canım aspirinle beraber veriyor bildiğim kadarıyla. inşallah sen bu zmana kadar geldin. endişelenme bence inş. sonu da güzel olur.kızlar bişeyi merak ettim sinan hoca tek başına mı 02 yi veriyo ya da aspirinlemi beraber alın diyo ben aspirinsiz 04 le davam ediyorum ya yetersiz gelirse diye düşünüyorum doktorum yeterli diyo ama yinede kafamı kurcalıyo
sağol emelcim. inşallah isteyen herkes bebişlerini kucağına aldığı günü görür.
hilal sende hoşgeldin canım nasılsın. minik kuzun nasıl iyi haberlerini okudum. sonuna kadar böyle gider inşallah
Kizlar dun aksam cok kanamam oldu simdilik evdeyim
oooo hayırlı uğurlu olsun cannım.allah tamamına erdirsin.
Oyyy kuzumm ben sana demistim kiz diee, cokk cok sevindimm canim sagliklaa kucagina gelsin insallah, ama biraz nazli bir kizimiz olacak kendini giostermedigine gore:)) nazli mi koysak adini:)) , eliff canim gozunaydinn inan senin adina cok mutlu oldum:)
canım gözün aydın sağ salim kucağına aldığın günleri de gör inşallahhh...
gözün aydın canım
Kizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak
Allahim isteyen herkesin kucagina almasini nasip eder insallh...
Amin.Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin.nazka senin oglanla besik kertmesi mi yapsak.aslicim valla cok nazli demin korkuttu saglik ocaginda kontrolumuz vardi iceri girerken tekme yedim iceri girdik ebe kalp atisini dinlemeye kalkti yok allah im yok duyamiyor ben korktum esim korktu ebede iorktu sonra sipa duyurdu kalpini bi de tekme atti tam nazli tam.agirdan satiyor kendini sipaben hiç homosistein düzeyine baktırmadım, gittiğim doktorlarımda hiç istemedi. Nasıl baktırcam hangi testte bakıyorlar. Bu adet döneminde hormonlara bakılırken onada baktırsam mı acaba?
Ohhh maşallahhhhhh.. Biri kız, biri erkek iki güzel haberle gelmişsiniz. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almakta nasip etsin inşallah. Sağlıklı güzel ömürleri olsun. Darısı bana, Emineye, Sevince, Şenaya ve tümmmmmm isteyen arkadaşlarıma olsun inşallah.......
Canim fok gecmis olsun.tabletten giriyorum gozukmuyor kac haftalik oldun.neren olms kanaman.benim 10. Haftada oldu ama cok azdi.progestan badladi miKizlar dun aksam cok kanamam oldu simdilik evdeyim
bu sonuncuda ben ilk defa kanamalı düşük yaptım Şenay. nasıl oldu anlamadım aslında. 4 haftalıktı. ve ben diğer 3 hamileliğimde de inanılmaz kanamalar yaşadım ama hiç düşük olmamıştı. bu kez ilk defa iğne kullandığım için mi düştü diye aklımın bir kenarında var biliyormusun. acaba bana ad 0,4 fazla mı geldi? uff napcaz biz böyle yaa arkadaşlar. kafamız hep karışıyor böyle. bu arada yarın akropol hastanesinde randevum var. bakalım dr ne diyecek? kesin kafam daha çok karışacak. bu gideceğim son dr. daha fazla kafamı karıştırmak istemiyorum. ama yarınki randevum çok değerli biliyorsun 6 ay bekledim bu randevuyucanım sinan hoca bütün hastalarına 0,2 kullandırıyo. bundan fazlasının da kanama ve düşük yapacağını düşünüyo çünkü. ben en son hamileliğimde malum 0,6 kullandım ve malum hikayeyi biliyosunuz bebek gelişmedi ve 9. haftada düşük oldu. yani ben tek başına bana iğnenin yetmediğini anladım da diyetle beraber 0,2 yetecek mi işte o soru kafamı kurcalıyo. neyse bence sinan hoca o kadar hasta görüyor. bişey biliyor ki konuşuyor diye düşünüyorum.
