- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
ooo o kesinlikle süper olur Şenay. inşallah o da olur kızlar. sen mayısta gelmiyormusun ankaraya bir gün de o zaman ayarlarız buluşmaaynen öyle valla görüşmek isterim ben. hepinizi merak ediyorum. asıl ne zaman buluşulur biliyor musun. hepimiz bebişlerimizi doğurunca. düşünsene pıhtıdaşların bebeklerinin buluşma günü falan:) ne matrak olur. ah ah onlar bilmeyecek ne çektiğimizi. umarım kavuşuruz da gerisi önemli değil.
bak sen de adaletle buluşcan bu gidişleşenaycım istersen bana numaranı özel mesajdan yolla oradan konuşalım çünki benim özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap veremiyorum sana:)
şenay bunu sana sormamıştım yanlışlıkla senin mesajını alıntı yaparak yazmışım pardon sorum sanırım elifeydi sen bliyormusun
şenaycım istersen bana numaranı özel mesajdan yolla oradan konuşalım çünki benim özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap veremiyorum sana:)
Anladım canım, evet mthfrlerin ikisinin heterezigotluğu bir homozigota eşdeğermiş evet, ama yinede bu durumda iğnenin yararı ispatlanmadı diyen de var bende onu anlamadım. Neyse canım zaten iğne kullanmak konusunda bir şüphemiz yok, Eminenin dediği gibi kullanmadan denedik olmadı birde kullanarak deneyelim, biz tedbirimizi alalım,gerisi nasip...Canım senin durumunh içinde doktorunun dediği gibi hayat boyu dikkat etmen gerek, hareketli bir hayatın olmalı, spor yapıyordun ne güzel, onu devam ettirsen sebze ağırlıklı beslenmeye devam etsen çok güzel olur inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz:)
Serap, Emine
Akropol benim işyerimede çok yakın bende gelirim çaya, ve de beklerim çay içmeye tanışmış oluruz:))
aynen öyle valla görüşmek isterim ben. hepinizi merak ediyorum. asıl ne zaman buluşulur biliyor musun. hepimiz bebişlerimizi doğurunca. düşünsene pıhtıdaşların bebeklerinin buluşma günü falan:) ne matrak olur. ah ah onlar bilmeyecek ne çektiğimizi. umarım kavuşuruz da gerisi önemli değil.
evet ekimde aldım bu randevuyuyarın büyük gün çok önemli bir randevum var kızlar )) ne giysem acaba bület hocayı görecem ) bir gidiyim geliyim yorumlarımı esirgemen tabi sizden kızlar. aaa yakın mı iş yerin. cidden gelirim çaya )
kızlar ciddiyseniz yarın zaten tüm gün için izin aldım. randevum 9:30 da ne kadar sürerki işim bilmem ama sonra boşum. görüşelim mi))
valla bu gidişle öyle olacak. kızlar valla süper fikir. inşallah geldiğimde vakit çok sıkışık olmazsa muhakkak görüşelim. bakalım bi hayırlısıyla o zaman gelsin de olmadı telefon numaralarımızı veririz haberleşiriz.ooo o kesinlikle süper olur Şenay. inşallah o da olur kızlar. sen mayısta gelmiyormusun ankaraya bir gün de o zaman ayarlarız buluşma) süper olur. ama hayal ediyorum kızlar, bir kafeye oturmuşuz konuşuyoruz, tabi bizim muhabbet belli, diğer masadakiler bizi dinliyor ))anlam veremezler sanırım muhabbetimize
bak sen de adaletle buluşcan bu gidişle))
ilk sayfada yok mu baktın mı?
aynen öyle valla görüşmek isterim ben. hepinizi merak ediyorum. asıl ne zaman buluşulur biliyor musun. hepimiz bebişlerimizi doğurunca. düşünsene pıhtıdaşların bebeklerinin buluşma günü falan:) ne matrak olur. ah ah onlar bilmeyecek ne çektiğimizi. umarım kavuşuruz da gerisi önemli değil.
