evet canım sonrakilerde de çıkabiliyor ama her kardeşte de olacak diye birşey de yok. sende olabilir onda olmayabilir. ablanda bir araştırsın en azından bundan sonraki hayatında dikkat etmesi gereken şeyleri öğrenir.
tamam aslıcım. inşallah. adanaya gelecek olursak sana özelden mesaj atarım.[/QUOT
Tamam canimm at ama bakk herzaman beklerimm canim cok sevinirim:)
geçmiş olsun. benim 1 kızım var. 5 sene sonra ona kardeş istedik derken pıhtılaşma çıktı. kızımda kanama dışında bir problem yaşamadım. aramızda da 2 kişi biliyorum onlarda da 3. çocuk isteğiyle bu hastalıktan haberdar olmuşlar.Arkadaşlar herkese merhaba;
1 2 aydır sizleri takip ediyorum cevaplarınız yorumlarınız bana çok yol gösterdi. 2 kez düşük geçirdim. İlk düşükte doktorlar normal olabilir herkeste dediler bende o sıralar yurt dışına da gideceğimizden herhangi bir araştırmaya girmedim. Sonrasında ikinci kez aynı şekilde düşükle sonlanınca araştırmaya başladık ve kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Ve genetik olduğu söylendi. Benden sonra 3. Çocuk düşünen ablamda düşük geçirdi. Ablama genetik yatkınlık olduğunu söyledim ama inanmak istemiyor. neyse Onu zorla ısrarla doktora gönderdim doktorun dediği senin çocukların var onun daha ilk olacakmış o yüzden demiş. Benim sizlerden öğrendiğim daha sonraki gebeliklerde de bu durum ortaya çıkabiliyordu değil mi ? Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...
yanlış hatırlamıyorsam muco nun bugün test günüydü.haberi olan var mı kızlar?
Yok canım aşağı inmiştim on dakika o yüzden. Burdayım. Ama sana mesaj attım canım ordan bakabilirsin.
geçmiş olsun. benim 1 kızım var. 5 sene sonra ona kardeş istedik derken pıhtılaşma çıktı. kızımda kanama dışında bir problem yaşamadım. aramızda da 2 kişi biliyorum onlarda da 3. çocuk isteğiyle bu hastalıktan haberdar olmuşlar.
Geçmiş olsun sizlere de. Kızınıza hayırlı ömür diliyorum. Kardeşi de olur inş en kısa zamanda..evet okumuştum bi kaç kişi daha hatırlıyorum bakalım ikna edersem ablamı yaptırıcam bu testi. Bana 5 li trombofoli paneli yapılmıştı test sonuçlarım şu an iş yerimde ama heterozigot mutasyon vardı hatırladığım bide aktif protein c rezistans değerim yüksek çıkmıştı. 3.98. Bana doktor rahim filmini gerek görmedi. İki gebelikte de kesem görünmemişti. Erken dönem düşük demişlerdi biyokimyasal mış. Sanırım bu yüzden rahim filmi istemedi ama aklımda kaldı rahim filmi çektirmek ne yapsam bilemedim. Şu an günlük 100 lük bebe ASpirin alıyorum ve folikasit FOlidoce kullanıyorum. Gebelikte iğne cleksan. Hematologlar 0.6 günde 2 dediler ama kadın doğum doktorları 0.4 günde 1 diyorlar. Kafamız karıştı. Doktor arıyorum sinan hocanın ismini duymuştum ondan da randevu alamıyorum tavsiye edeceğiniz başka doktor var mı acaba? Okuduğuma göre yarın akropol e gidecek mişsiniz umarım güzel haberler alırsınız...
yanlış hatırlamıyorsam muco nun bugün test günüydü.haberi olan var mı kızlar?
gebelik testimi yapmıştınız şuan siz gebelik öncesi neler kullanıyorsunuzevet canım dün yaptım negatif dün çok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim eşimdeki sorundan dolayı olmuyor heralde
Ooo ankaralilar bulusmasimi yapiyorsunuz....valla iyi olsam bende gelirdim kesin ama su progesteron ignesi kalcami cok agritti ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..bütün kizlara simdiden selamlar....
evet canım dün yaptım negatif dün çok kötüydüm ama bugün biraz daha iyiyim eşimdeki sorundan dolayı olmuyor heralde
Kızlar benim eşim işsiz sigortamız yok ama hergün iğne kullanmam gerekiyor
Evde artmış iğnesi olan arkadaşlara yalvarıyorum bana göndersinler bebeğim için istiyorum Size ediceğim dualar yeter
Kargo parasını bi şekilde bulmaya çalışırım yeter ki iğnelerimden elinizde olsunnn
kullandığım iğne cleaxena 4000 ml arkadaşlar mutlaka haber verin bana
Çok teşekkr ederim.
