ben de masa başı çalışıyorum. hep oturuyorum, nadir kalkıyorum. çok oturmamak lazım değil mi? kan hareketinin olması lazım. demek poposundan kaynaklanıyormuş aman ondan olsun başka şey olmasın. zehracım bu arada 30 hafta olmuşsun maşallah, Alllah tamamına erdirsin canım. iyi olacak inşallah canım sonuç. ceylini de öp benim için, akıllı kızını
evet aynen benim de gündemimde sadece bu mevzu var. 1,5 senedir hemde. herşeyimi buna göre planlıyorum. kurumun hazırladığı bir kurs vardı benim için çok iyi olacak, katılamadım mesela, iş çıkışı olacaktı hamile olursam gidemem diye kaydolmadım. nitekim kurs başladı ben düşük yaptım, kurs devam ediyor ben hamile değilim. keşke yazılsaymışım. şu dönemde kurs içini halletmiş olacaktım 2-3 aylık bir kurstu. kendime birşeyler almak istiyorum (kıyafet) almıyorum kilo alacam diye, saçımı boyatmak istiyorum yapmıyorum...daha meler neler...soğan kürü nasıl oluyormuş. ben kolay kaldım aslında hamile, yapmam herhalde.
canım çok geçmiş olsun yaaaa evet kimyasal tekrarlıyorsa altında mutlaka bir sebep varmış bir arkadaşımın öyleydi eşinde sperm yapısında bozukluk çıktı canım eşinde test versin mutlaka spermiyogram.
Canim değer in gayet iyi. Benim 34 du telas yapma dua et hemen doktor a git.hayirli olsun bebeginkızlar bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 53 çıktı( çok korkuyorum yoksa bunu da mı kaybedicem. bu üçüncü bebeğim ve bunu da kaybetmek istemiyorum. ( sat 15 mart, şüpheli ilişki 26-27-28 mart. çok mu düşük bu değer. normalde adetime 4-5 gün var.
Hos geldin ca nim.az kalmis masallah inşallah hayirlisi yla dogum yapar sin canimselam arkadaşlar giremedim 10 gündür. raporluydum nete giremedim hiç. herkes iyidir inşallah ben biraz daha iyiym şükür.
Hos geldin ca nim.az kalmis masallah inşallah hayirlisi yla dogum yapar sin canim
işte biz böyle olamıyoruz hep planlı olmamız gerekiyor ne yapalım nasip buymuş...bende kolay hamile kalıyorum çok şükür ama soğan kürü rahmi temizlediği için yapacağım düşükten sonra kürtaj olmadım ben hani bi enfeksiyon iltihap varsa engelliyor çok iyi geliyor idrar yolları için bile sihir gibi bişey yani..
kızlar bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 53 çıktı( çok korkuyorum yoksa bunu da mı kaybedicem. bu üçüncü bebeğim ve bunu da kaybetmek istemiyorum. ( sat 15 mart, şüpheli ilişki 26-27-28 mart. çok mu düşük bu değer. normalde adetime 4-5 gün var.
kızlar bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 53 çıktı( çok korkuyorum yoksa bunu da mı kaybedicem. bu üçüncü bebeğim ve bunu da kaybetmek istemiyorum. ( sat 15 mart, şüpheli ilişki 26-27-28 mart. çok mu düşük bu değer. normalde adetime 4-5 gün var.
işte biz böyle olamıyoruz hep planlı olmamız gerekiyor ne yapalım nasip buymuş...bende kolay hamile kalıyorum çok şükür ama soğan kürü rahmi temizlediği için yapacağım düşükten sonra kürtaj olmadım ben hani bi enfeksiyon iltihap varsa engelliyor çok iyi geliyor idrar yolları için bile sihir gibi bişey yani..
hoşbulduk canım. az kaldı ama sanki vakit azaldıkça zaman geçmek bilmiyor. haftasonu kızımla bebişin kıyafetlerini yerleştirdik. cadı kardeşimin kıyafetlerini ben ütüleyeceğim dedi o ütüledi hepsini. ayy bunlarla nasıl tatlı olacak yerim ben onu diyerek ütü yaptı minik kızım. büyümüşde ütü yaparmış dedikçe iyice hoşuna gidiyor kardeşime ablan ütüledi deriz diyor. ama hem korkum hem heyecanım dahada arttı. bişey olursa diye korkmaya başladım iyice.
sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bir sıkıntın
ben de kürtaj olmadım. ben de acaba içerisi tamamen temiz mi diye endişeleniyorum.eğer rahmi temizliyorsa ben de yapıyım nasıl yapılıyor yazarmısın? ne kadar sürecek?adet olmadan önce tuhaf akıntı oldu kahverengi falan. ben de yapıyım temizlensin o zaman.
Yok cnm ne kusmesi ask olsun gitmedim sabretmeye karar verdim yillardir bkliyom 2 gun daha bklerim napalim
canım 30 haftalık yazıyor burdaki takvime göre ama 29+1 bugün. arada kalkıp dolaşmak gerekiyor kısada olsa.
slm kızlar artık küsüp gidecem sayfadan ama nedeb kimse cvp vermi benim yazdıgımaa
bütün testlerim yapıldı benim genetik yani karyotip kromozon ve hemotolojide yapıldı ayrıyrtden kan pıhtılaşması yapıldıcanım evet biraz karışık ama anladığım kadarıyla protein s ya sınırda ya da düşük homosistein de yüksek. gen tahlili yapılmamış sanırım. onlara bakılmışmıydı sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?