istanbulda riskli gebelik doktoru rıza madazlı var araştır istersen
galiba yok senden benden başka
Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum umarım aranıza kabul edersiniz benide...Bende sizler gibi pıhtılıyım maelesef ve 2 kimyasal gebelik geçirdim...
üzülerek hoşgeldin diyelim. ilk sayfayı incele orda herkesin bilgileri yazıyo kaç düşük yaptığı hangi genlerinde mutasyon olduğu, hangi tedvilerin uygulandığı yazıyor. konu sahibi sevinç ona özel msjla bilgilerini gönderirisen seni de ilk sayfaya ekler. burada biz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. geçmişe bir göz at.
Hb..ben zaten 2 yıldır siteyi takipteydim bu konuyu da 1 aydır bakıyordum geçmişi baya inceledim ama hepsini değil tabiki maaşallah sayfalar çokk:)neyse fazla uzattım galiba tamam birara gönderirim bilgileri ben şimdi coraspin 100 mg kullanıyorum günde 1 ve folbiol oda günde 1 hamile kalır kalmazda iğne kullanıcam maelesef hergün...
Allah şifa versin canım. İnşallah çektiklerimizin karşılığını bu dünyada da ahirette de alırız hepimiz.
bu arada bugün kermese gittim. annemle birlikte gittik. dayanamadım bebek kıyafetleri battaniye, yastık falan aldım. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun...inşallah aldığım şeyleri giydirebileceğim şirin tatlı sağlıklı bebişlerim olur. burdaki herkesin de...
uff ya kızlar siz hep kızıyosunuz:))) Ben yüz bulamayacağım galiba sıkı sıkı diyete devam yani:))
canım benim yaa. gözlerim doldu. inşallah o aldıklarını en kısa zamanda kullanırsınAllah şifa versin canım. İnşallah çektiklerimizin karşılığını bu dünyada da ahirette de alırız hepimiz.
bu arada bugün kermese gittim. annemle birlikte gittik. dayanamadım bebek kıyafetleri battaniye, yastık falan aldım. Rabbim kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun...inşallah aldığım şeyleri giydirebileceğim şirin tatlı sağlıklı bebişlerim olur. burdaki herkesin de...
)birbirimizi denetlemiz iyi oluyor. çekmecem form ürünlerle dolu dğn bak giçbirşey yemedim konuşmalarımızdan sonra. şuan da bitki çayımı içiyorum kuru kuru. çekmecemden bir şeyler çıkarıp yiyesin-m var ama yemiyorum. meyve yiyecem ve bastıracam bu isteği.
canım benim yaa. gözlerim doldu. inşallah o aldıklarını en kısa zamanda kullanırsın
)birbirimizi denetlemiz iyi oluyor. çekmecem form ürünlerle dolu dğn bak giçbirşey yemedim konuşmalarımızdan sonra. şuan da bitki çayımı içiyorum kuru kuru. çekmecemden bir şeyler çıkarıp yiyesin-m var ama yemiyorum. meyve yiyecem ve bastıracam bu isteği.
canım benim yaa. gözlerim doldu. inşallah o aldıklarını en kısa zamanda kullanırsın
kim kızz onu bilmemede bende bazen üzülüyorum bişiler yazıyorum cvp istim yazan yokkbakıyorumda bazıları buraya sadece boş laf için girmiş yardımcı olmak için değil birilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?