Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugün site sakin ben şimdi çıkıyorum gece tekrar girerim müsait olunca görüşmek üzere kendinize iyi davranın... byeeee

yok cnm benim zaten adetliyim ben adetimin3.gününde geldi bu dediğim pıhtılar yani gebelik yokta neyin nesi bu pıhtılar dedim acaba hani rahim duvarı kalınlaşıyorya bu adet kanı olarak atılıyorya acaba rahim duvarım fazlamı kalınlaşmış dedim hani sigarayı bırakınca

belkide haklısın arkadaşım

anladım canım ama sigara bırakmanın öyle bi etkisi var mı bilmiyorum buarada ne güzel sigarayı bıraktığın için tebrik ederim seni keşke bende bırakabilsem

canım benim hepimizden allah razı olsun. birazcık olsun faydamız olursa ne mutlu bize. hepimiz bildiğimizden değil ama duyduklarımızdan okuduklarımızdan yola çıkarak birşeyler söylemeye çalışıyoruz. bence de yediklerine dikkat etmeye çalış. en azından proteinleri abartma, bulgur, susam ve kepek tüketmemeye çalış.

slm kızlar nasılsınız bugunkü gecenin yüzü suyu hürmetine rabbım bu gece yapacagınız dualarınızkabul olsun inşlhhhhh

slm kızlar nasılsınız bugunkü gecenin yüzü suyu hürmetine rabbım bu gece yapacagınız dualarınızkabul olsun inşlhhhhh

slm. canım bütün kızlra toplanmışız yine. iyi olmaya çalışıyoruz. amin canım allah hepimizin dualarını kabul etsin, gönlümüzden geçen ne varsa versin inş.

mrb canım iyiyim yeni gördüm kusura bakma geçmişe bakıyordum. hoşgeldin aramıza her ne kadar senin adına üzülsem de.

Teşekkür ederim canım h.b. önemli değil bende üzüldüm ama en azından problemim belli oldu ona göre tedavimi olurum ne demişler biz tedbirimizi alalım da takdir Allah tan...

Teşekkür ederim canım h.b. önemli değil bende üzüldüm ama en azından problemim belli oldu ona göre tedavimi olurum ne demişler biz tedbirimizi alalım da takdir Allah tan...
aynen öyle en azından nedenini biliyorsun. ama yolumuzun çok çetrefilli ve zor olduğunu hatırlatmak isterim. zaman zaman burada bulunan herkes ben dahil zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz. üzülüyoruz. iğnelere rağmen bazen sonuç alamıyoruz. inşallah rabbim sonunda hepimizin yüzünü güdürür.

evet farkındayım ama ne bileyim rabbim nasip eder inş.bizlerede anne baba olmayı..ben kendimden çok eşim için istiyorum o çok iyi bi baba olacak eminim...yüce Allah ım hayırlısını nasip etsin hepimize de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…