Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

internette okudum meryem suresini okuyup çocuğu olanlar çok olmuş bizde başlayalımmı birde diyete dikkat edelim hem zayıflarız hem bebeğe hazırlık olur sağlıklıda besleniriz burda okadar birlik yok birbirimize destek versek keşke mesela günülük ne yedik ne yaptık ne okuduk hepsini akşam özet olarak paylaşsak ne güzel olur

sendedemi phtılaşma var kaçıncı haftalar düşüyor
ben pıhtılaşma oldugunu bilmiyordum cnm ben ilh hamileligimde ikize hamile kaldım teki 1.5 aylıkkene düştü teki kaldı şükür ikinci hamileligim gene ikizdi oda 2 aylıkkene düştü teki kaldı aradan zamangecti bir daha yapalım dedik oda anlamadan düşmüştü 1 aylık falan yaklaşık 6 ay sonra gene hamile kaldım oda 12 haftalık olması gerekirkene 9+5 ölmüş alındı kürtajla 6 ay sonra gene hamile kaldım ve maglesef oda ocakta alındı 9 haftalıkkene sonra testler yapıldı işte (paı 4g/4g homozıgot )cıktı ondan ölüyormış dedi dr hamile kalırsan igne vurulacan dedi:18::18:

nerelerdesin canım. ben diyetten sıkılmaya başladım eyvah ki ne eyvah. daha doğrusu her zaman değil ama bazen gerçekten çok sıkıcı oluyor. herşeyi ölçüsüyle yemek. bide bazen korkuyorum acaba fazlamı kaçırdım falan diye. canım sana bişey sorucam. ben martın 14 ünde başlamışım tam olarak diyete. haftaya 1 ay olucak. mayıs 14 te de 2 ay. sinan hoca 3 ay yapacaksın dedi ama ben hazirana bırakırsam ankaraya gitme işini hem gitmemde sıkıntı olabilir hem de gidemezsem bu sefer diyete uymakta sıkılmak yüzünden sıkıntı yaşayabilirim diye korkuyorum. ben mayıs 15 gibş sinan hocaya gitmeyi düşünüyorum. erken mi olur acaba. nedersin. gideyim erken gelmişsin derse geri dönerim diye düşündüm. ne yapayım başka çarem yok. haziranda gitmem mümkün değil. haziran ayı çok yoğun ve sıkıntılı olacak sanırım benim için. daha doğrusu ya rahatlamış olacağım ya da tam tersine iyice sıkıntılı bir dönem olacak. şimdidemn kestirmem münkün değil malesef. işte böyle bir karmaşanın içerinde hem diyet yapıp hem de bir belirsizliği ortadan kaldırabilir miyim bilemiyorum

ikitane sağ çocuğun var anlaşılan ne güzell olmasada senin için sorun değil birdaha ama benim bir tane vee ona kardeş çok istiyorumm offfki ne off

benimde 34 yaşım bitmek üzere kap atışlarını duyuyoruz 6. haftada 7. haftada düşüyorlar 4 de aynı hafta düştü senin yaşayan çocuğun varmı birde bende homozigot çıktıda ya şu diyet kafama takılıyor acaba gebeliğin çok öncesindemi başlancak gebelikte yapsak fauydası olurmu birde ümmü sübyan diye bişey duydum bununda önlemini aldınm

ikitane sağ çocuğun var anlaşılan ne güzell olmasada senin için sorun değil birdaha ama benim bir tane vee ona kardeş çok istiyorumm offfki ne off
şükr ALLAHIMA cnm evet 2 tane var nasip kısmet acaba yaşlamı alkalı bende 39 yaşındayım bide senin kan pıhtalaş degerlerin nasıl senin mesela benim (paı 4g/ 4g homozıgot ) senin ya yada aynı bu degerlerde olan arkadaş varmı

yaşayan yok canım malesef. diyeti bana dr. verdi ve 3 ay yapacaksın dedi yani hamile kalmadan önce başlanıyo. sen de fazla protein tüketmemeye dikkat et. ekmeğin de günde 10 dillimi geçmesin. en azından bu kadarını yapabilirsin

bende aksine proteini çok fazla tüketiyordum özellikle kırmızı et yumurta çok sık tükettiklerimdi ekmek desen makarnanın yanında bile tüketen bir insandım düşüklerimden öncede hep kırmızı et yemiştim mangalda restorantta hemde bulanana kadar off of ben neler yapmışım 2 tabak döner yiyip gecesi bebeğimi düşürmüştüm birde sigarada içiyordum şükür 1 aydır içmiyorum ee sigarayı bırakınca iyice yemeğe düştümm birde korunmayı bıraktım off ama yaRIN İTİBARİYLE YEMEME DİKKAT EDECEĞİM HEM ZAYIFLAMAK İÇİN HEM BEBEK İÇİN BİRDE YÜRÜYÜŞ SPOR VS BAŞLICAMM benim şenaycım sadece 677 mutasyonu homozigot yazıyordu diyer değerler yazmıyordu o senin dediğin

bende bu hafta rapor alıp evde dinlenicemm halsizlik başladı bende

kkulu1 sende de varmı aynı günlerde hamile kalmışız senle :)

ne iş yapıyorsun cnm tabi yorucuysa rapor al ..ewt bendede var o maalesef birde bel ağrısı öldürecek beni çok fenaa ağrıyor inş kötü bişey olmaz ,ben su anda yatıyorum zaten gecen hafta biraz lekelenmem oldu kalkmamaya calısıyorum sende dinlenmeye calıs bence

kızlar aranızda hamileyken sigara içen varmıydı birde sigara kan pıhtılaşmasını tetiklermi ben çook içmiştim
melda melda dövecem artık seni kız sen hamileykene sıgaramı ictin ben bile 22 yıldır icerim hamileligimde ,cmedim cok az arada eşim icince cektim bir kac defa:18::18:

canlar nasılsınız? nicedir yazamıyordum geçmişi de okuyamadım.
size bir şey danışmak istiyorum
adetime neredeyse 1 hafta var ama nereden estiyse eşim gebelik testi yap diye tutturdu. ben de ısrarla daha çok erken çıkmaz bişey dedim ama onun ısrarcılığı daha kuvvetlidir :)
neticede evde test yaptım. saat 3'te yaptım tabi nasıl olsa çıkmaz bişey diye ilk 5 dk. baktım sonra bıraktım bi köşeye. yarım saat sonra silik bi çizgi vardı. çok bekledi diye önemsemedim.
akşam 8'de tekrar yaptım bu kez ilk 5 dk. içinde çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. hamile olabilir miyim acaba?

tabiki olabilirsin ama en kesin çözüm kan testi yaptırmak hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…