Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum umarım aranıza kabul edersiniz benide...Bende sizler gibi pıhtılıyım maelesef ve 2 kimyasal gebelik geçirdim...

Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum umarım aranıza kabul edersiniz benide...Bende sizler gibi pıhtılıyım maelesef ve 2 kimyasal gebelik geçirdim...

üzülerek hoşgeldin diyelim. ilk sayfayı incele orda herkesin bilgileri yazıyo kaç düşük yaptığı hangi genlerinde mutasyon olduğu, hangi tedvilerin uygulandığı yazıyor. konu sahibi sevinç ona özel msjla bilgilerini gönderirisen seni de ilk sayfaya ekler. burada biz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. geçmişe bir göz at.

Hb..ben zaten 2 yıldır siteyi takipteydim bu konuyu da 1 aydır bakıyordum geçmişi baya inceledim ama hepsini değil tabiki maaşallah sayfalar çokk:)neyse fazla uzattım galiba tamam birara gönderirim bilgileri ben şimdi coraspin 100 mg kullanıyorum günde 1 ve folbiol oda günde 1 hamile kalır kalmazda iğne kullanıcam maelesef hergün...

Slm sevinc007 ben yeni üye oldum özelde msj atmayı daha bilemiyorum bende de pıhtılaşma sorunları çıktı sana yazayım benide listeye ekler misin?Uğurlu gelir umarım MTHFR C677 HETEROZİGOT PAI-1 HETEROZİGOT ve ACE/del del mutasyonları tespit edildi.2 kimyasal gebeliğim var çocuğum yok...coraspin100mg günde 1 kullanıyorum ve folbiol günde 1...Hamile kalınca hergün iğne olmam gerekiyor

Allah şifa versin canım. İnşallah çektiklerimizin karşılığını bu dünyada da ahirette de alırız hepimiz.

bu arada bugün kermese gittim. annemle birlikte gittik. dayanamadım bebek kıyafetleri battaniye, yastık falan aldım. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun...inşallah aldığım şeyleri giydirebileceğim şirin tatlı sağlıklı bebişlerim olur. burdaki herkesin de...

Teşekkür ederim canım inşallah rabbim bize ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...Ayyy benimde içim gidiyor gördükçe umarım rabbim fazla bekletmez de gelir bebişlerimizz...

uff ya kızlar siz hep kızıyosunuz:))) Ben yüz bulamayacağım galiba sıkı sıkı diyete devam yani:))
)birbirimizi denetlemiz iyi oluyor. çekmecem form ürünlerle dolu dğn bak giçbirşey yemedim konuşmalarımızdan sonra. şuan da bitki çayımı içiyorum kuru kuru. çekmecemden bir şeyler çıkarıp yiyesin-m var ama yemiyorum. meyve yiyecem ve bastıracam bu isteği.
canım benim yaa. gözlerim doldu. inşallah o aldıklarını en kısa zamanda kullanırsın

Neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum eşim gelecek soframı hazırlayayım ama işlerimi halledince tekrar gelirim sakın beni unutmayın:))şimdilik hoşçakalın bayanlarr...

inşallah canım Rabbim herkese hayırlısyla nasip etsin. bu arada 1000 tane lem yelid okudum Allah kabul etsin

aynen öyle Eminecim meyve ve bol bol su içelim.
Şu mübarek cuma günü hürmetine Allahım hepimize nasip eder inşallah güzel günleri.

kızlar akşamdan beri tekrar tekrar kafama takılan bir konuyu sordum sizlere oysa bir allahın kulu cevap verme zahmetini göstermedi oysa ben burdaki arkadaşlara YOL GÖSTERMEK YARDIMCI OLMAK İÇİN OKADAR AYRINTILARA GİREREK FİKİRLER YAZDIMKİ OYSAA birazcık olsun birine faydam olur belki olur diyee amann boşverin en iyisi yazmamak okuyup geçmek hadi hepinizie byeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…