arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin kesesini gördüm heyecandan soramadım ama ultrason kağıdında 8.6 mm yazıyo 20 gün veya 15 gün sonra gel hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi muhtemelen gec döllenme oldu çünkü sat a göre 6 haftalık ama daha küçükmüş bebek bile görünmediğine göre inş herheş yolunda gider
birde sormak istediğim birşey var özellikle diyet yapan arkadaşlara ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bu metionin diyetinin heterizigot mutasyon olanlara gerekli olmadığını söylemiş ben heterizigot mutasyonum ve diyet yapmıyorum doktorum bu konuda uzman değil o yüzden sormadım ama uzmanbir doktor arayışındayım bu konu hakkında bilginiz var mı acaba veya diyet yapmak zorunlu mu ???
sağol canım şükür halimize.iki gündür sol bacağımda kalçamdan ağrı var küçük parmağımada kramp giriyor gibi.
oh dinlen bakalım bernacık.maşallah şaka maka sende 11 haftalık olmuşsun.2 haftaya 3 ayın bitecek.bir dahaki kontrole cinsiyet yazarsın artık..
Canım iyiyim bebiş de iyi. İşteyim şimdi birazdan gideceğim yanına, emzirme saati geldi :) Büyüyor yavaş yavaş. 4,5 aylık oldu insanın inanası gelmiyor o kadar uğraştan sonra doğdu da 4,5 aylık oldu diye :)
Tuğbayla çoktandır konuşmadık, sen de selam söyle.
Gelsenize bir gün, Tuğba gelcem demişti bekliyorum ikinizi de.
Aynen cnm ya ogleni yaptik bi sekilde isim vardi yogundum da aksam nasil olacak kionmli olan saglikli oldunda bklerim 2 gun daha napalim analarimiz ultrason nedir bilmeden dogurmuslar valla tosun gibiyiz masallh bizim de saglikli tosuncuklarimiz olur insallh...
cok sükür iyiyiz fıstık sen nasılsın...
doktordan yeni geldim şükürler olsun herşey yolunda progeston hapını bu hafta son kez içicem sonra iğnesi varmış haftada bir onu vurduracam...
iğne için raporumu cıkardım ... tanı pulmoner embolizm akut kor pulmonale olmaksızın+gebelik durumu bu yazıyor raporda bir yıllık
rabbim darısı tüm hamile kalmak isteyenlere hamileleride nazarlardan korusun inşallahhhhh
raporumu uzattım evdeyim herkese selamm.
sizin kaç düşünüz omluştı daha önce
arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin kesesini gördüm heyecandan soramadım ama ultrason kağıdında 8.6 mm yazıyo 20 gün veya 15 gün sonra gel hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi muhtemelen gec döllenme oldu çünkü sat a göre 6 haftalık ama daha küçükmüş bebek bile görünmediğine göre inş herheş yolunda gider
birde sormak istediğim birşey var özellikle diyet yapan arkadaşlara ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bu metionin diyetinin heterizigot mutasyon olanlara gerekli olmadığını söylemiş ben heterizigot mutasyonum ve diyet yapmıyorum doktorum bu konuda uzman değil o yüzden sormadım ama uzmanbir doktor arayışındayım bu konu hakkında bilginiz var mı acaba veya diyet yapmak zorunlu mu ???
kızlar elevitle bemiks birlikte kullanılabilir mi. yoksa sadece elevit mi kullanmalıyım. gebeliğe hazırlanırken
allah bağışlasın sizin kaç düşük oldu bebeğinizden önce sorununuz neydi birde gebelikte neler yaptınız noluur cevap yazınn
kızlar elevitle bemiks birlikte kullanılabilir mi. yoksa sadece elevit mi kullanmalıyım. gebeliğe hazırlanırken
Bu bilgilere ilk sayfadan da ulaşabilirsin ama ben özetleyeyim yine de.
Bende MTHFR 1298 homozigot mutasyon var. sorunumu bilmeden 3 düşük yaptım, 4. gebeliğimde(aşılama ile hamile kalmıştım) iğne kullanmama ragmen 9. haftada kaybettim kürtaj oldum, 5. gebeliğimde 39. haftada sezeryanla kucağıma aldım oglumu. Hamilelik öncesi diyet ve iğneye(clexane 0,4) başladım. Coraspin, benexol, folbiol ve omaga 3 kullandım. Hamileliğimin 11. haftasında (yanlış hatırlamıyorsam) yaşadığım ikinci kanamayı müteakip coraspini bıraktım birkaç gün sonra da iğneyi günde 2 taneye çıkardık. Dogumdan 2 gün önceye kadar igneye devam ettik. 2,5 aylıktan itibaren kalsiyum kullanmaya başladım, folbiol yerine elevit kullanmaya başladım ve diyetime biraz esneterek hamilelik boyunca devam ettim.
Merhaba meldamelek bak cnm herkese tek tek sormak yerine gecmisi oku istersen cnku kimse tekrar tkrar yasadiklarini yazmk istemiyor herkesin acisi var kimimizin ki taze kimimizinkide hic kapanmayan yara .o nedenle gecmis sayfalari okumani oneririm ozellikle bn ilk sayfaya bile adimi yazdrmadim bakipta her seferinde cigerim daglanmasin diye herkesin kndi tercihi anlayisini bekliyoruz...aradiklarini zaten gecmis sayfalarda bulacaksin...
arkadaşım bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın ben sana birşey sormak istiyorum listeden gördüğüm kadarı ile 3 düşük yapmışsın peki bu düşüklerinin hiç birinde iğne kullandınmı yani ben 2 düşük yaptımda 3.de iğne kullanıcam nasip olursa o yüzden merak ettim.benm sorun sadece mhtrf 677 heterezzigot..umarım iğneler iie yarar..sen iğneye ne zaman başladın pozitifi hörüncemi yoksa keseyi kalp atışını duyuncamı???
evet canım 3 ncü hamileleğimde de kullanmıstım ama 8 haftalıkken kalbi durdu.iğne kullanmama ragmen...sonra baska bir doktor rahimde perde var dedi ve histeroskopi oldum yani perdeyi aldırdım.
şimdide 3 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve hemen basladım sabah aspirin aksam iğne....rabbim inşallah en kısa zamanda sanada verir.....
canımmm napıyon iyimisin bulantıların geçtimi....çok öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?