- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
mrb kızlar ne yapıyorsunuz ben ateş ölçüyordum tablomu ekleyeyim bi bakarmısınız. eminecim sende bakarmısın 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar hamileliklerinizde hiç korkulu rüya görüyormusunuz ben görüyordum ve arkasından düşük oluyordu
Ben gördüm bir gece önce.. Hayrolsun diyelim.. Annem kucağımda can veriyordu bir ses; anneni mi alayım bebeğini mi dedi bana. Ne olur annem kalsın bebeğimi alın dedim çok etkisinde kaldım sabah uyanınca namaz kılıp doktora öyle gittim ve kalp atışının olmadığını öğrendim.İlk gebeliğimdi ne kan pıhtılaşmasını bilirdim ne de kürtaj olacağım gelirdi aklıma. Aradan yaklaşık 2 sene geçti hala etkisindeyim hala çok net hatırlıyorum rüyamı.
mrb kızlar ne yapıyorsunuz ben ateş ölçüyordum tablomu ekleyeyim bi bakarmısınız. eminecim sende bakarmısın 4387ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
selmacım, neticede seçeceğin hastane özel olacağı için son anda da gitsen kabul ediyorlar, hatta ben geçen medicanayı aradım, doğum ücretini öğrenmek için, bana burdaki dr mu yapacak doğumnuzu yoksa dışarıdan mı getireceksiniz diye sordu. o kısmı oluyor merak etme, istediğin yeri tabiki seçiyorsun. peki sen inşallah o günleri görürsün de doğumu ankarada mı yapacaksın? doğumdan sonra eve dönmeniz sor olmayacak mı? hrs de ki bir dr da devam etsen sanırım daha iyi olacak senin için, doğumdan sonra ordaki dr lar ilgilenecekler mi acaba seninle nasıl oluyor bilmiyorum. tarık aksu için iyi diyorlar. zaten sen de ilk ona gitmiştin değil mi? bir arkadaşım da ona doğum yaptırdı, yanlış hatırlamıyorsam paket fiyatları falan olıyormuş hrs nin, başlangıçta peşin vermiş 6500 tl falan dı sanırım geçen sene. sonuna kadar ona gitmiş ve tüm tahliller için bir daha para vermemiş. o da 2 düşük yapmıştı onda pıhtılaşma yok ama guatr vardı ve 3 aylık oldu kızı. memnundu. ama pıhtılaşmada nasıldır bilmiyorum. tabi bu arada bizim için paket fiyat olmaz, malum bizim hamileliklerin ne kadar süreceği belli olmuyor.
kızlar bu evicap sadece hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor, yoksa sperm kalitesini de artırıyormudur? dr öyle bir şey söyledi mi?
Eminecim tolga hoca bizede vermisti ben zaten birsuru vitamin aliyordum evicapida esin icecek dedi kaliteyi arttiriyormus
yaa demek size tolga hoca verdi bu hapı. yaa ben burda duyunca acaba biz de kullansak mı diye düşündüm. en son düşük olduya bizde, tolga hoca da sağlıksız olduğu için düştü demişti. ben de bunun spermden kaynaklandığını düşünüyorum, dolayısıyla kullansak iyi olur sanırım. bize bir şey söylemedi dr. yani tolga hoca sperm hareketliliği için mi dedi, sperm kalitesi için mi demişti tam olarak hatırlıyorsun değil mi kaliteyi artırmak için dediğini. yani aslın da ben kolay hamile kalıyorum hareketlilik içinse gerek yok benim için. zaten bir de bakalım nasıl ikna edecem bizimkinipeki bu evcap ın çeşitleri var mı, kaçlık olacak, hap değil mi, bir de günde kaç tane 1x1 sanırım ve ne kadar süreyle içecek? yani siz nasıl yaptınız. internetten şimdi baktım da 3 farklı kutu gördüm. hangisi acaba? mayısta ya bizim çalışma. hemen başlaması lazım sanırım.
Evet hareketlilik icin verdi bir kutu gunde bir adet icti esim icse faydasi olur zarari olmaz
yaa demek size tolga hoca verdi bu hapı. yaa ben burda duyunca acaba biz de kullansak mı diye düşündüm. en son düşük olduya bizde, tolga hoca da sağlıksız olduğu için düştü demişti. ben de bunun spermden kaynaklandığını düşünüyorum, dolayısıyla kullansak iyi olur sanırım. bize bir şey söylemedi dr. yani tolga hoca sperm hareketliliği için mi dedi, sperm kalitesi için mi demişti tam olarak hatırlıyorsun değil mi kaliteyi artırmak için dediğini. yani aslın da ben kolay hamile kalıyorum hareketlilik içinse gerek yok benim için. zaten bir de bakalım nasıl ikna edecem bizimkinipeki bu evcap ın çeşitleri var mı, kaçlık olacak, hap değil mi, bir de günde kaç tane 1x1 sanırım ve ne kadar süreyle içecek? yani siz nasıl yaptınız. internetten şimdi baktım da 3 farklı kutu gördüm. hangisi acaba? mayısta ya bizim çalışma. hemen başlaması lazım sanırım.
canım eşine herhangi bir test yapılmadan bu hap verildi değil mi? yani bir problem olmasa da veriliyor değil mi? sanırım yarın hemen ben de alacam. sperm hareketliliği ile kalitesi aynı şey değil diye düşünüyorum ama ilişkilidir sanırım? hangi kutuydu seninki? hatırlıyor musun? kaçlık acaba?
kızlar bu evicap sadece hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor, yoksa sperm kalitesini de artırıyormudur? dr öyle bir şey söyledi mi?
byaa demek size tolga hoca verdi bu hapı. yaa ben burda duyunca acaba biz de kullansak mı diye düşündüm. en son düşük olduya bizde, tolga hoca da sağlıksız olduğu için düştü demişti. ben de bunun spermden kaynaklandığını düşünüyorum, dolayısıyla kullansak iyi olur sanırım. bize bir şey söylemedi dr. yani tolga hoca sperm hareketliliği için mi dedi, sperm kalitesi için mi demişti tam olarak hatırlıyorsun değil mi kaliteyi artırmak için dediğini. yani aslın da ben kolay hamile kalıyorum hareketlilik içinse gerek yok benim için. zaten bir de bakalım nasıl ikna edecem bizimkinipeki bu evcap ın çeşitleri var mı, kaçlık olacak, hap değil mi, bir de günde kaç tane 1x1 sanırım ve ne kadar süreyle içecek? yani siz nasıl yaptınız. internetten şimdi baktım da 3 farklı kutu gördüm. hangisi acaba? mayısta ya bizim çalışma. hemen başlaması lazım sanırım.
ben cnm hemide 5 taneekızlar aranızda ben gibi 4 düşüğü olanınız varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?