Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım sende de mi var kan pıhtılaşması (( ben diyet falan yapmıyorum dr da bişi demedi ben de heterozigot... benim mtfrh 1298 ... bu çok fazla oranda değilmiş... belki ondan diyetee gerek yok sen de de mi öyle acaba

canım dikkat et kendine umarım önemli birşey değildir. seni aramızda görmek güzel elifçim.

allah bağışlasın sizin kaç düşük oldu bebeğinizden önce sorununuz neydi birde gebelikte neler yaptınız noluur cevap yazınn

sizin kaç düşünüz omluştı daha önce

canım eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. rabbim biran önce bir evlatda verir inşallah. yeni evde bebek gülüşleri dolar inşallah

sevinçcim evin hayırlı olsun. bende seni mrk ediyordum bizi bıraktın sandım üzülmüştüm. ben 6 ay önce evime taşındığım gün hamile olduğumu öğrenmştim. bebek nasibiyle gelir inşallah sende hayırlısıyla müjdeli haberler alırsın yeni evin sağlıklı hayırlı salih evlat sesleriyle dolar..

kkulu kesenin boyutu 25 mm olduğu zaman anca bebeği görüyorlar hiç endişe etme. beni bir dr boş gebelik olabilir diye korkutmuştu 3 gün sonra kalp atışlarını duymuştum.

arkadaşım bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın ben sana birşey sormak istiyorum listeden gördüğüm kadarı ile 3 düşük yapmışsın peki bu düşüklerinin hiç birinde iğne kullandınmı yani ben 2 düşük yaptımda 3.de iğne kullanıcam nasip olursa o yüzden merak ettim.benm sorun sadece mhtrf 677 heterezzigot..umarım iğneler iie yarar..sen iğneye ne zaman başladın pozitifi hörüncemi yoksa keseyi kalp atışını duyuncamı???

sizin kaç düşünüz omluştı daha önce

Merhaba meldamelek bak cnm herkese tek tek sormak yerine gecmisi oku istersen cnku kimse tekrar tkrar yasadiklarini yazmk istemiyor herkesin acisi var kimimizin ki taze kimimizinkide hic kapanmayan yara .o nedenle gecmis sayfalari okumani oneririm ozellikle bn ilk sayfaya bile adimi yazdrmadim bakipta her seferinde cigerim daglanmasin diye herkesin kndi tercihi anlayisini bekliyoruz...aradiklarini zaten gecmis sayfalarda bulacaksin...

Canım bende doktor kontrolünü merak edip mesaj atmıştım.Çok sevindim.ALLAH tamamına erdirsin.İNŞALLAH bebişleride görürüz.Diyete gelince kan pıhtılaşması olanlara bazı doktorların verdiği bir diyet.Proteini azaltarak beslenmeye dikkat edebilirsin.

allah bağışlasın sizin kaç düşük oldu bebeğinizden önce sorununuz neydi birde gebelikte neler yaptınız noluur cevap yazınn

Bu bilgilere ilk sayfadan da ulaşabilirsin ama ben özetleyeyim yine de.
Bende MTHFR 1298 homozigot mutasyon var. sorunumu bilmeden 3 düşük yaptım, 4. gebeliğimde(aşılama ile hamile kalmıştım) iğne kullanmama ragmen 9. haftada kaybettim kürtaj oldum, 5. gebeliğimde 39. haftada sezeryanla kucağıma aldım oglumu. Hamilelik öncesi diyet ve iğneye(clexane 0,4) başladım. Coraspin, benexol, folbiol ve omaga 3 kullandım. Hamileliğimin 11. haftasında (yanlış hatırlamıyorsam) yaşadığım ikinci kanamayı müteakip coraspini bıraktım birkaç gün sonra da iğneyi günde 2 taneye çıkardık. Dogumdan 2 gün önceye kadar igneye devam ettik. 2,5 aylıktan itibaren kalsiyum kullanmaya başladım, folbiol yerine elevit kullanmaya başladım ve diyetime biraz esneterek hamilelik boyunca devam ettim.

kızlar elevitle bemiks birlikte kullanılabilir mi. yoksa sadece elevit mi kullanmalıyım. gebeliğe hazırlanırken

benix b12 vitamini sanırım bende benexol kullanıyorum eleviti birgün alıyor birgün almıyorum folatla benoxol günlük zincoyu haftada 3 gün birde reçetesiz evicap aldım daha hiç kullanmadımda diyorumki onuda günaşırı kullanayımm off içim dışım hap oldu kendimi gebeliğe hazırlayım diye

bana okadarr umut oldunuzki allah sizden razı olsun bende 4 düşük yaptımm vee yavaş yavaş umudumu yitiryorumm böyle doğum yapanları görünce umutlanıyorum benimde 4 düşüğüm var ve c677t homozigotum 7 8 haftalar hep kaybediyorumm

bensadece o an için yazan arkadaşşlara sormak istedim doğum yaptıklarını duyunca yoksa sormazdım kusura bakmayın

evet canım 3 ncü hamileleğimde de kullanmıstım ama 8 haftalıkken kalbi durdu.iğne kullanmama ragmen...sonra baska bir doktor rahimde perde var dedi ve histeroskopi oldum yani perdeyi aldırdım.
şimdide 3 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ve hemen basladım sabah aspirin aksam iğne....rabbim inşallah en kısa zamanda sanada verir.....

çok sağol canım ya cevabın için..iğne işe yaramazsa diye korku var hep içimde mayısta bırakıcam korunmayı ama çok telaşlıyım canım offff offf ALLAH kimseyi evlatla sınamasın görüşmek üzere:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…