Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bişey soracağım. şimdi lem yelid çekiyoruz ya. ara verdik diyelim tekrar başlayacağımız zaman ihlas ve 2. duayı okuyomuyuz yoksa direkt lem yelid çekebiliyormuyuz

hıı di mi) onlar utanmazsa 6 ay sonraya randevu vermeye ben de almaya utanmam dedim ve aldım randevuyu)) komik değil mi? ilk giden hastalar için böyle oluyormuş. sonra hamile olunca tabi böyle olmuyormuş ona göre randevu veriyorlarmış. zaten o yüzden bana böyle geç verdiler randevuyu. ben de o zaman daha hiç dr araştırmamıştım. arkadaşımın dr u olunca alıyım bakalım randevuyu dedim. zaten anca o zaman hamile olurum diyordum.-)) ama planlarım tutmadı tabi. üstüne 1 düşük oldu. ben 15 haftalık düşüğümü 27 eylülde yapmıştım. sen de eylülde yaptın o halde. hafta sonu buraya ilk katıldığım zamanları bir okuyum dedim. o zaman kimseyi tanımıyorum tabi. evet sen yeni düşük yapmış ve eve gelmişsin, selvi de yeni düşük yapıyordu. abisinin nişanına gidememiş hatta, burcu nun son günleriymiş.meltem yeni doğuma gitmiş.....öyle işte duygulanmıştım eskileri okuyunca. söylemek istemiştim ama sen şimdi öyle söyleyince 6 ay oldu falan diye söyledim işte...

özel erciyesteki zeki beye gidiyorum canım sende kayseridesin sanırım bilgin varmı zeki bey hakkında sen kime gidiyorsun

zeki beye bir sefer ilk gebeliğimde kendi dr um izinde olduğu için yumurta takibi için gitmiştim. iyi rahatlatıyor insanı ama normal doğum yaptırmıyor. ben doğumu nerde yapacağımı karar veremedim. hümada cahit beyde başladım. bebeğin beynindekist çıktığında cahit bey görmedi memorial da tolga beye gittim. birde geçenlerde cahit beyin sekreteriyle telefonda tartıştım dr unda gece doğumlarına geç gelip bebeklerin sakat kaldığını duyunca soğudum hümadan.tolga bey çok iyi muayenesi falan ilgisi çok iyi. ama doğum ücreti 1200 tl istiyor çok geldi oda bana. 2 seferdir ibrahim demir e gittim. oda bilgili bir dr a benziyor ama soğuk geldi. ama heralde ibrahim beye devam ederim

canım ben kayseride değilim aksaraydayım burdan zor oluyor ama bebiş için her şeye katlanıyoruz doğum safhasına hiç gelmediğim için zeki bey baya rahatlatıcı oldu benim için cahit beyi bende duymuştum

kızlarr acaba herbirimize 500 yasin toplayabilirmiyiz sadece burdakiler okusak kaç kişi olur bir düşünün yapabilirsek sırayla başlayalım ailemiz yakınlarımızdanda toplarız

kızlar ankarada hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz birde bizim riskli gebelik doktoruna gitmemiz lazım değilmi normal kadın doğumcu değill

canım tam 19 ekim de kürtaj olmuştum. unutamam o tarihi. o acı günleri. gerçi benimkinin yanında senin ki de ayrı bir acı. 15 haftalık. kalp atımı varken gelişmişken. umarım tekrar yaşatmaz allahım hiçbirimize. şimdi sen basedince ben de bir geçmişe bakayım dedim. tam 23 temmuz 2012 de buraya üye olmuşum. ve burcu ile yazışmışım:) malesef o zaman bu son kürtaj olduğum hamileliğim için hazırlanıyormuşum. o zamandan bu zamana pek bir yol kat edememişim. çünkü konuşulan mevzular aynı. demişimki benim erken düşüyor ne yapacağım. hala aynı problem bebişim gelişmedi ve malum son. tek fark artık sinan hoca var. hep olumsuzluklar aklıma geliyor ya. tamam diyorum sinan hocanın tedavi yöntemi doğru olabilir ama ya benim vücudum buna olumlu tepki vermezse. ya yine düşerse. bu olumsuz düşünceleri kafamdan bir türlü silemiyorum.

