Ooo ankaralilar bulusmasimi yapiyorsunuz....valla iyi olsam bende gelirdim kesin ama su progesteron ignesi kalcami cok agritti ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum..bütün kizlara simdiden selamlar....
canım ya Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alıp aldığın şeyleri kullamayı nasip etsin. Daha önce çektiklerinin yüzü suyu hürmetine...
kızlar ben hafta sonu kayınvalidemlere gidicem şehir dışına. şimdi de hazırlık yapıcam. kendinize çok iyi bakın. geldiğimde hayırlı haberlerinizi görmek istiyorum. emine serap sizi de kıskanmadım değil hani. siz tanışın sonra da biz tanışalım belki de bebişlerimizle buluşuruz...:))
ya hakkaten insanı kıskandırıyosunuz ben böyle bişey hayal ederdim bigün biyerlerde buluşuruz diye bu buluşma salı günü olsaydı katılırdım aranıza salı ordayım inşallah neyse ileriki günlere inşallah bizim yerimize de sohbet edin gelişmeleri anlatın mutlaka bize
çok sevindim canım. klasik işte hep korku duyuyoruz. inş. sonuna kadar sorunsuz atlatırsın canım. öptüm k.i.b.Yok canim cok sukur kanamam yok ama zaten hapini kullaniyordum simdi haftada bir igneye gectik onlem amacli kullaniyorum
gnydn kızlar moralım bozuldu ya ruyamda bebegımı emzırdıgımı gordum ama yuzunu gormedım :18da dusuk olarak gzukuyo ruya tabırınde off yaa bunlara takılıp klmak ıstemıyorum ama en ufak birsey bile bizim moralımızı bozmaya yetıyor merak ettıgım bırsey var hamıleyken boyle ruyalar gorup sag salım kucagına alan var mı acaba?
canım hayır diyelim hayır olsun. sakın aklını böyle şeylerle karıştırma. ve sana tavsiyem bu tür rüyaları kimseye anlatma. azen allah korusun nasıl yorumlarsan öyle çıkar rüya. bir de zaten o bebeğin sana tutunacaksa her türlü tutunur. inşallah rabbim sonunda bebeğine sağlıkla kavuşanlardan eylesin hepimizi.
canım karın ağrıların belki bebek büyüdüğü içindir. ben henüz o aşamalara gelemediğim için ne t olarak bilemiyorum. ama burada hamile olanlar genelde karın ve kasık ağrısından şikayet ediyorlar. umarım birşey olmaz dikkat et ve dinlenmeye çalış. yorma kendiniİnsallh senaycm ins gzl seyler olur artik psikolojim kldrmiyo cnku bide karin agrim var o normal midir acaba 4. Ayda?
Beni merak edenlerden hepinizden allah razi olsun simdilik kanama kahverengiye dondu biraz daha iyiyiz cok sukur evde dinleniyorum
Kızlar benim eşim işsiz sigortamız yok ama hergün iğne kullanmam gerekiyor
Evde artmış iğnesi olan arkadaşlara yalvarıyorum bana göndersinler bebeğim için istiyorum Size ediceğim dualar yeter
Kargo parasını bi şekilde bulmaya çalışırım yeter ki iğnelerimden elinizde olsunnn
kullandığım iğne cleaxena 4000 ml arkadaşlar mutlaka haber verin bana
Çok teşekkr ederim.
Burada bi arkadaşımız iğne göndermişti bana 2 tane kaldı o insan Burcu_gen kullanıcı adı olan vicdanlı kadın..Ona duacıyım
İyi akşamlar
gnydn kızlar moralım bozuldu ya ruyamda bebegımı emzırdıgımı gordum ama yuzunu gormedım :18da dusuk olarak gzukuyo ruya tabırınde off yaa bunlara takılıp klmak ıstemıyorum ama en ufak birsey bile bizim moralımızı bozmaya yetıyor merak ettıgım bırsey var hamıleyken boyle ruyalar gorup sag salım kucagına alan var mı acaba?
Beni merak edenlerden hepinizden allah razi olsun simdilik kanama kahverengiye dondu biraz daha iyiyiz cok sukur evde dinleniyorum
Nazife böyle bir şeyi aklına bile getirme hatta yorumlama lütfen.. Böyle rüyalarında da hayıra yor ve kimseyede anlatma. Biri farklı yorumlar felan ne gerek var. Rabbim herşeyi hayra çıkarsın inşallah de. Hatta suya söyle derler böyle rüyaları. Çeşme suyunu aç akıp gitsin korktuğun rüyalarda anlat da derler. Kimseyle paylaşma sen.. Ve Rabbim herşeyi bilendir, verecek olandır. Ona bırak ve rüyan hayra çıkar inşallah. Sağ salim bebeğini kucağına alıp emzirmene işaret olsun..
Canım bizde seni konuştuk biraz önce, buluştuğumuzda. Kanaman durdumu haber yok diye. İyi olmana sevindim. İnşallah bununla atlatırsın ve bir daha sıkıntı yaşamazsın.
Kızlar dün bir anda ortaya atılan ve üçümüzün bir araya geleceği buluşma gerçekleşti:)) yaa çok güzel oldu valla. Bu kadar zamandır konuştuğumuz, bu kadar yakın olduğumuz hatta en yakınlarımızla bile paylaşmadığımız şeyleri burda paylaşıp dertleştiğimiz kişilerle göz göze bakarak dertleşmek, konuşmak, karşılıklı çay yudumlamak güzel bir şeymiş. İlk internet buluşmamdı bu çok heyecanlandım:)) Ama kızlar hepinizi bekliyorum bundan sonrakilere. Gerçekten çok güzel oldu. Emine, Vildan ve Ben... Gerisi gelir inşallah..
Ben onlardan erken ayrılmak zorunda kaldım eşim geldiği için ama aklım hala onlarda:)) Ama yok biz rahat durmayız bundan sonra sanırım. Sık sık görüşecek gibiyiz. inşallah çok daha güzel günlerde ve bebişlerle hepberaber bir araya gelmek nasip etsin..
Emineee, vildannnn yaa bensiz oturmayın artık kafam sizde kaldı.......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?