canım pıhtılaşmada yediklerin öyle bir günde etkileyecek değildir sanırım. ben mesela öyle et canavarı bi insan değilim. düşükten önce yediklerim de genelde bitkisel. yalnız şöyle bir durum var. bizim bir genetik yatkınlığımız var. hamilelik de kadınlarda pıhtılaşmayı tetikleyen bir faktör. o yüzden biz genetik yetkınlığımız olduğundan hamileikte normal kadınlara göre iki kat bu durumu yaşıyoruz. şimdi ben bu diyeti yapıyorum ama sanmıyorum ki kan değerlerim iki günde düzelsin. zannederim zaman alacak. ne deyim allah yardımcımız olsun.yaa ben aslında araştıra araştıra bulacam kendi derdime çare sanırım çünkü doktorlar net birşey söylemiyo gece gündüz nette araştırıyorumm birde düşüklerimde dikkatimi çeken bişeyy varr son iki düşüğümde birgün önce birinde iki tabak döner birindede tabaklar dolsusu mangal yemiştim birde üstüne yarım ekmek balık acaba bunlar benim kanımımı iyice pıhtılaştırdı çünkü sonrasında çokk şiddetli bacak ağrısı ve birisi gece biriside sabah düşmüştü sizlerde hatırlamaya çalışın düşük yapmadan en son ne yeidğinizi artık kendi doktorum olcam napiyimm offf
aracımız var onunla geliyoruz.murat inalı biliyorum bende ertugrul akdasa gidiyorum eskiden medicaldeydi o da
iyiyim şükür bulantı ve kusmalar geçmedi günlük bulantım oluyor kusmada ara ara.bebiş iyi teyzesi arada şiddetli tekmeliyor o zaman hissediyorum.sen nasılsın başladın mı çalışmalara
nasıl yani ben anlayamadım, kanama mı var dı? ne yoğunluktaydı ve ne zaman başladı? iğneyi artırınca mı kesildi? bir anlatır mısın? benim de çok kanamam olur da...bıçak gibi kesildi diyeblirim.bende anlamadım 0,6 lığa çıkarmak tam aksi kanamayı artırırmı? diye düşünürken.....
7 ay bence yeterli, çok bile. 6 ay kesin yeter zaten.bence iğne kullanmanı tavsiye eden iyi bir dr bul öncelikle. çünkü bizde iğne şart. bazı dr lar önermiyor ama bence iğnesiz zaten denediğimize göre iğne gerekli... geçmiş olsun.Arkadaşlar ben 13 haftalıkken düşük yaptım 5 ay sonra yine hamile kaldım fakat bu kez de boş gebelik olduğu için kürtaj oldum. yapılan testlerde kan pıhtılaşması çıktı. şimdi 7 ay geçti ve ben tekrar hamile kalmak istiyorum sizce erken mi? hamile kalmadan önce nelere dikkat etmem gerekir yada yapmam gereken birşey olur mu? benim gibi olup da daha sonra sağlıklı bir evlat sahibi olan var mı?
Şenay anlatmış diyeti güzel güzel. ben de yazacaktım ama kafana takılan olursa sorabilirsin. bazı dr lar diyeti gerekli bulmaz, bazıları bulur. senin dr un diyet yap demiş galiba. bence dr unla görüş ve diyet listeni al. olmazsa biz anlatırız burda.birde diyet varya onuda yapmak istiyorum ama tam bilmiyorum bu diyeti
ben de de seninle aynı mutasyonlar var. ben iğne kullanacam hamile kalınca. tavsiyem iğne tavsiye etmeyen bir dr a devam etmemen. ben birkaç dr a gittim, iğne şart diyen oldu, gereksiz diyen oldu. öncelikle iyi bir dr bul ve bu iğne şart desin...sonra da on un kontrolünde hamile kal, kendiliğinden kalma... geçmiş olsun.1 tane 5 haftalık düşüğüm var. bir tanede 10 haftalıkken kalp durması sonucu kürtajım var. mthfr c677 ve A1298 mutasyonu heterozigot çıktı. hamile kalınca iğne mi kullanıcam. henüz dr a gitmedim...
