Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben iyiyim canım. nasıl oluyum. beklediğim adetimi oldum. şimdi sırada 2. si sonra çalışma. bende bir şey yok. senin de iyi olmana sevindim canım.

kızlar bişey soracağım bugün dışardaydım okadar şiddetli başım döndükü acaba gebelik belirtisi olabilirmi hiç böyle olmamıştım günümede 2 gün var test aldım bişey çıkmadı erken olduğu içinmi acaba

olabilirde olmayabilirde belli olmaz ya kan tahlili yaptıracaksın yada adetinin geçmesini bekleyeceksin varsayımlar üzerinden yorum yapmak saçma bence canım eğer sende kan sulandırıcı kullanacaksan ve şüpheli bi ilişkin olduysa hemen kan tahlili yaptırki iğnene geç kalmayasın hoşçakal:))

özelden yazacaktım. sağol dedim mesaj gitti hemen anlamadım:)
Sağol canım iyi dileklerin için hayırlısıyla hamile kalalım inşallah ve sağsalim kavuşalım bebeklerimize, gerisi önemli değil. Çok şey öğrendim ben de burdan, sizlerden.

evet canım boş mesaj gelmiş. inşallah canım

teşekkürler cevap verdiğiniz için yaa aslında ben bir kaç ay daha gebelik düşünmüyordum zayıflamak diyet vs için ama nolduysa bu ay birden boşvermiştim yani bu ay olmasada sorun değill daha iyi hazırlık yaparım aslında gebeliğe ama diyorumya ne oldu anlamadım bende

tşk canım ben emineden rica edeyim o zaman kopyalayabilirmi acaba

bensadece o an için yazan arkadaşşlara sormak istedim doğum yaptıklarını duyunca yoksa sormazdım kusura bakmayın

Canım alınma kırılma Nazifenin söylediği kötü bişi değil. Sadece hepimiz kötü zamanlar geçirdik ve bunları tekrar yaşamamak için dua ediyoruz. İnşallah hepimiz için güzel günler olur ve tüm bu yaşananları unuturuz. Eski yazılanlara bakabilirsin, sayfanın ilk sayfasında herkesin bilgisi hemen hemen var ordan görebilirsin. ALLAH Yardımcımız olsun inşallah..

hayırlı olsun canım evin güle güle otur

Ben pıltılaşma sorunumu tüp bebek öncesi öğrendim mthfr677 heterezigot taşıyıcıyım malesef... hiç gebelik olmadı henüz merak ettim tüp bebekte tamam transfer sonrası kullanıyor kan sulandırıcı iğne peki yaa bir mucize olurda doğal yolla hamile kalırsam ne zaman başlanıyor iğneye bilgisi olan varmı kızlar

hemen. hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanıyormuş. inşallah hemen kalırsın...

şimdi geçmiş sayfaları okuyorumda 4 düşük 7 düşük yapan arkadaşalrımızın bile bebekleri olmuşş çook moral oluyor bunları okumak

şimdi geçmiş sayfaları okuyorumda 4 düşük 7 düşük yapan arkadaşalrımızın bile bebekleri olmuşş çook moral oluyor bunları okumak

aynen, ben de aynı şeyleri düşünüyorum uzun zamandır. neden olmasın diyorum, daha umutla bakıyorum geleceğe...

tşk canım ben emineden rica edeyim o zaman kopyalayabilirmi acaba

listem şenayın listesiyle aynı. zaten benim listem de hacettepenin diyetisyeninden alınmış liste.ben yazmadım tüm listeyi. şenayınkini kopyalayabilrsin. sadece bende tüm sebzeler serbest ve çavdar ekmeği yiyorum başka fark yok aramızada. Şenay güzelce yazmıştı listeyi onu bulup kolyalayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…