yok tatlım ben çok bilmiyorum doktorumun yeri değişti ya salı günü yarım saat aradık belki ama bilgilerin için sağol iyi oldu çünkü nasip olur da o günleri görürsek hastane seçimini ben yapıcam benim doktorumun muayene ücreti 200 TL ymiş usg dahildir heralde eşime söyledim fiyatları dalga geçiyo çok diyo

isim silme konusunda valla canım ben öyle düşünüyorum en mantıklısı

kızlarr acaba herbirimize 500 yasin toplayabilirmiyiz sadece burdakiler okusak kaç kişi olur bir düşünün yapabilirsek sırayla başlayalım ailemiz yakınlarımızdanda toplarız

kızlar ankarada hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz birde bizim riskli gebelik doktoruna gitmemiz lazım değilmi normal kadın doğumcu değill

canım yasin okumak isteriz tabi ama burada herkes arapça bilmiyor sanırım. daha önce de okuyalım dedik ama kısmet olmadı. bir de kısa duaları bile zor bitiyoruz. o yüzden kısa du daha makul geliyor. normal kadın doğumcuda da takibini yaptırabilirsin ama perinatolog yani riskli gebelik uzmanı daha iyi olur tabi.

sinan bey hangi hastanede hangi şehirde birde onun tedavi yöntemi nasılki

Canım benim hiç öyle düşünme. Ben öyle düşünmemeye çalışıyorum. Her seferinde daha umutla yaklaşıyorum. Önceyi tamamen sildim kafamdan. Şu an yeni bir başlangıç yapıyorum. Öyle düşünmeliyiz. Kafanı boşaltmalısın çünkü bu iş fiziksel olduğu kadar psikolojikte. Umutsuzluğa kapılmanın hiç bir faydası yok, tam tersi şartlamış gibi olursun kendini. Ben ikinci yaşadığım deneyimde tedirgindim, korkuyordum tamam ama hep umutluydum. Sonuçta kaderde olan birşeyi biz değiştiremeyizki o yüzden hep "hayırlı kaderler yaz yarabbim, kaldıramayacağımız yük yükleme" diye dua ederdim. Sende çok güçlüsün, bilinçlisin. Sinan Hoca en önemli şansın. Herşey yeniden güzel olacak inşallah.

Son düzenleme:
canım ankara hacettepe tıp ta. ben diyet yapıyorum ya ondan bahsediyorum. metionin ve folikasitten fakir diyet.

ya aslında ben başka şehirdeyinmde ama iyi bir doktor bulursam gidebilirim ondan randevu almak zormu birde riskli gebeleremi bakıyor hastalarından doğum yapan varmı çok bu sayfada birde sen gidip gelirken karşılaştığın hastalarından sinan hocanın birde ilgilimi birde yaşı varmı bayağğ çünkü daha tecrübeli olurr offf çok sordum kusura bakma cnmm

canım ben kayseride değilim aksaraydayım burdan zor oluyor ama bebiş için her şeye katlanıyoruz doğum safhasına hiç gelmediğim için zeki bey baya rahatlatıcı oldu benim için cahit beyi bende duymuştum

insanı zeki bey psikolojik olarak rahatlatıyor. inşallah aşılaman tutarda doğum safhasınada gelirsin.

o zamandan bu zaman yol katedememek de demek şenaycım. hiç olurmu? ne kadar bilinçlendik. özellikle sen. yorumların falan o kadar bilgili geliyor ki bana. baya şey araştırmış, öğrenmişsin sen canım. ayrıca senin sinan hoca gibi bir şansın var. diyet yapıyorsun, gerekli tüm tahlillerine bakılıyor. dr kontrolünde bu kez olacak inşallah canım. sakın ümitsizliğe kapılma. bu kez Allahın izniyle olacak canım. elimizden geleni yapıyoruz, en iyi dr lara gidiyoruz, dr ların dediklerini yapıyoruz, tüm tahlillerimize bakıldı, diyet de yapıyoruz, tabi duamızı da eksik etmiyoruz. olacak inşallah bu kez. rabbim görüyor ne kadar çok istediğimizi, mücadelemizi, nelere katlandığımızı, baksana sabahtan beri buraya girip girip çıkıyoruz, birinden bir şey daha öğrenebilirmiyiz diye, birilerine faydamız dokunur mu diye. rabbim görüyor ve mükafatını verecek buna inanıyorum canım. demekki zamanımız daha gelmemiş, gelseydi kim engel olabilirdi ki.

senin dr un muayene ücreti çok uygun muş canım) eşine söyle)) eee piyasa böyle naparsın canım)kızım ben öğretmen olcam diyor . hayır dr olacaksın diyorum. kadın doğum dr u ol diyorum ona)tamam anne bebek doğurtucu dr u olacam diyor))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…