Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhaba.ben de eskilerdenim.sadıık olmadığımızdan yakınmışsınız haklı olarak.ara ara girip okyordum paylaşımlarınızı.ama inanın yaşadığım için sizleri çok iyi anlıyoyorum.vefasızlıktan değil vakit bulamamaktan yazamıyorum inanın.umarım sizler de başınızı kaşımaya fırsat vermeyen bebişlerinizi en kısa zamanda kucaklarınıza alırsınız.yardımcı olabileceğim,bilgi verebileceğim konular olursa seve seve bilgi veririm.çünkü ben bu topik sayesinde öğrendim bilmediğim her şeyi.dr kapılarına hastanelerde gezdim resmen iki yıl .umarım mutlu sona hepiniz ulaşırsınız.sevgiler....

sizin kaç düşüğünüz olmuştu rahatsızlığınız neydi neler yaptınız kısaca yazarmöısınız bize umut olunn nolurr

kızlar ben sigarayı bıraktım eskiden adetim 21 güne olurken sigarayı bırakalı geçen ay 25. gün bu ayda 28. gün oldum yani adet günüm uzadı birde az olurdum şimdi çoğaldı bu iyi bişeymi kötü bişeymi sizce sigarayı bırakınca günümüz uzaması ve çok gelmesi dedim herhalde iyiye işaret amaa bilemedim sizcee

sizin kaç düşüğünüz olmuştu rahatsızlığınız neydi neler yaptınız kısaca yazarmöısınız bize umut olunn nolurr

benim 2 düşüğüm var.iki düşükte de pıhtılaşma problemi olduğunu bilmiyorduk.birçok dr a gittim.neredeyse tamamına yakını denemeye devam et bir problem yok dedi.problem olmasa düşük olmaz diye düşündüm.buradan araştıırdıklarımda fakülte hastanesine gittim.3 düşüğüm var diye yalan söleyip tahlil istedim.araştırılmasını istiyorum dedim.tahililler yapıldı.mthfr 1298 ve 677 bir de pai 4g 5g heterozigot çıktı.bir prof buldum konya da ona gittim.o da bana gebelik planladığınızda iğnelere ve başlayacaksın dedi.aspirini ise en az 3 ay öncesinden kullanmam gerektiğini söyledi.aspirine başladım.gebe kalmayı plandığımız ay ise iğenelere başladım.ama gelgelelim ki 6 ay denedik olmadı.stresten ölmek üzereydim artık.kendiliğinden olan ve düşen bebeklerimden sonra olmuyordu.bu kez de onun için tedaviye başladık bir altı ay da öyle geçti.her ay göz yaşlarıya ve dualarla bekliyordum ama hüsranla sonuçlanıyordu.çok ağladım çok dua ettim.eşime benim çocuğum olmayacak istersen boşanalım dediğimi bile hatırlıyorum şimdi şimdi...ama sonunda aşılamayla geldi bebişim.iiğnelere ve aspirine aşılama öncesi başladım.bütün gebeliğim boyunca da kullandım.iğnemi doğumumdan bir gün önceye kadar aspirini ise 36.haftaya kadar kullandım.sonunda yavrumu kucağıma aldım.umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin.ben çok ağladım ama bazen neden bu kadar karamsar olup o iki yılı kendime de eşime de zehir ettim ki diyorum.herşey sağlıklı bir ruh haliyle başlıyor.Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun.moralinizi yüksek tutun ve elinizden gelen her şeyi yapın.

Son düzenleme:

bence sigarayı bıraktığın için stres falan olduysan adet periyotların değişmiş olabilir.sigarayı bırakman mükemmel bir şey...kötü bir durum olması beklenemez....kanaman da çok çok aşırı değilse dert etme.az olması iyi değil diye biliyorum ben.rahat ol....

Aglattin beni gece gece ya ayni duygulari hepimiz yasadik evlatlarimixi kaybederkn hep bir yanimizida kaybettik bu bizim sinavimiz bu hayatta bn hep buna inaniyorum su anda 13 hftalik hamuleyim umarim rabbim bana ve bu topikte evlat atesiyle yanan tum arkadslarima yardim eder insallh artik gozyaslarimiz sevincten olur bunu tum kalbimle diliyorum...

