Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hamileliklerinizde hiç korkulu rüya görüyormusunuz ben görüyordum ve arkasından düşük oluyordu

Ben gördüm bir gece önce.. Hayrolsun diyelim.. Annem kucağımda can veriyordu bir ses; anneni mi alayım bebeğini mi dedi bana. Ne olur annem kalsın bebeğimi alın dedim çok etkisinde kaldım sabah uyanınca namaz kılıp doktora öyle gittim ve kalp atışının olmadığını öğrendim.İlk gebeliğimdi ne kan pıhtılaşmasını bilirdim ne de kürtaj olacağım gelirdi aklıma. Aradan yaklaşık 2 sene geçti hala etkisindeyim hala çok net hatırlıyorum rüyamı.

çok enteresan bir riyaymış. ben bile etkilendim. seni düşünemiyorum. annene anlattın mı?

Eminecim tolga hoca bizede vermisti ben zaten birsuru vitamin aliyordum evicapida esin icecek dedi kaliteyi arttiriyormus

Eminecim tolga hoca bizede vermisti ben zaten birsuru vitamin aliyordum evicapida esin icecek dedi kaliteyi arttiriyormus

yaa demek size tolga hoca verdi bu hapı. yaa ben burda duyunca acaba biz de kullansak mı diye düşündüm. en son düşük olduya bizde, tolga hoca da sağlıksız olduğu için düştü demişti. ben de bunun spermden kaynaklandığını düşünüyorum, dolayısıyla kullansak iyi olur sanırım. bize bir şey söylemedi dr. yani tolga hoca sperm hareketliliği için mi dedi, sperm kalitesi için mi demişti tam olarak hatırlıyorsun değil mi kaliteyi artırmak için dediğini. yani aslın da ben kolay hamile kalıyorum hareketlilik içinse gerek yok benim için. zaten bir de bakalım nasıl ikna edecem bizimkini peki bu evcap ın çeşitleri var mı, kaçlık olacak, hap değil mi, bir de günde kaç tane 1x1 sanırım ve ne kadar süreyle içecek? yani siz nasıl yaptınız. internetten şimdi baktım da 3 farklı kutu gördüm. hangisi acaba? mayısta ya bizim çalışma. hemen başlaması lazım sanırım.

Son düzenleme:

Evet hareketlilik icin verdi bir kutu gunde bir adet icti esim icse faydasi olur zarari olmaz

Evet hareketlilik icin verdi bir kutu gunde bir adet icti esim icse faydasi olur zarari olmaz

canım eşine herhangi bir test yapılmadan bu hap verildi değil mi? yani bir problem olmasa da veriliyor değil mi? sanırım yarın hemen ben de alacam. sperm hareketliliği ile kalitesi aynı şey değil diye düşünüyorum ama ilişkilidir sanırım? hangi kutuydu seninki? hatırlıyor musun? kaçlık acaba?

Son düzenleme:
kızlar bu evicap sadece hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor, yoksa sperm kalitesini de artırıyormudur? dr öyle bir şey söyledi mi?[/QUOTE]

canım ikisini de yapıyor

yaa kızlar ümmü sübyan diye bişey varmış duyanınız varmı korkulu rüyayla çocukları düşürüyormuyş ben düşüklerimden önce hep korkulu rüya görüp düşürüyordumm sizdede böle bişey varmı hatta ilk çocuğumdada çook korkutuyorlardı gerçek gibi hep böyle yaşlı adam geliyordu gözümü açsam bile devam ediyordu bağırmmak istiyordum bağıramıyordumda sesim çıkmıyordu ama o çocuğumu doğurdum ondan sonrakiler hep düştü 4 tane

ben 400 lük içtim

Canim inanki simdi tam hatirlamiyorum ama 30 kapsuldu herhalde....hayatima okadar cok ilac girdiki......

kızlar bu evicap sadece hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor, yoksa sperm kalitesini de artırıyormudur? dr öyle bir şey söyledi mi?

canım ikisini de yapıyor[/QUOTE]

Evet ben sordum ikisinide yapio, e vitamini zaten cok yararliymis, kiz sen daha ne die bunlara bakiyosun ne guzel hamis oldun:))

b

Emine canim bende yeni basladim, hep sperm kalitesini hareketliligini hende kolay hamile kalmayi sagliomus ben 400 lukten gece yatmadan hem ben hem esim iciyoruz, ustundede e vitamini yazio zaten, esimede kolay hamile kalmayi saglio diince hemen icti canim benim:) insallah faydasini goruruzz, ama sen kolay hamile kaliyosun ihtiyacin yokki

internet paketimizde değişiklik yapıyoruzda internetim kapandı bi süre olmayacak şuan annemdeyim fırsat buldukca böyle giricem beni unutmayın uzak kalmak iyi olmayacak ama inşallah en yakın zamanda yenisi açılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…