Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Dediğin gibi düşüklerin sebebi kan pıhtılaşması olmayabilir. Bende ilkini bilmeden iğne kullanmadan kaybettim. İkinciyi iğne kullanmama rağmen kaybedince önce ümitsizliğe kapıldım. Tedavi iğne ve neden olmuyor diye. ama bebeğin genetik incelemeleri sonucunda kromozomlarında sıkıntı olduğu anlaşıldı yani sağlıklı bir bebek değildi ve yaşaması imkansızdı. Kayıpların nedeni araştırılmalı bence. Umarım tekrar yaşamazsın tabi. Ama iğne bu işin tek çözümü ve çoğu kişi sıkıntısız geçiriyor bu süreci. İçin rahat olsun. Senin doktorun çağ hastanesinde mi?

Canım bende adet oldum cuma günü. ilk üç gün çok oldu ama şimdi epey azaldı, bir kaç güne biter ben de o zaman başlayacağım duaya. Haftasonuna denk geldiği için kanda veremedim muayene de olamadım sonraki adete inşallah. Sen nasılsın kontrolün varmı yoksa hamile kalınca mı gideceksin.

ayyyyyy arkadaslar cok sükür bu sabah adet oldum ayyyy adetim geldi diye bu kadar sevinecegimi hicbir zaman düsünmezdim :) cok sevindim aklıma hep kötü kötü seyler geldigi icin yapısıklık varmı dır felan gibi ama dikatimi su cekdi cok az adetim var normalde adetim ilk baslarda cok gelirdi kanamam baya olurduda bu cok az yani sasırdım ama yinede sevindim insallah normal düzene girer önümüzdeki aylarda İNSALLAH...bu adetten sonra degilde mayısdaki adetten sonra tekrar doktora gitcem bakalım kist adetten sonra yok olmusmu diye...hemde hormonlarıma bakdırcam mayısda tekrar...bu sefer yapamam esimin annesi babasi 11 gün bizde kalcak diye onlarada durumumu belli etmek istemiyorum o yüzden doktoa gidemicem bu ay

ben şuan iğne kullanmıyorum. 2 ay önce iğne kullanırken burnumun kenarında bir sivilce vardı. burnumu silince ince ince kanadı. biraz zor durdu. bir de 2 hafta önce elimi küçücük kesmişim haberim yok. o da uzun süre kanadı küçük küçük. o da zor durdu. ama bu olaylar beni çok mutlu etmişti. demek ki kanım sıvılaştı diye düşündüm. bu arada ben hiç aspirin kullanmadım. dr um aspirin önermiyor. ayrıca 1,5 aydır da iğne kullanmıyorum. hamile değilim, hamileyken iğne kullandığım zamandan bahsettim. ama zaten amacımız kanı sıvılaştırmak değil mi?
böyle kötü sebeplerle aramıza katılmış olsan da; aramıza hoş geldin diyim. ilk sayfayı inceledin mi? aradığın cevabı orda bulabilirsin. burda hepimiz seninle aynı durumdayız. ben 3 kayıp verdim. mthfr değerlerim senin gibi heterozigot. iğne kullanmamız şart bizim. ilk sayfada kişilerin kan değerleri, tedavi yöntemleri ve neticeleri yazıyor. bu şekilde doğum yapan çok kişi var. geçmiş olsun.
bence pıhtılaşmadan oluyor senin de kayıpların. benim dr kesin pıhtılaşmadan kaynaklanıyor dedi. sende ayrıca faktör V mutasyonu da var. iğne kullanman şart.
canım önemli olan dr una güvenmen gerçekten, dr dan çıktıktan sonra mutlu ve heyecanlı olabilmen. çok şükür ben de bunu yaşıyorum. o halde dr un nereye sen oraya. kararını vermiş olmana sevindim. kararsızlık, kafada bazı şeylerin net olmaması kötü bir durum. yine hrs de mi yaparsın doğumu. neyse yaa o günler gelsin hastane işi en kolayı. önemli olan güvendiğin dr da takip yaptırabilmen. duaya katılmayanlarla ilgili: canım ben elifi kesinlikle kastetmedim, ve kesinlikle de öyle bir şey düşünmem elif hakkında. ama geçerken uğrayıp beni de yaz diyorlar, biraz okuyorlar. sonra bir daha uğramıyorlar. ben de yeni dualara da o kişilerin adını yasıyorum, silemiyorum gerçekten. ama bir daha uğramıyorlar. biz de onlara da dua ediyoruz ismen. bazıları çok gayretli farketmişsindir. canla başla okuyorlarken okumayanların isinleri neden dursun ki diye düşünüyorum. zaten isteyen herkese diyoruz diyorum. ama o kişileri sadece silsem olmaz. o yüzden okumayanlar dedim. ama bunlar içinde sevdiğim ve silmeye kıyamayacağım kişiler de var. ki ben onlara zaten kendiliğimden dua ediyorum. neyse dua bir bitsin bakalım.
merhaba canım.250 adet okuyabıldım.toplam 750 oldu.bence de ugramayanları sılelım.eger ugrarlarsa yenıden eklerız

