsün. bir dene. ya da listenin altında ok var onu ilerletirsin sağa.
canım sana 91 tane salavat okudum. allah kabul etsin inş. rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün

canımsın yaa. Allah razı olsun canım. en kısa zamanda muradına erersin inşallah. ben de sana bol bol dua edecem. çok sağol

selamm herkese...Aranıza yeni katılıyorum :))
Benimde başımdan 3 defa olumsuz gebelik geçti.ilk 12 haftalıkken kalbi durmuştu ve kürtaj.Sonra 6 haftalık kendiliğinden düştü.En sonuncusuda 17 haftalıkken amniyon sıvısı azlığından dolayı normal doğum yaptırıldı.Bebektede bir problem çıkmadı.çok küçük olduğundan yaşamadı ( Kromozom testlerimizde bir şey çıkmadı.Trombofili testinde ise sadece mthfr 1298 heterezigor çıktı.Bakalım bundandan sonra nasıl olacak.Şimdi CORASPİN+FOLBİOL kullanıyorum. Yaradan hepimiz için hayırlısını versin.

kızlar bugün hiç halim yok .nasıl uykum var kafamı koysam uyuacağım valla.ben halsiz olunca heralde oğluşumunda pek hareketi yok gibi. kızımın dediği gibi hamilelik zor şey allah isteyen herkese bu zorluğu yaşatsın inşallah:)

kızlar hepinize çok teşekür ederim iyiki varsınız. serap inşallah yarın herşey yolunda gideri

Allahım razı olsun kızlar, sağolun. Evet dün çektirdim en sonunda korktuğum şeyi. Sonucum henüz çıkmadı. Yarın inşallah temiz bir şekilde çıkarda rahatlarım tamamen. Anesteziyle çekildi dün Başkentte. Baya bir bekledim ne yazık ki asistanın yanlış ayarlaması yüzünden. Sonunda aldılar ve gerisi hatırlamıyorum. Sonra uyandığımda ayılma odasına alınmıştım bile ama nabzım 54 e ve tansiyonum 80/30 a düşmüş.oksijen yetersizliği oluşmuş ve hemen oksijene bağladılar. Sonra serum verildi kolumada sürekli nabız ve tansiyon ölçen aleti taktılar. Ve şiddetli bir adet sancıısı çekiyormuşum gibi uyandım anesteziden. Ağrı kesici yaptılar. 4 saat gözlemde kaldım gelişen bu durum yüzünden. Ama şükür şimdi iyiyim. Bu kadar çileye inşallah sonuçlarda iyi çıkarda rahatlarım.

Dün hastanede beklerken canlarım100 tefriciye 100 Rabbiyesir okuduk. Ama Rabbiyesiri tamamlamışsınız. Birde eşim, ben ve annemin emekleriyle 11700 tevhid tamamladık. Rahim filmi sonrası çok kanamam oldu ve devam ediyor. O bitsin hepinizin ismiyle onu dualayacağım inşallah bizim adımıza. Allahım kabul etsin inşallah.. Rabbim dileklerimizi, muradlarımızı versin. Hayırlı evlatlar nasıp etsin. Sağlıkla sıhhatle eksiksiz noksansız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…