Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sizin kaç düşüğünüz olmuştu ve kaçıncı haftalarda birde homozigotmusunuz ilk çocuğunuzmu

benim iki düşüğüm var. ilki gelişmeyen bir gebelikti, ikincisinin de kalbi durdu. ikisi de 8 haftalık gebeyken kürtajla alındı. iki kürtaj arasında 5 ay var.
bende faktör XIII homozigot var

canımmm çok sevindim darısı bize artııkk :) benim de kan pıhtılaşması var bu yüzden iki meleğim gitmişti inşşallah allah sağlıkla hayırlısıyla doğumunu nasip eder

benim iki düşüğüm var. ilki gelişmeyen bir gebelikti, ikincisinin de kalbi durdu. ikisi de 8 haftalık gebeyken kürtajla alındı. iki kürtaj arasında 5 ay var.
bende faktör XIII homozigot var

hmm bbenimde 4 düşüğüm var 677 homozigot bende diyet yapıyormusun benimde hepsi 7. haftada düştü birde ümmü sübyan diye bişey duydum düşükllerinde hiç korkulu rüya görüyormusun

Ya arkadaşlar benim 4 ay oldu suni sancıyla normal doğum (17 haftalıktı) yapalı...Adetlerim hala düzelmedi 37-38 günde bir oluyorum.normaldede 31 günü geçmeden olurdum.Sizde de böyle bir şey oldu mu. ????

aile hekim neden raprunu istiyor ki benimki hiç istemedi hamile değilken kimliğimi veriyordum iğnemi yazdıracağımı söyleyip yazdırıyodum zaten sistemde raporlu olduğun gözüküyor hamileykende kendimin gelemeyeceğini kardeşimi yada eşimi göndereceğimi söyledim riskli hamilelik geçiriyorum dedim o da sorun değil yazarım not alıyorum dedi sende öyle söyle istersen

canımmm çok sevindim darısı bize artııkk :) benim de kan pıhtılaşması var bu yüzden iki meleğim gitmişti inşşallah allah sağlıkla hayırlısıyla doğumunu nasip eder

aminnn canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin, sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah. Allah bir daha aynı acıları ya da daha beterini, benzerini yaşatmasın

benimde mthfr677heterzigot 4 kaybım var 5.de iğne kullanarak aldım kucağıma bence sende kullanmalısın

ben bebek aspirini kullandım ama burdaki arkadaşlardan coraspirinde kullanan vardı

değerin güzel çıkmış adetine daha varken hemde hayırlı olsun inşallah olumlu düşün olumlu olsun kötüyü getirme hemen aklına

neler soyledık ama anlamıyor kı

hmm bbenimde 4 düşüğüm var 677 homozigot bende diyet yapıyormusun benimde hepsi 7. haftada düştü birde ümmü sübyan diye bişey duydum düşükllerinde hiç korkulu rüya görüyormusun

yok ben diyet yapmıyorum canım. evlerden ırak o dediğini duydum, öyle kötü rüyalar görmüyorum bazen karman çorman bir şeyler görürüm ama onları da uyanınca hemen unuturum zaten. açıkçası çok da inanmıyorum öyle şeylere canım, gece duamı etmeden yatmam bi de

Tamam sorarım canım.
Diyete geçen hafta pek uyamadım o yüzden bu hafta dikkat etmeye çalışıyorum, eti kesmek zor olmuyorda ben baklagillerde zorlanıyorum yemeklerin yanında çorba pilav oluyor ve az yemeye çalışıyorum günlük 1 köfte kadar et anca yiyorum, işte bi de sebze yemekleri öğrenmem lazım. Diyet biraz aksıyor yani Heralde bugün sorar Tolgada. Biraz sıkmalıyım.
Gerçekten Tolga Hoca işe hiç para gözüyle bakmıyor çok haklısın, bizde bu yönünü çok beğendik. Hemen ameliyat falan demiyor bana da en son çare tüp bebek dedi. Oysaki tüp bebekte de uzman biliyorsun. İnşallah güzel olacak Eminecim. Ben yarın yazarım neler dediğini.

sizin düşükleriniz kaçıncı haftalar olmuştu pıhtılaşma hangi geninizde var kaç yaşındasınız gebelik öncesi diyet yaptınızmıı çok soru sordumm kusura bakmayın

Selam canim anladigim kadariyla ferritin demirin cok dusuk 8 benimde 5 ti kan hapi verdi bana o ay hamile kaldim ben.bide homosistein yuksek diyet yapican sende benim homosistein 4,5 cikti diyet yapmiyorum igne kesin sendede
evet eylülüm kan hapı ve vitamin eksikligi var dedi hap yazdı ama ben almadım off kilo aldırıyor diyee:18::18: ne diyeti yapacam cnm bana hemotoliji diyet falan demedi sadece haplar dedi

Son düzenleme:

ben de kaçırıyorum bazen diyetin ucunu. ama hiç diyet yapmayanları düşünerek kendimi rahatlatıyorum. hayatımda hiç bu kadar çok kereviz yememiştim) bugün menümde yine kereviz vardı markete gidince ne alacağımı şaşıyorum valla dediğin gibi, zaten baklagilelr de kısıtlı. ama ben tüm yemeklere bol havuç, kırmızı ve yeşil biber katıyorum. yemeği de dolayısıyla daha az yemiş oluyorum, özellikle baklagilleri. zor yaa, Allah yardım etsin bize, hele ki şenaycıma, yazık onunki daha zor. belki ben de sinan hocaya gidebilseydim benim de diyetim öyle olacaktı:-( bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bu arada bilmiyorum Allah şenayın aklına güzel güzel yemek tarifleri getirsin) bana bir daha diyetten bahsetmedi. hamileyken daha gevşetti hatta diyeti. o yüzden ben de kendimce çok kasmıyorum ama elimden geldiğince uyuyorum diyete. evet tolga hoca asıl tüp bebekçi. bugünmüydü randevun, yarın mı?

Bugün 3te birazdan çıkacağım. Biiyorsun bu diyet mthfr faktörlerinde mutasyonu olanlara öneriliyor. Ve de sağlıklı beslenmemize neden oluyor aslında. Sen 4 kilo falan vermiştin sanırım değilmi. Ben eti zaten azaltmıştım ama çorba pilav biraz zor oldu çünkü bulgur pilavını çok yapardım. Mercimek çorbasını da. Şimdi pirinç pilavı yapıyorum, tarhana, domates çorbası falan. Bi de kavrulmamış badem fındık ceviz günde 4-5 tane yiyordum o da yasak sanırım. Ama sonunda bebişlerimiz varsa eğer herşeye değer. Neyse canım çıktım ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…