Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben kendim için değil de eşim içse iyi olur diye düşündüm canım. benim sonuncu düşük kendiliğinden düşmüştüya, dr da sağlıksız olduğu için vücut attı diyince ben bunu sperme bağladım. normalde bir problemimiz yok spermle ilgili ama eşimin de yaş dolayısıyla ilerledi. acaba ondan kaynaklı da olabilir diye düşünmeye başladım. çünkü bence bizde de pıhtılaşma yaşla tetiklendi. kızımda neden pıhtılaşma etkili olamadı. bence yaşın bunla alakası var. evicap fort 400 mg yumuşak kapsül yazıyor, koyu yeşil kutu üstüne sarı yazılı o mu seninki? ben de alıyım o halde.
aman şenaycım, sıkılma diyetten, bu bizim yaşam biçimimiz artık, biliyorum seninki çok katı bir diyet. bazen fazla kaçırıyorum diyorsunya bence çok da takma buna. şu varki ben de diyet yapıyorum ve seninkinden daha rahat yani folik asit diyeti yapmasan dahi benimkinden ağır diyetin senin sebzelerde de yasak var. bende tamamen serbest. yani şunu demek istiyorum ki ben de senin gibi düşünüyorum bazen ölçüyü kaçırıyorum diyorum ama sonra düşünüyorum ki benimle aynı olup diyet yapmayan da var. kendimi bu şekilde rahatlatıyorum. sen de en azından benimle kıyasla kendini ve rahatlamaya çalış. dr bana dedi ki normal yaşantımızda da bundan sonra dikkat etmemiz gerekiyor bu diyete sadece bebek için değil. bu arada benim mutasyonlarım dr umda da varmış. ben bunu duyunca çok mutlu olmuştum. merak etmiş kendine baktırmış benimle aynıymış mutasyonları. ve bana gebelikten sonra da bu şekilde dikkat etmem gerektiğini, yaşamını buna göre ayarlamam gerektiğini söyledi kendi sağlığımız için.
sinan hoca olayına gelince, madem haziranda gidemeyeceksin bence mayısta git. hoca kızarsa da şunu dersin, pıhtılaşma diyetini duymuştum ve zaten önceden başlamıştım diyete kendiliğimde de istersen. yani yalan söyleyeceksin ama en azından kızmasını önlemiş olursun. ama tahlil yapacak sana değil mi? haklısın sonra belki dr unda yaz talitine gider ulaşamazsın. bence git. belki tahlillerin de iyi çıkar.

diyet yapmayı düşünüyorsan gebelikle birlikte değil önceden başlamak gerek diyete ki hatta şunu söyleyim bizlerin normalde hamilelik düşüncesi haricinde bu şekilde yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyormuş kendi sağlığımız için.

canım ben öğretmenim aslında çok yorucu olmuyor ama dr dikkatetmemei hatta bağırmamamı söyledi.. imkansız yanii... ama neden se halsizlik olıuor şuan çok halsizim ve gözlerim kapanıyor..o ağrılar rahmin genişlemesinden olabilir... lekelenme varsa yat hiç yorma kendini...bende1 hafta dinlenicem...

Kizlar merhaba benim iki tane kaybim var ilki 5 haftalikti gelismedi mthfr677 heterezigot cikti sonra ikincide igne kullanicaksin dedi doktor kullandim hergun gobekten 5 aylik oldum 6 ya girdim buseferde rahim agzi yetmezligi yuzunden kaybettim bebegimi simdi namik demir var izmirde ona gidiyorum bana senin igneye ihtiyacin yok dedi pihtilasma yokmus bende tek basina bir mutasyon birsey ifade etmez dedi sizce igneye ihtiyacim varmi

