Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim yerim senin kızını. senikide benim kız gibi değişik dr tasvirleri var. benim kızda bebekliğinden beri dr olacağım der zavallım 15 günlükken hastaneye gidip gelmeye başladığından alıştı dr lara. muayene olmak ona eğlence gibi geliyor. az bir hastalansa beni dr a götürün diye ağlar. millet dr dan korkar gitmek istemez yavrum artık kan aldırırken bile ağlamıyor. 2 senedirde hamileci doktoru olacağım diyor. allah yavrularımızın gönlüne göre verir inşallah. istedikleri meslekleri yaparlar

doğru söylüyosun canım. insan bu yaşananlardan sonra kendine güvenemiyor bazen. rabbim umarım bu emeklerimizi boşa çıkartmaz. ben de pazartesi tekrar bir rahim filmi çektirmek için girişimde bulunmayı planlıyorum. malum adetim bitiyor. bazen korkuyorum. bazen de aman aklımızda soru işareti kalmasın diyorum bakalım hayırlısı.

maşallah emek hiç korkmuyor dr dan. maşallah. zavallım alışmış demek. benim kızımda çok korkmaz. o da çok hasta oldu çok gittik dra. hele kreşe başlayınca. 1 ayda 2 kez hasta olup iki kez antibiyotik kullandık. ama çok şükür bu sene iyi. daha az hasta oldu bu sene. çok farketti. 6 yaş iyiymiş yaa)ama en son dişe gittik, çürüğü var. çok korktu. tekrar gitmemiz lazım ama gidemiyoruz. korktu. inşallah hayırlı meslekleri olur hepsinin canım. hamileci dr u ceylin hanımı öperim ))

çektir tabi canım aklında hiçbirşey kalmasın. bekleme aşamasındayken herşeyi yaptırmak lazım. iyi geçer inşallah film.

sağolasın canım. bana söylenen de hep sen çok stres yapıyosun şeklinde. ama ah bi aklımdakileri çıkartabilsem. çok dua ediyorum rabbime hepimiz için. çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşadık. hatta bazılarımız benden daha acı şeyler yaşadı. bunun en yakın örneği elif. üst üste neler yaşamış. ardından 27 haftalık bebeğini kaybetmiş. yine halime bin şükür. ama dedim ya aklımdan çıkartamıyorum. her aklıma geldiğinde gözlerim dolu dolu oluyor. dediğin gibi rabbim hiçbirimize çekemeyeceği yük yüklemesin ve sonunda hayırlarla bebişlerimize kavuştursun inş. hiç birimizi evladıyla sınamasın.
canım sinan hoca malesef yeni hasta kabul etmiyor. hacettepeden bir tanıdığın olursa belki rica minnet kabul ediyor. ben şimdiye kadar gittiğimde gördüğüm hastaları kendisinden çok memnundu. hamile olanlarla karşılaştım hastanede. bebeği olup ta kontrole gelenler de vardı. zaten tecrübesini sana hissettiriyor. gördüğüm diğer dr.lardan çok farklı kendisi. ama bu işler kader kısmet. dr. ne kadar iyi olursa olsun olmayacaksa olmaz. ya da olacağı varsa her türlü olur. o yüzden ben illa sinan hoca sayesinde olur olacak diyemem diyemiyorum da zaten farketti isen. ben elimden geleni yapıyorum. rabbim nasibimde kısmetimde varsa arattırmadan daha fazla acı çektirmeden versin inşallah diyorum ne diyeyim başka.

kızlar nasılsınız?bu aralar sürekli uyuyorum şeker ölçümüde yapıyorum dün akşam yemeğinden sonra gözümü açamadım şekerim yemekten 2 saat sonra düşmesi gerekirken yükselmiş.sizi boşlamak istemiyorum fırsatını bulunca geçmişi okuyorum.berna 12 haftalık olmus maşallah...bende çarşamba haftaya tabi doktora gidicem bu sefer sıpacık inşallah gösterir pipisi mi yoksa kukusu mu olduğunu.şeker için dahiliyeye de gidicem.

bu arada emine bende listeyi tutarken katılmayanların silinmesini istemiştim.pişmanlık duyma ve katılmayanı sil.hatta gerçekten alınmadım beni de sil.katılamıyorum çünkü.inan o kadar zamandan beri dün mutfağa girip yemek yaptım.her şeyi ama her şeyi eşim yapıyor Allah razı olsun.sizden de Allah razı olsun beni sevdiğinizi bana dua ettiğinizi biliyorum.zaten benimde içime sinmediği için sizden ara ara af diliyordu dua için.gerekirse beni bile sil alınmam ben darılmam.

