Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar,
Tatilden döndüm ve hemen girdim foruma, bi yandan işlerle uğraşıyorum bi yandan geçmişi okuyorum.
Umarım herkes iyidir herşey yolundadır. Allah sağlık sıhhat versin...

Kizlar gunaydin bisey srmak istiyorum kafami acayip kurcaliyo bebegin kalbi dursa yada bir sorun olsa mutlaka belirtisi olur dgl mi ?
Mide bulantilarim var ama dusunmeden edemiyorum beni en iyi siz anlarsiniz carsamba kontrolum var nasil sabretcem bilmiyorum

günaydınn naz benim ilk öeln bebekte bişi anlamadım ama ikinciden hemen anladım dr mi aradım gelim diye yok dedi ama gününde gel dedi günüme 5 gün vardı ki günümdede gittigimde 1 hafta olmuş öleli

günaydın canım. elifin de geçenlerde böyle bir endişesi olmuştu sağlık ocağına gidip dinlemiş kalp atışını. ebe dinledi kalp atışını demişti. artık nasıl bir aletle dinlemiş bilmiyorum.neticede ultrason yoktur orda. seninki eliften küçük ama bilmiyorum sağlık ocağında böyle bir imkan varmı? bir dene istersen. yoksa gün geçmez daha 2 gün var. ya da bir tıp merkezi varsa yakında direk dr a gitsen durumu anlatsan sadece kalp atışına bakarmasınız desen belki anlayışla karşılar.

Canım öncelikle aklına kötüyü getirme. Allah korusun, Allah hayırlısını nasip etsin.
Biliyosun ben bu sefer her hafta kontrole gitmiştim. O yüzden takip ediyordum. Cuma kontrole gittiğimde 9+2 olması gerekirken 8+5 olarak kalbi durmuştu. Yani salı günü kalbi durmuş oluyordu. Valla tesadüfmü değilmi bilmem ama sali günü akşam iştahım nasıl açılmıştı anlatamam. 2-3 tabak yemek yemiştim üstüne tatlı yemiştim. Bulantım çarşamba perşembe gündüz çok vardı mesela. Garip ama cuma günü bulantım çok azdı.Bi de kontrolüm olduğu için çok stresliydim ve korktuğum başıma gelmişti.

Böyle şeyleri düşünme bak şartlama kendini Allah neyi nasip ederse o oluyor sonuçta, hayırlısı olsun de dua et. Ben hep Allahım bebeğim sana emanet diye dua etmiştim.

gunaydın nazıfecım aklına neden boyle seyler getırıyorsun kı.suphelendıgın bısey mı var.eger oyleyse hemen bır doktora ugra.

biliyorum ben bozmadım moralini ama ben aklında kalmasın git biran önce de için rahatlasın diye söyledim. yoksa iki gün bu düşünceyle geçmez. elif gidip kalbini dinleyip rahatlamıştı. yok yere stres yapıp bebeğine de sıkıntı verme diye git diyorum. onlar bizim her halimizden etkileniyor biliyorsun. bir şey yoktur canım.

gunaydın nazıfecım aklına neden boyle seyler getırıyorsun kı.suphelendıgın bısey mı var.eger oyleyse hemen bır doktora ugra.

Ya aklima gliyo ister istemez onceki hamileliklerinde yasadiklarimdan dolayi ya bndada aynisi olursa korkusu va icinde suphelendgm bisey yok yani. Moral verirsiniz diye dsnmustum arkadaslar

Sagol eminecim ya aslinda kimse bizmiyo alingan donmdeyiz ya hep iyi gtsin biseyler istiyoruz olumsz seyler duymaya artik tahammulum kalmadi

kızlar aspirinin 100 mg'lığı coraspin mi? doktor gebelik öncesi aspirin 100lük kullanacaksın dedi bebek aspirini mi dedim,hayır normal aspirin dedi, dün eczacı da tamam işte o coraspin aspirinin 100lüğü başka yok abla dedi. siz ne dersiniz? ayrıca diyetlerinizden biraz bahseder misiniz genel olarak?

