Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım pıhtılaşmada yediklerin öyle bir günde etkileyecek değildir sanırım. ben mesela öyle et canavarı bi insan değilim. düşükten önce yediklerim de genelde bitkisel. yalnız şöyle bir durum var. bizim bir genetik yatkınlığımız var. hamilelik de kadınlarda pıhtılaşmayı tetikleyen bir faktör. o yüzden biz genetik yetkınlığımız olduğundan hamileikte normal kadınlara göre iki kat bu durumu yaşıyoruz. şimdi ben bu diyeti yapıyorum ama sanmıyorum ki kan değerlerim iki günde düzelsin. zannederim zaman alacak. ne deyim allah yardımcımız olsun.

slm arkadaşlar ben az kendimden bahsedim gerci daha öncede anlattım ama ben 39 yaşında 2 oglum var 18 14 yaşlarında ma biz 3 cüyü düşündük 3 yılı gecti düşünli bu arad farkedilmiyen bir düşügüm oldu son 1 yılın icindede 2 tanede 9 10 haftalık 2 gebeligim oldu son kürtajımdpatolojide parseyel mole denildi 6 ay korunmam lazımmış ama dr m bide genetik test yaptırmamı istedi bende başkent hastanesine gittim genetik testler icin orda kromozonla karyotip verdim kendimin ve eşimin temiz cıktı onlar orda bide cok iyi bir kadın dogumcuya muane oldum dr baktı kürtajdan 15 gün sonraydı parca kalmış dedi oda kürtaj yaptı patoloji yolladı parcaları o temiz cıktı bu arad ben hacetepe hastanesien kan pıhtılaşması icin tezt verdim ordakide paı 4g/4g homozıgot cıktı dr m bide hmotolojiye git dedi onada gittim oda testler yaptı şükür oda temiz cıktı ama dediki düşük ve ölü oldugu icin igne olacan benle aynı bu durumda olan varmı yani kan pıhtılaşma testinde paı 4g/4g homozıgot cıkıpda hemotolojide temiz cıkan varmı aklımşaştı kan pıhtılaşması varmı yokmu:44::44::26::26:

Kizlar bir hamilemiz daha var, gozumuz aydin:) supriz olsun ben isim vermeyim, yarin kendi aciklasin:) herkese iyi gecelerr

Ooo yaramaz olacak bu kiz:) basladik canim bakalim, dua et bana, hepimize:)

bıçak gibi kesildi diyeblirim.bende anlamadım 0,6 lığa çıkarmak tam aksi kanamayı artırırmı? diye düşünürken.....
nasıl yani ben anlayamadım, kanama mı var dı? ne yoğunluktaydı ve ne zaman başladı? iğneyi artırınca mı kesildi? bir anlatır mısın? benim de çok kanamam olur da...
7 ay bence yeterli, çok bile. 6 ay kesin yeter zaten.bence iğne kullanmanı tavsiye eden iyi bir dr bul öncelikle. çünkü bizde iğne şart. bazı dr lar önermiyor ama bence iğnesiz zaten denediğimize göre iğne gerekli... geçmiş olsun.
birde diyet varya onuda yapmak istiyorum ama tam bilmiyorum bu diyeti
Şenay anlatmış diyeti güzel güzel. ben de yazacaktım ama kafana takılan olursa sorabilirsin. bazı dr lar diyeti gerekli bulmaz, bazıları bulur. senin dr un diyet yap demiş galiba. bence dr unla görüş ve diyet listeni al. olmazsa biz anlatırız burda.
1 tane 5 haftalık düşüğüm var. bir tanede 10 haftalıkken kalp durması sonucu kürtajım var. mthfr c677 ve A1298 mutasyonu heterozigot çıktı. hamile kalınca iğne mi kullanıcam. henüz dr a gitmedim...
ben de de seninle aynı mutasyonlar var. ben iğne kullanacam hamile kalınca. tavsiyem iğne tavsiye etmeyen bir dr a devam etmemen. ben birkaç dr a gittim, iğne şart diyen oldu, gereksiz diyen oldu. öncelikle iyi bir dr bul ve bu iğne şart desin...sonra da on un kontrolünde hamile kal, kendiliğinden kalma... geçmiş olsun.
Kizlar bir hamilemiz daha var, gozumuz aydin:) supriz olsun ben isim vermeyim, yarin kendi aciklasin:) herkese iyi gecelerr

lusnica dır o zaman?????? bildim mi?

