Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tamam caım düzelttim. 500 eklemem gerektiğini anlamışım dünki mesajından.

canım umarım herşey yolunda gider izni doğum sonrasına aktarmak çok daha iyi olur ama bizler pıhtılı ve pimpirikli olduğumuz için sonrasını pek düşünemiyoruz.şu ana kadar bebeğin pozisyonuyla ilgili doktorum bişey söylemedi her gittiğimde ağrı ve baskı var diyorum ama normal diyo inş. öyledir hakkımızda hayırlısı

Anladım canım evet dediğin gibi bebek hiç oluşmamış olabilir. Canım Emineye yazdıklarımı da okudunmu yani mthfr mutasyonlarında iğnenin gerekli olup olmadığına ilişkin Sinan Hoca bişey söyledimi. Gerçi senin mutasyonlar için yorum yapmıştır muhtemelen ama ne bileyim bir yorum yaptımı?

ben öyle anladım test sonucundan. canım bana sinan hocanın söylediği aynen şöyle. iki tane mthfr mutasyonu da heterezigot olunca homozigot ediyormuş. bir de benim faktör v leiden hem heterezigot hem de homozigot o da ona bağlı genin de heterezigot olduğunu gösteriyormuş yani faktör v leiden de benim homozigotmuş. hem anneden hem de babadan almışım. o yüzden çok riskli imiş durumum. malum benim daha önce bacağıma da pıhtı atmıştı. o yüzden tekrar bacağıma ya da başka bir organa allah korusun kalp, akciğer beyin gibi organlara pıhtı atma riskim çok yüksekmiş. sen sadece hamile iken değil normal hayatında da çok dikkat edeceksin. ilerleyen yaşlarda bu riskin artar dedi. hamile iken iğne konusunda da 0,2 kullanacaksın dedi. bakalım mayıs sonu gibi gitmeyi planlıyorum bir aksilik olmazsa. zannımca o zaman da bir şeyler söyler.

Kizlar dun aksam cok kanamam oldu simdilik evdeyim

Canım geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider ve durur kanaman. Dinlen ayağa kalkma, Progestan başladımı doktorun. Allahım yardımcın olsun inşallah, Korktuklarına uğratmasın. Elini karnına koy ve ya mübdi de sürekli canım.

Emine, bülent hocayamı gideceksin 6 ay bekledim dediğine göre. Bende sordum Kasıma dediler randevusunu. Herkesin bu kadar övdüğü adamı görmek istemiştim açıkcası. ama bu kadar yoğun bir hasta grubu olan doktor ne kadar ilgili olabilir ki diyede düşünmedim değil. Sen git görüşlerini bildir bende merak ediyorum bu doktoru çünkü. Bana çok yakın birde akropol çalıştığmı yere. Çaya gel:)) Bebeğim 8 haftalıkken düştüğünde benimde iki hafta müthiş kanamam olmuştu ve progestanı 6 ya çıkarmıştı doktor günlük en son dozdu. Ama yine durmadı. Dediğin gibi düşmeyecekse Rabbim onu bir şekilde tutuyor yoksa hiçbir şey engel olamıyor. Rabbim inşallah sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Anladım canım, evet mthfrlerin ikisinin heterezigotluğu bir homozigota eşdeğermiş evet, ama yinede bu durumda iğnenin yararı ispatlanmadı diyen de var bende onu anlamadım. Neyse canım zaten iğne kullanmak konusunda bir şüphemiz yok, Eminenin dediği gibi kullanmadan denedik olmadı birde kullanarak deneyelim, biz tedbirimizi alalım,gerisi nasip...Canım senin durumunh içinde doktorunun dediği gibi hayat boyu dikkat etmen gerek, hareketli bir hayatın olmalı, spor yapıyordun ne güzel, onu devam ettirsen sebze ağırlıklı beslenmeye devam etsen çok güzel olur inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz:)

Serap, Emine
Akropol benim işyerimede çok yakın bende gelirim çaya, ve de beklerim çay içmeye tanışmış oluruz:))

kızlar merhaba konuya direkt dalıyorum kusura bakmayın... ben ekim 2012 de hamile kaldım aralık da kalp atışı olmadığı için 9. haftada kürtaj oldum.. kan pıhtılaşması testi yaptırmak istiyorum ama testlerin ismi lazım bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz bi tanıdık aracılığıyla yaptıracagım için isimleri lazım??????????????

inşallah canım. aynen dediğin gibi hareket şart. şu bebeği bi doğursaydım gerisi artık allaha emanet yaşayacağız da. hayırlısı bakalım. sporu zaten çok seviyorum ben. yıl içerisinde muhakkak yürüyüş vs. yapmaya çalışıyorum. zaten vücudum kilo almaya da çok müsait malum beyimize de güzel görünmek lazım o yüzden kilo almamak adına hareket etmeye çalışıyorum. tabi bu arada bir taşta iki kuş misali sağlığıma da dikkat etmiş oluyorum.
valla kızlar bu gidişle hepiniz bir araya geleceksiniz kıskanırım ama banane:)

trombofili paneli diye geçiyor canım. kan pıhtılaşması için genetik tahlil dersen de anlaşılır.

geçmiş olsun. trombofili paneli kan pıhtılaşması testleri yani. Benim 5 mutasyona bakılmıştı, bazılarının 12 taneye bakılıyormuş.

Canım sende gel, Ankaraya geliyorsun nasıl olsa hacettepeye gelince.Daha bişey yaptığımız yok gerçi ama. Belki bir buluşma falan ayarlanabilir:) Bizim toplanmalarda süper olur yalnız. Menümüz tabiki sebze ve meyve ağırlıklı olur:))

şenaycım mesajını yeni gördüm istersen orada yazdığını mesaj olarak at konuşalım.... ben özelden mesaj atamadığım için daha buradan yazıyorum...

aynen öyle valla görüşmek isterim ben. hepinizi merak ediyorum. asıl ne zaman buluşulur biliyor musun. hepimiz bebişlerimizi doğurunca. düşünsene pıhtıdaşların bebeklerinin buluşma günü falan:) ne matrak olur. ah ah onlar bilmeyecek ne çektiğimizi. umarım kavuşuruz da gerisi önemli değil.

şenaycım istersen bana numaranı özel mesajdan yolla oradan konuşalım çünki benim özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap veremiyorum sana:)

evet ekimde aldım bu randevuyu yarın büyük gün çok önemli bir randevum var kızlar)) ne giysem acababület hocayı görecem) bir gidiyim geliyim yorumlarımı esirgemen tabi sizden kızlar. aaa yakın mı iş yerin. cidden gelirim çaya)

kızlar ciddiyseniz yarın zaten tüm gün için izin aldım. randevum 9:30 da ne kadar sürerki işim bilmem ama sonra boşum. görüşelim mi))

hadi bakalım emine gazan mübarek olsun:) bekliyoruz içten yorumlarını. bakalım ne diyecek. 6 ay beklediğine değecek mi? buluşup pasta-börek mi yiyeceksiniz hııı bakıyım siz orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…