Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ooo o kesinlikle süper olur Şenay. inşallah o da olur kızlar. sen mayısta gelmiyormusun ankaraya bir gün de o zaman ayarlarız buluşma) süper olur. ama hayal ediyorum kızlar, bir kafeye oturmuşuz konuşuyoruz, tabi bizim muhabbet belli, diğer masadakiler bizi dinliyor))anlam veremezler sanırım muhabbetimize
şenaycım istersen bana numaranı özel mesajdan yolla oradan konuşalım çünki benim özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap veremiyorum sana:)
bak sen de adaletle buluşcan bu gidişle))
şenay bunu sana sormamıştım yanlışlıkla senin mesajını alıntı yaparak yazmışım pardon sorum sanırım elifeydi sen bliyormusun

ilk sayfada yok mu baktın mı?

şenaycım istersen bana numaranı özel mesajdan yolla oradan konuşalım çünki benim özelden mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap veremiyorum sana:)

ay adalet ben anlamamışım kusura bakma ben de bana özelden mesaj at oradan görüşelim anlıyorum. tamam canım yazarım şimdi.

Valla bana uyar ben işyerinde olacağım. Akrapole çok mu yakınsın sende canım ya. Merak ettim şimdi hangi yerdesin. Birde aynı işyerinde olurmuşuz hahaha düşün komediyi. Aaaa senmiydin felan diye çıkarmışız..:)) Geliyormusunuz çaya,, :) Şenay aşkolsun senide bekleriz nasıl olsa seninde yolun buraya düşüyor. Gerçekten ya o günleri görsekte şöyleee hep beraber tadını çıkartsak dimi.. ne süper olur.. Rabbim göstersin inşallah...

valla bu gidişle öyle olacak. kızlar valla süper fikir. inşallah geldiğimde vakit çok sıkışık olmazsa muhakkak görüşelim. bakalım bi hayırlısıyla o zaman gelsin de olmadı telefon numaralarımızı veririz haberleşiriz.

Ah inşallah canım Allah o günleride gösterir bize inşallah.

Ben hazırım buluşmaya:)))
Sonra daha kapsamlı bile ayarlanabilir.

Akropole yürüme mesafesindeyim:))))
Bende merak ettim.
İsterseniz buluşalım, ben çıkarım istediğiniz saatte.

valla kızlar hepiniz akropole yakınım diyorsunuz. bu gidişle hepiniz aynı işyerinde çıkacaksınzı bence de . aa o serap senmydin, aa sen o eminesin falan.

valla kızlar hepiniz akropole yakınım diyorsunuz. bu gidişle hepiniz aynı işyerinde çıkacaksınzı bence de . aa o serap senmydin, aa sen o eminesin falan.

yok ben yakın değilim akropole. ama benim sayemde büyük buluşma gerçekleşecek sanıırm. ya da Bülent hocanın sayesinde mi desem)) 6 ay sonraya randevu vermeselerdi olmazdı bu buluşma sanıırm.-)))

Cok kiskandimm bnde sizlerle gorsmk istyrm

Sende gel Nazife yakınmısın???

hadi bakalım kızlar herkes işyerinin kapısına bi çıksın. kesin birbirinizi göreceksiniz gibi geliyor bana.:)

Aynen öyle olacak, yarın birbirimizi nasıl tanıyacağız peki:)))

yok ben yakın değilim akropole. ama benim sayemde büyük buluşma gerçekleşecek sanıırm. ya da Bülent hocanın sayesinde mi desem)) 6 ay sonraya randevu vermeselerdi olmazdı bu buluşma sanıırm.-)))

Akropol hayırlı bir işe yaradı sonunda:))

valla çok komik oldu. nereden nereye işte. bir hastalık hepimizi bir araya getirdi. burada bulduk birbirimizi. umarım dertlerimizi paylaştığımız gibi mutluluklarımızı da paylaşıp çoğaltmak mümkün olur. ileride gülümseyerek anarız bugünlerimizi. neyse duygusallaştım yine. neyse bi ilk buluşmayı gerçekleştirelim de gerisi gelir nasıl olsa.

Akropole yürüme mesafesindeyim:))))
Bende merak ettim.
İsterseniz buluşalım, ben çıkarım istediğiniz saatte.

Yarın bir toplantım var benim saati tam belli değil ama bende uyarım büyük bir ihtimal çok ters bişi olmazsa. Gerçekten konuşalım da ayarlayım mı.. Bence gayet keyifli olur burda o kadar görüşüyoruz hergün annemizle ablamızla konuşumyoruz burda konuştuğumuz kadar birbirimizle. Emine,, top sende:)

hadi bakalım kızlar herkes işyerinin kapısına bi çıksın. kesin birbirinizi göreceksiniz gibi geliyor bana.:)

Şenayy gerçekten öyle olacak gibi. Bu gidişle aynı kapıdan çıkıvercez :))

Valla bülent hoca zaten randevular konusunda ulaşılmaz böyle bir şeyede vesile olursa tam hakkını vermiş olacak..:)) Ee sonuç ne bakalım.:)

Ooo kizlarr kiskandimm valla ne guzel:) size bise soracam ben sizin bu sinan hoca hangi hastanede bide soyadi ne acaba,

Sende gel Nazife yakınmısın???

Aynen öyle olacak, yarın birbirimizi nasıl tanıyacağız peki:)))

Akropol hayırlı bir işe yaradı sonunda:))
güzel soru herkes eline bir kırmızı gül alsın. tamam tamam komik olmadı bu ama bir mekanda buluşursunuz artık. bize de anlatırsınız kıskandırırsınız bizi.

şimdi vildana özelden mesaj attım. numaralarımız aldık. sen de bana özelden atsana telini. ben yeni attım çünkü şimdi.

Ooo kizlarr kiskandimm valla ne guzel:) size bise soracam ben sizin bu sinan hoca hangi hastanede bide soyadi ne acaba,
aslıcım sinan beksaç. hacettepe tıp ta. prof.

ayyy kızlar kıskandım valla ankara da olanları. oh bizsiz oturup muhabbet edecekisniz yarın. tüh yakın olaydım
valla ben de kıskanmadım desem yalan olur. burada böyle konuşuyoruz. düşünsenize bir araya geldiğimizde neler neler kaynatırız.

aslıcım kıskanma. ben hepinizin arasında niğdedeyim. adanadan niğde ye gelirsen görüşürüz. malum burası adanalı kaynıyo. benim eşim de adanalı zaten. ara sıra danaya da düşüyo yolumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…