Duamıza katılmak isteyenarkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet ne okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatı okumadan önce 21kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2-Hangi dilek için okunuyorsaniyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmele çekildikten sonraSalavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, vetünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 291"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 28, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] SALAVAT(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 372
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 405
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 270
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 650
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 133
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 325
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 90
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 3668
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dün başkente gittim ya arkadaşlar, anlatıyım. filiz hanıma gittim. iyi, hoş bir bayan, yumuşak. muayenede perdeye çok taktı. tolga bey perdenin ince olduğunu sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti ama filiz hanım perde üstünde çok durdu. ofis histeroskopi yaptırmamı istedi. o işlem yapılırken perde inceyse kesilebiliyormuş, kalınsa sonra ameliyatla kesilecekmiş. sekretere sordum, sgk farkı ile 300-500 arasıymış, yani işlem anında yapılan ekstra işlemlere göre değişiyormuş fiyat. ama aklıma çok yatmadı. hastaneyi de beğenmedim, çok eski, devlet hastanesi gibi. dr da çok enerjik falan gelmedi bana, oladabilir, olmayadabilir şeklinde konuştu bazı şeyler için, zorla ağzından laf aldım, kesin konuşamadı. iğneyi sordum gereklimi diye, çok da gerekli değil gibi duruyor dedi. hamilelikte de hematolojiye gönderecem dedi. neden, iğne dozajını ayarlamak için mi dedim, evet dedi. yani zorla ağzından laf aldım. aslında bu perde benim aklımın bir köşesinde hep duruyordu zaten, ama ben tolga hocaya güvenmek istiyorum, gerekli olsaydı o da perdeyi alalım diyebilirdi diye düşünüyorum. başka dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten amacım başkentte de kaydım olsun du. ve de oldu. ne olur ne olmaz kaydım oldu hamilelik öncesi. tolga hocaya devam...bu arada muayene fatkı 55 tl.

Ginaydin cnm gecmis olsun tekrar aradgn doktirum kafanda netlesmedi guzel gercekten bayanlar cok ilgili dglker gibi gliyo bnada ama bilemeyiz tbiki bixim icin sifalu ellerin kimde oldugunu allh yardmcimiz olsun ben mide bulantilariyla savasiyorum son hftalarda felaketim ama buna bile seviniyoruz biz ozel anne adaylariyiz...

duamız kaldı mı ne? el birliğiyle bitirsek de perşembeye yetişe iyi olur? ne dersiniz? kimse girmiyor artık buraya yaa. elif yok, sevinç yok, Berna yok, hilal yok, zehra yok...yeniler bile pek girmiyor artık.ben de girmiycem artık o zaman

hakikaten güzel bir durum yaa. mide bulantıları vs gibi bebeğin bize verdiği her tür rahatsızlık bizleri mutlu ediyor değil mi? çünkü o zaman anlıyorsun ki içeride biri var ve yaşıyorbizlerden başka hangi anne adayı acaba bebeğimin kalbi durdu mu, yaşıyor mu hala diye düşünüyordur ki? onların tek derdi acaba kız mı erkek mi dir sanırım o yüzden dediğin çok doğru "özel anne adaylarıyız".

rengarenk
mesajını yeni gördüm canım kusura bakma ne zamandır giremiyorum siteye geçmişe bir göz attım ben hamileliğimin ilk dönemlerinde 2 ya da en geç 3 haftada bir yaptırdım.... biraz pinpirikliyim... gittiğim doktorda ara sıra istiyor benim şansım eşim laborant istediğim zaman eşim yapıyor.... ama şu an ayda bir yaptırıyorum.. içim rahat etsin istiyorum... pt/ınr ve ptt yani protronbin zamanı testi ... malum bizlerin en çok korktuğu şey iğnenin dozunun ayarlanması burda araştırdığımda tek bir mutasyonda dahi 0,6 lık iğne kullananlar var bende de 4 gende mutasyon var insan haliyle endişeleniyor... bir de bu konuda üzerinde uzlaşılan bir görüş söz konusu da değil...

