sizin kaç düşüğünüz olmuştu ve kaçıncı haftalarda birde homozigotmusunuz ilk çocuğunuzmu
kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. tek seferde topluca alıntı yapmayı beceremedim. yazdıklarınızı ancak sabah okuyabildim ve sayenizde moralim inanılmaz düzeldi Allah hepinizin güzel gönlüne göre versin. işte o yüksek moralle doktora gittim. hcg değerimi gösterdim, baktı 53. adetin kaç gün geçti dedi, geçmedi ki daha var dedim, bu değer çok iyi o zaman dedi :)
Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Allah bekleyen ve isteyen diğer tüm arkadaşlarıma da nasip etsin. normal hamileler gibi doyasıya sevinemiyoruz hep bi şüphe ve korku ama olsun yeter ki sonu iyi olsun.
ilk iğnemi de vuruldum, çok yakıyomuş :)
günde 1 kere clexane 0,4
folbiol
coraspin
benim iki düşüğüm var. ilki gelişmeyen bir gebelikti, ikincisinin de kalbi durdu. ikisi de 8 haftalık gebeyken kürtajla alındı. iki kürtaj arasında 5 ay var.
bende faktör XIII homozigot var
sizin kaç düşüğünüz olduu
kendı doktorum yazsa muayane gunum uymuyor.nasıl yapayım bana bır akıl verın
aile hekimini değiştir. bence??herkese gunaydın.aıle hekımı ben olmadan ıgnelerımı yazmıyor.bende ısten her defasında ızın alamıyorum.ne yapacagım bana bır yol gosterın lutfen sız nasıl yapıyorsunuz.kadın o kadar uyuz kı anlatamam sıze
canım yaa kadın normal degıl.sıstemde oldugu halde yıne de cıktısını ıstemıs.eczanden cıkartmıs esım onu da almıs elınden bende kalacak demıs.yaptıgınız suc bır daha yazmam demıs.bana bır yol gosterın lutfen
canım kendi dr unu ara söyle nasıl olsa şimdi reçete online. yazsın sana reçete kodunu söylesin sen eczaneden alırsın. gitmene gerek yok dr a
canımmm çok sevindim darısı bize artııkk :) benim de kan pıhtılaşması var bu yüzden iki meleğim gitmiştiinşşallah allah sağlıkla hayırlısıyla doğumunu nasip eder
aile hekimini değiştir. bence??
Kizlar merhaba benim iki tane kaybim var ilki 5 haftalikti gelismedi mthfr677 heterezigot cikti sonra ikincide igne kullanicaksin dedi doktor kullandim hergun gobekten 5 aylik oldum 6 ya girdim buseferde rahim agzi yetmezligi yuzunden kaybettim bebegimi simdi namik demir var izmirde ona gidiyorum bana senin igneye ihtiyacin yok dedi pihtilasma yokmus bende tek basina bir mutasyon birsey ifade etmez dedi sizce igneye ihtiyacim varmi
kızlar ya aspirinin 100 mg'lığı coraspin mi? doktor üstüne basa basa gebelik öncesi aspirin 100lük kullanacaksın dedi bebek aspirini mi dedim,hayır normal aspirin dedi, bugün eczacı da tamam işte o coraspin aspirinin 100lüğü başka yok abla dedi. siz ne dersiniz?
kızlar bugün kan testi yaptırdım hcg değeri 53 çıktı( çok korkuyorum yoksa bunu da mı kaybedicem. bu üçüncü bebeğim ve bunu da kaybetmek istemiyorum. ( sat 15 mart, şüpheli ilişki 26-27-28 mart. çok mu düşük bu değer. normalde adetime 4-5 gün var.
