Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım masallah allah nazarlardan korusun.ıkılı test nasıl oluyormus anlatsana

Hepimizin ezbere bildigi cok uzun olayan sifali bir dua okuyalim ama hmn karar verelim vakit gecmesin bos yere derim ben. ayetel kursi 10 bin olsun mu yine??

cnm doktor olcumler yapiyo ultrason aletiyke bikac tane ultrason resmi veriyor onlarla beraber bir klinige gdp kan verdim o kadr 1 hfta sonra snclarini alcaz hayirlisiyla insallh sana da yapcaklar mi?

benım cumartesı gunu kontrolum var.o zaman gıttıgımde sorayım bakayım.sımdı kac hafta kac gunluk olsun tatlım.bebıs net gorunuyor mu

hamile kaldığımda iğne kullancakmışım cnm ama aspirini bilmiyorum ben sadece şu anda aspirin de kullanayım mı diye sormuştum doktor da ona gerek yok dedi ama hamilelikte verir mi bilmiyorum

canım masallah allah nazarlardan korusun.ıkılı test nasıl oluyormus anlatsana

Bende 17 nisanda ikili test için hastaneye gidicem Allahımın izniyle bir atlatsam şu günüde stres oluyor insan Allahım sen büyüksünnnn Bi sorun çıkmasın

Zor oldumu nasıl bir duygu benm bebeğimde test yapılcağı gün 11 haftalık felan olucakkkkk

Hayrlısı inşllh

Allah razı olsun canım. Ağzına yüreğine emeğine sağlık. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Yasin, Teberake ve okuduğun tüm surelerin ve duaların hürmetine, yaptığımız dualar hürmetine bize sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Herkesin emeğine yüreğine sağlık.

Hepimizin ezbere bildigi cok uzun olayan sifali bir dua okuyalim ama hmn karar verelim vakit gecmesin bos yere derim ben. ayetel kursi 10 bin olsun mu yine??

Olabilir canım. ama yine de uzun gelebilir bazıları için. bence çok kısa bir dua yapıp sonra arkasından ayetel kürsi okuyabiliriz. salavat zor bitince ben korktum açıkçası araya bir kısa dua koyalım derim ben. ama sonra dediğini yapalım. zaten senden başka öneri yapan olmadı.bir de zehra. serap tı galiba "lem yelid" okyalım demişti. SERAP sen mi demiştin? kaç tane olacak. yarın ya selam okuruz zaten arkasından ne karar verilirse onu yapalım.

maaleseff değilmişim

ah canım üzülme elbette olacak...bu ay olmadı gelecek ay, olmadı sonra. ama bak ben inşallah bundan sonra şüphelendiğimde falan yaptırmayacağım test. adetim geciksin 1 hafta falan sonra yaptıracağım. çünkü bir de onun stresi biniyor insanın üstüne, işte şüphelerim var ya da çok silik çizgi çıktı ama hadi hamile değilsem hadi adetim gelirse 2-3 güne falan diye iyice bir garip hallere giriyorum. en iyisi gecikince yapmak testi. hayırlısı Allah büyük...

masallah canım senın doguma az kaldınasıl gıdıyor

evet az kaldı. düşündükçe korkuyorum. kızımda böyle değildim. bu korkutuyor beni. hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alırız inşallah. gebelik takvimimde yazan kaburga ağrıları çekiyorum. yan duruyor oğluşum ayağını dayıyor kaburgama nefesimi kesiyor resmen:) aman tek iyi olsunda canımı acıtsın diyorum artık

Selam arkadaslar ben bu ay adetimden sonra gebe kalmak icin calısmalara baslicam İNSALLAH :) gecen ayda niyetlenmisdimde cok hastaydım cok kötü gribe yakalanmısdım ama İNSALLAH bu ay baslicam....arkadaslar siylere bi sorum var...ben 13.02 de kürtaj oldum tam 29 gün sonra adet oldum...7 gün boyunca cok kanamam oldu daha hic bu kadar cok fazla kan kaybetmemisdim adette....ama sevinmisdim adetimin düzeni bozulmadı diye...daha önceleride 28-29 günde adet oluyordum...aslında bugün tekrar adet olmalıyım ama olmadım adetimi dün veya bugün diye bekledim iki gün önce 2 gün kasık agrısı cekdim dedim tamam adetim geliyor ama gelmedi ıkı gündür cok iyiyim yüzümdeki 2 sivilceden baska hic bir belirti yok bugün sabah doktora gittim kontrol amaclı doktora dedim ben bu ay tekrar baslamak istiyorum gebe olmak icin dedin kan alırmısın Folik asit...B12 demirime sonra iste hormonlarıma bakarmısınız dedim....ayrıca bugün adet olmalıydım hicbir belirti yok dedim...gebelikten süpelendi ama dedim yok gebelik kesinlikle yok dur :) emindim yani....herneyse kan aldı ögleden sonra tekrar gittim doktora...demir eksikligi var demir hapı yazdı....folık asıt yazdı...oda eksıkmıs ayrıcada aspırın yazdı...ben dedim pıhtılasma icin kan verdim ama daha tam sonuclar cıkmadı halen bekliyorum sonucları dedım....ama bazıları cıkmıs dedım antıkardıolıpın cıkmıs dedim oda yüksek dedim...doktor dedi hemen aspirine baslamalıyız dedi gebelik düsünüyorsanız dedi ve gebe kalır kalmaz kese görüldügü an Igneye baslamalıyız dedi ister istemez korkdum ultrason yapdı yumurtalıgımda kıst görüldü ama kötü bisey degil dedi adet oldugunuz an o yok olur dedi...ayrıca 10 gün icinde adet olmazsanız gelmelisiniz adet söktürücü yazmalıyım dedi....aslında arkadaslar size sormak istedigim ıkıncı adetiniy gec gelen oldumu ??? kürtaj zaten adet düzensizligi sebebi olabılıyormus ve sizlerdede yumurtalıkda kist olusdumu hic doktorda bu kötü bisey degil adet ile birlikte yok olur dedimi ??? cok uzun yazdım biliyorum...ama suan allak bullakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…