Haklisin kimse girmiyor artik foruma bir sen bir ben takipteyiz girip cikiyor herkes ben bu duaya katilamadim cnm azcikta olsa okumak istiyorum ama bkmadan okuyamiyorum is yerinde gorckler diye korkuyorum elimden geleni ypcam ama
En yakin zmnda sende tkrar hamile kalacaksin cnm insllh

canım sensiz olmaz. sakın gitme buralardan:) canım sana bişey sorucam. sen mercimek çorbası içiyomusun. ya benim çorba çeşidim çok azaldı. senin nasıl gidiyor diyet.

evet ben müdavimlerinden oldum zaten buranın bir ara da selvi benim gibiydi. o da ara verdi. aslında ben de diyorum. kapatıyım girmeyim, haberlere falan bakıyım diyorum ama kopamıyorum burdan yaa. şimdi bir de duayı takip edince hiç ayrılamaz oldum. sen de benim gibisin. ben de bu duadan 100 okudum kaldım. kendiminkini bitiriyim de öyle diyorum. az kaldı o da inşallah. bitirip buraya devam edecem. bir de karnında bebeği ölenler.... diye topik var. ama orası bizden kötü gelen giden yok. bazen oraya da bakıyorum. bizim gibi olanlar var, yoğun da olmayınca sanki girenler pek bilgi alamıyor gibi geliyor bana. ordakilere de bildiklerimi aktarıyım istiyorum ama dediğim gibi faal değiller. zaten kimse girmeyince benim de eski hevesim kalmadı burda. neyse herkesin farklı dertleri, yoğunlukları var. ben yoğun değilim. güzel temennin için çok teşekkür ederim nazifecim

canım sensiz olmaz. sakın gitme buralardan:) canım sana bişey sorucam. sen mercimek çorbası içiyomusun. ya benim çorba çeşidim çok azaldı. senin nasıl gidiyor diyet.

yok şenaycım zaten gitmek istiyorum da gidemiyorum zatenevet içiyorum mercimek ama öyle dolu dolu değil de az miktarda içiyorum. evet çeşit çok azalıyor haklısın. sana aklımdaki çorbalardan sayıyım, yeşil mercimek de içebilirsin, ama az iç. bakliyat alımını onla tamamlayabilirsin, yoğurt çorbası içebilirsin, o zamn da süt alımını o gün kısarsın biraz. mantar çorbası çok yapıyorum tavsiye ederim. havuç çorbası, kabak çorbası, aslında aklına gelen herşeyin çorbasını yapabilirsin, sebzeyi haşla, blendırdan geçir, tencereye yağ koy, az un koy, kavur, biraz süt koy, beşamel sos gibi bir şey olacak sonra kaynamış su koy, sonra da bu haşladığın sebzeyi koy, eksradan pirinç koyabilirsin, erişte koyabilirsin...bildiğin şeylerdir gerçi bunlar ama ben bilmiyormuşsun gibi anlatıyım dedimbir de domates çorbası var en sevdiğim...ben diyeti eskisi kadar katı yapmıyorum şenaycım. biraz daha katılaştırıyım diyorum ama yapamadım bir türlü. ama et, yağ ve kuruyemiş alımına çok dikkat ediyorum pilav ve makarnadan kısamıyorum.bir de hazır gıda bisküvi tarzı yiyorum, form ürünlerden yani. dayanamıyorum napıyım.

Son düzenleme:

Canım ya haklısın valla. Bende şu hastane işleri dolayısıyla fazla giremedim ve duadada ilerleyemedim. devam edelimde bitsin gerçekten. Emine birde sonrasında Lem Yelid okuyalım mı? 70000 adet çekmek gerekiyormuş bebek için. Aslında herkesin kendi çekmesi gerekiyormuş eşleriyle birlikte ayrı ayrı. Ben başladım kendime eşimde başladı ama birde burda topluca okuyabiliriz belki. Hepimiz adına dualarız olur mu?

Canım bana baklagiller tamamen yasak.Yiyemiyorum.Bende sebze çorbaları,şehriye ve tarhana yapıyorum.Mantarda protein vardır diye yapmıyorum.Sebzeyi sevdiğim için çok zorlanmıyorum.Tabi bazen ne yiyeceğini şaşırıyorsun.

Son düzenleme:

Yok canım ya gitmeyin sakın. Valla buraya girmediğim gün merak ediyorum herkesi ben. Birde bu topic faaldi aslında. dualar felan benim çok hoşuma gidiyor ama bir kopukluk oluyor bazen başka şeyler giriyor araya, Devam edelim hepberaber lütfen. Bu beraberlik ve bizi bizden başkası anlamaması bizi birbirimize daha çok bağlıyor ve sorunlarımızı rahatlatıyor. En azından bilmediklerimizi öğreniyoruz, soruyoruz birbirimizden.

Canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH.Ne kadarlık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…