bizde büyüyoruz oğluşum 5 aylık oldu hergün yeni hareketler yapıyor rabbim inşallah bu mucizeyi sizlerede tattırsın dualarım sizinle
ben 36.haftada iğnemi kestim aspirini 37 de kestim ilk sayfada listemiz var ordan inceleyebilirsin spinal sezeryanla sezeryanla 37.haftada doğum yaptım
özel hastaneler çıkartıyor raporu benim doktorum özel muanesi vardı beni hastaneye yönlendirdi rapor için
bol bol dinlen inşallah kan pıhtısıda bir an önce kaybolur da derin bi oh çekersin
hayırlı haberlerle gel inşallah doktordan
öncelikle genetiğe de patolojiyede gitmeli bebeğin.
sende trombofili paneli
ana
protein s
protein c
anakardiolipin fosfolipid
gibi testler yapılmalı
genetik bir sorun var mı diye eşinde ve sende kromozom analizi yapılmalı...
bunları yaptırmadan hamile kalma...
ve biran önce iyi bir doktor bul bu testleri yazsın yaptır....
01as mesaj kutun dolu mesajım gitmiyor sana
:))) öldum meraktan yaaa evett sayemdee herkes meraktan çatladııı , sölede haberii rahatlayalımmm
Allah tamamına erdirsin, kucağına da sağ salim almayı nasip etsin. Darısı hayırlısıyla bizlere :)
merhaba burcim...bende 13.02 de kürtaj oldum..bebegımın 7/8 haftalarda kalbi durdu12.03 de kan pıhtılasması testlerı verdim ama daha tam sonuclar cıkmadı...bazıları cıkdı...protein s negativ protein c negativ ama negativ...antıkardıolipin ıgm normal cıkdı ama antıkardiolıpın ıgg normalı (0-20) bende 21.57 cıkdı dana tam olarak tüm sonuclar cıkmadı haftaya ögrencem cıkdılarmı diye...ama senın bu antıkardıolıpın den bilgin varmı ??? galıba thrombus demek degimi yanı benım anladıgım kadarıyla pıhtılasma var degılmi??? daha hastaneye kadın doguma sormadım ama saglık ocagındakı doktoruma sordum pıhtılasma olabılır ama dahatüm sonucları bekleyelım ona göre konusalım dedı...bakalım beklıyorum tüm sonuclar....
allah bebişini analı babalı büyütsün, sizlere bağışlasın. iyiki buraya yazıyorsunuz sizleri görünce umutsuzluğumuz gidiyor.Allah razı olsunBende okudum yazdıklarınızı ve birkaç birsey de ben söylemek istiyorum.. Bende 3 düşük ve 1 ölü doğumun ardından şükür ki tekrar hamile kalıp saglikla dogum yaptım ve kizimi kucağıma aldım çok şükür elhamdulillah.. Suan kizim 5 aylık oldu bende burcu_gen, bucu2 arkadaşlarımla aynı zamanda dogum yaptım bende mthfr ler ,faktör 13, faktör 5 R2 hererozigot mutasyonumvar ilk sayfa da listede de görebilirsiniz.. Düşüklerim 9-10 haftalarda oldu ölü doğumum 39. Haftada oldu nedeni bebeğin kordon kan akım hizindaki dirençten kaynakliydi bebeğim doğarken yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirmiş.. Simdi kizim var ben kızıma hamile oldugumu öğrendiğimde gebeliğim 4 haftalikti ve hemen 0,6 lik clexane kullanmaya başladım artı bebe aspirini ve folbiol sonrasında iğnemin dozu düştü gyno ferro sanık kullandım erken dogum tehlikem vardı magnorm ve nidilat kullandım ama herseye rağmen kizim 37. Haftada geldi doğumdan hemen önce seleston vurdu doktor 2 doz ve sezaryenle kizimi dünyaya getirdim.. Herseyden daha önemlisi inandım ve çok dua ettim ama hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedim yıkılmadım ve çok şükür Rabb'ime kizimi verdi bana.. Simdi maşallah suphanallah sağlıklı bir bebek... Allah hepinize nasip etsin inşallah cabalarınızın karşılığını alırsınız en yakın zamanda..
bebeğin kesesi göründü dün.. 2 hafta sora tekrar gidicem ... clexane 0 4 yazdı şimdilik iyi görünüyor ama dikkat etmem gerekiyormuş... bende dinleniyorum malum sabahları okul var
sağlıkla sağlıklıca al inşallah kucağına...
Bende okudum yazdıklarınızı ve birkaç birsey de ben söylemek istiyorum.. Bende 3 düşük ve 1 ölü doğumun ardından şükür ki tekrar hamile kalıp saglikla dogum yaptım ve kizimi kucağıma aldım çok şükür elhamdulillah.. Suan kizim 5 aylık oldu bende burcu_gen, bucu2 arkadaşlarımla aynı zamanda dogum yaptım bende mthfr ler ,faktör 13, faktör 5 R2 hererozigot mutasyonumvar ilk sayfa da listede de görebilirsiniz.. Düşüklerim 9-10 haftalarda oldu ölü doğumum 39. Haftada oldu nedeni bebeğin kordon kan akım hizindaki dirençten kaynakliydi bebeğim doğarken yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirmiş.. Simdi kizim var ben kızıma hamile oldugumu öğrendiğimde gebeliğim 4 haftalikti ve hemen 0,6 lik clexane kullanmaya başladım artı bebe aspirini ve folbiol sonrasında iğnemin dozu düştü gyno ferro sanık kullandım erken dogum tehlikem vardı magnorm ve nidilat kullandım ama herseye rağmen kizim 37. Haftada geldi doğumdan hemen önce seleston vurdu doktor 2 doz ve sezaryenle kizimi dünyaya getirdim.. Herseyden daha önemlisi inandım ve çok dua ettim ama hiçbir zaman umutsuzluğa düşmedim yıkılmadım ve çok şükür Rabb'ime kizimi verdi bana.. Simdi maşallah suphanallah sağlıklı bir bebek... Allah hepinize nasip etsin inşallah cabalarınızın karşılığını alırsınız en yakın zamanda..
Benim cevabımı görmedin mi yoksa başkaları da yazsın mı istiyorsun bilemedim ama sabah yazdığımı kopyalıyorum.
"Ben varım, bucu var...ilk sayfadaki listeye bakarsan dogum yapanların düşük sayılarını da görürsün. Umudunu kaybetmek yok."
ilk sayfada yazıyor detaylar. Ben folbiol-benexol-coraspin-omega 3 ve 0,4 clexane iğne kullandım hamilelik öncesi. Yaşım da 33 bu arada.
Hatta bir de kvrck var bir sürü düşüğü oldu ama o da bizimle beraber dogum yaptı.
01as mesaj kutun dolu mesajım gitmiyor sana
Allah tamamına erdirsin, kucağına da sağ salim almayı nasip etsin. Darısı hayırlısıyla bizlere :)
Sımdı gordum canım bosaltıyorumm:) keseyı gormussun kıme nereye gıttın
muzaffer şengül yeni adana ya gittim... çok memnun kaldım bu muayneden clexane 0 4 iğne verdi vitamin verdi adını hatırlamıyorum kan şurubu folik asit ya bide progestan demişti de reçetede yok şimdi onu anlamaya çalışıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?