Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

e vitaminini eşim kullandı sperm hareketliliği için düzenli içince gerçekten faydası oldu en azından bizde işe yaradı

çok teşekkür ederim şenaycım.ne güzel şeyler yazmışsın.ağzına sağlık. paylaşma ihtiyacı duydum sanırım birden seninle. sen de arkadaşından bahsediince. çok sağol.

bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. perdeyi hallet mi diyorsun yani. yani tolga bey takma demişti ama napsamki? diretsem de kes mi desem perdeyi. yaa medicanaya mı geçiyor? orası daha pahalıdır değil mi? yani iğne, ilaç rapor için hastaneye yönlendiriyorya , üzüldüm şimdi yaa. oraya geçmeden perdeyi aldırsam mı akayda acaba? sağol canım haber verdiğin için.çok sağol.

Duamıza katılmak isteyenarkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet ne okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatı okumadan önce 21kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2-Hangi dilek için okunuyorsaniyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmele çekildikten sonraSalavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, vetünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 291"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 28, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] SALAVAT(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 372
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 405
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 270
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 650
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 133
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 325
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 3698
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

benimde 4 düşüğüm varr yaş geliyor 35 e off offff allaha şükür bir oğlum var ama 2.de çook istiyorumm sigarayı ve kahveyi çook içiyordum beslembe bozukluğuda vardı bende vitaminsiz besleniyordum yani hamurişi falann acaba bunlarında etkisi olabilirmi düşüklerde şimdi çok şükür sigara ve kahveyi bıraktım vitaminlerimide alıyorum birde yürüyüş spor falan azda kilo versem birde homozigot çıktı bende fakat hemotoloji doktor homseinmidir nedir onun değerini normal bulduğu için yok dedi ama kadın doğumcu homozigotsun ve iğne kullanmalısın dedi bir yorum yapın bana yaa fikirlerinize çok ihtiyacım var

bizde büyüyoruz oğluşum 5 aylık oldu hergün yeni hareketler yapıyor rabbim inşallah bu mucizeyi sizlerede tattırsın dualarım sizinle

ben 36.haftada iğnemi kestim aspirini 37 de kestim ilk sayfada listemiz var ordan inceleyebilirsin spinal sezeryanla sezeryanla 37.haftada doğum yaptım

canım bu raporu nerden çıkartıyorsun???benim doktorum özel hastanede şimdi o bana rapor çıkartabilirmi

özel hastaneler çıkartıyor raporu benim doktorum özel muanesi vardı beni hastaneye yönlendirdi rapor için

bol bol dinlen inşallah kan pıhtısıda bir an önce kaybolur da derin bi oh çekersin

benım hıc yapılmadı.cuma gunu kontrolum var doktoruma soylemeyı dusunuyorum.ayy ben cok heyecanlıyım.2 haftadır gıtmedım kontrole.ınsallah guzel haberler alırım

hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan

slm arkadaşlar ben az kendimden bahsedim gerci daha öncede anlattım ama ben 39 yaşında 2 oglum var 18 14 yaşlarında ma biz 3 cüyü düşündük 3 yılı gecti düşünli bu arad farkedilmiyen bir düşügüm oldu son 1 yılın icindede 2 tanede 9 10 haftalık 2 gebeligim oldu son kürtajımdpatolojide parseyel mole denildi 6 ay korunmam lazımmış ama dr m bide genetik test yaptırmamı istedi bende başkent hastanesine gittim genetik testler icin orda kromozonla karyotip verdim kendimin ve eşimin temiz cıktı onlar orda bide cok iyi bir kadın dogumcuya muane oldum dr baktı kürtajdan 15 gün sonraydı parca kalmış dedi oda kürtaj yaptı patoloji yolladı parcaları o temiz cıktı bu arad ben hacetepe hastanesien kan pıhtılaşması icin tezt verdim ordakide paı 4g/4g homozıgot cıktı dr m bide hmotolojiye git dedi onada gittim oda testler yaptı şükür oda temiz cıktı ama dediki düşük ve ölü oldugu icin igne olacan benle aynı bu durumda olan varmı yani kan pıhtılaşma testinde paı 4g/4g homozıgot cıkıpda hemotolojide temiz cıkan varmı aklımşaştı kan pıhtılaşması varmı yokmu:44::44::26::26:

kızlra yokmu cvp verecek yaa

benimde aynı sizin gibi oldu durumum demekki sizdede hmestotinmi midir nedir yanlış yazdım galiba her neysem bu değerim 10 çıktıydı sınırda15 ti sizde pıhtılaşma yok dedi hemotoloji ama kadın doğumcu homozigot çıktığı için kesinlikle var ve ciddi dedi gebelikte iğne şart dedi bence kadın doğumcuya güvenmek lazım çünkü hemotoloji gebeliği önemsemiyor normal hayatına etkisinden yorumluyor kadın doğumcu ise gebeliğe göre yorumluyor

benimde ondan kafam karışık ama cvp verende yok evet banada paı 4g/4g homozıgot dendi kadın dogumcu igne olacaksın dedi hemotolojideki testler tahliller yaptı temiz am ölü bebklerin oldugu icin igne olacan dedi cvp veren olsa bu konuda yaayan yada:18::18:

Canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH.Ne kadarlık oldu.

