- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
ben iyiyim canım. nasıl oluyum. beklediğim adetimi oldum. şimdi sırada 2. si sonra çalışma. bende bir şey yok. senin de iyi olmana sevindim canım.cok sükür iyiyiz fıstık sen nasılsın...
doktordan yeni geldim şükürler olsun herşey yolunda progeston hapını bu hafta son kez içicem sonra iğnesi varmış haftada bir onu vurduracam...
iğne için raporumu cıkardım ... tanı pulmoner embolizm akut kor pulmonale olmaksızın+gebelik durumu bu yazıyor raporda bir yıllık
rabbim darısı tüm hamile kalmak isteyenlere hamileleride nazarlardan korusun inşallahhhhh
raporumu uzattım evdeyim herkese selamm.
sağol canım şükür halimize.iki gündür sol bacağımda kalçamdan ağrı var küçük parmağımada kramp giriyor gibi.
dr a gitsen bacak ağrıların için canım. inşallah önemli değildir..
oh dinlen bakalım bernacık.maşallah şaka maka sende 11 haftalık olmuşsun.2 haftaya 3 ayın bitecek.bir dahaki kontrole cinsiyet yazarsın artık..
Selvi takvimine göre bugün senin için en önemli günmüş bak kaçırma bugünü:)))
kızlar bişey soracağım bugün dışardaydım okadar şiddetli başım döndükü acaba gebelik belirtisi olabilirmi hiç böyle olmamıştım günümede 2 gün var test aldım bişey çıkmadı erken olduğu içinmi acaba
evet canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırım :)) kocişim gelmeden süsleneyim bari :)))
özelden yazacaktım. sağol dedim mesaj gitti hemen anlamadım:)
Sağol canım iyi dileklerin için hayırlısıyla hamile kalalım inşallah ve sağsalim kavuşalım bebeklerimize, gerisi önemli değil. Çok şey öğrendim ben de burdan, sizlerden.
olabilirde olmayabilirde belli olmaz ya kan tahlili yaptıracaksın yada adetinin geçmesini bekleyeceksin varsayımlar üzerinden yorum yapmak saçma bence canım eğer sende kan sulandırıcı kullanacaksan ve şüpheli bi ilişkin olduysa hemen kan tahlili yaptırki iğnene geç kalmayasın hoşçakal:))
canım bu dediklerin yasak değil. sadece ölçülü. mesela bir orta boy patates=bir dilim ekmek, bir su bardağı patlamış mısır=bir dilim ekmek. günde 10 ince dilim ekmek yeme hakkın var. bir dilim ekmek bir etimek büyüklüğünde. ona göre hesap ediyorsun. patates veya mısır patlağı yediğinde ekmeğinden kesiyosun. aslında işlem karışık değil basit ama bir yerden başlamak gerekiyor. eminenin listesi var istersen ona bak. benim de listem var. benimkinde sebze de sınırlı olduğu için biraz zor amaorada en azından saatlerle beraber bir öğünde neler yiyebileceğin var. sen benim listemde sınırlanan sebzeyi sınırlamazsın olur biter. mesela ben 4 yemek kaşığı sebze yiyebiliyrorum bir öğünde fazla değil. sabah kahvaltısında domates salatalık bile yok. sen onları yapmazsın diğerlerini uygulayabilirsin. listemi al bence bir şekilde istiyorsan başla.
bensadece o an için yazan arkadaşşlara sormak istedim doğum yaptıklarını duyunca yoksa sormazdım kusura bakmayın
hayırlısıyla bir ev aldık onun koşturmacası vardı o yüzden uğrayamadım buralara
vakit buldukça gelirim listede düzeltilmesi gereken bişe olursa özleden mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur
geçmişi okuyorum elimden geldiği kadar
1. sayfada ki listeye eklenmek isteyen arkadaşlar olursa
listeyi inceleyip gerekli bilgileri versin ekleyeyim
Ben pıltılaşma sorunumu tüp bebek öncesi öğrendim mthfr677 heterezigot taşıyıcıyım malesef... hiç gebelik olmadı henüz merak ettim tüp bebekte tamam transfer sonrası kullanıyor kan sulandırıcı iğne peki yaa bir mucize olurda doğal yolla hamile kalırsam ne zaman başlanıyor iğneye bilgisi olan varmı kızlar
hemen. hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlanıyormuş. inşallah hemen kalırsın...
İnşallah canm aminnn bir sürü sorunum var ama Allah büyük...cevap için çok teşekkür ederim[/
ne demek... bana doktor gebelik planlarken aspirin gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlayacaksın demişti. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
şimdi geçmiş sayfaları okuyorumda 4 düşük 7 düşük yapan arkadaşalrımızın bile bebekleri olmuşş çook moral oluyor bunları okumak
evet canım inşallah hayırlısıyla hamile kalırım :)) kocişim gelmeden süsleneyim bari :)))
tşk canım ben emineden rica edeyim o zaman kopyalayabilirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?