sanki benim yerime yazmissin allah anali babali buyutsun brnim 1 kizim var 2 gelismeyen gebelik nedeniyle kurtaj kizim oldugu icin kimse arastirmak istemedi ama ben de 3 diye yalan soyleyerek arastirttim mthfr 677 homozigot cikti homosisteinde 21 kizim kardes cok istedigi icin tekrar korunmayi biraktik 3. ayda bebisim geldi hemde gunum daha gecmeden dun ogrendim 3-4 aydir coraspin kullaniyordum bu ay moralim bozuldu olmuyor diyr onuda birakmistim umarim bu sefer bi aksilik cikmaz

allah sizden binkere razı olsun okadar güzel yazmışsınızki herşeyi bir değil bin umut oldunuz bana benimde 4 tane düşüğüm var artık okadar umudumu yitiryorumki bazen birde kolay hamile kalamadım bazısında mesela sonuncuya 8.ay hamile kalmıştım düşüklerden sonra korundum birde sanki çok kolay hamile kalıyor gibi daha yeni denemeye başladık okadar zaman kaybı aldığım hiçbir tedbir yok gittiğim dr sadece bida dene diyolar sadece söyledikleri iğne sadece yaş 35 geldi boşuboşuna zaman kaybı yaşadım off off artık bu sefer nekadar beklersem aşılama yaptırsam acaba sizin gibi birde aşılamada yumurta kalitesizliği olmaz değilmi off off hangibirini yazıyım artık yazacaklarımıda toparlayamıyorum

bunları okurken çok karmaşık şeyler hissettim tarifi zor tabiki unutulmaz ama bu şekilde kendine eziyet etme annemin lafı aklıma geldi biz üç kardeşiz ben tek kızım iki abim var annem hep şöyle der üçünüzü de seviyorum hepinizin yeri farklı ama büyük abim için o benim ilk göz ağrım der senin için de öyle eminim ama güzel olan ne biliyomusun inşallah ahirette o hep seninle olucak...

bu arada dua olayına gelince diyorum ya bu topikte senin emine nin yeriniz çok ayrı bende ilk siz dikkatimi çekmiştiniz bikaç kişi daha vardı şimdi aklıma gelmeyen senin dua ve ateş takiplerin biz sana her türlü dua ederiz ama o listeden asla isminin silinmesine razı olmaz kimse. hamilelerimiz bize umut olsun yeter...

dualarınız nasıl oluyor neler bende katılmak istiyorumbenimde ismimi listeye yazarmısınız birde meryem suresini okuyorum hergün isimsiz bütün topik için de dua edeceğim ama hastayım ara verdim bir hafta hergün yasin ve meryem suresini okuyorum onun dışında sizinde dua listenize katılmak isterim burda hiç dua grubunuzdaki arkadaşlrdn bebişi olan oldumu

çoğunluğun karar verdiği bir duaya başlıyoruz tefrice okuyoruz sure okuyoruz bi sayımız oluyo herkes okuduğu kadarını burda yazıyo ve bittiği zaman perşembe akşamı hamile olan bi arkadaş duasını yapıyo mesela şuan ''lem yelid'' okuyoruz 70 000 adet sayfayı görürsün zaten Allah razı olsun emine arkadaşımız listemizi tutuyo bu şekilde

şenaya kesinlikle katılıyorum. senden başka sık sık giren kalmadı. doğuran gidiyor) ama sen bizim umut ışığımızsın. tolga hocadan dolayı da bende yerin çok ayrı. çok umutluyum senin sayende. iyi ki seni ve dolayısıyla tolga hocayı tanımışım. inşallah hepimizin zamanı gelecek bizler de sırayla doğum yapacaz.
selvicim ne güzel şeyler yazmışsın. duygularıma tercüman oldun valla. rüyan da çok enteresanmış. rüyanda gördüğün iki bebek seni kaybettiğin bebeklerindi o halde. rüyan çıkmış o halde. bundan sonrası senin için daha güzel o halde diye yorumlamak istiyorum rüyanı.
kelimei tevhid hatmide yapabiliriz birde ben kurandanda hatim yaıyorum hastayım ara verdim bu ara sizin dualara katılmak istiyorum
dua listesi yayınlıyorum. orda duaya başlama kısmı var. 1 ve 2. kısmı okuduktan sonra 3. kısımda yazan lem yelid okuyacaksın. yani lem yelidlerini sayıp bana söylersen listeye eklerim. bir de gerçek isim yazıyoruz. ayrıca ben bir topik görmüştüm. dualarımız sizlerle diye sanırım. bebek için olan. orayı bulabilirsen onlar da bebek için dua ediyorlar. haftada 5 yasin ve daha fazlasını okuyorlar ayrıca 5 er kişiye okuyorlar her hafta. daha önce yasin okuyalım demişsinya ondan söylüyorum. açıkçası ben oraya katılamıyorum. o kadar okuyamam diye. istersen burasıyla beraber oraya da katılabilirsin. adını söylersen ekleyim seni listeye.
kızlar 70 bin kelimei tevhide hatmine başlayalımmı hepimize sırasıyla
biz ayrı ayrı kişilere yapmıyoruz duayı. hep beraber okuyup (kim ne kadar okursa) hepimize gönderiyoruz duayı. şuan lem yelid okuyoruz, sonrasında nazife ayetel kürsi dedi onu okuruz, sonra da senin teklifin olabilir. çoğunluğun kararına göre, talebe göre yapıyoruz duamızı.

pekii ama bu 70bin kelimei yevhidi de yapalım yeryüzünde bundan daha üstün bir şey yokmuşş hepimize birdende olur ama istesek hergün birimize çok rahat okuyabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…