Hoşgeldin siteye. Ne yazık ki burda olan herkes gibi bizde pıhtılaşma sorunuyla mücadele ediyoruz. Hamileliğe kadar aynı coraspirin ve folbiol sonrasında iğne. İnşallah hayırlısı olur ve bir daha hiç birimiz yaşamayız bu sıkıntıları.
Hb...canım teşekkür ederim inş.bidaha yaşamayız sanada çok geçmiş olsun...
sigara ile alakalı olduğunu zannetmiyorum benim düşüklerimde kanamalarım çok olmadı adet gibiydi ama büyük parçalar gelmişti bendede geç döllenme olmuşsa kanda hemen çıkmayabilir diye biliyorum ama sen içini ferah tut yoktur inş.öyle bişey biraz daha bekleyip tekrarla testi bence eğer adet olmazsan...
Hoşgeldin siteye. Ne yazık ki burda olan herkes gibi bizde pıhtılaşma sorunuyla mücadele ediyoruz. Hamileliğe kadar aynı coraspirin ve folbiol sonrasında iğne. İnşallah hayırlısı olur ve bir daha hiç birimiz yaşamayız bu sıkıntıları.
Meldacım, niye hep sitemdesin. Niye hep kızıyorsun sen bakim.. Bak burda hepimiz aynı dertten muzdarip insanlarız. Ve bu sıkıntıları bir şekilde altatmaya çalışıyoruz ki, elimizden geldiğince, doktorlarımızın söylediklerini ve bildiklerimizi burda paylaşıyoruz. Ama eğer bilmediğimiz bir şey olursada susmayı tercih ediyoruz ki yanlış bir şey söylemeyelim diye. Çünkü bu yazdıklarımız arama motorunda bile çıkıyor. Girer biri bişi arar yazar biz yanlış bir bilgi vermiş oluruz yanlış bir şey araştırmasına neden oluruz. O yüzden bildiğimiz kadarıyla burda hepimiz paylaşıyoruz aslında. Kimse bilgisini saklamıyor yada sana özellikle cevap verilmeme yapılmıyor. Sen sürekli anında cevap beklediğin için olabilir. Yoksa bizde yazıyoruz cevap bir şekilde biri tarafından veriliyor anında olmasada. Bu kadar alıngan ve kırılgan olma canım. Kimsenin kasıtlı bişi yapacağını sanmıyorum. Hepimiz aynı amaç için evlatlarımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak için burdayız. Rabbim inşallah hepimizi bu güzel sevinçlere erdirir ve sıkıntısız hamilelikler geçirmemizi sağlar...
sanırım sende yenisin cnm seni sevdim kız yeniysen hoşgeldin cnm
yok cnm benim zaten adetliyim ben adetimin3.gününde geldi bu dediğim pıhtılar yani gebelik yokta neyin nesi bu pıhtılar dedim acaba hani rahim duvarı kalınlaşıyorya bu adet kanı olarak atılıyorya acaba rahim duvarım fazlamı kalınlaşmış dedim hani sigarayı bırakınca
canım benim hepimizden allah razı olsun. birazcık olsun faydamız olursa ne mutlu bize. hepimiz bildiğimizden değil ama duyduklarımızdan okuduklarımızdan yola çıkarak birşeyler söylemeye çalışıyoruz. bence de yediklerine dikkat etmeye çalış. en azından proteinleri abartma, bulgur, susam ve kepek tüketmemeye çalış.anladım cnm benimde iki gende mutasyon var gnc 800 mcg folik asit kullanıyorum buda yaklaşık 2 folbiol ediyor doktor pratik olsun diye bu hapı önerdi yani ben günde 2 folbiol içiyo gibiyim iyi mi ediyorum bilemiyorum eski doktoruma kalsa iğne bile kullanmayacaktım ama o folbiolü haftada 2 gün kullan coraspirinide yanlış biliyolar senin hastalığında kullanılmaz demişti şimdikide diyete gerek yok folik asit iğne dedi ben sizlerden öğrendiğim kadarıyla metionin diyeti de yapmaya çalışacağım burası benim için çok faydalı oldu gerçekten hepinizden Allah razı olsun.
ilahi serap güldürdün beni. ne yapıcaz o zaman dikkat edicez. en azından bire bir yapmasan bie az çok etin sütün, peynirin ne kadar yeneceğini biliyorsundur. onlara dikkat edersin. fındık, fıstık, çikolata vs. yemezsin, abartmadan yersen olur diye düşünüyorum. hem şurada ne kadar yemeyeceğiz ki altı üstü bebişlerimize kavuşana kadar.Ya hiç diyet yapmayanlar ne olacak şenay ya. Valla sizin diyetleri okudukça ben korkar oldum. Biz hepsini yiyoruzzzzzzzzzz
mrb canım iyiyim yeni gördüm kusura bakma geçmişe bakıyordum. hoşgeldin aramıza her ne kadar senin adına üzülsem de.Slm canım nbr nasılsın?
slm kızlar nasılsınız bugunkü gecenin yüzü suyu hürmetine rabbım bu gece yapacagınız dualarınızkabul olsun inşlhhhhh
mrb canım iyiyim yeni gördüm kusura bakma geçmişe bakıyordum. hoşgeldin aramıza her ne kadar senin adına üzülsem de.
slm kızlar nasılsınız bugunkü gecenin yüzü suyu hürmetine rabbım bu gece yapacagınız dualarınızkabul olsun inşlhhhhh
aynen öyle en azından nedenini biliyorsun. ama yolumuzun çok çetrefilli ve zor olduğunu hatırlatmak isterim. zaman zaman burada bulunan herkes ben dahil zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz. üzülüyoruz. iğnelere rağmen bazen sonuç alamıyoruz. inşallah rabbim sonunda hepimizin yüzünü güdürür.Teşekkür ederim canım h.b. önemli değil bende üzüldüm ama en azından problemim belli oldu ona göre tedavimi olurum ne demişler biz tedbirimizi alalım da takdir Allah tan...
aynen öyle en azından nedenini biliyorsun. ama yolumuzun çok çetrefilli ve zor olduğunu hatırlatmak isterim. zaman zaman burada bulunan herkes ben dahil zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz. üzülüyoruz. iğnelere rağmen bazen sonuç alamıyoruz. inşallah rabbim sonunda hepimizin yüzünü güdürür.
ilahi serap güldürdün beni. ne yapıcaz o zaman dikkat edicez. en azından bire bir yapmasan bie az çok etin sütün, peynirin ne kadar yeneceğini biliyorsundur. onlara dikkat edersin. fındık, fıstık, çikolata vs. yemezsin, abartmadan yersen olur diye düşünüyorum. hem şurada ne kadar yemeyeceğiz ki altı üstü bebişlerimize kavuşana kadar.
Aynen senay bunalima girdim sizi okuyunca:) bende valla herseyi yiyorum, ama sizi okiduktan sonra dedigin gibi dikkat ediyorum elimden geldigince ben peynir et cok yerim, cok azalltim, kiloda vermem lazim biraz, oyuzden iyi oldu bu dietler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?