kızlar merhaba.ben de eskilerdenim.sadıık olmadığımızdan yakınmışsınız haklı olarak.ara ara girip okyordum paylaşımlarınızı.ama inanın yaşadığım için sizleri çok iyi anlıyoyorum.vefasızlıktan değil vakit bulamamaktan yazamıyorum inanın.umarım sizler de başınızı kaşımaya fırsat vermeyen bebişlerinizi en kısa zamanda kucaklarınıza alırsınız.yardımcı olabileceğim,bilgi verebileceğim konular olursa seve seve bilgi veririm.çünkü ben bu topik sayesinde öğrendim bilmediğim her şeyi.dr kapılarına hastanelerde gezdim resmen iki yıl .umarım mutlu sona hepiniz ulaşırsınız.sevgiler....
sizin kaç düşüğünüz olmuştu rahatsızlığınız neydi neler yaptınız kısaca yazarmöısınız bize umut olunn nolurr
kızlar ben sigarayı bıraktım eskiden adetim 21 güne olurken sigarayı bırakalı geçen ay 25. gün bu ayda 28. gün oldum yani adet günüm uzadı birde az olurdum şimdi çoğaldı bu iyi bişeymi kötü bişeymi sizce sigarayı bırakınca günümüz uzaması ve çok gelmesi dedim herhalde iyiye işaret amaa bilemedim sizcee
benim 2 düşüğüm var.iki düşükte de pıhtılaşma problemi olduğunu bilmiyorduk.birçok dr a gittim.neredeyse tamamına yakını denemeye devam et bir problem yok dedi.problem olmasa düşük olmaz diye düşündüm.buradan araştıırdıklarımda fakülte hastanesine gittim.3 düşüğüm var diye yalan söleyip tahlil istedim.araştırılmasını istiyorum dedim.tahililler yapıldı.mthfr 1298 ve 677 bir de pai 4g 5g heterozigot çıktı.bir prof buldum konya da ona gittim.o da bana gebelik planladığınızda iğnelere ve başlayacaksın dedi.aspirini ise en az 3 ay öncesinden kullanmam gerektiğini söyledi.aspirine başladım.gebe kalmayı plandığımız ay ise iğenelere başladım.ama gelgelelim ki 6 ay denedik olmadı.stresten ölmek üzereydim artık.kendiliğinden olan ve düşen bebeklerimden sonra olmuyordu.bu kez de onun için tedaviye başladık bir altı ay da öyle geçti.her ay göz yaşlarıya ve dualarla bekliyordum ama hüsranla sonuçlanıyordu.çok ağladım çok dua ettim.eşime benim çocuğum olmayacak istersen boşanalım dediğimi bile hatırlıyorum şimdi şimdi...ama sonunda aşılamayla geldi bebişim.iiğnelere ve aspirine aşılama öncesi başladım.bütün gebeliğim boyunca da kullandım.iğnemi doğumumdan bir gün önceye kadar aspirini ise 36.haftaya kadar kullandım.sonunda yavrumu kucağıma aldım.umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin.ben çok ağladım ama bazen neden bu kadar karamsar olup o iki yılı kendime de eşime de zehir ettim ki diyorum.herşey sağlıklı bir ruh haliyle başlıyor.Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun.moralinizi yüksek tutun ve elinizden gelen her şeyi yapın.
benim 2 düşüğüm var.iki düşükte de pıhtılaşma problemi olduğunu bilmiyorduk.birçok dr a gittim.neredeyse tamamına yakını denemeye devam et bir problem yok dedi.problem olmasa düşük olmaz diye düşündüm.buradan araştıırdıklarımda fakülte hastanesine gittim.3 düşüğüm var diye yalan söleyip tahlil istedim.araştırılmasını istiyorum dedim.tahililler yapıldı.mthfr 1298 ve 677 bir de pai 4g 5g heterozigot çıktı.bir prof buldum konya da ona gittim.o da bana gebelik planladığınızda iğnelere ve başlayacaksın dedi.aspirini ise en az 3 ay öncesinden kullanmam gerektiğini söyledi.aspirine başladım.gebe kalmayı plandığımız ay ise iğenelere başladım.ama gelgelelim ki 6 ay denedik olmadı.stresten ölmek üzereydim artık.kendiliğinden olan ve düşen bebeklerimden sonra olmuyordu.bu kez de onun için tedaviye başladık bir altı ay da öyle geçti.her ay göz yaşlarıya ve dualarla bekliyordum ama hüsranla sonuçlanıyordu.çok ağladım çok dua ettim.eşime benim çocuğum olmayacak istersen boşanalım dediğimi bile hatırlıyorum şimdi şimdi...ama sonunda aşılamayla geldi bebişim.iiğnelere ve aspirine aşılama öncesi başladım.bütün gebeliğim boyunca da kullandım.iğnemi doğumumdan bir gün önceye kadar aspirini ise 36.haftaya kadar kullandım.sonunda yavrumu kucağıma aldım.umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin.ben çok ağladım ama bazen neden bu kadar karamsar olup o iki yılı kendime de eşime de zehir ettim ki diyorum.herşey sağlıklı bir ruh haliyle başlıyor.Allah hepinizi bebeklerinize kavuştursun.moralinizi yüksek tutun ve elinizden gelen her şeyi yapın.
