Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cevabın için teşekkür ederim senay079 umarım onda yoktur.

Ooo ankaralilar bulusmasimi yapiyorsunuz....valla iyi olsam bende gelirdim kesin ama su progesteron ignesi kalcami cok agritti ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..bütün kizlara simdiden selamlar....

geçmiş olsun. benim 1 kızım var. 5 sene sonra ona kardeş istedik derken pıhtılaşma çıktı. kızımda kanama dışında bir problem yaşamadım. aramızda da 2 kişi biliyorum onlarda da 3. çocuk isteğiyle bu hastalıktan haberdar olmuşlar.
yanlış hatırlamıyorsam muco nun bugün test günüydü.haberi olan var mı kızlar?

sanırım dün muco test yapmıştı ve sonuç negatif demişti:-((

Kızlar benim eşim işsiz sigortamız yok ama hergün iğne kullanmam gerekiyor
Evde artmış iğnesi olan arkadaşlara yalvarıyorum bana göndersinler bebeğim için istiyorum Size ediceğim dualar yeter
Kargo parasını bi şekilde bulmaya çalışırım yeter ki iğnelerimden elinizde olsunnn

kullandığım iğne cleaxena 4000 ml arkadaşlar mutlaka haber verin bana

Çok teşekkr ederim.
Burada bi arkadaşımız iğne göndermişti bana 2 tane kaldı o insan Burcu_gen kullanıcı adı olan vicdanlı kadın..Ona duacıyım
İyi akşamlar

Ooo ankaralilar bulusmasimi yapiyorsunuz....valla iyi olsam bende gelirdim kesin ama su progesteron ignesi kalcami cok agritti ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..bütün kizlara simdiden selamlar....

canım hayırdır. bir sorun yoktur umarım. kanama mı var da dr. progestan iğnesi verdi. valla ankaralılar buluşuyor. darısı bizlere

Adresini gönder bana arkadaşım yarın dışarı çıkabilirsem bebişle ,kargoya vereyim.15-20 adet var evde

serpil 13 haftalık, göremiyorum demişsin. sen alışveriş yapacaktın yaptın mı? iyisin değil mi canım.
iyiym canım saah bir korktum ama simdi bol bol tekme yiyorum.yaptım canım alısveriş yatak aldım park yatak,arabasını aldım pusetli,sonra alt açma takımı battaniyeli,1 tane 10 parça 1 tane 5 parça hastane çıkısı,2-3 zıbın,2-3de 2li takım aldım...

Tmm cnm besik kertmesi yprz saglikla dogsunlarda hele

yapcaz tabi...

olsa yadımcı olmak isterim ama malesef...

Lastrose41

canım keşke olsa da gönderebilsem ilaç raporlu olduğu için belli bir sayıya göre veriyorlar ve bitmeden de raporu yeniletemiyorsun... geçen gün rapor süresi dolmadan raporu yazdırdık ilaçaları eczaneden alamadık...

elif
elif ne güzel alışveriş yapmışsın.... hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kullan... bu arada bebeğinin cinsiyeti kızmış ne güzel... rabbim size bağışlasın...

eylül

geçmiş olsun canım genelde o haftalarda kanama oluyor endişe etme... rabbim hepimizin hamileliğini hayırlısı ile tamamına erdirsin...

canım ya Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alıp aldığın şeyleri kullamayı nasip etsin. Daha önce çektiklerinin yüzü suyu hürmetine...

kızlar ben hafta sonu kayınvalidemlere gidicem şehir dışına. şimdi de hazırlık yapıcam. kendinize çok iyi bakın. geldiğimde hayırlı haberlerinizi görmek istiyorum. emine serap sizi de kıskanmadım değil hani. siz tanışın sonra da biz tanışalım belki de bebişlerimizle buluşuruz...:))

ya ne güzel şeylerdir onlar en güzel en mutlu günlerinde kullanmak nasip olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…