Kizlar bende bugun doktora gittim, kimyasal gebelikten sonra adet olamamistim 40 gun olacakti, neyse doktor adet sokturucu yazdi, tabi once kanda gebelik varmi ona bakti, yoksonra adet sokturucuyu verdi, biraz once tam lavobaya gittim ki adet olmusum:) nese ki allah bilio bu adet sokturucuyu hic kullanmak istemioyodum niese, adet oldum. Bide doktorum bana evicap verdi, e vitamini esinde icebilir dedi,kolay hamile kalmayi sagliomus besliomus, iceniniz varmi?
evet canm zaten durmumuz ortada insanların destek olacağı yerde sorunçıkarmaması lazım. destek olmasan bile en azından köstek olma değil mi? sana ne insanların ne yediğinden. rahatsız oluyosan çık git. sanki sen keyfinden marul yiyosun. gerçi keyfinden yesen bile karışmaya hakkı yok. dediğin gibi yaşı daha küçük ve terbiye almamış belli. canım bu tür nezaketli haller aileden gelir. ailenin bu konuda insanlarla nasıl konuşması gerektiği ile ilgili eğitim vermesi lazım. ben böyle birşeyde rahatsız olsam bile karşımdaki kırmamak için birşey diyemem. neyse sen boşver onu. öyle laf çarpıyorsa sağlık prblemlerin nedeniyle yapman gerektiğini söle geç. laf çarpmalarını da kale alma. benim arkadaşımın yaşı benden 1-2 yaş büyük. yani anlıyacağın biz burada yaşı kemale ermiş insanlarız:) doğal olarak ilişkiler de ona göre oluyor. bizim burada da gereksiz tipler var ve senin dediğin türden olmasa da değişik anlamda insanlarla muhatap olup uğraşmak zorunda kalıyoruz mesela. ben de onlardan uzak durmaya kendime yakın hissettiklerimle ilişki kurmaya çalışıyorum. benim arkadaşlarımın birer çocukları var. benim henüz yok. ama inan hepimizin bu konuda yarası var. gülini biliyosun mesela. o 1 yıldır hamile kalamadı yeni kaldı. sonra düşük tehdidi atlattı şimdilik iyi bakalım. diğer samimi arkadaşım bana yemeklerde katılan onun da bir düşüğü var. ondan sonrasında bir oğlu olmuş, ama üçüncü de bir sıkıntı olacak diye hamile kalmaya korkuyor. insan yakınında dertlerini paylaşacak kimse bulamayınca bazen herşey üstüne geliyormuş gibi oluyor. senin şansızlığın o kızın oda arkadaşın olması. öbür türlü olsa uzak durursun olur biter.
umarım senin de yanına seni anlayabilecek kapasitede insan gelir.
bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. perdeyi hallet mi diyorsun yani. yani tolga bey takma demişti ama napsamki? diretsem de kes mi desem perdeyi. yaa medicanaya mı geçiyor? orası daha pahalıdır değil mi? yani iğne, ilaç rapor için hastaneye yönlendiriyorya , üzüldüm şimdi yaa. oraya geçmeden perdeyi aldırsam mı akayda acaba? sağol canım haber verdiğin için.çok sağol.canım sensiz olurmu...
bende giremediğim zamanlar aklım burda oluyo ama midemden hiç giremedim çok şükür bugün iyiyim..
doktor kontrolümüz vardı çok şükür herşey iyi dedi 2 hafta sonra ikili test varmış...
bak kafanı karıştırmak istemem ama bende perde olayını çok takmıştım histeroskopiyle aldırdım..tolgaya gidince perde olayını yine sor...bu aradada tolga hocada medicanaya geçiyomuş 1 mayısta ordalar artık haberin olsunnn...
e vitaminini eşim kullandı sperm hareketliliği için düzenli içince gerçekten faydası oldu en azından bizde işe yaradı
herkese merhabalar kızlar..uzun süredir topiğe girememiştim şimdi vakit buldum bi merhaba demek istedim..hamile olanlar inşallah sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar ((biz de kızımla 32.haftamızı bitiriyoruz)) hamile kalmak için uğraşanlar da en kısa zamanda güzel haberleri alırlar inşallah..bizim gelişimimiz gayet iyi gidiyor çok şükür..doktorumuz kan sulandırıcı kullanan hastalarımı 40.haftaya kadar bekletmek istemiyorum 38 haftada sezeryanla alırız dedi..daha önce doğum yapan arkadaşlardan ricam kaçıncı haftalarda coraspini ve iğneyi kesip kaçıncı kaftada nasıl doğum yaptılar yazabilir mi?