)nihayet benimle aynı fikirde biri çıktı)kendimi kötü biri gibi hissetmeye başlamıştım)

hadi gözün aydın adet olmuşsun. çok olması iyi diye biliyorum. sonuçlarının çıkmasına az kaldı değil mi? iyi bir sonraki adetinle gidersin muayeneye. bu kez kaçırma ama. hem kromozom sonucunu da eline alır öyle gidersin. dr bana hamile kalınca gel dedi. inşallah çok beklemem hamilelik için. belki sana da mayısta başla der. hatırlıyorum haziran demişti ama belki mayısa çeker beraber çalışmalara başlarız canım.

gözün aydın. sen de adet olmuşsun. ama adetin çok gelmesi iyidir diye biliyorum canım. ben de kürtaşdan sonra yapışıklık varmı acaba diye tereddütteydim dr a sormuştum. o da adetimin miktarını sormuştu. benim de çoktu. o zaman korkma demişti. yanlış anlama sakın, moralini bozmak için söylemedim bunları. senin de yapışıklık tereddütün var diye söylüyorum. bundan sonraki adetine dikkat et. artacak mı? zamanla düzelir ama. normalde çok olur demişsinya ondan dedim.

Eminecim sen topiğin ayrılmaz bir parçasısın:) Kim giriyor kim girmiyor biliyorsun, kim girmek isteyip giremiyor biliyorsun, eğerki dediğin gibi girme amacı başka ise silinebilir. Sen bilirsin içinden geldiği gibi yap. Allahım niyetimizi biliyor sonuçta. Amacımız derdimizi paylaşıp, birbirimize destek olmak.

Son düzenleme:

Sonuç bu hafta çıkacak bakalım...İnşallah hayırlısıyla güzel çıkar. Beklemek çok zor. Zaman geçmiyor şimdi.Hele hamileliği beklemek. Ama senin bişey kalmadı, aslında bana haziran dedi ama ikinci adetten sonra bende başlamayı düşünüyorum:) Korunmam yani çok da plan program yapmadan deneyeyim diyorum:))) çok sabırsızım.

evet ilk adeti oldum ya gerisi çabuk gelir gibi geliyor) canım sen gene tolga hoca ne zaman başla derse o zaman başla istersen. belki mayısa ikna olur beklemek çok zor biliyorum.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 464
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 750
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 20764
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

evet ilk adeti oldum ya gerisi çabuk gelir gibi geliyor) canım sen gene tolga hoca ne zaman başla derse o zaman başla istersen. belki mayısa ikna olur beklemek çok zor biliyorum.

Aslında sonuca göre yol çizeceğiz. Bakalım zaten hemen hamile kalamıyorumki ilkinde 3 ay ikincide 6 ay uğraşmıştım....

canım evet dr konusunda haklısın huzurlu olmak lazım doğum için tabiki erken ama doktorum hrs medicana ya da akay bunlardan biri diyor hamilelikte herşey normal giderse sıkıntı yok ama önemli bi durum olursa hrs de bebek için yoğun bakım ünitesi yokmuş ona göre karar vericez yani senin doktorun nerde...

bu arada duaya katılmayanlar konusunda haklısın ama ben elif'i bunu kastederek sormadım geçen haftalarda internetim yoktu ya merak ediyodum dükkanın yoğunluğundan ayrıntılı okuyamıyorum geçmişi hızlıca gözden geçirdim elif'i pek göremedim merak ettim sonra sen açıklamışsın yorgun oluyomuş diye öğrendim yoksa elif duaya hiç katılamasa biz ona yine dua edelim bizde ve burda emeği çok

duaya katılmayanları silme konusuna gelince biraz katı mı olur bilmiyorum ama benim fikrim eskiler yani istisna durumu olanlar yani senin bildiklerin katılamasalarda kalsın ama bi kere uğramış katılmak istemiş ismini yazdırmış bi daha uğramamış bunlar silinsin sadece fikrim emek veren sensin sana uyarız

düşüncem yanlışsa kimse kusura bakmasın dedimya sadece bu bi fikir

Aslında sonuca göre yol çizeceğiz. Bakalım zaten hemen hamile kalamıyorumki ilkinde 3 ay ikincide 6 ay uğraşmıştım....

