- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
bizim burdada çok içen var. neskafe neyse de diğer odalarda türk kahvesi yapyorlar. çok sevmem türk kahvesini ama ne güzel bir kokudur o öyle yaaacanım çok seviyoruz kahveyi yanında ya çikolata yada bi barça kek ile ama içmiyorum sadece iş yerinde bazen arkadaşlar içerken çook güzel kokusu geliyor...benim bat sanırım seninki gibi canım 2 mayıs falan hadi inşallah olucak..bence ateş ölçme ne gerek varki anlamıyorum sonuçta çok şükür hamile kalabiliyoruz hastalığın bittikten birkaç gün sonra başla neden strese sokucaksın kendini cnm ama tabi sen bilirsin görüşürüz canım :)
maşallah sen daha söylemedin mi kimseye. kesinlikle artık saklayamazsın
Cnm hic korkma iyi cikacak seninkide allahin izniyle buna yurekten inaniyorum t zorluklari beraber atlatcz insallh banada soruyolar gerci daha kimseler bilmiyo desem yeridir 4. Ayimdayim kimseye solemek istemiyor nazardan korkuyorum etrafimizdaki insanlarin sorularindan sikiliyorum herkese dert anltmk istemiyorm olunca duysunlar onsallh gerci artik karnm ckmaya basladi yaz da geliyo montlarda yok saklayamayacaz vallahyrlisiyla dogsun kuzum baska bisey istemiyorum saglikla hepimiz kucagimiza aliriz insallh uzuntulerimiz son bulur bu sefer uyumuyolar diye dert yanariz insallh )
mehaba kızlar nasılsınız topik kalabalık bu sabah ben de inş. bundan sonra sık sık girerim şimdi bi geçmişe bakıyım inş. hepiniz iyisiniz ben de 3 aylık aranın ardından bugün işe başladım umarım herşey yolunda gider de burdan yazarım önce doğum iznine ayrıldığmı sonrada sağlıcakla doğum yaptığımı allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin canım sen nasılsın kanaman devam etmiyor inşallah. hayırlı haberlerini bekliyoruz..
hoşbulduk selvicim canım kanamam yok çok şükür sadece kasıklarımda ağrı var sürekli bi de hep bir baskı hissediyorum doktorum normal olduğunu söyledi dikkat et dedi raporum bugün bitti sordum başla dedi inş. mayıs ayını da sağlıcakla atlatrsam doğum iznim başlar ve sağsalim kızıma kavuşurum canım sen ne durumdasın
hoşbulduk selvicim canım kanamam yok çok şükür sadece kasıklarımda ağrı var sürekli bi de hep bir baskı hissediyorum doktorum normal olduğunu söyledi dikkat et dedi raporum bugün bitti sordum başla dedi inş. mayıs ayını da sağlıcakla atlatrsam doğum iznim başlar ve sağsalim kızıma kavuşurum canım sen ne durumdasın
ya canım doktor diyetten bahsetmedi ben diyet yapmıyorum pekte dikkat etmiyorum açıkçası ama sebze fazla yiyorum zaten etide çok aşırı yemem normalde ama severim...ekmeği uno premium çok tahıllı yada çavdarlı olanını yerim..oda sadece kahvaltıda..öğlen akşam ne ekmek ne pilav yemiyorum kilo kontrolü için..şimdilik böyle birde ben adetten sonra yumurtlama günlerinde hergün birlikte oluyorum acaba sakıncalımı yani düşükle alakası varmıdırki çok merak ediyorum..hani kalite düşermi acaba spermde...ben manisadayım bu arada.canım ya inşallah sorun yaşamayız artık
elahmdülillah kanaman bitmiş. senin gebeliğinin en başında da kasık ağrın vardı demekki doğuma kadar böyle olucak. şurda 1 ayın kalmış izin için inşallah sıkıntısız sorunsuz geçer, çok yorma sen kendini yinede.. ben de iyiym çok şükür. genetik sonucumuz temiz çıktı ona sevindik bebeğimde sıkıntı vardı ondan düşmüş. şimdi de gün sayıyorum 4 gün sonra bat günüm. inş hamile kalmışımdır hayırlısıyla bu günlerde hiç geçmiyor.
