dün başkente gittim ya arkadaşlar, anlatıyım. filiz hanıma gittim. iyi, hoş bir bayan, yumuşak. muayenede perdeye çok taktı. tolga bey perdenin ince olduğunu sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti ama filiz hanım perde üstünde çok durdu. ofis histeroskopi yaptırmamı istedi. o işlem yapılırken perde inceyse kesilebiliyormuş, kalınsa sonra ameliyatla kesilecekmiş. sekretere sordum, sgk farkı ile 300-500 arasıymış, yani işlem anında yapılan ekstra işlemlere göre değişiyormuş fiyat. ama aklıma çok yatmadı. hastaneyi de beğenmedim, çok eski, devlet hastanesi gibi. dr da çok enerjik falan gelmedi bana, oladabilir, olmayadabilir şeklinde konuştu bazı şeyler için, zorla ağzından laf aldım, kesin konuşamadı. iğneyi sordum gereklimi diye, çok da gerekli değil gibi duruyor dedi. hamilelikte de hematolojiye gönderecem dedi. neden, iğne dozajını ayarlamak için mi dedim, evet dedi. yani zorla ağzından laf aldım. aslında bu perde benim aklımın bir köşesinde hep duruyordu zaten, ama ben tolga hocaya güvenmek istiyorum, gerekli olsaydı o da perdeyi alalım diyebilirdi diye düşünüyorum. başka dr a gitmeyi düşünmüyorum. zaten amacım başkentte de kaydım olsun du. ve de oldu. ne olur ne olmaz kaydım oldu hamilelik öncesi. tolga hocaya devam...bu arada muayene fatkı 55 tl.
bebişin iyi olmasına çok sevindim canım. perdeyi hallet mi diyorsun yani. yani tolga bey takma demişti ama napsamki? diretsem de kes mi desem perdeyi. yaa medicanaya mı geçiyor? orası daha pahalıdır değil mi? yani iğne, ilaç rapor için hastaneye yönlendiriyorya , üzüldüm şimdi yaa. oraya geçmeden perdeyi aldırsam mı akayda acaba? sağol canım haber verdiğin için.çok sağol.
kızlar bugün doktora gittim bhcg 1100 cıktı alttan muayene etti kese oluşuyo gibi ama daha çok erken dedi
clexane 0.4 günde bir kere,folbiol ve bebe aspirini bir kere kulllanıcam ne olur dua edin bana hayırlısı olsun
birde hamile arkadaşlarım sormak istediğim birşey var hareketlerinizde kısıtlıma yaptınız mı mesela sürekli yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devammı ettiniz.birde yediklerinize dikat ettiniz mi çok merak ediyorum vee cok korkuyorum inş bişey olmaz bebişime
canım hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin bize de dua et
canım hayırlı olsun. Allah kucağına da almayı nasip etsin bize de dua et
kızlar bugün doktora gittim bhcg 1100 cıktı alttan muayene etti kese oluşuyo gibi ama daha çok erken dedi
clexane 0.4 günde bir kere,folbiol ve bebe aspirini bir kere kulllanıcam ne olur dua edin bana hayırlısı olsun
birde hamile arkadaşlarım sormak istediğim birşey var hareketlerinizde kısıtlıma yaptınız mı mesela sürekli yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devammı ettiniz.birde yediklerinize dikat ettiniz mi çok merak ediyorum vee cok korkuyorum inş bişey olmaz bebişime
e vitaminini eşim kullandı sperm hareketliliği için düzenli içince gerçekten faydası oldu en azından bizde işe yaradı
inşallah canım. sen önden inşallah arkadan ben gelirim. 1 mart düşük tarihim, bugün 2 nisan hala olmadım. o yüzden hiç bilemiyorum tarihimi. ilki bir olsa, gerisini tahmin edecem, düzenlidir normalde. bakalım. inşallah canım çok beklemeden muradımıza ereriz inşallah.
yaa burada benim gibi üstüste 4 tane düşük yapıp bebeğini doğuran olmadımı hiçç lütfen bişler yazın
Ben varım, bucu var...ilk sayfadaki listeye bakarsan dogum yapanların düşük sayılarını da görürsün. Umudunu kaybetmek yok.kızlar yaa benim gibi 4 düşük yapıp bebeğini kucağına alan varmıı git gide umudum bitiyorrr
bizde büyüyoruz oğluşum 5 aylık oldu hergün yeni hareketler yapıyor rabbim inşallah bu mucizeyi sizlerede tattırsın dualarım sizinle
ben 36.haftada iğnemi kestim aspirini 37 de kestim ilk sayfada listemiz var ordan inceleyebilirsin spinal sezeryanla sezeryanla 37.haftada doğum yaptım
özel hastaneler çıkartıyor raporu benim doktorum özel muanesi vardı beni hastaneye yönlendirdi rapor için
bol bol dinlen inşallah kan pıhtısıda bir an önce kaybolur da derin bi oh çekersin
hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan
serap bende genetik testlerimin bir kısmını başkente yaptırdım feride hocaya bide kadın dogumcu olarak kime gittin ebn ali ayhana gittim cok iyi bir dr kürtajdan 15 gün sonraydı parca kalmıştı bide o kürtajda yaptı yani ikinci bir temizleme yani ama uyuşturmamıştı olsun cok iyi bir dr tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?