Kizlar bir hamilemiz daha var, gozumuz aydin:) supriz olsun ben isim vermeyim, yarin kendi aciklasin:) herkese iyi gecelerr
Ginaydin cnm gecmis olsun tekrar aradgn doktirum kafanda netlesmedi guzel gercekten bayanlar cok ilgili dglker gibi gliyo bnada ama bilemeyiz tbiki bixim icin sifalu ellerin kimde oldugunu allh yardmcimiz olsun ben mide bulantilariyla savasiyorum son hftalarda felaketim ama buna bile seviniyoruz biz ozel anne adaylariyiz...
hakikaten güzel bir durum yaa. mide bulantıları vs gibi bebeğin bize verdiği her tür rahatsızlık bizleri mutlu ediyor değil mi? çünkü o zaman anlıyorsun ki içeride biri var ve yaşıyorbizlerden başka hangi anne adayı acaba bebeğimin kalbi durdu mu, yaşıyor mu hala diye düşünüyordur ki? onların tek derdi acaba kız mı erkek mi dir sanırım o yüzden dediğin çok doğru "özel anne adaylarıyız".
Haklisin kimse girmiyor artik foruma bir sen bir ben takipteyiz girip cikiyor herkes ben bu duaya katilamadim cnm azcikta olsa okumak istiyorum ama bkmadan okuyamiyorum is yerinde gorckler diye korkuyorum elimden geleni ypcam ama
En yakin zmnda sende tkrar hamile kalacaksin cnm insllh
canım sensiz olmaz. sakın gitme buralardan:) canım sana bişey sorucam. sen mercimek çorbası içiyomusun. ya benim çorba çeşidim çok azaldı. senin nasıl gidiyor diyet.
duamız kaldı mı ne? el birliğiyle bitirsek de perşembeye yetişe iyi olur? ne dersiniz? kimse girmiyor artık buraya yaa.elif yok, sevinç yok, Berna yok, hilal yok, zehra yok...yeniler bile pek girmiyor artık.ben de girmiycem artık o zaman
yok şenaycım zaten gitmek istiyorum da gidemiyorum zatenevet içiyorum mercimek ama öyle dolu dolu değil de az miktarda içiyorum. evet çeşit çok azalıyor haklısın. sana aklımdaki çorbalardan sayıyım, yeşil mercimek de içebilirsin, ama az iç. bakliyat alımını onla tamamlayabilirsin, yoğurt çorbası içebilirsin, o zamn da süt alımını o gün kısarsın biraz. mantar çorbası çok yapıyorum tavsiye ederim. havuç çorbası, kabak çorbası, aslında aklına gelen herşeyin çorbasını yapabilirsin, sebzeyi haşla, blendırdan geçir, tencereye yağ koy, az un koy, kavur, biraz süt koy, beşamel sos gibi bir şey olacak sonra kaynamış su koy, sonra da bu haşladığın sebzeyi koy, eksradan pirinç koyabilirsin, erişte koyabilirsin...bildiğin şeylerdir gerçi bunlar ama ben bilmiyormuşsun gibi anlatıyım dedim bir de domates çorbası var en sevdiğim...ben diyeti eskisi kadar katı yapmıyorum şenaycım. biraz daha katılaştırıyım diyorum ama yapamadım bir türlü. ama et, yağ ve kuruyemiş alımına çok dikkat ediyorum pilav ve makarnadan kısamıyorum.bir de hazır gıda bisküvi tarzı yiyorum, form ürünlerden yani. dayanamıyorum napıyım.
evet ben müdavimlerinden oldum zaten buranınbir ara da selvi benim gibiydi. o da ara verdi. aslında ben de diyorum. kapatıyım girmeyim, haberlere falan bakıyım diyorum ama kopamıyorum burdan yaa. şimdi bir de duayı takip edince hiç ayrılamaz oldum. sen de benim gibisin. ben de bu duadan 100 okudum kaldım. kendiminkini bitiriyim de öyle diyorum. az kaldı o da inşallah. bitirip buraya devam edecem. bir de karnında bebeği ölenler.... diye topik var. ama orası bizden kötü gelen giden yok. bazen oraya da bakıyorum. bizim gibi olanlar var, yoğun da olmayınca sanki girenler pek bilgi alamıyor gibi geliyor bana. ordakilere de bildiklerimi aktarıyım istiyorum ama dediğim gibi faal değiller. zaten kimse girmeyince benim de eski hevesim kalmadı burda. neyse herkesin farklı dertleri, yoğunlukları var. ben yoğun değilim. güzel temennin için çok teşekkür ederim nazifecim
aracımız var onunla geliyoruz.murat inalı biliyorum bende ertugrul akdasa gidiyorum eskiden medicaldeydi o da
iyiyim şükür bulantı ve kusmalar geçmedi günlük bulantım oluyor kusmada ara ara.bebiş iyi teyzesi arada şiddetli tekmeliyor o zaman hissediyorum.sen nasılsın başladın mı çalışmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?