ajda sen de pıhtılaşmaya yatkınlık var. bizlerde aynıyız. yani pıhtılaşman aktif değil gebelikte aktif oluyor.biz de bunun için kan sulnadırıcı heparinler kullanıyorz.
elif ben de sana bişey sormak istyorum. ben ateş ölçüyorum da bugün 6. günüm yalnız saatler ileri alındıkta sonra 1 saat rötar yaptı. bir de şimdi namaz kılmıyorum da temizlendikten sonra nasıl olucak sabah namazına kalktıktan sonra yatakta 3 saat geçmesi gerekiyor dediler ateş ölçmek için ben 7 de ölçüyorum namaz da en erken 5 te. ne yapabilirim
kızlar bugün doktora gittim bhcg 1100 cıktı alttan muayene etti kese oluşuyo gibi ama daha çok erken dedi
clexane 0.4 günde bir kere,folbiol ve bebe aspirini bir kere kulllanıcam ne olur dua edin bana hayırlısı olsun
birde hamile arkadaşlarım sormak istediğim birşey var hareketlerinizde kısıtlıma yaptınız mı mesela sürekli yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devammı ettiniz.birde yediklerinize dikat ettiniz mi çok merak ediyorum vee cok korkuyorum inş bişey olmaz bebişime
bana ofis histeroskopi dedi canım. seninki normaldir. ben sordum, normalden farklıymış. öyle dedi dr. o yüzden daha pahalı sanıırm. işmel sırasında perde kesilebiliyormuş o yüzden faklı sanırım. hulusi zeyneloğluna yönlerdirdi beni bu işlem için. seninkini kim yaptı?bu arada dr dediki, önce yaptır bunu ama bu arada hamile kalırsan yapacak bir şey yok o zaman bebeği hamileliği devam ettirmeye çalışırız dedi. o halde yaptırmadan hamile kalsam bir şey demiycek gibi anladım. o zaman da hematolojiye yönlendirecem seni dedi.bu arada son gittiğim tıp merkezindeki dr sol tüpp tıkalı demişti. ama bu öyle değil dedi. kist vat ondan öyle görmüştür dedi. buna da sevindim bu arada.tamam canım "lem yelid" okuruz salavatı bitirelim. ama bu gidişle bitmeyecek. ben de okuyamıyorum. diyeti kafana takma bence dr un demediyse ama. sen bizi takip ettikçe nelerin kısıtlı olduğunu öğrendin. onları abartmazsın olur biter. ben bu diyeti bilmeden önce, sütü, kuruyemişi, eti bol bol tüketmeye çalışıyordum, bakliyatları da. yani normalde yiyeceğimden daha çok yiyordum hamileyim diye. böyle yapmazsın sen olur biter. dikkat ederek yersin, abartmazsın canım. şenayın diyeti çok katı ve ona özel bir diyet zaten. çok takma sen onun diyetini. özetle proteini abartma olur biter.Emine ben başkentte rahim filmini çok uygun çektirdim. dışarda anestezile 750-500 arası istiyorlardı. orası sadece 35 TL hsg için 20 Tl anestezi için aldı. Hocayada zaten 55 Tl yatıyor toplamda 110 tl ödedim canım. Ama doktorum sağolsun bir garip önemsiyormu, önemsemiyor mu, bilgisindem mi söylüyor yoksa başka birşeyden mi anlayamıyorum onu. Zaten ona son gittiğimden beri gitmiyordum sırf bu yüzden. Ama tetkik uygun diye ona gittim ve o istedi tetkiki. Bugün gidip korudaki doktoruma gösterdim sonucu. Sağ tüpden dış gebelik geçirmiştim ben ve orası tam açık görünmüyordu. çünkü orda hala materyal druyordu bebeğin kesesine ait. Ama o ultrasonla baktı sonrasında rahim filmiyle birlikte sanırım basınçlı ilaçla düşmüş dedi. Çok kanamam oldu çünkü sonunda. Çok sevindim. İnşallah bir sorun kalmaz da tamamen geçer.
