Kizlar gunaydin gec yazdim kusura bakmayin isede gec gldim bugun aksam gttim dr a hersey iyi gdiyo cok sukur ikili test yapti aksam sabahta kan vermeye gttim klinige buyumus masallh rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarinizi eksik etmeyinbnde herkes icin dua ediyorum...
canım masallah allah nazarlardan ko
rusun.ıkılı test nasıl oluyormus anlatsana
cnm doktor olcumler yapiyo ultrason aletiyke bikac tane ultrason resmi veriyor onlarla beraber bir klinige gdp kan verdim o kadr 1 hfta sonra snclarini alcaz hayirlisiyla insallh sana da yapcaklar mi?
canım senin bebiş kaç haftalık oldu tahminimce 12 haftalık falanmı
canım galiba tam 6 haftalık değil bebiş o yüzden sadece keseyi görebildik bebek bile görünmedi 15 gün sonra heralde hem kalp atışı hem bebek için ideal ,,sen bu konuda uzman bir dr mı gidiyosun ? benim doktorum perinatoloji uzm. değil maalesefben hematologa
da gitmedim aslında bu konuda yanlş yaptım biraz hamile kalmadan gitmem gerekiyordu aptt değerim nasıl kan değerlerm nasıl hiç bir bilgim yok yane doktorun degerlere bakıp öyla diyorsa bence endişelenme ,bende en yakın zamnda gitmeyi düşünüyorum degerler için
peki hamile kalınca ne kulllanacak mışsın cnm ?
İnşallah canm aminnn bir sürü sorunum var ama Allah büyük...cevap için çok teşekkür ederim[/
ne demek... bana doktor gebelik planlarken aspirin gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başlayacaksın demişti. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
O zaman benimde aspirin kullanmam gerekiyor.Amin cnm
canım senin bebiş kaç haftalık oldu tahminimce 12 haftalık falanmı
benım cumartesı gunu kontrolum var.o zaman gıttıgımde sorayım bakayım.sımdı kac hafta kac gunluk olsun tatlım.bebıs net gorunuyor mu
canım masallah allah nazarlardan korusun.ıkılı test nasıl oluyormus anlatsana
Evet cnm net olarak gorunuyor herseyi belli artik buyumus masallhdarisi basina serpilcigim...
Selam Emine...dualadım İNSALLAH dogru olmusdur tabiki en önemlisi niyet....1 kere Yasin okudum....1 kere Tebareke okudum...ve cok kez Fatiha ve Ihlas Sürelerini okudum...ve tabiki bizim duamızı 3 kere tekrarladım...ve isimleride tabiki cok kez tekrarladım İNSALLAHHHHHHHHHHHHH ALLAHIM tez zamanda tüm anne baba olmak istiyenlerin kucagını doldurur İNSALLAH...saglıklı gebelik saglıklı dogum nasip eder İNSALLAH....hakkımızda hayırlısı olsun....emine yarın cuma...ya selam okuyalımmı tekrar hep birlikte ???
Hepimizin ezbere bildigi cok uzun olayan sifali bir dua okuyalim ama hmn karar verelim vakit gecmesin bos yere derim ben. ayetel kursi 10 bin olsun mu yine??
maaleseff değilmişim
masallah canım senın doguma az kaldınasıl gıdıyor
Ewwt cnm 12 hftadayim :)
maaleseff değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?