o nasıl işmiş yaa 6 ay sonrasına randevuhamile olsan bebek karnında iyice büyümüş ondan sonra dr. a gideceksin. gerçekten enteresan ya da direkt doğuma gidermişsin. neyse eğer dr. iyiyse bir de onu denemekte fayda var. bakalım tolga hoca ile aynı şeyleri mi söyleyecek. bu arada ben de en son düşüğümü yapalı 6 ay oldu zaman nasıl geçiyor. gerçi çekilen acılar hiçbir zaman unutulmuyor ama. insanız işte yaşamaya devam. aradaki adetle atılan düşüğü hiç saymıyorum tabi. offff emine bakalım sen hamile kalır devam edersen bana da bir umut olacak inş. en azından diyet işe yarıyormuş diyeceğiz.
inşallah bebişin tutunur canım. kayseride hangi dr a gidiyorsun
kızlar bişey soracağım. şimdi lem yelid çekiyoruz ya. ara verdik diyelim tekrar başlayacağımız zaman ihlas ve 2. duayı okuyomuyuz yoksa direkt lem yelid çekebiliyormuyuz
özel erciyesteki zeki beye gidiyorum canım sende kayseridesin sanırım bilgin varmı zeki bey hakkında sen kime gidiyorsun
zeki beye bir sefer ilk gebeliğimde kendi dr um izinde olduğu için yumurta takibi için gitmiştim. iyi rahatlatıyor insanı ama normal doğum yaptırmıyor. ben doğumu nerde yapacağımı karar veremedim. hümada cahit beyde başladım. bebeğin beynindekist çıktığında cahit bey görmedi memorial da tolga beye gittim. birde geçenlerde cahit beyin sekreteriyle telefonda tartıştım dr unda gece doğumlarına geç gelip bebeklerin sakat kaldığını duyunca soğudum hümadan.tolga bey çok iyi muayenesi falan ilgisi çok iyi. ama doğum ücreti 1200 tl istiyor çok geldi oda bana. 2 seferdir ibrahim demir e gittim. oda bilgili bir dr a benziyor ama soğuk geldi. ama heralde ibrahim beye devam ederim
canım tam 19 ekim de kürtaj olmuştum. unutamam o tarihi. o acı günleri. gerçi benimkinin yanında senin ki de ayrı bir acı. 15 haftalık. kalp atımı varken gelişmişken. umarım tekrar yaşatmaz allahım hiçbirimize. şimdi sen basedince ben de bir geçmişe bakayım dedim. tam 23 temmuz 2012 de buraya üye olmuşum. ve burcu ile yazışmışım:) malesef o zaman bu son kürtaj olduğum hamileliğim için hazırlanıyormuşum. o zamandan bu zamana pek bir yol kat edememişim. çünkü konuşulan mevzular aynı. demişimki benim erken düşüyor ne yapacağım. hala aynı problemhıı di mi ) onlar utanmazsa 6 ay sonraya randevu vermeye ben de almaya utanmam dedim ve aldım randevuyu )) komik değil mi? ilk giden hastalar için böyle oluyormuş. sonra hamile olunca tabi böyle olmuyormuş ona göre randevu veriyorlarmış. zaten o yüzden bana böyle geç verdiler randevuyu. ben de o zaman daha hiç dr araştırmamıştım. arkadaşımın dr u olunca alıyım bakalım randevuyu dedim. zaten anca o zaman hamile olurum diyordum.-)) ama planlarım tutmadı tabi. üstüne 1 düşük oldu. ben 15 haftalık düşüğümü 27 eylülde yapmıştım. sen de eylülde yaptın o halde. hafta sonu buraya ilk katıldığım zamanları bir okuyum dedim. o zaman kimseyi tanımıyorum tabi. evet sen yeni düşük yapmış ve eve gelmişsin, selvi de yeni düşük yapıyordu. abisinin nişanına gidememiş hatta, burcu nun son günleriymiş.meltem yeni doğuma gitmiş.....öyle işte duygulanmıştım eskileri okuyunca. söylemek istemiştim ama sen şimdi öyle söyleyince 6 ay oldu falan diye söyledim işte...