Canim seni cok iyi anliyorum. Eskidende ayniydi ama hamile ligimdede aklim kizimda.onunla oldugum anlar aklimda.tekmelerini dun gibi hatirliyorum.hala baxi geceler dogum yaptigim gunu tekrar tekraryasiyorum.2haftadir gidemedim kizima babasina hadi gidelim kizim alinir kardes buldular beni unuttular der diyorum.pazar gun kahvalti haxirlarken esime simdi hatice ece olsa pacana yapisir baba baba diye seni rahat birakmaz sana kahvalti hazirlatmazdi dedim.olsa 19 aylik olacakti.
bunları okurken çok karmaşık şeyler hissettim tarifi zor tabiki unutulmaz ama bu şekilde kendine eziyet etme annemin lafı aklıma geldi biz üç kardeşiz ben tek kızım iki abim var annem hep şöyle der üçünüzü de seviyorum hepinizin yeri farklı ama büyük abim için o benim ilk göz ağrım der senin için de öyle eminim ama güzel olan ne biliyomusun inşallah ahirette o hep seninle olucak...
bu arada dua olayına gelince diyorum ya bu topikte senin emine nin yeriniz çok ayrı bende ilk siz dikkatimi çekmiştiniz bikaç kişi daha vardı şimdi aklıma gelmeyen senin dua ve ateş takiplerin biz sana her türlü dua ederiz ama o listeden asla isminin silinmesine razı olmaz kimse. hamilelerimiz bize umut olsun yeter...
dualarınız nasıl oluyor neler bende katılmak istiyorumbenimde ismimi listeye yazarmısınız birde meryem suresini okuyorum hergün isimsiz bütün topik için de dua edeceğim ama hastayım ara verdim bir hafta hergün yasin ve meryem suresini okuyorum onun dışında sizinde dua listenize katılmak isterim burda hiç dua grubunuzdaki arkadaşlrdn bebişi olan oldumu
şenaya kesinlikle katılıyorum. senden başka sık sık giren kalmadı. doğuran gidiyorHoşbulduk canım. Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. Eskilerden pek kimse kalmadı haklısın. Umarım birilerine umut oluyorumdur, hepimiz çok zor zamanlar geçirdik ama birçoğumuz mutlu sona ulaştı. Eminim sırayla hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alacak yaşadığınız bu sıkıntıları unutacaksınız.
selvicim ne güzel şeyler yazmışsın. duygularıma tercüman oldun valla. rüyan da çok enteresanmış. rüyanda gördüğün iki bebek seni kaybettiğin bebeklerindi o halde. rüyan çıkmış o halde. bundan sonrası senin için daha güzel o halde diye yorumlamak istiyorum rüyanı.şenay, emine, elif ve hepimiz... herkesin bir dramı var... yaşamayan bilmez evlat acısını; yaşarsın yaşarsın da hep bir yanın eksik kalır... Bazen yavrunu unuttuğun için kendine kızarsın ya da bir şeye çok güldüğünde evladın aklına gelir yüzünde acı bir tebessüm. kimseye de anlatamazsın zira anlamazlar hatta acını küçümserler daha çok yıkılırsın. Zaten hepimizi de burda buluşturan bu çaresizlik değil mi. kimselere anlatamadığımızı burda birbirimize anlatıyoruz. hiç tanımadığımız halde birbirimize dualar ediyoruz. Allah bebeklerimizi meleklerimizi bize şefaatçi kılsın. ben size hamile kalmadan önce gördüğüm rüyayı anlatayım. rüyamda Peygamber Efendimiz(sav) ravzasının dışında dua ediyordum. 'bana şefaat edin nolur, şefaat ettğinize dair bir işaert verin' diye ağlaya ağlaya dua ediyordum. daha sonra ravzanın içine giderken bir kadın bana beyaz kundağa sarılmış 2 tane bebek verdi. dedim ki ben bunları taşıyamam o kadar güçlü değilim. kadın taşırsın taşırsın dedi. iki bebeği iki koluma aldım ikisi de cansız gibiydi hiç hareket etmiyorlardı. uyandıktan sonra dedim ki heralde ikiz çocuklarım olacak. 1 ay sonra hamile kaldım. sonra da 12. haftamda iğneye ve coraspine rağmen düşük. muaynehanede dr bebeğin yaşamadığını alıştıra alıştıra söylerken ben rüyamı düşündüm 2. düşüğümdü 2. meleğim...