Merhaba kızlar,
Tatilden döndüm ve hemen girdim foruma, bi yandan işlerle uğraşıyorum bi yandan geçmişi okuyorum.
Umarım herkes iyidir herşey yolundadır. Allah sağlık sıhhat versin...

hoş geldin canım aramıza tekrar. tatil iyi gelmiştir di mi? kafayı dağıttın mı? çok iyi yaptınız.

hoş geldin canım aramıza tekrar. tatil iyi gelmiştir di mi? kafayı dağıttın mı? çok iyi yaptınız.

Hoşbulduk canım, evden işten bu koşturmadan uzaklaşmak çok iyi geldi, o yüzden tatil dedim, yeniden sıfırdan başlamış gibi hissediyorum kendimi yaşadığımız herşey bir tecrübe oluyor, öldürmeyen güçlendiriyor sonuçta.
Hep beraber bu süreci geçirip birbirimizi motive edicez, nazifeyide rahatlatmaya çalışıyorum ama kalp atışlarını duyana kadar stres geçmiyo sonuçta.
Sende iyisindir inşallah... Maşallah hep motivesin sen, fazla girmiycem artık falan yazmışsın aman bırakma bizi, bak neler öğreniyoruz birbirimizden. Bide bi haptan bahsetmişsiniz e vitamini, kullanıyormusun sende?

Ya aklima gliyo ister istemez onceki hamileliklerinde yasadiklarimdan dolayi ya bndada aynisi olursa korkusu va icinde suphelendgm bisey yok yani. Moral verirsiniz diye dsnmustum arkadaslar

ahh benım canım.sen duygusal gununde mısın bugun.bebegıne hıcbırsey olmayacak canım korkma.bu korkuyu hepımızı her kontrol oncesı yasıyoruz.yalnız degılsın uzulme.ama gor bak senınle pespese doguracagız bebeklerımızı sapasaglam kucagımıza alacagız allah ın ıznıyle.onumuzdekı sene bebeklere ne yedırsek dıye muhabbet edecegız burada bana guven

iyi olmuş canım uzaklaşman herşeyden, tebdili mekanda ferahlık vardır derler."öldürmeyen güçlendiriyor" lafını da çok sevdim bu arada, ben de kullanacam haklısın. nazife serpilin dediği gibi kontrol tarihi yaklaştığı için stres yaptı, kolay değil sonuçta bizim yaşadıklarımız, bizi bizden iyi anlayan olamaz. zaten mide bulantısının olması bence iyiye işaret. ama çıktı, gidecek sanırım sağlık ocağına. iyi gitsin de gelsin içi rahatlasın. çok normal böyle stres yapması. hepimiz aynı değil miyiz. o masaya yatınca dr bakarken dr un gözünün içine bakıyoruz, kötü bir şey mi söyleyecek acaba diye... o masaya yatınca bizim hissettiklerimizle normal gebelik yaşayanların hissettikleri kesinlikle aynı değil. biz "acaba kalbi atıyormu" deriz, onlar"acaba cinsiyeti ne" der.evicap diye hap kullananlar varmış. e vitamini. ben de bunu soruyorum arkadaşlara, sperm hareketliliğini artıyormuş diyor arkadaşlar. dr ları vermiş. ben de kullansam mı diye daha doğrusu eşime kullandırsam mı diye düşündüm. ama eşime söyledim az önce adını al dedim. alacak sanırım. tolga hocayı da yeni aradım. kafama perde takılmıştı.tekrar arayıp soracak cesaretim de yok hapı kullanalım mı diye

benimde tek mutasyonum var dr um sonucu görür görmez iğne yazdı hatta adetin geçtiği gün gelicektin niye geciktin diye sordu

mtrfh 1298 mutasyonu benimkisi seninkinin daha önemli olduğunu duymuştum mutlaka başka bir dr a görünmelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…