benim dr akayda ama mayısta medicanaya geçecekmiş. akayın yeri çok ters. medicana yeni açıldı. çok daha iyidir sanırım. herşey yenidir orda. sen pek bilmiyorsun sanıırm buraları değil mi? akay çok merkezi bir yerde. o yüzden yeri ters dedim. trafik yoğunluğu var yani. otoparkı falan çok kötü. ama medicana merkeze daha uzak ama daha kolay bir yerde. ayrıca ikisinin de doğum fiyatı aynıymış ben sormuştum. dr umun medicanaya geçeceğini duyunca hemen arayıp sordum. fiyatlar aynı. hatta sadece muayeyene ücreti bile medicanada daha uygun. yenidoğan ünitesi de var. medicanayı tavsiye ederim. isim silme konusunda da çok haklısın canım senin dediğini yapacam. bazı kişileri yeniler yüzünden silemeye içim el vermiyor. medicana: sadece muayene: 43 tl, muayene +usg: 187 tl. normal doğum 2700tl (1 gece), sezeryan doğum 3000 tl (2 gece): refakatçisi, bebek muayenesi vs içinde oluyor zaten
kızlarr acaba herbirimize 500 yasin toplayabilirmiyiz sadece burdakiler okusak kaç kişi olur bir düşünün yapabilirsek sırayla başlayalım ailemiz yakınlarımızdanda toplarız
kızlar ankarada hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz birde bizim riskli gebelik doktoruna gitmemiz lazım değilmi normal kadın doğumcu değill
canım tam 19 ekim de kürtaj olmuştum. unutamam o tarihi. o acı günleri. gerçi benimkinin yanında senin ki de ayrı bir acı. 15 haftalık. kalp atımı varken gelişmişken. umarım tekrar yaşatmaz allahım hiçbirimize. şimdi sen basedince ben de bir geçmişe bakayım dedim. tam 23 temmuz 2012 de buraya üye olmuşum. ve burcu ile yazışmışım:) malesef o zaman bu son kürtaj olduğum hamileliğim için hazırlanıyormuşum. o zamandan bu zamana pek bir yol kat edememişim. çünkü konuşulan mevzular aynı. demişimki benim erken düşüyor ne yapacağım. hala aynı problembebişim gelişmedi ve malum son. tek fark artık sinan hoca var. hep olumsuzluklar aklıma geliyor ya. tamam diyorum sinan hocanın tedavi yöntemi doğru olabilir ama ya benim vücudum buna olumlu tepki vermezse. ya yine düşerse. bu olumsuz düşünceleri kafamdan bir türlü silemiyorum.
canım yasin okumak isteriz tabi ama burada herkes arapça bilmiyor sanırım. daha önce de okuyalım dedik ama kısmet olmadı. bir de kısa duaları bile zor bitiyoruz. o yüzden kısa du daha makul geliyor. normal kadın doğumcuda da takibini yaptırabilirsin ama perinatolog yani riskli gebelik uzmanı daha iyi olur tabi.[/QUOTburda bir tanıdık hasta yakınına okuttu sadece kuran kursundan 30 tane topladı aslında bizde söylesek bulunduğumuz yerlerde sayfadanda en az 100 kişi olur herhalde akraba eş dost toplanır bence gibi ben rahat 50 toplarım yakınlarıma söyleyerek
sinan bey hangi hastanede hangi şehirde birde onun tedavi yöntemi nasılki
canım tam 19 ekim de kürtaj olmuştum. unutamam o tarihi. o acı günleri. gerçi benimkinin yanında senin ki de ayrı bir acı. 15 haftalık. kalp atımı varken gelişmişken. umarım tekrar yaşatmaz allahım hiçbirimize. şimdi sen basedince ben de bir geçmişe bakayım dedim. tam 23 temmuz 2012 de buraya üye olmuşum. ve burcu ile yazışmışım:) malesef o zaman bu son kürtaj olduğum hamileliğim için hazırlanıyormuşum. o zamandan bu zamana pek bir yol kat edememişim. çünkü konuşulan mevzular aynı. demişimki benim erken düşüyor ne yapacağım. hala aynı problembebişim gelişmedi ve malum son. tek fark artık sinan hoca var. hep olumsuzluklar aklıma geliyor ya. tamam diyorum sinan hocanın tedavi yöntemi doğru olabilir ama ya benim vücudum buna olumlu tepki vermezse. ya yine düşerse. bu olumsuz düşünceleri kafamdan bir türlü silemiyorum.