dua listesi yayınlıyorum. orda duaya başlama kısmı var. 1 ve 2. kısmı okuduktan sonra 3. kısımda yazan lem yelid okuyacaksın. yani lem yelidlerini sayıp bana söylersen listeye eklerim. bir de gerçek isim yazıyoruz. ayrıca ben bir topik görmüştüm. dualarımız sizlerle diye sanırım. bebek için olan. orayı bulabilirsen onlar da bebek için dua ediyorlar. haftada 5 yasin ve daha fazlasını okuyorlar ayrıca 5 er kişiye okuyorlar her hafta. daha önce yasin okuyalım demişsinya ondan söylüyorum. açıkçası ben oraya katılamıyorum. o kadar okuyamam diye. istersen burasıyla beraber oraya da katılabilirsin. adını söylersen ekleyim seni listeye.kelimei tevhid hatmide yapabiliriz birde ben kurandanda hatim yaıyorum hastayım ara verdim bu ara sizin dualara katılmak istiyorum
biz ayrı ayrı kişilere yapmıyoruz duayı. hep beraber okuyup (kim ne kadar okursa) hepimize gönderiyoruz duayı. şuan lem yelid okuyoruz, sonrasında nazife ayetel kürsi dedi onu okuruz, sonra da senin teklifin olabilir. çoğunluğun kararına göre, talebe göre yapıyoruz duamızı.kızlar 70 bin kelimei tevhide hatmine başlayalımmı hepimize sırasıyla
şenaya kesinlikle katılıyorum. senden başka sık sık giren kalmadı. doğuran gidiyor) ama sen bizim umut ışığımızsın. tolga hocadan dolayı da bende yerin çok ayrı. çok umutluyum senin sayende. iyi ki seni ve dolayısıyla tolga hocayı tanımışım. inşallah hepimizin zamanı gelecek bizler de sırayla doğum yapacaz.
selvicim ne güzel şeyler yazmışsın. duygularıma tercüman oldun valla. rüyan da çok enteresanmış. rüyanda gördüğün iki bebek seni kaybettiğin bebeklerindi o halde. rüyan çıkmış o halde. bundan sonrası senin için daha güzel o halde diye yorumlamak istiyorum rüyanı.
dua listesi yayınlıyorum. orda duaya başlama kısmı var. 1 ve 2. kısmı okuduktan sonra 3. kısımda yazan lem yelid okuyacaksın. yani lem yelidlerini sayıp bana söylersen listeye eklerim. bir de gerçek isim yazıyoruz. ayrıca ben bir topik görmüştüm. dualarımız sizlerle diye sanırım. bebek için olan. orayı bulabilirsen onlar da bebek için dua ediyorlar. haftada 5 yasin ve daha fazlasını okuyorlar ayrıca 5 er kişiye okuyorlar her hafta. daha önce yasin okuyalım demişsinya ondan söylüyorum. açıkçası ben oraya katılamıyorum. o kadar okuyamam diye. istersen burasıyla beraber oraya da katılabilirsin. adını söylersen ekleyim seni listeye.
biz ayrı ayrı kişilere yapmıyoruz duayı. hep beraber okuyup (kim ne kadar okursa) hepimize gönderiyoruz duayı. şuan lem yelid okuyoruz, sonrasında nazife ayetel kürsi dedi onu okuruz, sonra da senin teklifin olabilir. çoğunluğun kararına göre, talebe göre yapıyoruz duamızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?