aile hekim neden raprunu istiyor ki benimki hiç istemedi hamile değilken kimliğimi veriyordum iğnemi yazdıracağımı söyleyip yazdırıyodum zaten sistemde raporlu olduğun gözüküyor hamileykende kendimin gelemeyeceğini kardeşimi yada eşimi göndereceğimi söyledim riskli hamilelik geçiriyorum dedim o da sorun değil yazarım not alıyorum dedi sende öyle söyle istersen
hmm bbenimde 4 düşüğüm var 677 homozigot bende diyet yapıyormusun benimde hepsi 7. haftada düştü birde ümmü sübyan diye bişey duydum düşükllerinde hiç korkulu rüya görüyormusun
hıı yazdın demek) ben en son kağıdı çıkarıyorum, bakıyorum çoğunu zaten sormuşum, kalanları soruyorum. haa bu arada medicanaya geçiyormuş mayısta. haberin varmı? muayenehaneyi taşıyacak mı acaba? bunu da sorsana ) fikriye hanıma sorarsın ) ben de ne çok soru çıkardım aklına istersen gene de soğanı sor. aklında kalmasın. dediğim gibi ben direk sormadım ama o bahsetmişti. aklında kalmasın ne olacak sor sen bana bakma boşver aklında kalmasın, kızmaz zaten ne olacak.kesinlikle ben de 1 haftadır ne duysam atlıyorum. evicapa atladım, şimdi de soğan kürüne. zamanım yaklaştıya sanırım stres yapmaya başladım. soğan kürünü hep duyuyordum da hiç ilgilenmemiştim, şimdi soruyorum ve yapmayı düşünüyorum )ben 38 gün sonra adet oldum. bence sana da mayıs der, tolga hoca sağolsun fazla bekletmiyor bizleri, kromozom sonucun erken çıkar umarım.evet merak etmiş kendine baktırmış, aynı mutasyonlar bende de var demişti, yaşantımıza dikkat etmemiz gerektiğini söylemişti, normal hayatta da yani yediklerimize. sen diyete devam ediyorsun değil mi? ben ailesi hakkında hiçbirşey bilmiyorum. evet bir kız remi var masasında. çok iyi, düşünceli biri yaa, Allah onun da yüzünü güldürsün, ailesinin de. çok çalışıyor, koçturuyor, herşeyi hakkediyor. ben perdeyi ordum hocam alsanız dedim. gerek yok emine dedi. gerekse zaten alırdım, ben tüccar değilim gerekse hastane hazır seni hemen hastaneye çağırırdım ki sen zaten istiyorsun dedi. içimi rahatlalltı sağolsun.
benimde mthfr677heterzigot 4 kaybım var 5.de iğne kullanarak aldım kucağıma bence sende kullanmalısın
ben bebek aspirini kullandım ama burdaki arkadaşlardan coraspirinde kullanan vardı
değerin güzel çıkmış adetine daha varken hemde hayırlı olsun inşallah olumlu düşün olumlu olsun kötüyü getirme hemen aklına
evet eylülüm kan hapı ve vitamin eksikligi var dedi hap yazdı ama ben almadım off kilo aldırıyor diyeeSelam canim anladigim kadariyla ferritin demirin cok dusuk 8 benimde 5 ti kan hapi verdi bana o ay hamile kaldim ben.bide homosistein yuksek diyet yapican sende benim homosistein 4,5 cikti diyet yapmiyorum igne kesin sendede
Tamam sorarım canım.
Diyete geçen hafta pek uyamadım o yüzden bu hafta dikkat etmeye çalışıyorum, eti kesmek zor olmuyorda ben baklagillerde zorlanıyorum yemeklerin yanında çorba pilav oluyor ve az yemeye çalışıyorum günlük 1 köfte kadar et anca yiyorum, işte bi de sebze yemekleri öğrenmem lazım. Diyet biraz aksıyor yaniHeralde bugün sorar Tolgada. Biraz sıkmalıyım.
Gerçekten Tolga Hoca işe hiç para gözüyle bakmıyor çok haklısın, bizde bu yönünü çok beğendik. Hemen ameliyat falan demiyor bana da en son çare tüp bebek dedi. Oysaki tüp bebekte de uzman biliyorsun. İnşallah güzel olacak Eminecim. Ben yarın yazarım neler dediğini.
ben de kaçırıyorum bazen diyetin ucunu. ama hiç diyet yapmayanları düşünerek kendimi rahatlatıyorum. hayatımda hiç bu kadar çok kereviz yememiştim) bugün menümde yine kereviz vardı markete gidince ne alacağımı şaşıyorum valla dediğin gibi, zaten baklagilelr de kısıtlı. ama ben tüm yemeklere bol havuç, kırmızı ve yeşil biber katıyorum. yemeği de dolayısıyla daha az yemiş oluyorum, özellikle baklagilleri. zor yaa, Allah yardım etsin bize, hele ki şenaycıma, yazık onunki daha zor. belki ben de sinan hocaya gidebilseydim benim de diyetim öyle olacaktı:-( bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bu arada bilmiyorum Allah şenayın aklına güzel güzel yemek tarifleri getirsin ) bana bir daha diyetten bahsetmedi. hamileyken daha gevşetti hatta diyeti. o yüzden ben de kendimce çok kasmıyorum ama elimden geldiğince uyuyorum diyete. evet tolga hoca asıl tüp bebekçi. bugünmüydü randevun, yarın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?