yaa bende başladımda dün okudum bugün okuyamadınm birde hastayken nolacak ara vermedenmi okuncak acaba
merhaba merak ettim meryem suresini kaç gün okudunuz kaç gün niyet ettiniz?Rabbim İsteyen kimseyi evlatsız kucağı boş bırakmasın.
06 kelebek size sordum yanlış oldu
teşekkür ederim canım. kolaymış kür. o halde 2 hafta sonra ben de başlayım. içerisi temizlensin bari. bence tolga hocaya soğanı sormaBende bu ay kürtajdan sonra ilk adetimi olayım önümüzdeki ay 15 gün kala başlamak istiyorum küre. Gerçekten çok faydalı ben kür yaptığım ay hamile kalmıştım
Eminecim aç karnına içeceksin. 1 orta boy kahverengi soğanın ince kabuğunu soy. 1,5 su bardağı su ile 5 dk. kaynat ılıyınca (biraz sıcağa yakın) sabah akşam taze hazırlayıp iç. adetten 15 gün önce başla ve 15 günü tamamla. Adeti ve idrarı söktürüyor. Bende yarın adet olmayı bekliyorum ama önümüzdeki ay yapmayı düşünüyorum . Yarın Tolgaya randevum var bi de ona sorucam ne diyecek bakalım.
o yazıyı ben de gördüm. ilacı almadım da internette gördüm prospektüste yazıyor. kan pıhtılaşamasıyla ilgili bir şey yazıyor ama tam olarak ne demek istediğini anlamadım.kızlar bugün evicap aldım reçetesiz faydalı ve gebeliği kolaylaştırıyor diye yalnız reçetesinde kan pıhtılaşması sakıncalı falan diye bişey yazıyordu anlamadımda bizler için sakıncalımı bu acaba
doğru ben de sabah içemem. işe zor yetişiyorum. ben de akşam yapıyım. teşekkür ederim. sende mi 15 gün yapacaksın?emine soğan suyunuben sabah işe giderken içemiyorum açıkçası o yüzden ben akşam 1 soğanın kabuğunu soyup 2 bardak kaynamış suda 5 dk kaynatıp içicem ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim çalışanlar böyle içebilir diye
raporundan çıktı al. onu da götürsün yazdırmaya giden. faydası olur mu acaba. gerçi sistemden raporu görüyorlar ama. bu arada raporun vardı değil mi?herkese gunaydın.aıle hekımı ben olmadan ıgnelerımı yazmıyor.bende ısten her defasında ızın alamıyorum.ne yapacagım bana bır yol gosterın lutfen sız nasıl yapıyorsunuz.kadın o kadar uyuz kı anlatamam sıze
gözün aydın. Allah tamamına erdirsin.kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. tek seferde topluca alıntı yapmayı beceremedim. yazdıklarınızı ancak sabah okuyabildim ve sayenizde moralim inanılmaz düzeldi Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin. işte o yüksek moralle doktora gittim. hcg değerimi gösterdim, baktı 53. adetin kaç gün geçti dedi, geçmedi ki daha var dedim, bu değer çok iyi o zaman dedi :)
Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Allah bekleyen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma da nasip etsin. normal hamileler gibi doyasıya sevinemiyoruz hep bi şüphe ve korku ama olsun yeter ki sonu iyi olsun.
ilk iğnemi de vuruldum, çok yakıyomuş :)
günde 1 kere clexane 0,4
folbiol
coraspin
Gunaydn serpilcim bnm esim gdp yazdiriyo yaziyo sagolsun dr artik taniyo beni kimi dr gercktn cok gicik oluyo ne kdr zorluk varsa cikarmaya bayiliyo ozelde yazdrincada her seferinde muayene parasi gerekiyor degil mi? napcan peki ya?
teşekkür ederim canım. kolaymış kür. o halde 2 hafta sonra ben de başlayım. içerisi temizlensin bari. bence tolga hocaya soğanı sormadaha önce bir konuşmamız esnasında soğan kürüyle ilgili olumsuz konuşmuştu. ben direk sormadım ama daha önce soranlar olmuş sanırım, ona istinaden bana öyle bir örnek vermek için soğan kürüyle ilgili olumsuz konuşmuştu. ama yine de sen bilirsin. peki evicapı sorabilirmisin tolga hocaya ne diyecek acaba.eşler kullanıyormuş kullansak mı diye sorabilir misin? senin de aslında benimle aynı oldu.bebek sağlıksız olduğu için ben düşük yaptım, senin de kalbi durdu. bebeğin sağlıksız olmasının kaynağında sperm yok mudur? ben böyle düşünüyorum ama bilemiyorum. sanki eşlerimiz kullansa iyi olur diye düşünüyorum??? kullananlar varmış.