Lem Yelid tek başına tesbih şeklinde çekiliyormuş. Doğurmamış anlamını taşıyormuş ve bebek sahibi olmak isteyenler okuyormuş. Sayısı biraz çok ama beraber bitiririz inşallah onuda. Ben birde tek başıma başladım inşallah tamamlarım.
Bu diyet olayınızı sürekli okuyorum ben ya senayla. Acaba hepimize gerekiyor mu? kafama takılıyor. Bizim gittiğimiz doktorlar hiç bahsetmiyoür böyle birşeyden.
evet filiz hanım bana çok tecrübeli gibi gelmedi. bile bile seninle aynı şeyleri yşamak için gittim işte napıyım. ama neyse kaydım oldu. hakikaten elli kere gebelik yok değilmi diye soruyorlar.varsa almayacaklarını çok iyi anladım zaten.cnm gitmişsin ve aynı şeyleri hissetmişiz sen kendi doktorunun tavsiyelerine uy bencede filiz hanımın olaya hakim olduğunu düşünmüyorum
canım aklımın bir köşesinde bu perde problem olarak zaten duruyordu, pazartesi kafam karıştı, unutmaya çalıştım ama dün sen de öyle diyince kafam karıştı cidden. belki daha iyi oldu. şimdi araştırmayı düşünüyorum bunu. sanırım tolga hocayı bir arasam iyi olacak. bir daha soruyum doğru söylüyorsun. sen de yaşadın zaten bunu, iyi bilirsin gerekliliğini. peki sana tolga hoca perdeyle ilgili ne demişti. alalım demedi mi? kalın mı ince mi ne dedi?Canim direk aldir diyemem ama hocam bu perde olayi na birdaha baksak. Diye sor. Tamam onemli degil derse hic kafana takma ben sadece icinde kalmasin diye birdaha sor istedim
hayırlı olsun canım. Allah yüzünü güldürsün. ben kanamalı gebelik geçirdiğim için hareketlerime kısıtlama getiririm hep. ama şu varki herşeye rağmen kanama da olur. ama pıhtılaşma olanlarda çok oturmak da iyi olmaz, hareket de etmek lazım diye biliyorum.kızlar bugün doktora gittim bhcg 1100 cıktı alttan muayene etti kese oluşuyo gibi ama daha çok erken dedi
clexane 0.4 günde bir kere,folbiol ve bebe aspirini bir kere kulllanıcam ne olur dua edin bana hayırlısı olsun
birde hamile arkadaşlarım sormak istediğim birşey var hareketlerinizde kısıtlıma yaptınız mı mesela sürekli yattınız mı yoksa günlük hayatınıza devammı ettiniz.birde yediklerinize dikat ettiniz mi çok merak ediyorum vee cok korkuyorum inş bişey olmaz bebişime
eee biri hamile diyordun aslı? ses çıkmadı kimseden? aam ben bildim di miCanim.cok guzel hayirli olsun saglikla gelsin insallahh
evet kimben de mrk ettim şimdi. hamile olan sevinç mi yoksa :))
evet her iki burcumuz da çok iyiler sağolsunlar. ara sıra girip bizi umutlandırıp bilgilendiriyorlar. onların yorumları ne kadar doğru geliyor insana değil mi? bu konuda çok tecrübeli ve bilgili oldukları çok belli.canm cevabın için çok sağol çok iyi bir insansın doğum yapmana rağmen bizleri aydınlatıyorsun arada girip bakıyorsun en azından..
evet bugün yarın gelir herhalde beklemedeyim. hiç belirti yok.evet acelesi yok.haklısın canım tüm söylediklerinde.canım bugünlerde olursun ya o zaman...ben senden 1 ayönce fln dşük yapmışım kısmet cnm ya sağlıklı olsunda acelesi yok..Ben ALLAHa hep dua ediyorum sağlıklı olacaksa yeniden düşük yapmamak üzere hamile kalayım diye yani düşük yapacaksam zamanı gelnce kalmam daha iyi:)))
canım haklısın bu ara biraz kopukluk oldu ama sakın uzaklaşma biliyosun biz en yakınlarımızla paylaşamadıklarımızı burda birbirimize anlatıyoruz stresimizi atmaya çalışıyoruz ben uzak kaldım hem misafir ağırladım hemde bizim dükkanın iki aylık yoğun sezonu başladı o yüzden bende gidiyorum bizimki aile şirketi eşim kayınpederim kayınvalidem görümcem sezonda herkes oluyo hatta dışardan sezonluk eleman da oluyo ama ben yinede elimden geldikce giricem hatta hamile kalırsam beni azad edicekler
uzaklaşamıyorum zaten canımama bugün maşallah baya kalabalıktı? ne üzerine sizin dükkan? sen yine de çok yormamaya çalış kendini.