canım bu raporu nerden çıkartıyorsun???benim doktorum özel hastanede şimdi o bana rapor çıkartabilirmi
selam kızlar nasılsınız ben hala aynıyım cuma günü doktordaydım benim kan pıhtısı duruyo vücudum daha da yok etmedi inş. bi zarar vermez onun dışında bebeğim iyiydi doktorum 3 hafta sonra şeker testine çağırdı inş. herşey yolıunda gider aspirinsiz sadece clexanla yoluma devam edşyorum inş. yeterli gelir inş. sizlerde iyisiniz
benım hıc yapılmadı.cuma gunu kontrolum var doktoruma soylemeyı dusunuyorum.ayy ben cok heyecanlıyım.2 haftadır gıtmedım kontrole.ınsallah guzel haberler alırım
benimde aynı sizin gibi oldu durumum demekki sizdede hmestotinmi midir nedir yanlış yazdım galiba her neysem bu değerim 10 çıktıydı sınırda15 ti sizde pıhtılaşma yok dedi hemotoloji ama kadın doğumcu homozigot çıktığı için kesinlikle var ve ciddi dedi gebelikte iğne şart dedi bence kadın doğumcuya güvenmek lazım çünkü hemotoloji gebeliği önemsemiyor normal hayatına etkisinden yorumluyor kadın doğumcu ise gebeliğe göre yorumluyorslm arkadaşlar ben az kendimden bahsedim gerci daha öncede anlattım ama ben 39 yaşında 2 oglum var 18 14 yaşlarında ma biz 3 cüyü düşündük 3 yılı gecti düşünli bu arad farkedilmiyen bir düşügüm oldu son 1 yılın icindede 2 tanede 9 10 haftalık 2 gebeligim oldu son kürtajımdpatolojide parseyel mole denildi 6 ay korunmam lazımmış ama dr m bide genetik test yaptırmamı istedi bende başkent hastanesine gittim genetik testler icin orda kromozonla karyotip verdim kendimin ve eşimin temiz cıktı onlar orda bide cok iyi bir kadın dogumcuya muane oldum dr baktı kürtajdan 15 gün sonraydı parca kalmış dedi oda kürtaj yaptı patoloji yolladı parcaları o temiz cıktı bu arad ben hacetepe hastanesien kan pıhtılaşması icin tezt verdim ordakide paı 4g/4g homozıgot cıktı dr m bide hmotolojiye git dedi onada gittim oda testler yaptı şükür oda temiz cıktı ama dediki düşük ve ölü oldugu icin igne olacan benle aynı bu durumda olan varmı yani kan pıhtılaşma testinde paı 4g/4g homozıgot cıkıpda hemotolojide temiz cıkan varmı aklımşaştı kan pıhtılaşması varmı yokmu:44::44::26::26:
kızlra yokmu cvp verecek yaa
benimde ondan kafam karışık ama cvp verende yok evet banada paı 4g/4g homozıgot dendi kadın dogumcu igne olacaksın dedi hemotolojideki testler tahliller yaptı temiz am ölü bebklerin oldugu icin igne olacan dedi cvp veren olsa bu konuda yaayan yada:18::18:benimde 4 düşüğüm varr yaş geliyor 35 e off offff allaha şükür bir oğlum var ama 2.de çook istiyorumm sigarayı ve kahveyi çook içiyordum beslembe bozukluğuda vardı bende vitaminsiz besleniyordum yani hamurişi falann acaba bunlarında etkisi olabilirmi düşüklerde şimdi çok şükür sigara ve kahveyi bıraktım vitaminlerimide alıyorum birde yürüyüş spor falan azda kilo versem birde homozigot çıktı bende fakat hemotoloji doktor homseinmidir nedir onun değerini normal bulduğu için yok dedi ama kadın doğumcu homozigotsun ve iğne kullanmalısın dedi bir yorum yapın bana yaa fikirlerinize çok ihtiyacım var
Canım ALLAH tamamına erdirsin İNŞALLAH.Ne kadarlık oldu.