canım ankara hacettepe tıp ta. ben diyet yapıyorum ya ondan bahsediyorum. metionin ve folikasitten fakir diyet.
canım ben kayseride değilim aksaraydayım burdan zor oluyor ama bebiş için her şeye katlanıyoruz doğum safhasına hiç gelmediğim için zeki bey baya rahatlatıcı oldu benim için cahit beyi bende duymuştum
o zamandan bu zaman yol katedememek de demek şenaycım. hiç olurmu? ne kadar bilinçlendik. özellikle sen. yorumların falan o kadar bilgili geliyor ki bana. baya şey araştırmış, öğrenmişsin sen canım. ayrıca senin sinan hoca gibi bir şansın var. diyet yapıyorsun, gerekli tüm tahlillerine bakılıyor. dr kontrolünde bu kez olacak inşallah canım. sakın ümitsizliğe kapılma. bu kez Allahın izniyle olacak canım. elimizden geleni yapıyoruz, en iyi dr lara gidiyoruz, dr ların dediklerini yapıyoruz, tüm tahlillerimize bakıldı, diyet de yapıyoruz, tabi duamızı da eksik etmiyoruz. olacak inşallah bu kez. rabbim görüyor ne kadar çok istediğimizi, mücadelemizi, nelere katlandığımızı, baksana sabahtan beri buraya girip girip çıkıyoruz, birinden bir şey daha öğrenebilirmiyiz diye, birilerine faydamız dokunur mu diye. rabbim görüyor ve mükafatını verecek buna inanıyorum canım. demekki zamanımız daha gelmemiş, gelseydi kim engel olabilirdi ki.canım tam 19 ekim de kürtaj olmuştum. unutamam o tarihi. o acı günleri. gerçi benimkinin yanında senin ki de ayrı bir acı. 15 haftalık. kalp atımı varken gelişmişken. umarım tekrar yaşatmaz allahım hiçbirimize. şimdi sen basedince ben de bir geçmişe bakayım dedim. tam 23 temmuz 2012 de buraya üye olmuşum. ve burcu ile yazışmışım:) malesef o zaman bu son kürtaj olduğum hamileliğim için hazırlanıyormuşum. o zamandan bu zamana pek bir yol kat edememişim. çünkü konuşulan mevzular aynı. demişimki benim erken düşüyor ne yapacağım. hala aynı problembebişim gelişmedi ve malum son. tek fark artık sinan hoca var. hep olumsuzluklar aklıma geliyor ya. tamam diyorum sinan hocanın tedavi yöntemi doğru olabilir ama ya benim vücudum buna olumlu tepki vermezse. ya yine düşerse. bu olumsuz düşünceleri kafamdan bir türlü silemiyorum.
senin dr un muayene ücreti çok uygun muş canımyok tatlım ben çok bilmiyorum doktorumun yeri değişti ya salı günü yarım saat aradık belki ama bilgilerin için sağol iyi oldu çünkü nasip olur da o günleri görürsek hastane seçimini ben yapıcam benim doktorumun muayene ücreti 200 TL ymiş usg dahildir heralde eşime söyledim fiyatları dalga geçiyo çok diyo
isim silme konusunda valla canım ben öyle düşünüyorum en mantıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?