öpüyorum kızlar hepinizi....benim sıpacıkta ellerinizden öper.bu aralar daha çok hissettiryor maşallah kendini tepişler hafif hafif çoğaldı...

hoş geldin canım. nasılsın? herşey yolunda değil mi canım? geçti mi biraz mide bulantın?

evet canım şükür geçti ama kokuya hala duyarlıyım.sabun kokusu yemek kokusu filan anında öğürtü yapıyor.ağzımın tadı ise hala yok bazen ekşi ekşi bazende acımtrak.

canım benim yaa. sen baya baya kötüymüşsün canım. kıyamam. demek işleri falan eşin yapıyor. çok iyi maşallah. bu arada 17 hafta olmuşsun yaa. maşalllah. demek tekmeleyip duruyor ufaklık. öperim ben onun minik ayaklarını)) sen her zaman benim dualarımdasın canım. sen de bize dua et oldu mu? sen duayı tutarken sen de demiştin okumayanları silecem diye. ben silme demiştim sanırım .eğer demediysem bile öyle düşünmüştüm ama içimden silinmesini istememiştim.ama şimdi seni daha iyi anlıyorum) neyse yaa tapiklerde gezinirken öyle bir sinir geldi de bana ondan öyle dedim.

Son düzenleme:
maşallah bebişine canım. iyi tekmelemeler canım sensiz olur mu bu dua işini ilk başlatan sen oldun. sana etmiycez de kime edicez dua. neyse inş. sonuna kadar rahat bir hamilelik geçirirsin bundan sonra. gönlümüz dualarımız seninle. k.i.b. bize de bol bol dua et canım.

Canim seni cok iyi anliyorum. Eskidende ayniydi ama hamile ligimdede aklim kizimda.onunla oldugum anlar aklimda.tekmelerini dun gibi hatirliyorum.hala baxi geceler dogum yaptigim gunu tekrar tekraryasiyorum.2haftadir gidemedim kizima babasina hadi gidelim kizim alinir kardes buldular beni unuttular der diyorum.pazar gun kahvalti haxirlarken esime simdi hatice ece olsa pacana yapisir baba baba diye seni rahat birakmaz sana kahvalti hazirlatmazdi dedim.olsa 19 aylik olacakti.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAYA BAŞLAMA
1) “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirrahim Kul hüvallâhü ehad.Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüven ehad” (7 adet okunur)
2)” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” (7 adet okunur)
3)”LEM YELİD” (Manası: Doğurmamış) okunur. Toplam 70000 adet okunacak.

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 299"]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] “LEM YELİD”(70.000)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] elif5507
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] elif
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *01as
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] aslı
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 780
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ceylinn38
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] zehra
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] senay079
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] şenay
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slvy1987
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selvi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] sevinc007
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] sevinç
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] eoe
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emine
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] serap06_06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serap
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 700
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] rengarenk00
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] serpil
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 750
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *nazka86
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] nazife
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] umud40
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] vildan
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hildan
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] ayse23
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayşe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] muco509
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] emel
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Eylül06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] berna
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] slmeng
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] selma
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *AzraNur68
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gül
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 9850
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Mina06
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] ayça
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] kkulu1
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kübra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] aSel_k
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] kader
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] Aleyna1556
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] yeliz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] 06 kelebek
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] neşe
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] gülin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] hilbar
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"] hilal
[/TD]
[TD="width: 147, bgcolor: transparent"] 2450
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 124, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 107, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canım benim yaa. düşünme bunları şimdi sen. kızın melek oldu annesi seni bekliyor. çok düşünmemeye çalış eskileri. oldu bitti. sen karnındaki bebeğini düşün şimdi. eğer yaşasaydı senin hiç üzülmeni istemezdi, kardeşini de üzülerek üzmeni istemezdi. bak ceyline maşallah kardeşini nasıl düşünüyor. o yüzden üzülüp de bebeğini de üzme. ileriye bak daima canım. umutla...ara sıra gelmeye çalış canım. ben seni burda görünce çok mutlu oluyorum.

