Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kizlar sipam büyümus, 200 gr olmus gene sakladi kendini doktor ultrasonla vura vura rahatsiz ede ede zar zor kukuyu gördu.,..yani kizim olacak inşallah Rabbimin izniyle, darısı tüm isteyenlere...

Oyyy kuzumm ben sana demistim kiz diee, cokk cok sevindimm canim sagliklaa kucagina gelsin insallah, ama biraz nazli bir kizimiz olacak kendini giostermedigine gore:)) nazli mi koysak adini:)) , eliff canim gozunaydinn inan senin adina cok mutlu oldum:)

bu gün ege üniversitesinden genetik sonuçlarımızı aldık yarı dr a göstericem ama çok merak ediyorum sonuçlarımı yorumlayabilecek biri varmı

TARANAN MUTASYONLAR KARŞILARINDA MUTASYON SAPTANMAMIŞTIR YAZIYOR

mutasyon saptanmamışsa pıhtlaşma yok demektir canım

canım muhtemelen sende kan pıhtılaşması yok. bu güzel bir haber. çok geçmiş olsun.

Yardımlarınız için teşekkür derim arkadaşlar

allah hepimizin yardımcısı olsun allah gönlünüzdekini hayırlısı ile nasip etsin

ilgine tşk ederim canım..
bakalım işte zamanımız varken şimdiden araştırayım ve karar verelim eşimle..
allah hepimize sağlıklı akıllı güzel evlatlar versin

Merhaba arkadaşım,

bence çocuk küçük yaşta kiminle birlikte büyür ise onun huyunu ,suyunu ve alışkanlıklarını alıyor ve bir zamandan sonra değiştiremiyorsun,küçük yaşta beynine hafızasına giriyor yani.. bana kalırsa yükü biraz hafifledikten sonra kreşe vermek en doğrusu sanırım. zannımca işinden de geçemiyorsun ben gibi :))) kariyer de yapacağım derken bu sefer evladının gözlerinin önünde değişmesine izin verme asla,ya da b planı olarak şöyle de yapabilirsin. katında ,apartmanında güvendiğin bir bakıcı en iyisi ki şartlar uygunsa tabi ,kayınvalidenin yaşı genç ve bakabilir diye de evladının başka yerlere sürüklenmesine asla izin verme , her yönüyle değişecektir aksi takdirde ...sevgiler..... :*

Kizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak
Allahim isteyen herkesin kucagina almasini nasip eder insallh...

Kizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak

ooo güzel haberler peş peşe geliyor. darısı başımıza inş. çok sevindim canım. rabbim sonunda elifi de seni de bebişlerinize kavuştursun. tabi tüm isteyenleri.

kızlar benim mutasyonlar da sizinkiyle hemen hemen aynı gittiğim prof en önemli genin faktör v olduğunu söyledi ve ben 3 aydır aspirinsiz clexan 04 le devam ediyorum geçen hafta doktoruma bu iğne yeterlimi diye sordum ve bana dediği şu oldu yapılan bilimsel araştrmalar sonucunda 04 ile 08 arasında hiçbir farkın olmadığı saptanmış dedi o yüzden rahat ol dedi yani anlayacağınız hepimiz allaha emanetiz

nasıl yani fark yok yaaa. üfff kafam karman çorman. bana burada 0,6 olmadı 0,8 deneyeceğiz demişlerdi bi de Sinan Hoca'ya gitmeden. hakikaten allaha emanetiz. allah yardımcımız olsun.

ben hiç homosistein düzeyine baktırmadım, gittiğim doktorlarımda hiç istemedi. Nasıl baktırcam hangi testte bakıyorlar. Bu adet döneminde hormonlara bakılırken onada baktırsam mı acaba?

Kizlar sipam büyümus, 200 gr olmus gene sakladi kendini doktor ultrasonla vura vura rahatsiz ede ede zar zor kukuyu gördu.,..yani kizim olacak inşallah Rabbimin izniyle, darısı tüm isteyenlere...

Ohhh maşallahhhhhh.. Biri kız, biri erkek iki güzel haberle gelmişsiniz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almakta nasip etsin inşallah. Sağlıklı güzel ömürleri olsun. Darısı bana, Emineye, Sevince, Şenaya ve tümmmmmm isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.......

kızlar bişeyi merak ettim sinan hoca tek başına mı 02 yi veriyo ya da aspirinlemi beraber alın diyo ben aspirinsiz 04 le davam ediyorum ya yetersiz gelirse diye düşünüyorum doktorum yeterli diyo ama yinede kafamı kurcalıyo

nasıl yani fark yok yaaa. üfff kafam karman çorman. bana burada 0,6 olmadı 0,8 deneyeceğiz demişlerdi bi de Sinan Hoca'ya gitmeden. hakikaten allaha emanetiz. allah yardımcımız olsun.

hiç sorma canım herkes bişey söyliyo mesela ben ilk gebeliğimde iğnesiz ilaçsız yoluma devam ettim ve sağlıklıca oğlumu kucağıma aldım sonra düşük yaşadm araştrdm ve pıhtılı çıktm o yüzden nasip kısmet buna inanmak lazım ve rahat olmamız lazım ama olamıyoruz malesef. allah hakkımızda hayrlısını nasip etsin

canım her hastanede bakılıyo mu bilmiyorum gittiğinde bir dr.a sor istersen. ben üniversite hastanesinde yaptırdım. amin canım. inşallah hepimize tez zamanda sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmamızı nasip eder. yüce rabbim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…