evet ekimde aldım bu randevuyuyarın büyük gün çok önemli bir randevum var kızlar )) ne giysem acaba bület hocayı görecem ) bir gidiyim geliyim yorumlarımı esirgemen tabi sizden kızlar. aaa yakın mı iş yerin. cidden gelirim çaya )
kızlar ciddiyseniz yarın zaten tüm gün için izin aldım. randevum 9:30 da ne kadar sürerki işim bilmem ama sonra boşum. görüşelim mi))
Valla bana uyar ben işyerinde olacağım. Akrapole çok mu yakınsın sende canım ya. Merak ettim şimdi hangi yerdesin. Birde aynı işyerinde olurmuşuz hahaha düşün komediyi. Aaaa senmiydin felan diye çıkarmışız..:)) Geliyormusunuz çaya,, :) Şenay aşkolsun senide bekleriz nasıl olsa seninde yolun buraya düşüyor. Gerçekten ya o günleri görsekte şöyleee hep beraber tadını çıkartsak dimi.. ne süper olur.. Rabbim göstersin inşallah...
Ah inşallah canım Allah o günleride gösterir bize inşallah.
Ben hazırım buluşmaya:)))
Sonra daha kapsamlı bile ayarlanabilir.
Valla bana uyar ben işyerinde olacağım. Akrapole çok mu yakınsın sende canım ya. Merak ettim şimdi hangi yerdesin. Birde aynı işyerinde olurmuşuz hahaha düşün komediyi. Aaaa senmiydin felan diye çıkarmışız..:)) Geliyormusunuz çaya,, :) Şenay aşkolsun senide bekleriz nasıl olsa seninde yolun buraya düşüyor. Gerçekten ya o günleri görsekte şöyleee hep beraber tadını çıkartsak dimi.. ne süper olur.. Rabbim göstersin inşallah...
Akropole yürüme mesafesindeyim:))))
Bende merak ettim.
İsterseniz buluşalım, ben çıkarım istediğiniz saatte.
valla kızlar hepiniz akropole yakınım diyorsunuz. bu gidişle hepiniz aynı işyerinde çıkacaksınzı bence de . aa o serap senmydin, aa sen o eminesin falan.
Cok kiskandimm bnde sizlerle gorsmk istyrm
hadi bakalım kızlar herkes işyerinin kapısına bi çıksın.kesin birbirinizi göreceksiniz gibi geliyor bana.:)
yok ben yakın değilim akropole. ama benim sayemde büyük buluşma gerçekleşecek sanıırm. ya da Bülent hocanın sayesinde mi desem)) 6 ay sonraya randevu vermeselerdi olmazdı bu buluşma sanıırm.-)))
yok ben yakın değilim akropole. ama benim sayemde büyük buluşma gerçekleşecek sanıırm. ya da Bülent hocanın sayesinde mi desem)) 6 ay sonraya randevu vermeselerdi olmazdı bu buluşma sanıırm.-)))
Akropole yürüme mesafesindeyim:))))
Bende merak ettim.
İsterseniz buluşalım, ben çıkarım istediğiniz saatte.
hadi bakalım kızlar herkes işyerinin kapısına bi çıksın.kesin birbirinizi göreceksiniz gibi geliyor bana.:)
güzel soru herkes eline bir kırmızı gül alsın. tamam tamam komik olmadı bu ama bir mekanda buluşursunuz artık. bize de anlatırsınız kıskandırırsınız bizi.Sende gel Nazife yakınmısın???
Aynen öyle olacak, yarın birbirimizi nasıl tanıyacağız peki:)))
Akropol hayırlı bir işe yaradı sonunda:))
aslıcım sinan beksaç. hacettepe tıp ta. prof.Ooo kizlarr kiskandimm valla ne guzel:) size bise soracam ben sizin bu sinan hoca hangi hastanede bide soyadi ne acaba,
valla ben de kıskanmadım desem yalan olur. burada böyle konuşuyoruz. düşünsenize bir araya geldiğimizde neler neler kaynatırız.ayyy kızlar kıskandım valla ankara da olanları. oh bizsiz oturup muhabbet edecekisniz yarın. tüh yakın olaydım
Ooo kizlarr kiskandimm valla ne guzel:) size bise soracam ben sizin bu sinan hoca hangi hastanede bide soyadi ne acaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?