canım geçen de sormuştum ama görmedin herhalde sorumu bir tekrarlayım. benim protein c son yapılan tahlilimde düşük çıktı. sinan hoca bunun vücutta halen pıhtılaşmanın bir göstergesi olduğunu vücut bununla savaştığı için protein c nin düştüğünü söyledi ve sonra da malum metionin ve folikasitten fakir diyeti verdi. şimdi ben bu diyeti yapıyorum 1 aydır. canım sana sorum sen diyete başlamadan önce ve bu diyeti yaptıktan sonra bu kan tahliline bakılmışmıydı. yani bu diyet bu değerlerin düzelmesini sağlar mı. merak ediyorum. biliyorsan belki diye bir sorayım dedim canım.
ba
na da tam tersi malum bu diyette meyve de sınırlı. o zor geliyor. bana bıraksan ben koca bir kase meyveyi bir oturuşta yerim. asıl yazın zor olacak. 1 ince dilim karpuz benim neyime yetsin:) kavun tamamen yasak. ben yarım kavun falan yerdim bir öğünde....
Benim de nadiren yediğim meyvelerden biri de kavun ve karpuzdu. Gerçekten yazı düşününce daha da zor olacak gibi görünüyor
Bir de ne yapıp yiyeceğimi bilemiyorum maalesef. İş yerinde yemekhaneye gidiyorum. Orada da her şey bana uygun olmuyor. Bazen aç kalabiliyorum :)
Daha önce yağlardan da bahsetmişsiniz. Ben tam olarak bilemediğimden soruyorum da, acaba yemeklerin yağına da mı dikkat etmemiz gerekiyor?
canım eğer bana soruyosan ben sinan hocaya gitmedim diyette yapmadığım için bilgim yok burcu_gen diyet yapıyodu yanlış hatırlamıyorsam ona özel msj at sayfaları takip etmek bazen zor oluyor
Ben zeytinyağıyla yapıyorum yemeklerimi. diyette bu da var. yani benim diyetimde. dr um zeytinyağla pişir dedi yemekleriBenim de nadiren yediğim meyvelerden biri de kavun ve karpuzdu. Gerçekten yazı düşününce daha da zor olacak gibi görünüyor
Bir de ne yapıp yiyeceğimi bilemiyorum maalesef. İş yerinde yemekhaneye gidiyorum. Orada da her şey bana uygun olmuyor. Bazen aç kalabiliyorum :)
Daha önce yağlardan da bahsetmişsiniz. Ben tam olarak bilemediğimden soruyorum da, acaba yemeklerin yağına da mı dikkat etmemiz gerekiyor?
canım yok senin istanbulda olduğunu biliyorum burcu-gen'e sordum sanırım görmediç özel mesaj atıcam da beceremedim bir türlü:)
canım sağolasın yaptım. becerebildim sonunda:)Ben zeytinyağıyla yapıyorum yemeklerimi. diyette bu da var. yani benim diyetimde. dr um zeytinyağla pişir dedi yemekleri
niye atamadın ki canım özel mesaj. mesaj kutun dolmuştur. atamazsan ben atarım senin mesajını burcuya. dene de olmazsa atarım canım.
amin canım amin. inşallah rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmaz.allah diyet yapanlara sabır versin. inşallah ememğinizin karşılığını sağlıklı bebişler doğurarak alırsınız. çektiğiniz bütün sıkıntılara değer inşallah
slm kızlar nasılsınız ya ben bugun dr kontrole gittim testlerime baktı dr folıt asıt başla bana göre hamile kalınca igneye gerek yok dedi anlamadım ebn bu işi hemotoloji 2 ölü kürtaj 3 düşük var tedbir amaclıda olsa igne yapılsın hamile kalınca kadın dogumcun verdi bi önceki yani devamlı gittigim dr m evet yapılması lazım dedi ama bu da bana göre gerek yok dedi anlamadım ebn bu işi:18::18::18::18::18:
ne dedi dr cnm bana desene kız aynı durumdayız yaabende biraz önce doktora gittim sonuçlarımı aldım içim bayağ rahatladı birde iğne hakkında konuştuk dr la yaa birde burdan özele nasıl mesaJ YAZIYORUZ burdan bir arkadaşa anlatcaklarım var bugün hakkında
ne dedi dr cnm bana desene kız aynı durumdayız yaa
cnm sen hormon testimi yaptırdın sana denilenin aynısın dedi am bimki gerek yok bana kalırsa igneye folıt asıt başla dedi okar simir aldı bnim bir kactane yumurta var sanırsan oo orda kocaman bişi var dedi önemsiz kıst dedi ilk önce bende nasıl yani kıstmı var yumurtlama dönemim yani söylemek istemedim yurtan olabilir dedi gelişip catlıyacak ya biri igne yapılsın dedi buda ban kalsa gerek yok hemotoloji testlerin temiz dedi öle işte:18:canım doktor sabah daha farklı konuşmuştu birde benim fsh geçen ay 20 çıkmıştı çook korkmuştum yumurta rezervim azalmış diye oysaki daha 4 ay önce 7 buçuktu çook şükir 8 çıktı busefer diğeri 5. gün yapıldı diye fazla çıkmış.gelelim iğne meselesine sabahleyin sadece folikasit demişti ama 4 düşüğümü duyunca kesin faydası bilinmiyor ama bütün dünyada düşüğü olanlarda mecburi kullanılıyor ve olumlu sonuçlarda alınıyor dendi yani çok bilimsel kesinliği kazanmamış ama düşükleri olanlarda kullanılıyormuş yani şöyle deyim.ki diyelim senin hiç düşüğün yok ve homozigotsun ozaman iğne vermiyolar dene diyolar ama düşüğün varsa kullan diyolarki bununda karşılığında canlı doğumlar çok olmuş .birde orda birisiyle konuştuk hastnede beklerken o kişininde ablası iğnelerle 4.bebeğini doğurmuş oda 4 ve 5 .haftalarda düşük yapıyormuş birde coraspirine hemen başla dedi hmen kullanmaya başlayacağım.birde yumurta kalitesizliği düşüğe sebep olurmu dedim evet olur dedi. ama sizde öyle birşey gözükmüyor dedi sence cnm bunu neye dayanarak vermiş olabilirki değerlerim şöyle fsh 8 prolaktin 6 LH 4 bu testlerin yumurta kalitesiyle ne alakası olabilirki
slm melda naptın kız anlatsana ne dedi dr özel mesajda yolladım sana seninde homozıgot dedi demi
cnm sen hormon testimi yaptırdın sana denilenin aynısın dedi am bimki gerek yok bana kalırsa igneye folıt asıt başla dedi okar simir aldı bnim bir kactane yumurta var sanırsan oo orda kocaman bişi var dedi önemsiz kıst dedi ilk önce bende nasıl yani kıstmı var yumurtlama dönemim yani söylemek istemedim yurtan olabilir dedi gelişip catlıyacak ya biri igne yapılsın dedi buda ban kalsa gerek yok hemotoloji testlerin temiz dedi öle işte:18:
işte tam da bu yüzden kivi yiyemez oldum. malum folikasitten de fakir besleniyorum. bir kivinin 1/3'ü bir porsiyon. 1 küçük elmanın tamamı mesela. ben de daha çok oranda yiyebileceğim meyveyi seçiyorum doğal olarakzaten kivi ne kadar büyüklükte ki onu üçe bölüp bir parçasını yiyim. allah kısmet eder de bebişim olur ve durursa nasıl beslenecek valla benim için de bir muamma. neyse kızlar ben çıkıyorum. hepinizi öptüm bye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?