sevınccım evınız hayırlı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın.ınsallah tez zamanda bı bebekler neselenır yenı evınız.nazıfecım dualarım senınle hayırlı haberlerle gıt gel ınsallah
hayırlısıyla bir ev aldık onun koşturmacası vardı o yüzden uğrayamadım buralara
vakit buldukça gelirim listede düzeltilmesi gereken bişe olursa özleden mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur
geçmişi okuyorum elimden geldiği kadar
1. sayfada ki listeye eklenmek isteyen arkadaşlar olursa
listeyi inceleyip gerekli bilgileri versin ekleyeyim
Kontrolüm iyi geçti, eşimden ve benden tahliller istedi. İnşallah iyi çıkarsa haziranda çalışmalara başlıycaz diyete devam.. özetle böyle.Ayrıntıları mesaj attım ama özel mesaj kutun doluymuş, boşaltman lazım..
sevınccım evınız hayırlı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın.ınsallah tez zamanda bı bebekler neselenır yenı evınız.nazıfecım dualarım senınle hayırlı haberlerle gıt gel ınsallah
hayırlı olsun sevinç eviniz, güle güle oturun. bayadır yoksun evet ama listeye eklenmek için bilgilerini veren kişiler oldu 4 kişi falan. geçmişi okuyacaksan görürsün.
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Metionin diyetinde homozigot heterezigot ayrımı yok. Benim mthfr 677 ve 1298 heterezigot ve doktorum bu diyeti bana da verdi. Seninde hangi faktörlerde mutasyonun var bilmiyorum, ama sebze ve meyve ağırlıklı beslenmenin bir zararı olmazki. Yine de doktorun ne derse onu yap derrim tabi iyi bir doktor bulmak çok önemli.
Sevinçcim hayırlı olsun canım. Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Bebişlerinle beraber inşallah:)
Insallah canimGunaydn cnm insllh bugun aksam olur ve insallh hayirli haberlerle gelirim teyzoslari) t
Gunaydin sevinccim evin hayirli ugurlu olsun canim. Gule gule oturun bereket getirsin insallh
vakit buldukça gelirim listede düzeltilmesi gereken bişe olursa özleden mesaj atarsanız gözümden kaçmamış olur
hoşgeldiniz kaçak arkadaşlarım sevinç, elif, Bernanasılsınız kızlar?
Bence işyerine yakın bir sağlık ocağına naklini iste, oradaki doktora yazdırırsın.kendı doktorum yazsa muayane gunum uymuyor.nasıl yapayım bana bır akıl verın
hoşgeldiniz kaçak arkadaşlarım sevinç, elif, Bernanasılsınız kızlar?
cok sükür iyiyiz fıstık sen nasılsın...
doktordan yeni geldim şükürler olsun herşey yolunda progeston hapını bu hafta son kez içicem sonra iğnesi varmış haftada bir onu vurduracam...
iğne için raporumu cıkardım ... tanı pulmoner embolizm akut kor pulmonale olmaksızın+gebelik durumu bu yazıyor raporda bir yıllık
rabbim darısı tüm hamile kalmak isteyenlere hamileleride nazarlardan korusun inşallahhhhh
raporumu uzattım evdeyim herkese selamm.
burcucum nasılsın canım bebişin nasıl....
tugbadayım onunda çok selamı var öpüyoruz seni...
akşam olmaz artık sana canımgüzel geçecek herşey merak etme. dua et canım benim.
selam şenaycım benimde 4 düşüğüm var üğneylede 2 düşüğüm var ankaradan sinan hocadan randevu alamadım şimdi kayseride bir doktora gidiyorum o diyetten bahsetmedi ama ben kendim uygulayayım diyorum homosestin en son 10 du bu ay aşılma yaptırcağım öncesinde iğne başladım benim senden ricam mesela kahvaltıda patates yasaklar arasındamıydı bezelye mısır patlağı elimde bir liste olmadığı iin herşeyi tereddütle yiyorum kabalama bira anlatırmsın bu ara bu soru falasıyla soruldu ama kusura bakma
canım tebrikler gözünaydın Allahım tamanına erdirsin sağlıkla sıhhatle inşallah
listeyi düzelttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?