15 haftalık

Ooo yaramaz olacak bu kiz:) basladik canim bakalim, dua et bana, hepimize:)

kız mı o nerden çıktı Allah mı söyletti ne?bu arada hamile olan kim kmse itiraf etmemiş hamileyim diye...

canım okulda sorunlarım var okulda girmiyorum eve gelince de girebilirsem girip okuyorum girmezsem kalıyor.9 saat boş dersim vardı 4 saati geri alındı 5saat bosum var birde aynı sende ki gibi gıldır gıcık çok benimde öyle gıldır gıcık insanlarla sorunum var bir de bu bulantı azalacağına artıyor ondanda giremiyorum

ajda sen de pıhtılaşmaya yatkınlık var. bizlerde aynıyız. yani pıhtılaşman aktif değil gebelikte aktif oluyor.biz de bunun için kan sulnadırıcı heparinler kullanıyorz.
elif ben de sana bişey sormak istyorum. ben ateş ölçüyorum da bugün 6. günüm yalnız saatler ileri alındıkta sonra 1 saat rötar yaptı. bir de şimdi namaz kılmıyorum da temizlendikten sonra nasıl olucak sabah namazına kalktıktan sonra yatakta 3 saat geçmesi gerekiyor dediler ateş ölçmek için ben 7 de ölçüyorum namaz da en erken 5 te. ne yapabilirim

aynene dedigin gibi normal hayat icin önemli degil demekki am ben gebelik düşünüyorum ölü bebeklerim var diyince kadın dogumcun igne yazsın dedi öncesinde bişi kullanıyımmı dedim yok dedi bakalım

neden ateş neden ölcülüyor onla ilgili hic birşey bilmiyorum neden ölcülüyorki dr bana öle bişi demediki :18::18:

Emine ben başkentte rahim filmini çok uygun çektirdim. dışarda anestezile 750-500 arası istiyorlardı. orası sadece 35 TL hsg için 20 Tl anestezi için aldı. Hocayada zaten 55 Tl yatıyor toplamda 110 tl ödedim canım. Ama doktorum sağolsun bir garip önemsiyormu, önemsemiyor mu, bilgisindem mi söylüyor yoksa başka birşeyden mi anlayamıyorum onu. Zaten ona son gittiğimden beri gitmiyordum sırf bu yüzden. Ama tetkik uygun diye ona gittim ve o istedi tetkiki. Bugün gidip korudaki doktoruma gösterdim sonucu. Sağ tüpden dış gebelik geçirmiştim ben ve orası tam açık görünmüyordu. çünkü orda hala materyal druyordu bebeğin kesesine ait. Ama o ultrasonla baktı sonrasında rahim filmiyle birlikte sanırım basınçlı ilaçla düşmüş dedi. Çok kanamam oldu çünkü sonunda. Çok sevindim. İnşallah bir sorun kalmaz da tamamen geçer.

Lem Yelid tek başına tesbih şeklinde çekiliyormuş. Doğurmamış anlamını taşıyormuş ve bebek sahibi olmak isteyenler okuyormuş. Sayısı biraz çok ama beraber bitiririz inşallah onuda. Ben birde tek başıma başladım inşallah tamamlarım.

Bu diyet olayınızı sürekli okuyorum ben ya senayla. Acaba hepimize gerekiyor mu? kafama takılıyor. Bizim gittiğimiz doktorlar hiç bahsetmiyoür böyle birşeyden.

neden ateş neden ölcülüyor onla ilgili hic birşey bilmiyorum neden ölcülüyorki dr bana öle bişi demediki :18::18:

Canım o hamile kalmak istediğimiz ay yapılan bişi. Ateşe göre yumurtlama takibi yapılıyormuş. Bende yapmadım hiç ama Elif konunun uzmanı burda ondan bilgi alabilirsin.:)

serap bende genetik testlerimin bir kısmını başkente yaptırdım feride hocaya bide kadın dogumcu olarak kime gittin ebn ali ayhana gittim cok iyi bir dr kürtajdan 15 gün sonraydı parca kalmıştı bide o kürtajda yaptı yani ikinci bir temizleme yani ama uyuşturmamıştı olsun cok iyi bir dr tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…