evet dimi sonuca göre olacak zaten. inşallah iyi çıkacak sonucunuz canım. böyle düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah beraber ilerliycez.

ben de aynı düşünüyorum girmek isteyipte giremeyenler belli hamile rahatsız vs onlar belli ona göre emine karar versin diyorum en iyi bilen o sonuçta mazeretsiz katılamayanlar da kusura bakmasın artık zaten insan vicdanen rahat edemiyo geçen hafta 1 hafta boyunca internetim yoktu giremedim çok huzursuz oldum dükkanda girmek istemiyorum kayınvalidem biraz meraklı hep soruyo o ne diye interneti aktif kullanırda kendisi o yüzden

eminecim biz sana desteğiz

benim dr akayda ama mayısta medicanaya geçecekmiş. akayın yeri çok ters. medicana yeni açıldı. çok daha iyidir sanırım. herşey yenidir orda. sen pek bilmiyorsun sanıırm buraları değil mi? akay çok merkezi bir yerde. o yüzden yeri ters dedim. trafik yoğunluğu var yani. otoparkı falan çok kötü. ama medicana merkeze daha uzak ama daha kolay bir yerde. ayrıca ikisinin de doğum fiyatı aynıymış ben sormuştum. dr umun medicanaya geçeceğini duyunca hemen arayıp sordum. fiyatlar aynı. hatta sadece muayeyene ücreti bile medicanada daha uygun. yenidoğan ünitesi de var. medicanayı tavsiye ederim. isim silme konusunda da çok haklısın canım senin dediğini yapacam. bazı kişileri yeniler yüzünden silemeye içim el vermiyor. medicana: sadece muayene: 43 tl, muayene +usg: 187 tl. normal doğum 2700tl (1 gece), sezeryan doğum 3000 tl (2 gece): refakatçisi, bebek muayenesi vs içinde oluyor zaten

Son düzenleme:
26 nisanda akropol hastanesinde randevum var. ben bu randevuyu taaa ekimde almıştım. 6 ay önce. yeni düşük yapmıştım. o zaman ilk randevuyu nisana veriyoruz yine de istiyormusunuz demişlerdi. ben de istemiştim. o zaman tolga hocayı falan bilmiyordum. neyse gün geldi çattı) haftaya randevum var. bir de ona gidiyim diyorum. bu kadar bekledim dimi)dr Bülent alp aydın bu arada. o da çok iyiymiş. benim eşi dr olan bir arkadaşım iki doğumunu da ona yaptırdı. gidiyim yorumlarımı yaparım artık. oranın yenidoğan ünitesi yokmuş zaten. ayrıca küçük bir yermiş. tıp merkezi gibi. ama dr çok iyi diyorlar. çok yoğun.

o nasıl işmiş yaa 6 ay sonrasına randevuhamile olsan bebek karnında iyice büyümüş ondan sonra dr. a gideceksin. gerçekten enteresan ya da direkt doğuma gidermişsin. neyse eğer dr. iyiyse bir de onu denemekte fayda var. bakalım tolga hoca ile aynı şeyleri mi söyleyecek. bu arada ben de en son düşüğümü yapalı 6 ay oldu zaman nasıl geçiyor. gerçi çekilen acılar hiçbir zaman unutulmuyor ama. insanız işte yaşamaya devam. aradaki adetle atılan düşüğü hiç saymıyorum tabi. offff emine bakalım sen hamile kalır devam edersen bana da bir umut olacak inş. en azından diyet işe yarıyormuş diyeceğiz.

kılar bende dün aşılama yaptırdım dualarınıı eksik etmeyin lütfen bunca sene bu kadar doktor arayışından sonra nigarın dokoruna kayserideki ei beye gidiyorunm aşılamayla birlikte iğne başladım yani adetla birlikte yanlı doktor diyet vermedi sanırım doktor vermeyince diyet uygulanmıyor bi boşlamışlık oluyor

inşallah bebişin tutunur canım. kayseride hangi dr a gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…