ohh ne güzel bir oğlumuz bir de kızımız olacak. zehrayla hilali de sayarsak toplam 2 oğlan 2 kız. yok mu artıran? haber bekliyoruz diğer hamişlerdenKizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak
bi anlasam şu iğnenin ne kadarı yeterli ne kadarı fazla offf offff. gerçi dr.lar bile kesin bilmiyoki biz nerden bilelim. inşallah bu sefer sen de ben de tüm isteyenler de rahat bir hamilelik yaşar ve sağlıkla bebişlerimizi alırız. başka birşey gelmiyor elden. bence iğnenin dozu ile alakalı değil canım senin kanamalar. pıhtı olduğu için bebek daha başta beslenemiyo ve rahme tutunamıyo bence. inşallah rahimde bebekleri besleyen ne kadar damarımız varsa hepsi açık olur bebişlerimizi güzel güzel besler.bu sonuncuda ben ilk defa kanamalı düşük yaptım Şenay. nasıl oldu anlamadım aslında. 4 haftalıktı. ve ben diğer 3 hamileliğimde de inanılmaz kanamalar yaşadım ama hiç düşük olmamıştı. bu kez ilk defa iğne kullandığım için mi düştü diye aklımın bir kenarında var biliyormusun. acaba bana ad 0,4 fazla mı geldi? uff napcaz biz böyle yaa arkadaşlar. kafamız hep karışıyor böyle. bu arada yarın akropol hastanesinde randevum var. bakalım dr ne diyecek? kesin kafam daha çok karışacak. bu gideceğim son dr. daha fazla kafamı karıştırmak istemiyorum. ama yarınki randevum çok değerli biliyorsun 6 ay bekledim bu randevuyu)başka biri olsa hayatta gitmezdim.
ohh ne güzel bir oğlumuz bir de kızımız olacak. zehrayla hilali de sayarsak toplam 2 oğlan 2 kız. yok mu artıran? haber bekliyoruz diğer hamişlerden
canım yaa. şimdi nasılsın? bugün de dr kontrolün vardı? naptın dün gitseydin dr a. bir şey olmamıştır, merak etme.serpilcim şunu bil ki kanama tehlikedir, dr lar çok ciddiye alırlar ancak o bebek doğacaksa ne kadar kanaman olursa olsun doğuyor. çok da takmamaya çalış kanamaya. ben kızımda 6. haftada az 13 haftada (seninle aynı) çok şiddetli kanama geçirmiştim. 3 gün hastanede yattım. ama dinlenmeyle tamamen içerideki kanama da bitti zamanla. kızım şuan 6 yaşında çok şükür rabbime))sürekli yat dinlen, ayaklarının altına yastık koyarak yat. rabbim büyük o bebek yaşayacaksa o kanama ona hiçbirşey yapmıyor )bol bol dua et. dün de stresliydin biraz belki sen etkiledin. o yüzden moralini yüksek tut ve bebişine güç ver tamam mı?
evet adliyede çalışıyorum ankara adliyesi sen
evet canım benimkilerde bunlardı sinan hocada bana 0.2 dedi ama benim bundan önceki doktorumda sabah akşam olarak 0.4 lük kullanıyordu ki benim hemotoloji uzmanı da 0.6 dedi ki benim hemotoloji uzmanı herkes kendi işini yapmalı diye düşünüyor kadın doğumcu kadın doğumculuğunu yapmalı asıl bizim iğnemizin dozunu ayarlıyacak kişiler hemotoloji uzmanlar çünki asıl onlar bizim hastılığımızın doktorları... ama sende benin ki kadar çok olduğu için yüksek doz kullanmamış lazım çünki kan pıhtılaşması yoğun bir şekilde var... sinan hoca banada 0.2 deyince çok az geldi ki benim gittiğim iki doktorda yüksek doz kullanmamı istedi... benimde 4 tane düşüğüm oldu ama en sonuncu kromozon bozukluğundan yani kan pıhtılaşmasından düşmedi ki o dönem kullandığım ilaçlarda doğru olduğu kan sonuçlarımdan doğrulandı... sinan hoca çok iyi bu işin piri ama şöyle bir durum var o kadar çok hastası varkı hangi hasta nedir nasıldı unutuyor zamanla.... özel bir doktora gittiğinde seninle birebir ilgilenen artık herşeyini biliyor ve ondan sonra o doktora güvenmekten başka bir çağren yok.....
vildan da burdayken söyleyim yanlışım varsa düzeltsin. vildan düşükten sonra tolga hocaya 0,4 az mı geldi demişti iğne için, o da sinan hocalar senin mutasyonda 0,2 lik iğne verir demişti değil mi vildan. neden 0,2 veriyırki acaba. Şenay sen 0,2 verecek dedinya ondan dedim.