canım ağlattın beni. zaten pek müsaitim ağlamaya. zaten bu çektiğimiz acıları hiç bir zaman unutamayacağız. bebişlerimizi kucağımıza alsak da bir yanımız hep eksik. hep kayıplarımızda olacak. dediğim gibi allah kimseye yaşatmasın. hele seninki çok ayrı. hep dua ediyorum umarım sen de bu sefer bebeğini kucağına alabilirsin sağlıcakla. seni çok iyi anlıyorum. çünkü şu an ne kadar herşey normal de gitse hep bir korku olacak içinde. ama rabbim acısın halimize hiçbirimize bu acıyı tekrar tekrar yaşatmasın. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden aslında ne kadar çaresiz ve aciz olduğumuzu hatırlatıyor bu olaylar bize. başka hiçbişey değil. ama umudumuzu yitirmek yok tabiki.

canım hoşgeldin. eskilerden ve bebişlerine kavuşanlardan en sadık sensin:) bizi yalnız bırakmıyorsun. gerek tecrübelerin gerekse bilgilerin olsun her zaman yardımcı oluyorsun. çok teşekkürler. zaten o kadar çok ihtiyacımız var ki senin gibi bebişlerine kavuşanların deneyimlerine. hem de bir umut ışığısınız bizim için.

Eliff canim yaa ne guzel masallah, darisi bize bende cok merak ettim seni, aklimdaydin hep baktim face ede girmiyosun, iyi olmana sevindim, sende op sipacigi. Cok cok opuyorum seni kendine dikkat et, dualarindan eksik etme bizii...

Hoşbulduk canım. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Eskilerden pek kimse kalmadı haklısın. Umarım birilerine umut oluyorumdur, hepimiz çok zor zamanlar geçirdik ama birçoğumuz mutlu sona ulaştı. Eminim sırayla hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alacak yaşadığınız bu sıkıntıları unutacaksınız.

olmaz olur mu canım. ilk seninle görüşmüşüm burada. malum iğneye erken başlama olayını falan sormuşum. ben iğneye de aspirinede erken başladığım halde sonra da doz yükseltildiği halde olmadı. şimdi sinan hoca metionin ve folikasitten fakir diyet verdi. onu uyguluyorum. 1 ay oldu. protein c düşüktü en son tahlilimde. mevcut pıhtılaşma var ve vücut bununla mücadele ettiği için protein c düşmüş dedi hoca. şimdi ben bu diyeti yaparken sence protein c düzelip pıhtılaşma gider mi? sen diyet yaparken sende bu kan tahliline hiç bakılmışmıydı canım. diyeti elimden geldiğince eksiksiz uygulamaya çalışıyorum. hayırlarla sen bebişini aldın kucağına sıra bizlerde inş.

şenay, emine, elif ve hepimiz... herkesin bir dramı var... yaşamayan bilmez evlat acısını; yaşarsın yaşarsın da hep bir yanın eksik kalır... Bazen yavrunu unuttuğun için kendine kızarsın ya da bir şeye çok güldüğünde evladın aklına gelir yüzünde acı bir tebessüm. kimseye de anlatamazsın zira anlamazlar hatta acını küçümserler daha çok yıkılırsın. Zaten hepimizi de burda buluşturan bu çaresizlik değil mi. kimselere anlatamadığımızı burda birbirimize anlatıyoruz. hiç tanımadığımız halde birbirimize dualar ediyoruz. Allah bebeklerimizi meleklerimizi bize şefaatçi kılsın. ben size hamile kalmadan önce gördüğüm rüyayı anlatayım. rüyamda Peygamber Efendimiz(sav) ravzasının dışında dua ediyordum. 'bana şefaat edin nolur, şefaat ettğinize dair bir işaert verin' diye ağlaya ağlaya dua ediyordum. daha sonra ravzanın içine giderken bir kadın bana beyaz kundağa sarılmış 2 tane bebek verdi. dedim ki ben bunları taşıyamam o kadar güçlü değilim. kadın taşırsın taşırsın dedi. iki bebeği iki koluma aldım ikisi de cansız gibiydi hiç hareket etmiyorlardı. uyandıktan sonra dedim ki heralde ikiz çocuklarım olacak. 1 ay sonra hamile kaldım. sonra da 12. haftamda iğneye ve coraspine rağmen düşük. muaynehanede dr bebeğin yaşamadığını alıştıra alıştıra söylerken ben rüyamı düşündüm 2. düşüğümdü 2. meleğim...

800 lem yelid daha eklermisin cnm.
arkadaşlar bu arda bişey sorcam bizim durumumuzda olupta normal doğum yapan var mı

ben asla normal yolla doğum yapamam derdim ama suni sancıyla bebeğimi düşürttüler nasıl bi acı olduğunu az çok anladım.artık korkmuyorum normal doğumdan derken iğneler yüzünden sadece sezeryan olabileceğini öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…