Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar 30 tane okudum eklermisiiz.ALLAH kabul etsin.

ah bi rahat bırakabilsem kendimi otururken bile bacaklarımı içime doğru çektiğimi hissediyorum yok bu böyle olmayacak (bide daha önce ilaçsız büyüyen ve kendiğinden çatlayan yumurtam bu ay ilaca rağmen büyümedi ya bu da benim şansım olsa gerek psikoloji dedikleri bu kadar etkiliyo insanı demekki

ankarada yaşayan arkadaşlar zöhre ana (alevi kültürünün yaşayan piri diye bahsediliyor)diye birisini hiç duydunuz mu dua okuyup elma yedirdiği ve yumurtalıkları bile olmayanın çocuk sahibi olduğu söyleniyor uzak ve yakın çevremde en az 5 kişi bu şekilde hamile kaldı ama ben bu yollara başvurmak istemiyorum kayınvalidem Allah onu vesile kılacak gidelim diyor ama benim içime hiç sinmiyor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz türbelere gidip kurban kestik ama bu iş biraz farklı gibi geliyo bana

slm kızlar ya benim merak etdigim diyeti dokturmu veriyor hekese veriyormu yani benim dr yi aradım testlerini bi ara getir dedi bende aspirine bişilere başlımmı dedim yok dedi folıt asıt icebilin dedi testlerdeki degerlere göre veriliyor demi diyeti

kızlar 60 kiloyum ve 8 kilo vermek istiyom gebelik öncesi sizce neler yapabilirm en kısa zamanda zayıflamak için
canım düzenli beslenme ve hareket. ben metionin diyetine başlamadan önce 3 ay diyet yaptım. diyetimin 1. ayından sonra da spora başladım. hala devam ayda ve çok zor kilo veriyorum. 62.800 düm. şu an 59 a düşebildim yaklaşık 4,5 ayda 3 kilo 800 gram verebildim. senin kilon da düşük olduğu için zor gider ama istersen başarabilirsin.

canım diyeti dr. veriyor. ben de dr vermeden önce başlayayım dedim. diyetisyene o yüzden gitmiştim. olmadı. veremedi. derdim kilo vermek hem de bu diyete başlamaktı. kilo vermem için bir diyet uyguladı. onda da benim yememem gereken ne varsa vardı. günde 3 köfte et, kepekli ekmek daha neler neler. ve sonuçta sinan hoca en son kan tahlilime bakıp bana diyet verdi de o zaman başlayabildim. her dr ya kabul etmiyor bu sistemi ya da bilmiyor.

selam şenaycım benimde 4 düşüğüm var üğneylede 2 düşüğüm var ankaradan sinan hocadan randevu alamadım şimdi kayseride bir doktora gidiyorum o diyetten bahsetmedi ama ben kendim uygulayayım diyorum homosestin en son 10 du bu ay aşılma yaptırcağım öncesinde iğne başladım benim senden ricam mesela kahvaltıda patates yasaklar arasındamıydı bezelye mısır patlağı elimde bir liste olmadığı iin herşeyi tereddütle yiyorum kabalama bira anlatırmsın bu ara bu soru falasıyla soruldu ama kusura bakma

Canim allah kabul etsin.allah razı olsun. ?.

arkadaşlar bugün doktora gittim bebeğimin kesesini gördüm heyecandan soramadım ama ultrason kağıdında 8.6 mm yazıyo 20 gün veya 15 gün sonra gel hem bebeği hem kalp atışlarını görürüz dedi muhtemelen gec döllenme oldu çünkü sat a göre 6 haftalık ama daha küçükmüş bebek bile görünmediğine göre inş herheş yolunda gider

birde sormak istediğim birşey var özellikle diyet yapan arkadaşlara ilk sayfalarda bazı arkadaşlar bu metionin diyetinin heterizigot mutasyon olanlara gerekli olmadığını söylemiş ben heterizigot mutasyonum ve diyet yapmıyorum doktorum bu konuda uzman değil o yüzden sormadım ama uzmanbir doktor arayışındayım bu konu hakkında bilginiz var mı acaba veya diyet yapmak zorunlu mu ???

Gebeliğiniz hayırlı olsun arkadaşım,için rahat olsun her şey iyi olur sıkıntı etme :)) diyet konusundada kısaca her şeyden az az yersek kırmızı et ,balık ,sarmısak,pazı,ıspanak...kısacası protein tüketimini azaltırsak hiçbirşey olmaz...
Canım senin kaç düşüğün vardı yada kaçkürtaj?? nasıl oldu...Nasıl hamile kalabildin,kaç ay bekledin ??trombofili testinde hangi değerin homozigot yada heterezigottu... gebelik öncesi ne kullandın ?şimdi ne kullanıyorsun??? :))) çok sordumm kusuraa bakmaa canım yaa.cevabın için şimdiden tşk ederim :)

gözünaydın canım Allahım tamamına erdirsin inşallahh

canım tebrikler gözünaydın Allahım tamanına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
listeyi düzelttim

hayırlısıyla bir ev aldık onun koşturmacası vardı o yüzden uğrayamadım buralara
vakit buldukça gelirim listede düzeltilmesi gereken bişe olursa özleden mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur
geçmişi okuyorum elimden geldiği kadar
1. sayfada ki listeye eklenmek isteyen arkadaşlar olursa
listeyi inceleyip gerekli bilgileri versin ekleyeyim

sevınccım evınız hayırlı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın.ınsallah tez zamanda bı bebekler neselenır yenı evınız.nazıfecım dualarım senınle hayırlı haberlerle gıt gel ınsallah

hayırlı olsun sevinç eviniz, güle güle oturun. bayadır yoksun evet ama listeye eklenmek için bilgilerini veren kişiler oldu 4 kişi falan. geçmişi okuyacaksan görürsün.

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Metionin diyetinde homozigot heterezigot ayrımı yok. Benim mthfr 677 ve 1298 heterezigot ve doktorum bu diyeti bana da verdi. Seninde hangi faktörlerde mutasyonun var bilmiyorum, ama sebze ve meyve ağırlıklı beslenmenin bir zararı olmazki. Yine de doktorun ne derse onu yap derrim tabi iyi bir doktor bulmak çok önemli.

Sevinçcim hayırlı olsun canım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Bebişlerinle beraber inşallah:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…