ben varım doğaycım protein s değerim 48 çıkmıştı hematoloğa falanda gitmedim epeydir girmiyorsun ben doğum yaptım çok şükür hiç bir sorun yaşamadım gebelikte sabah akşam fragmin 5000 kullandım darısı tüm bebek hasretiyle yananlara olsun hiç moralinizi bozmayın
canım kimyasal gebelik geçiriyorsun çok geçmiş olsun iki ay öncede ben yaşadım üzülme.kızlar bu gün tekrar beta hcg baktırdı doktorum pazartesi 26 idi bu gün 19 cıktı cok üzüldüm ama heralde bu kimyasal gebelik nasıl bişe oluyo anlamadım ilk defa başıma geliyor.
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin.Gunaydin kizlar cok sagolun hepinizi tek tek opuyorum merak etmissiniz allah razi olsun.
Muayene guzeldi ilk basta korktum cunku kalp atisi gorunmedi resmen eski yasadiklarim gecti aklimdan sonra baktim ki ufacik bir kelebek cirpiniyor doktorda bisey oldu sanmis hic beklemiyorum bole bisey bnde korktum dedi ama rabbime cok sukur iyiyiz buyumus evladim 10 haftalik olduk bile insallh boyle sorunsuzca devam eder . Kucagimiza almak saglikli sihhatli gormkte nasip olur ins. Rabbim hepimize versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah . Clexani 0.6 cikaracak cunku bnm mutasyonlarim biraz fazla bu gerekli dedi bundan sonrasi rabbime kalmis ...
canım yeni gelen arkadaşlar var. onlardan da bilgilerini alsan da ilk sayfaya eklesen iyi olur.ben unutuyorum, kimin neyi vardı diye?
canım kimyasal gebelik geçiriyorsun çok geçmiş olsun iki ay öncede ben yaşadım üzülme.
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin.
emineciğim bir kaç defa bazı arkadaşlardan bilgi istedim listeye eklemek için listeye eklenmek istemeyenler oldu o yüzden artık bişe demiyorum ilk sayfada listemiz zaten eklenmek isteyen olunca benide listeye ekleyin diye yazıyor arkadaşlar canım.
Canim.bende gecen ay yasadim uzulme doktorlar bunu dusukten saymio bile, zaten adet gibi vucuttan atiyosun, korkma hem kurtaj olmadigina sukret, hemde bu cocugunun olabildiginin belirtisi, o yuzden sukret, insallah bundan sonrasi guzel olur canum, aklina takilan varsa sor
şimdi clexan başlamışdı doktorum onu bırakmam gerek galiba dime cnm bide kaç gün gectikden sonra adet oldun
yok cnm zannetmiyorum benimki tamamen psikolojik ben adet olmayayım diye kendimi baskılıyorum çünkü dün sonucu aldıktan sonra adetin ilk belirtileri geldi ben bi keresinde 20 günümün geciktiğini bilirim nasıl kastıysam sen anla yani şimdi eğer devamı gelmezse adet söktürücü içeçeğim
anladım canım. haklısın. şimdi yeni gelenler varya bilmiyorlardır senin eklediğini diye düşünüyorum. ben senin adına bir uyarı yapıyım o halde.canım kimyasal gebelik geçiriyorsun çok geçmiş olsun iki ay öncede ben yaşadım üzülme.
gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin.
emineciğim bir kaç defa bazı arkadaşlardan bilgi istedim listeye eklemek için listeye eklenmek istemeyenler oldu o yüzden artık bişe demiyorum ilk sayfada listemiz zaten eklenmek isteyen olunca benide listeye ekleyin diye yazıyor arkadaşlar canım.
şimdi clexan başlamışdı doktorum onu bırakmam gerek galiba dime cnm bide kaç gün gectikden sonra adet oldun
Gunaydin kizlar cok sagolun hepinizi tek tek opuyorum merak etmissiniz allah razi olsun.
Muayene guzeldi ilk basta korktum cunku kalp atisi gorunmedi resmen eski yasadiklarim gecti aklimdan sonra baktim ki ufacik bir kelebek cirpiniyor doktorda bisey oldu sanmis hic beklemiyorum bole bisey bnde korktum dedi ama rabbime cok sukur iyiyiz buyumus evladim 10 haftalik olduk bile insallh boyle sorunsuzca devam eder . Kucagimiza almak saglikli sihhatli gormkte nasip olur ins. Rabbim hepimize versin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah . Clexani 0.6 cikaracak cunku bnm mutasyonlarim biraz fazla bu gerekli dedi bundan sonrasi rabbime kalmis ...
arkadaşlar ilk sayfada listemiz var. orda yazılı olan bilgilere göre kendi bilgilerinizi sevinç arkadaşımıza yazarsanız listeye sizi de eklesin. o liste bizler için iyi bir yol gösterici oluyor, hem de birbirimizi tanımamamız için iyi bir araç. hem yeni gelenler de kimin ne mutasyonu var, ne kullanmış ve neticede hamile mi, doğum yapmış mı görüyor. bulunduğunuz şehri de belirtirseniz aynı şehirden olanlarla iletişime geçmeniz için iyi bir araç olacaktır.
arkadaşlar ilk sayfada listemiz var. orda yazılı olan bilgilere göre kendi bilgilerinizi sevinç arkadaşımıza yazarsanız listeye sizi de eklesin. o liste bizler için iyi bir yol gösterici oluyor, hem de birbirimizi tanımamamız için iyi bir araç. hem yeni gelenler de kimin ne mutasyonu var, ne kullanmış ve neticede hamile mi, doğum yapmış mı görüyor. bulunduğunuz şehri de belirtirseniz aynı şehirden olanlarla iletişime geçmeniz için iyi bir araç olacaktır.
sayfa güncel canım. insanlar söyledikçe sevinç ekliyor, ilk sıradaki kişiler ne durumda bilmiyorum ama sonlardakiler günceldir.arkadaşlar benide listeye eklermisiniz.manisadayım.2 düşük yaptım 6.haftalarda bütün tahliller yapıldı sorun mthfr 677 heterezigot.ama bu sorun olarak görmüyo doktorlar pek.şuanda folbiol ve bemiks c kullanıyorum.hamile kalınca clexan 0,4 kullanıcam aspirin önermedi doktorum.benide eklerseniz sevinirim...birde güncel listeyi nereden görüyoruz.ilk sayfadaki güncelmi oluyor
canım kimin son halini görmek istiyorsan oraya bir tıkla ve sağ oka bas ilerler sonunu görürsün. bir dene. ya da listenin altında ok var onu ilerletirsin sağa.birde ilk sayfadaki listenin yarısı açılmıyor yani kimler doğum yapmış okısım görünmüyor acaba sadece bendemi böyle oluyorki
canım sana 91 tane salavat okudum. allah kabul etsin inş. rabbim sonunda hepimizin yüzünü güldürsün
kızlar hepinize çok teşekür ederim iyiki varsınız. serap inşallah yarın herşey yolunda gideri
Allah yardımcın olsun canım hayırlara çıkartsın inşallah ben de çektirmiştim benim perde vardı inşallah bişey çıkmaz ama biçok şeyin teşhiz edilmesi açısından kolaylık hem tüplerde tıkanıklık falan varsa onları da açıyo nerde çektiriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?