Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

cnm gitmişsin ve aynı şeyleri hissetmişiz sen kendi doktorunun tavsiyelerine uy bencede filiz hanımın olaya hakim olduğunu düşünmüyorum

Canim direk aldir diyemem ama hocam bu perde olayi na birdaha baksak. Diye sor. Tamam onemli degil derse hic kafana takma ben sadece icinde kalmasin diye birdaha sor istedim

kızlar bugün doktora gittim bhcg 1100 cıktı alttan muayene etti kese oluşuyo gibi ama daha çok erken dedi
clexane 0.4 günde bir kere,folbiol ve bebe aspirini bir kere kulllanıcam ne olur dua edin bana hayırlısı olsun
birde hamile arkadaşlarım sormak istediğim birşey var hareketlerinizde kısıtlıma yaptınız mı mesela sürekli yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devammı ettiniz.birde yediklerinize dikat ettiniz mi çok merak ediyorum vee cok korkuyorum inş bişey olmaz bebişime

canım hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin bize de dua et

canım hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin bize de dua et

hayırlı olsun cnm hareketlerini kısıtla bence özellikle yediklerine dikkat et bence özellikle etten uzak dur kahve sigara içiyormusun bilmiyorum ama bunlardanda uzak dur bunların hepsi bende vardıı vee 4 tane düşük off

Canim.cok guzel hayirli olsun saglikla gelsin insallahh

kız mı o nerden çıktı Allah mı söyletti ne?bu arada hamile olan kim kmse itiraf etmemiş hamileyim diye...

Aaa hakkaten elif daha simdi farkettim.kiz dedigimi inan:) zaten benim icime hep kiz gibi doguya ama kismet:)

canım okulda sorunlarım var okulda girmiyorum eve gelince de girebilirsem girip okuyorum girmezsem kalıyor.9 saat boş dersim vardı 4 saati geri alındı 5saat bosum var birde aynı sende ki gibi gıldır gıcık çok benimde öyle gıldır gıcık insanlarla sorunum var bir de bu bulantı azalacağına artıyor ondanda giremiyorum[/QUOTE]

masallah cok sevındım.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.her zamankınden cok farklı seyler yemıyorum ben aslında.ama kahve cay yok cunku canım ıstemıyor.hareketlerıme dıkkat edıyorum.zaten progestan kullandıgım ıcın aksam saat 9-10 gıbı uyuyorum hem de dınlenmıs oluyorum.sende dıkkat et tatlım

Kusura bakma özel mesaj yazamıyorum malesef:::

Merhabalar,
Öncelikle tebrik ederim umarım herşey yolunda gider ve inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. 12.haftada ilk riski atlatmışsınız ikinci risk 18.haftada o da bittimi biraz daha rahat nefes alabilirsiniz diyorum ama bende alamamıştım bu mümkün değil taaa doğuma kadar. Ben hep kustuğum için eleviti hiç alamadım folik asitte ne kadar midemde kalıyodu siz tahmin edin.Aldığımdan en fazla 20dk sonra kusuyordum. Bu böyle doğumuma kadar devam etti önemli olan iğneleriniz aman onları ihmal etmeyin zamanında alın gerisi hiç mühim değil inanın.En önemlisi iğneler ve coraspin.(coraspini de bir müddet sonra bıraktırmıştı bana doktorum sonuna kadar içmedim yani) Size bol şans ve sabır diliyorum.Sevgiyle öpüyorum.Bebişinizi kucağınıza aldığınızda haber verirseniz sevinirim.Kalbim sizinle.

canım bugünlerde olursun ya o zaman...ben senden 1 ayönce fln dşük yapmışım kısmet cnm ya sağlıklı olsunda acelesi yok..Ben ALLAHa hep dua ediyorum sağlıklı olacaksa yeniden düşük yapmamak üzere hamile kalayım diye yani düşük yapacaksam zamanı gelnce kalmam daha iyi:)))

canm cevabın için çok sağol çok iyi bir insansın doğum yapmana rağmen bizleri aydınlatıyorsun arada girip bakıyorsun en azından..

Ali Ayhan çok yaşlı diye ona gitmemiştim ben sözde.:) Polat hocaya gitmiştim ben canım dış gebelik geçiriyordum. Değerlerim çok yüksekti iğnelerle düşürmeye çalışmıştık. Ama o ameliyat demişti olmamıştım. Bekleyelim demiştim. İki gün sonrada değerlerim iyice düşmeye başlamıştı. Ama adam laparoskopik cerrahide iyi. Gebelik takibini ise artık başkentte hiçbiri yapmıyormuş. Sadece bir tane uzm.doktor varmış o alıyormuş.

ohh maşallahh. Hadi hayırlı olsun. Rabbim sonuna kadar sağlıklı, güzel bir hamilelik ve bebiş nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…