kızlar bugün doktora gittim bhcg 1100 cıktı alttan muayene etti kese oluşuyo gibi ama daha çok erken dedi
[sıze=3]duamıza katılmak isteyenarkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet ne okuduklarını yazabilirler[/sıze]
[sıze=3]1-bu salavatı okumadan önce 21kere estağfirullahel aziyme ve etübileyh diyerek günahların affı istenir.[/sıze]
[sıze=3]2-hangi dilek için okunuyorsaniyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/sıze]
[sıze=3]3-euzu besmele çekildikten sonrasalavat-ı tefriciye okumaya başlanır.[/sıze]
duamız
[sıze=3]yerleri vegökleri yaratan rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim [/sıze][sıze=3]doğum[/sıze][sıze=3] yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını peygamber efendimiz hz:muhammedmustafa(s:a:v)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.inşallah nasip edersin ya rabbim ammmmiiinnnnnn[/sıze]
salavat-ı tefriciye
[sıze=3]allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedinillezitenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, vetünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihilkerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâlûmin lek.[/sıze]
"allâhım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, efendimiz muhammedmustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
[table="class: Msonormaltable, width: 291"]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][/td]
[td="width: 26, bgcolor: Transparent"][/td]
[td="width: 28, bgcolor: Transparent"][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][sıze=3]nıck[/sıze][/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]gerçek isim[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]salavat(4444)[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]elif5507[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]elif[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]*01as[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]aslı[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 88[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]ceylinn38[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]zehra[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 50[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]senay079[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]şenay[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 372[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]slvy1987[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]selvi[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]405[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]sevinc007[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]sevinç[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 250[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]eoe[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]emine[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]100[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]serap06_06[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]serap[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 270[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]rengarenk00[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]serpil[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 20[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]*nazka86[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]nazife[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][sıze=3]umud40[/sıze][/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]vildan[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]650[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]hildan[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]hilal[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]ayse23[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]ayşe[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]muco509[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]emel[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 133[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]eylül06[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]berna[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]slmeng[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]selma [/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]400[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]azranur68[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]gül[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]250[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]mina06[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3] ayça[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 120[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]kkulu1[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]kübra[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3] 500[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]atis[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]senem[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]asel_k[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]kader[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]150[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"]nisanurhülya[/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]hülya[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][sıze=3]aleyna1556[/sıze][/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]yeliz[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]15[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][sıze=3]06 kelebek[/sıze][/td]
[td="width: 107, bgcolor: Transparent"][sıze=3]neşe[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][sıze=3] toplam[/sıze][/td]
[td="width: 104, bgcolor: Transparent"][sıze=3]3773[/sıze][/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 124, bgcolor: Transparent"][/td]
[/tr]
[/table]
Canım bende senin gibiyim.Cuma günü kontrole çağırdı doktorum.İNŞALLAH bu sefer bebeklerimiz iyi olur ve sağlıkla kucağımıza alırız.
canım merhaba seninle sorunumuz aynı mhtrf 677 heterezigot bende bu kadar erken haftalarda 7 ay ara ile 2 düşük yaşadım..umarım hamileliğin devam eder iğneyi ilk defa kullanıyorsun dimi yani 2.hamilelikte falan kullandınmı?umarım gebeliğin sağlıklı devanmeder bize umut olursun bende mayısta bırakıcam korunmayı listeye ekletirsen kendini sevinirim takip ederiz en azından.birde aspirine devammı yoksa bıraktınmı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?