Bende ikinci bebegimde bir hafta once evde test yapmistim iki uc dk icinde ikinci cizgi cikmisti sonra hemen gittim betahcg yaptirdim 150 cikmisti yani buyuk olasilikla ilk 5 dk icinde ciktiysa ikinci cizgi hamilesindir canim

valla benim de 2 kaybım var, 1298 heterozigot çıktı diğer her şey normal, doktor gebeliğinde iğne kullanacaksın dedi. ama bak senin son doktorun tek başına bir şey ifade etmez demiş .ilginç, inan bilemiyorum herkes başka şey söylüyor hayırlısı olsun hepimiz için. ama bak rahim ağzı yetmezliği yüzünden diyorsun sen bunun üstünde dur ve iğneni düşük doz falan olsa da kullan, tabiki doktorunun söyledikleri de önemli.
kızlar ya bir de aspirinin 100 mg'lığı coraspin mi? doktor üstüne basa basa gebelik öncesi aspirin 100lük kullanacaksın dedi bugün eczacı da tamam işte o coraspin aspirinin 100lüğü başka yok abla dedi. siz ne dersiniz?

kızlar ya aspirinin 100 mg'lığı coraspin mi? doktor üstüne basa basa gebelik öncesi aspirin 100lük kullanacaksın dedi bebek aspirini mi dedim,hayır normal aspirin dedi, bugün eczacı da tamam işte o coraspin aspirinin 100lüğü başka yok abla dedi. siz ne dersiniz?

slm kızlarrr lütfen ama litfen cvp verin ne olur ama bakın kızlar paı 4g/4g homozıgot ne oli hemotoloji doktoru önemli degil ama ama bebeklerin düştügü ve öldüügü icin igne olacaksın dedi kafam karıştı ankaradaki bir dr de bu degerlerden dolayı ebbekleri ölüyor demiş :18::18::18:

cvp veren yok sanırım

kızlarr cümleden günaydınn bugünden itibaren yediklerime dikkat edeceğim hem rejim olacak hemde bebek için diyet dünde meryem suresine başladımm hadi bakalım hayırlısı

ben bugün hasta oldum. sanırım adet tarihlerimiz yakın olacak mayısta ne dersin

evet cnm tarihler yakın o zaman mayısta beraber hareket ediyoruz:)))))) inşallah emin adımlarla ilerleriz canım bu kez ama ben mayıs yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum birazda tırsıyorum:))

bağırmamayla ilgili anlayamadım ne demek istediğini. canım dr çocuklara mı bağırma dedi. ben de duymuştum bizim hastalıkta sinirlenmemek lazım diye acaba bununla bağlantısı mı var dediğinin. bu doğru mu gerçekten acaba, sinirlenmek bize iyi gelmiyor mu?
tek mutasyonu olup iğne kullnanlar var. ilk sayfayı inceledin mi? sana yardımcı olabilir. geçmiş olsun.
evet cnm tarihler yakın o zaman mayısta beraber hareket ediyoruz:)))))) inşallah emin adımlarla ilerleriz canım bu kez ama ben mayıs yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum birazda tırsıyorum:))

bana günler geçmiyordu şimdiye kadar, ama adet oldumya artık daha hızlı geçer. hiç adet olmuycam sanmıştım bir ara38. gün adet oldum. senin mayısta 3. adetin olacak değil mi? ateş ölçmeyi düşünüyor musun mayısta?

cok saol canım ılgılendıgın ıcın.benım ıgnelerım gunde 2 defa.90 ı gecmısın dusun artık.doktor da dalga gecıyor suzgec gıbı oldun dıyorbende haftasonu koldan vurmaya basladım.gobegım bıraz dınlensın dıye.ınsallah kolum morarıp sısmez.bu arada nerdeyse 2 hafta oldu gobegımde ılac toplanan yer daha tam ıyılesmedı.bu ıgnelerın hapı yok mu yaa oyle ne kadar kolay olurdu ısımız.neyse buna da sukur.bu arada nasıl gıdıyor canım.sen ıkılı test yaptırmıs mıydın

Son düzenleme:
kızlar bu evicap sadece hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor, yoksa sperm kalitesini de artırıyormudur? dr öyle bir şey söyledi mi?

