ben de kürtaj olmadım. ben de acaba içerisi tamamen temiz mi diye endişeleniyorum.eğer rahmi temizliyorsa ben de yapıyım nasıl yapılıyor yazarmısın? ne kadar sürecek?adet olmadan önce tuhaf akıntı oldu kahverengi falan. ben de yapıyım temizlensin o zaman.
Meldamelek cnm testleriem baktınmı cnm anlıyrmusun:18::18:
kız ben paylaştım ya hemotolojideki doktorun testlerini sayfada baksana degerlerehangi testlerime kan pıhtılaşması olanları diyorsan bende sadece 3 mutasyona bakılmış ikisinde yok birinde 677 olanda sanırım homozigot var
kızlarr cümleden günaydınn bugünden itibaren yediklerime dikkat edeceğim hem rejim olacak hemde bebek için diyet dünde meryem suresine başladımm hadi bakalım hayırlısı
cnm bende bi önceki hamileliğimi meryem suresi sayesinde yaşadığıma inanıyorum çok inanarak okumuştum daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim ve öğrendiimde 5 hafta 1 günlüktü bi baktımki meryeme başladığım güne denk geliyo ibu bi tesadüf değildi şimdi tekrar başlayacağım kısmetse yarın yada çarşamba başlamış olurum sende isteyerek ve inanarak oku eminim karşılığını alacaksın
yaa bende başladımda dün okudum bugün okuyamadınm birde hastayken nolacak ara vermedenmi okuncak acaba
bağırmamayla ilgili anlayamadım ne demek istediğini. canım dr çocuklara mı bağırma dedi. ben de duymuştum bizim hastalıkta sinirlenmemek lazım diye acaba bununla bağlantısı mı var dediğinin. bu doğru mu gerçekten acaba, sinirlenmek bize iyi gelmiyor mu?
tek mutasyonu olup iğne kullnanlar var. ilk sayfayı inceledin mi? sana yardımcı olabilir. geçmiş olsun.
bana günler geçmiyordu şimdiye kadar, ama adet oldumya artık daha hızlı geçer. hiç adet olmuycam sanmıştım bir ara38. gün adet oldum. senin mayısta 3. adetin olacak değil mi? ateş ölçmeyi düşünüyor musun mayısta?
valla benim de 2 kaybım var, 1298 heterozigot çıktı diğer her şey normal, doktor gebeliğinde iğne kullanacaksın dedi. ama bak senin son doktorun tek başına bir şey ifade etmez demiş .ilginç, inan bilemiyorum herkes başka şey söylüyor hayırlısı olsun hepimiz için. ama bak rahim ağzı yetmezliği yüzünden diyorsun sen bunun üstünde dur ve iğneni düşük doz falan olsa da kullan, tabiki doktorunun söyledikleri de önemli.
kızlar ya bir de aspirinin 100 mg'lığı coraspin mi? doktor üstüne basa basa gebelik öncesi aspirin 100lük kullanacaksın dedi bugün eczacı da tamam işte o coraspin aspirinin 100lüğü başka yok abla dedi. siz ne dersiniz?
cnm bende bi önceki hamileliğimi meryem suresi sayesinde yaşadığıma inanıyorum çok inanarak okumuştum daha bitmeden hamile kaldığımı öğrendim ve öğrendiimde 5 hafta 1 günlüktü bi baktımki meryeme başladığım güne denk geliyo ibu bi tesadüf değildi şimdi tekrar başlayacağım kısmetse yarın yada çarşamba başlamış olurum sende isteyerek ve inanarak oku eminim karşılığını alacaksın
Selam kizlar bende igne icin raporumu cikarttim bir senelik ve hic fark odemedim sagolasin nazife vermisti ne yazdiracagimi aynen oyle yaptim
kızlar bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 53 çıktı( çok korkuyorum yoksa bunu da mı kaybedicem. bu üçüncü bebeğim ve bunu da kaybetmek istemiyorum. ( sat 15 mart, şüpheli ilişki 26-27-28 mart. çok mu düşük bu değer. normalde adetime 4-5 gün var.
Meldamelek cnm testleriem baktınmı cnm anlıyrmusun:18::18:
canım benimde raporum var ama aylık 50 tl gibi bi fark ödüyorum , raporumu özel hastane düzenledi .siz nasıl yaptırdınız ?
kız ben paylaştım ya hemotolojideki doktorun testlerini sayfada baksana degerlere
canım hayırlı olsun. benim gebeliğimde sat günü 90 küsürdü. senin gayet iyi. önemli olan 2 günde artma olması. inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur.
herkese gunaydın.aıle hekımı ben olmadan ıgnelerımı yazmıyor.bende ısten her defasında ızın alamıyorum.ne yapacagım bana bır yol gosterın lutfen sız nasıl yapıyorsunuz.kadın o kadar uyuz kı anlatamam sıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?