Burada bi arkadaşımız iğne göndermişti bana 2 tane kaldı o insan Burcu_gen kullanıcı adı olan vicdanlı kadın..Ona duacıyım
İyi akşamlar
iyiym canım saah bir korktum ama simdi bol bol tekme yiyorum.yaptım canım alısveriş yatak aldım park yatak,arabasını aldım pusetli,sonra alt açma takımı battaniyeli,1 tane 10 parça 1 tane 5 parça hastane çıkısı,2-3 zıbın,2-3de 2li takım aldım...serpil 13 haftalık, göremiyorum demişsin. sen alışveriş yapacaktın yaptın mı? iyisin değil mi canım.
Tmm cnm besik kertmesi yprz saglikla dogsunlarda hele
Kızlar benim eşim işsiz sigortamız yok ama hergün iğne kullanmam gerekiyor
Evde artmış iğnesi olan arkadaşlara yalvarıyorum bana göndersinler bebeğim için istiyorum Size ediceğim dualar yeter
Kargo parasını bi şekilde bulmaya çalışırım yeter ki iğnelerimden elinizde olsunnn
kullandığım iğne cleaxena 4000 ml arkadaşlar mutlaka haber verin bana
Çok teşekkr ederim.
Burada bi arkadaşımız iğne göndermişti bana 2 tane kaldı o insan Burcu_gen kullanıcı adı olan vicdanlı kadın..Ona duacıyım
İyi akşamlar
geçmiş olsun. benim 1 kızım var. 5 sene sonra ona kardeş istedik derken pıhtılaşma çıktı. kızımda kanama dışında bir problem yaşamadım. aramızda da 2 kişi biliyorum onlarda da 3. çocuk isteğiyle bu hastalıktan haberdar olmuşlar.
Geçmiş olsun sizlere de. Kızınıza hayırlı ömür diliyorum. Kardeşi de olur inş en kısa zamanda..evet okumuştum bi kaç kişi daha hatırlıyorum bakalım ikna edersem ablamı yaptırıcam bu testi. Bana 5 li trombofoli paneli yapılmıştı test sonuçlarım şu an iş yerimde ama heterozigot mutasyon vardı hatırladığım bide aktif protein c rezistans değerim yüksek çıkmıştı. 3.98. Bana doktor rahim filmini gerek görmedi. İki gebelikte de kesem görünmemişti. Erken dönem düşük demişlerdi biyokimyasal mış. Sanırım bu yüzden rahim filmi istemedi ama aklımda kaldı rahim filmi çektirmek ne yapsam bilemedim. Şu an günlük 100 lük bebe ASpirin alıyorum ve folikasit FOlidoce kullanıyorum. Gebelikte iğne cleksan. Hematologlar 0.6 günde 2 dediler ama kadın doğum doktorları 0.4 günde 1 diyorlar. Kafamız karıştı. Doktor arıyorum sinan hocanın ismini duymuştum ondan da randevu alamıyorum tavsiye edeceğiniz başka doktor var mı acaba? Okuduğuma göre yarın akropol e gidecek mişsiniz umarım güzel haberler alırsınız...
Benim dr um tolga ecemis.sinan hocadan ben de randevu alamadim.oncelikle sunu soyleyim ki hangi dr u secersen sec ama mutlaka igne kullandiran biri olsun.ilk sayfamiz da baya faydalu oluyor aramiza yeni katilanlara.gerci takip ediyormussun bizi bir suredir.ilk sayfaya bakmissindir.gecmis olsun
canım hayırdır. bir sorun yoktur umarım. kanama mı var da dr. progestan iğnesi verdi. valla ankaralılar buluşuyor. darısı bizlere
iyiym canım saah bir korktum ama simdi bol bol tekme yiyorum.yaptım canım alısveriş yatak aldım park yatak,arabasını aldım pusetli,sonra alt açma takımı battaniyeli,1 tane 10 parça 1 tane 5 parça hastane çıkısı,2-3 zıbın,2-3de 2li takım aldım...
iyiym canım saah bir korktum ama simdi bol bol tekme yiyorum.yaptım canım alısveriş yatak aldım park yatak,arabasını aldım pusetli,sonra alt açma takımı battaniyeli,1 tane 10 parça 1 tane 5 parça hastane çıkısı,2-3 zıbın,2-3de 2li takım aldım...
yapcaz tabi...
olsa yadımcı olmak isterim ama malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?