Şenaycım bebek genetik incelemeye gönderilmişmiydi son düşüğünde belki pıhtılaşmadan değildi?canım sinan hoca bütün hastalarına 0,2 kullandırıyo. bundan fazlasının da kanama ve düşük yapacağını düşünüyo çünkü. ben en son hamileliğimde malum 0,6 kullandım ve malum hikayeyi biliyosunuz bebek gelişmedi ve 9. haftada düşük oldu. yani ben tek başına bana iğnenin yetmediğini anladım da diyetle beraber 0,2 yetecek mi işte o soru kafamı kurcalıyo. neyse bence sinan hoca o kadar hasta görüyor. bişey biliyor ki konuşuyor diye düşünüyorum.
Kizlar sipam büyümus, 200 gr olmus gene sakladi kendini doktor ultrasonla vura vura rahatsiz ede ede zar zor kukuyu gördu.,..yani kizim olacak inşallah Rabbimin izniyle, darısı tüm isteyenlere...
Kizlar gnydn cok sukur allahima hersey yolunda gidiyo erkek dedi doktorum rabbim izin verirse sehzedem olacak
sağol zehracım idare ediyorum işe de başladım umarım yolunda gider herşey kasıklarmda ağrı bi de baskı hissi çok zorluyo beni işim masa başı sandalyede oturduğum için 2 gündür sırt ağrısıda yaşıyorum inş. artmaz hadi zehracım zamanında sağlıcakla doğumunu yap ta sıra bana gelsin ki kızlara umut olalım. ben de 32. haftada ayrılırım izne diyorum ama iyi olursam belki devam ederim allah bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
canım gönderildi ama aynen şöyle yazıyor. "düşük materyali kültüründen yapılan kromozom analizi çalışması sonucunda üreme elde edilemedi" dr.lar buna bir yorum getirmedi. ne demek bilmiyorum. sanırım bebek hiç oluşmadığı için böyle birşey yazıyor.Adalet senindemi takibini Sinan Hoca yapıyor. Hamilelikte de takip ediyormu?
Dün akşam ben çıkınca neler tartışmışınız. Doğru söylüyorsun Eminecim. Tolga Hoca bana aynen böyle söyledi. mthfrler heterezigot benim. "Bu durumda Sinan hocalar 0,2 clexan verir sen 0,4 kullandın. vee aptt değerim üst sınıra yakın yani çok iyiydi" dedi. "Yani iğnenin dozu doğruydu bi dahakinde yine bu doz olur" demişti. Ayrıca Zekai tahirdede hamile kalınca 0,4 clexane demişti ve hacettepede hematologta 0,4 clexane kullan aspirine gerek yok dedi. Ama asıl önemlisi iğne kullanmalısın diyenler kadar birde kullanmana gerek yok diyenler varki benim kafamı karıştıranlar bunlar. "İğnenin yararı ispatlanmadı, düşüğü azalttığı ya da bebeğin yaşaması ihtimalini arttırdığı ispatlanmadı, araştırmalarda faydası ispatlanmadı" diyenler de var. Bu sonucu yine mthfr faktörleri için söylüyorlar anladığım kadarıyla. Belki faktör5 mutasyonlarının kullanması şart bilmiyorum bende sadece mthfrleri çok ciddiye almıyorlar onu biliyorum.Doktor olduk iyice ya:)))
Şenaycım bebek genetik incelemeye gönderilmişmiydi son düşüğünde belki pıhtılaşmadan değildi?
Gözün aydın Elif. Allah tamamına erdirsin, dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Senin de gözün aydın Nazife, ne güzel haberler almışız maşallah hepinize.
Geçmiş olsun, umarım önemli birşey yoktur, herkes bol bol dinlen dediğine göre bu süreçte pek kendini yormaman gerekiyor demekki, Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?