canım ikisini de yapıyor[/QUOTE]
lusnica eşin sadece bir kutu mu kullandı?yani bugün eşim kullanmaya başlasa kutu bitince ben yeni adet olmuş olacam, anca 1 hafta sonra ilişki başlayacak. yani özel günler zamanında da mı kullanmak lazım. bizim kutu bitecek sonra belki 3 hafta sonra döllenme olacak. acaba iki kutu mu içmesi gerekiyor. eşin ne kadar içti. 1 kutu mu? şu koyu yeşil kutu var ondan mı, yumuşak kapsül yazıyor?
kızlar aranızda hamileyken sigara içen varmıydı birde sigara kan pıhtılaşmasını tetiklermi ben çook içmiştim

bizlerin normal yaşantımızda dahi bırak sigarayı yediklerimize dahi dikkat etmemiz lazım, kalp hastası adayıyız bizler...

canım şenayın listesi ile benimki aynı, benim listem de hacettepenin listesi, ordan almadım ordan temin edilmiş bir liste. o yüzden sen şenayın listesini kopyala, ama farklı olarak şunu söyleyim bana tüm sebzeler, meyveler serbest, şenayın listesinde sınırlı, bende sadece çavdar ekmeği yenecek. artık karar sana kalmış diyet yapacaksan hagisini istersen ona uy. ama abartma diyeti, sadece dikkat et, saya saya ye...

Duamıza katılmak isteyenarkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet ne okuduklarını yazabilirler

1-Bu salavatı okumadan önce 21kere “Estağfirullahel aziyme ve etübileyh” diyerek günahların affı istenir.
2-Hangi dilek için okunuyorsaniyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
3-Euzu besmele çekildikten sonraSalavat-ı Tefriciye okumaya başlanır.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümmesalli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezitenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, vetünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i küllimâ’lûmin lek.
"Allâh’ım,kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlargiderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem(cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz MuhammedMustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtincamâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsaneyle."
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 291"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 26, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 28, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] SALAVAT(4444)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 372
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 405
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 130
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 360
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 30
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 650
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 133
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 320
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 170
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] atis
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] senem
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] nisanurhülya
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hülya
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 104, bgcolor: transparent"] 4143
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bende varım ve hiç çocuğum yok. yaşda 36 oldu. sonuncu kürtajımıda 3hafta önce yaptım.
çok geçmiş olsun canım. üzüldüm ama elden bişey gelmiyor malesef. umarım sonunda hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz.

kızlar aranızda hamileyken sigara içen varmıydı birde sigara kan pıhtılaşmasını tetiklermi ben çook içmiştim
canım sigaranın damar yapısını bozması dolayısıyla doğrudan olmasa bile dolaylı olarak etkisi var. bence ömrün boyunca içme. riskin artar.

canım bence hamilesin. hayırlı olsun şimdiden. bir de kan testi ile netleştirirsin olur biter. belki eşin hormonlardan dolayı sendeki bazı değişimleri farketmiş ve ısrar etmiş olabilir.

keşke önceden başlayabilseydim. ama işte dr vermeden başlayamadım. kan tahlili yaptırır da düzelmemiş olursa o var işte. inşallah düzelmiştir. pıhtılaşma. hacettepenin bu yavaş sistemi çileden çıkartıyor gerçekten. ekimden beri gidip gidip geliyorum. dediğin gibi yüzde 90 mayıs 15 gibi gideceğim sanırım. eğer mayısta işlerim yoluna girerse o zaman hazirana bırakırım ancak dr işini. bakalım hayırlısı. inşallah rabbim bütün işlerimizi yoluna koysun. kolaylıklar getirsin.

bağrmanın kötü bir etkisi olurmu ki cnm ? halsizlik bu aylarda oluyor özellikle uyku çook fazla oluyor ,çok şükür lekelenmem gecti doktorum iğne verdi iğne anında kesti..daha fazla alamıyorsun dimi raporu Allah yardımcın olsun cnm olabildiğince dikkat et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…