Ooo yaramaz olacak bu kiz:) basladik canim bakalim, dua et bana, hepimize:)
duamız kaldı mı ne? el birliğiyle bitirsek de perşembeye yetişe iyi olur? ne dersiniz? kimse girmiyor artık buraya yaa.elif yok, sevinç yok, Berna yok, hilal yok, zehra yok...yeniler bile pek girmiyor artık.ben de girmiycem artık o zaman
aynene dedigin gibi normal hayat icin önemli degil demekki am ben gebelik düşünüyorum ölü bebeklerim var diyince kadın dogumcun igne yazsın dedi öncesinde bişi kullanıyımmı dedim yok dedi bakalımbenimde ondan kafam karışık ama cvp verende yok evet banada paı 4g/4g homozıgot dendi kadın dogumcu igne olacaksın dedi hemotolojideki testler tahliller yaptı temiz ama ölü bebklerin oldugu icin igne olacan dedi cvp veren olsa bu konuda yaayan yada:18::18:
neden ateş neden ölcülüyor onla ilgili hic birşey bilmiyorum neden ölcülüyorki dr bana öle bişi demediki :18::18:ajda sen de pıhtılaşmaya yatkınlık var. bizlerde aynıyız. yani pıhtılaşman aktif değil gebelikte aktif oluyor.biz de bunun için kan sulnadırıcı heparinler kullanıyorz.
elif ben de sana bişey sormak istyorum. ben ateş ölçüyorum da bugün 6. günüm yalnız saatler ileri alındıkta sonra 1 saat rötar yaptı. bir de şimdi namaz kılmıyorum da temizlendikten sonra nasıl olucak sabah namazına kalktıktan sonra yatakta 3 saat geçmesi gerekiyor dediler ateş ölçmek için ben 7 de ölçüyorum namaz da en erken 5 te. ne yapabilirim
neden ateş neden ölcülüyor onla ilgili hic birşey bilmiyorum neden ölcülüyorki dr bana öle bişi demediki :18::18:
neden ateş neden ölcülüyor onla ilgili hic birşey bilmiyorum neden ölcülüyorki dr bana öle bişi demediki :18::18:
serap bende genetik testlerimin bir kısmını başkente yaptırdım feride hocaya bide kadın dogumcu olarak kime gittin ebn ali ayhana gittim cok iyi bir dr kürtajdan 15 gün sonraydı parca kalmıştı bide o kürtajda yaptı yani ikinci bir temizleme yani ama uyuşturmamıştı olsun cok iyi bir dr tavsiye ederimEmine ben başkentte rahim filmini çok uygun çektirdim. dışarda anestezile 750-500 arası istiyorlardı. orası sadece 35 TL hsg için 20 Tl anestezi için aldı. Hocayada zaten 55 Tl yatıyor toplamda 110 tl ödedim canım. Ama doktorum sağolsun bir garip önemsiyormu, önemsemiyor mu, bilgisindem mi söylüyor yoksa başka birşeyden mi anlayamıyorum onu. Zaten ona son gittiğimden beri gitmiyordum sırf bu yüzden. Ama tetkik uygun diye ona gittim ve o istedi tetkiki. Bugün gidip korudaki doktoruma gösterdim sonucu. Sağ tüpden dış gebelik geçirmiştim ben ve orası tam açık görünmüyordu. çünkü orda hala materyal druyordu bebeğin kesesine ait. Ama o ultrasonla baktı sonrasında rahim filmiyle birlikte sanırım basınçlı ilaçla düşmüş dedi. Çok kanamam oldu çünkü sonunda. Çok sevindim. İnşallah bir sorun kalmaz da tamamen geçer.
Lem Yelid tek başına tesbih şeklinde çekiliyormuş. Doğurmamış anlamını taşıyormuş ve bebek sahibi olmak isteyenler okuyormuş. Sayısı biraz çok ama beraber bitiririz inşallah onuda. Ben birde tek başıma başladım inşallah tamamlarım.
Bu diyet olayınızı sürekli okuyorum ben ya senayla. Acaba hepimize gerekiyor mu? kafama takılıyor. Bizim gittiğimiz doktorlar hiç bahsetmiyoür böyle birşeyden.
harikaaa tmm ama bakıyorum ankaradan arkadaşlar agırlıklımı nee:))Canım o hamile kalmak istediğimiz ay yapılan bişi. Ateşe göre yumurtlama takibi yapılıyormuş. Bende yapmadım hiç ama Elif konunun uzmanı burda ondan bilgi alabilirsin.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?