Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emine soğan suyunuben sabah işe giderken içemiyorum açıkçası o yüzden ben akşam 1 soğanın kabuğunu soyup 2 bardak kaynamış suda 5 dk kaynatıp içicem ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim çalışanlar böyle içebilir diye

kızlarr cümleden günaydınn bugünden itibaren yediklerime dikkat edeceğim hem rejim olacak hemde bebek için diyet dünde meryem suresine başladımm hadi bakalım hayırlısı

cnm bende bi önceki hamileliğimi meryem suresi sayesinde yaşadığıma inanıyorum çok inanarak okumuştum daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim ve öğrendiimde 5 hafta 1 günlüktü bi baktımki meryeme başladığım güne denk geliyo ibu bi tesadüf değildi şimdi tekrar başlayacağım kısmetse yarın yada çarşamba başlamış olurum sende isteyerek ve inanarak oku eminim karşılığını alacaksın

yaa bende başladımda dün okudum bugün okuyamadınm birde hastayken nolacak ara vermedenmi okuncak acaba

arkadaşlar bendede kan pıhtılaşması var bu ay aşlama yaptırdım ve tuttu allaha şükür adetime 1 hafta var ve dgerim 9.35 dktorum adetne 1 hafta kala değerin oçok güzel dedi şimdi sze srum şu ben şu anda corasprin 100 kllanyırum gnde 2 defa dktorum iğne vermk istemedi daha erken dye ama ben ısrar ettim ve aldım iğnyi szce iğnyi kllanmaya başlayaym mı dktorum eğer ağrın olrsa ve lekelenmen olursa kllan dedi ama bn kullanmak istyorum çarşamba yne kan testi yptrcam eğer ykselme olursa iğnye başlıycam ama ben imdiden kullanmak istyorum sizce kllanyım mı daha önce byle bşey yaşayan var mı byle erkenden kullanmaya başlayan cvap verirsnz sevnirim kızlar

Son düzenleme:

Sagol canim incelemedim bakayim benim doktorum gerek yok diyor ama bende rahim agzi yetmezligi var zaten yatarak gecircem hamileligimi yatmak dahada arttirir pihtilasmayi yani bu doktorlari anlamiyorum

Valla canim inan bende anlamiyorum birde benim kaybim buyuktu biraz inan cok yiprandim igne kullaniyordum 0.3 luk hersey cok yolundaydi bebegim cok direndi kalbi durmadi sonra doktor serumla kalbini durdurmak zorunda kaldi ucuncuyu artik riske atmak istemiyorum sureklide yatmak zorunda kalcam benim bildigim normal aspirin riskli gebelikte corasprin 100 luk veya bebe aspirini veriyorlar canim

merhaba merak ettim meryem suresini kaç gün okudunuz kaç gün niyet ettiniz?Rabbim İsteyen kimseyi evlatsız kucağı boş bırakmasın.

Selam kizlar bende igne icin raporumu cikarttim bir senelik ve hic fark odemedim sagolasin nazife vermisti ne yazdiracagimi aynen oyle yaptim

canım benimde raporum var ama aylık 50 tl gibi bi fark ödüyorum , raporumu özel hastane düzenledi .siz nasıl yaptırdınız ?

bence düşük değil , benim adete 5 gün kala 12 çıkmıştı

Meldamelek cnm testleriem baktınmı cnm anlıyrmusun:18::18:

Selam canim anladigim kadariyla ferritin demirin cok dusuk 8 benimde 5 ti kan hapi verdi bana o ay hamile kaldim ben.bide homosistein yuksek diyet yapican sende benim homosistein 4,5 cikti diyet yapmiyorum igne kesin sendede

herkese gunaydın.aıle hekımı ben olmadan ıgnelerımı yazmıyor.bende ısten her defasında ızın alamıyorum.ne yapacagım bana bır yol gosterın lutfen sız nasıl yapıyorsunuz.kadın o kadar uyuz kı anlatamam sıze

Gunaydn serpilcim bnm esim gdp yazdiriyo yaziyo sagolsun dr artik taniyo beni kimi dr gercktn cok gicik oluyo ne kdr zorluk varsa cikarmaya bayiliyo ozelde yazdrincada her seferinde muayene parasi gerekiyor degil mi? napcan peki ya?

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. tek seferde topluca alıntı yapmayı beceremedim. yazdıklarınızı ancak sabah okuyabildim ve sayenizde moralim inanılmaz düzeldi Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin. işte o yüksek moralle doktora gittim. hcg değerimi gösterdim, baktı 53. adetin kaç gün geçti dedi, geçmedi ki daha var dedim, bu değer çok iyi o zaman dedi :)
Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Allah bekleyen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma da nasip etsin. normal hamileler gibi doyasıya sevinemiyoruz hep bi şüphe ve korku ama olsun yeter ki sonu iyi olsun.
ilk iğnemi de vuruldum, çok yakıyomuş :)
günde 1 kere clexane 0,4
folbiol
coraspin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…