bizim burdada çok içen var. neskafe neyse de diğer odalarda türk kahvesi yapyorlar. çok sevmem türk kahvesini ama ne güzel bir kokudur o öyle yaaa))insanın içesi geliyor. daha önce bahsetmiştim. benim odadakiler diyete ilk başladığımda sanki bana inat hergün nescafe içiyorlardı, bir de fındıklı. hatta biri her içmeden önce kahve poşetini bana sallıyarak soruyordu içermişin diye. bana yasak olduğunu bildiği halde. ve ben hergün bana kahve yasak diyordum ))şaka gibi değil mi? ölürmüsün öldürür müsün? Allahıma havale ediyorum böyle kişileri. asla beddua etmem, o bilir ne yapacağını. gene de sabret canım içme. sigara gibi düşün yasak. gerçi bilmiyorum dr ne der haftada bir iç der mi? hiç fikrim yok. ben de bu ay drabilirsem ateş ölçmeyim. ve çok sık ilişki de olsun istemiyorum. oluruna bırakacam. kötü oluyor yoksa öbür türlü. neticece dediğin gibi tarihlerimiz belli. ovülasyon günü belirleme siteleri var. ordan bakarım tarihlerime, ilişkiyi de çok abartmam. bakalım olmazsa bir sonraki ay sıkı tutarım işi. iyi batımız çok yakın. beraber hareket ederiz. senin hangi şehirdi? senin dr diyet vermişmiydi, burdan duyduklarınla mı dikkat etmeye çaışıyorsun?
maşallah sen daha söylemedin mi kimseye. kesinlikle artık saklayamazsın))koca göbüşlü ) iyi yapıyorsun, Allah nazarlardan esitgesin bebişini.
hoş geldin hilalcim. ne güzel seni burda görmek. işe de başlamışsın. çok dikkat et canım kendine. yorma kendini. arkadaşların çok şaşırmıştır sanırım, kocaman karınla döndün aralarına değil mi)) inşallah her şey gönlünce olur.
ohh bu ay güzel haberlerini beklediğimiz kişilerin sayısı çoğalıyor. selvi ve sen? hadi bakalım hayırlsıı olsun kızlar.Kızlarrr benımde bat ım yaklasıyoo heyecan bastı sımdıden, ınsallahh guzel bır haberle gelırımm,
Arkadaşlar ben her zaman foruma giremiyorum. Çok fazla bilemediğim için meseleleri cevap da yazamıyorum. Çok uygun zamanım olmadığı için duaya da katılamıyorum. Ama benzer durumda olan arkadaşlarımın olduğunu bilmek, kafama takılan şeyleri sorabileceğim, yeri gelirse dertleşebileceğim kişilerin var olduğunu bilmek bile çok rahatlatıyor beni inanın. Tüm bunlar için ve de samimiyetiniz için kuru da olsa bir teşekkür etmek istedim... ^.^
Umarım Rabbim hayırlısıyla hepimizin yüzünü güldürür...
canım hoşbulduk arkadaşlarım şaşırdıı ama neye diye sor karnım neredeyse yok yani hamile olduğum halada çok bellii olmuyo 51 kilo ile hamile kaldm şu an 53 kiloyum hatta perşembe günnü doktorda iken bakıyodum herkes kocaman göbekli bi de kendime bakıyodum orda korktum dedim bebeğim gelişmiyomu yoksa neyseki bebeğimin gelişimi iyiydi çok şükür ama hala da hamile gibi değilim. herhalde artık alırım kilo biraz almak istiyorum ama pek alamıyorum
canım hoşbulduk arkadaşlarım şaşırdıı ama neye diye sor karnım neredeyse yok yani hamile olduğum halada çok bellii olmuyo 51 kilo ile hamile kaldm şu an 53 kiloyum hatta perşembe günnü doktorda iken bakıyodum herkes kocaman göbekli bi de kendime bakıyodum orda korktum dedim bebeğim gelişmiyomu yoksa neyseki bebeğimin gelişimi iyiydi çok şükür ama hala da hamile gibi değilim. herhalde artık alırım kilo biraz almak istiyorum ama pek alamıyorum
Canım 2 kilomu aldın sadece, ne güzel. Maşallah ya. İştahın mı yok, bulantılardan mı yoksa seninde metabolizman benimki gibi hızlı mı?? Bebeğin iyi olsun yeterki çok kilo almakta sıkıntılı sonuçta..
canlar ben şu ana kadar hep sıkıntı yaşadığm için kızıma isim bakmadım hiç şu an aklımda da bi isim yok var mı bildiğinz güzel kız isimleri?
canlar ben şu ana kadar hep sıkıntı yaşadığm için kızıma isim bakmadım hiç şu an aklımda da bi isim yok var mı bildiğinz güzel kız isimleri?
canım iştah neredeyse hiç yok bişey yesem bile kendimi zorlayaraktn yiyiyorum bi de midemde küçük galiba hemen doyuyorum hamile kaldığmdan beri de hep sancı var midemde belki o yüzdendir de kilo alamıyorum bide çok zor günler geçirdim yaklaşık 3 aydır inş. çektiklerime değer
hadi yaa. 53 kilomusun. çok zayıfmışsın normalde sen o halde. ama ben şunu biliyorum ki annenin çok kilo almaması bebeğin kilo almadığı anlamına gelmiyor aksine bebek alıyor kiloyu. en sağlıklısı seninki aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?