kendı doktorum yazsa muayane gunum uymuyor.nasıl yapayım bana bır akıl verın
Çalıştığın işyerinde aile hekimi var mı? Kamuda çalışıyorsan eğer genelde oluyor bir sor istersen
canım bana dr um daha çok kutu yazıyor. dr una kutu sayısını fazla yazdırdan durumu anlatsan, başka da bilemedim ki ben henüz başkasına yazdırmadım hiç o yüzden başıma gelmedi, belki benim de başıma gelecek. tıp merkezinden başka çare yok sanırım, ona da önce sorup sonra muayene girişi yaptırmak lazım belki o da yazmaz. ama kendi dr una fazla yazdırmaya çalış.canım yaa kadın normal degıl.sıstemde oldugu halde yıne de cıktısını ıstemıs.eczanden cıkartmıs esım onu da almıs elınden bende kalacak demıs.yaptıgınız suc bır daha yazmam demıs.bana bır yol gosterın lutfen
Sormaya çalışırım canım. Çok heyecanlandım umarım güzel ve olumlu geçer. Bizdeki durum için bir yumurtayı iki sperm döllemiş olabilir demişti. O yüzden spermden mi değilmi bilmiyoruz daha. Tabi tahlillerde isteyecek o zaman belli olur herhalde. Hayırlısı bakalım.
Sormaya çalışırım canım. Çok heyecanlandım umarım güzel ve olumlu geçer. Bizdeki durum için bir yumurtayı iki sperm döllemiş olabilir demişti. O yüzden spermden mi değilmi bilmiyoruz daha. Tabi tahlillerde isteyecek o zaman belli olur herhalde. Hayırlısı bakalım.
öyle mi oluyormuş. iki spermin de hızı aynı mı oluyormuşişi ti ye alıyorum artık. bilmiyordum öyle olduğunu. tolga hoca bernaya vermiş daha önce evicap ı. çok da karşı değil bu ilaca diye düşünüyorum. o yüzden olumlu cevap verir sanırım. öyle olursa ben de alıyım. dün eşime al dedim almamış unuttum diyor(?)
kromozom analizi yapılacaktı ne oldu. kan vermişmiydiniz?
Umarım unutmam aklımda o kadar soru varki. Haberleşiriz canım dua edin bana.
Daha vermedik işte. Şimdi eşimde bende kan vericez kromozomlara bakılacak. Benim homosisteine de bakılacakmış. Bilmiyorum başka birşey istermi.
canım kesin unutursunkendim için söylemiyorum gerçekten. ama not al kendi sorularını bence. ben tolga hocanın karşısında çok heyecanlanıyorum ve unutuyorum. artık not alıp öyle gidiyorum. hocam soracağım soruları not almıştım diyorum, kağıdı çıkartıyorum yanında komik oluyor ama napıyım her defasında unutuyorum. burcunun selamını söyleyecektim 2 sefer de unuttmuştum sonra çok üzülüyorsun şunu unuttum, bunu unuttum diye kendine kızıyorsun.
Sorma:) Yazdım bile sorularımı:) Ama o konuşurken müdahale edemiyorum bende yeri gelince sormaya çalışıyorum. Evicap aklımda. Demek soğan kürüne olumsuz bakıyor. Onu nasıl sorucam şimdi onu düşünüyorum hamile kaldığım ay yapmıştım ya. Bir de ondan böyle olmuş olabilir demesin sakın. Uff bizde her duyduğumuza bir umut olur diye sarılıyoruz ne yapalım. Sonuçta doğal şeylerden zarar gelmez diye düşünüyoruz.Aslında herşey olacağına varıyor ve bir şeyler vesile oluyor diye düşünmek mi lazım? Bilemedim.
Canım kürtaj 9 marttı, 30 gün oldu bugün yarın adet olurum karnım şişmeye ağrımaya başladı. Geçen kürtajdada tam 30 gün sonra olmuştum. Mayıs başı gibi de ikinci adet olur. Belki mayısta çalışmalar Başlar:) İnşallah:)Tolga hocayla mutasyonlarımız aynı mı? Toplumun büyük çoğunluğu böyle demişti bana. Onun bir kızı var sanırım değilmi. Acaba eşi iğne kullandımı?
cnm hayırlı sağlıklı bir evlat için 41 gün meryem suresine niyet ediyorsun hergün 1 tane olacak şekilde 41 gün okuyacaksın okuyamadığın günlerde bi başkasından yardım alabilirsin çünkü adetliyken okuyamazsın yada o gün başka işin var okuyamayacak gibiysen başkası okuyabilir tabi en makbulü senin inanarak ve isteyerek okuman bu arada çok uzun olduğu için ben türkçe mealinden okuyorum Allah kabul etsin inşallah
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. tek seferde topluca alıntı yapmayı beceremedim. yazdıklarınızı ancak sabah okuyabildim ve sayenizde moralim inanılmaz düzeldi Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin. işte o yüksek moralle doktora gittim. hcg değerimi gösterdim, baktı 53. adetin kaç gün geçti dedi, geçmedi ki daha var dedim, bu değer çok iyi o zaman dedi :)
Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Allah bekleyen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma da nasip etsin. normal hamileler gibi doyasıya sevinemiyoruz hep bi şüphe ve korku ama olsun yeter ki sonu iyi olsun.
ilk iğnemi de vuruldum, çok yakıyomuş :)
günde 1 kere clexane 0,4
folbiol
coraspin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?