Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Nazifecim takilma oyle ruyalara.biz hassas oldugumuz icin aklimiz fikrimiz bebekte oldigu icin boyle ruyalar goruruz.cok normal.hayra yor.arkadaslara katiliyorum burda anlatma bosver.biliyorsun koti yorim yapacak kisiler cikabilir.serabin dedigi gibi suya anlat gitsin canim.iyi olacak bu kez sonuc hicmerak etme canim.

Serpil cok merak ettim seni.neyseki hersey yolunda.kanama cok yasadigim icin soyluyorum kanama cok da teglikeli degil.dinlenmeyle geciyor.o bebek dogacskssa doguyor csnim.bol bol dua et.ben kicimda kanamadan dolayi uc gun hastanede yattim.bol bol dinlen ve ayaklarinin altina yastik koy

Canim sen ankaraya gelince senle degpruscez merak etme cok iyi oluyor cinku

valla kıskandım sizi. inşallah görüşebiliriz. adalet1990 la da görüşmek üzere sözleştik. bakalım hayırlısı. eminim güzel olmuştur. burada yazışmak bir yana yüz yüze insan daha güzel ifade edebilir kendini. ya şu teknoloji nelere kadir

Cok guzel bir bulusmaydi.resmen ayrilamadik birbirimizden.okadar da yakin oturuyormusuz ki haberimiz yok:))cok guzeldi arkadaslar.yine goruscez ikinci bulusmaya sizleri de bekleriz.40 yildir tanisiyo olsak anca bu kadar samimi sohbet olurdu.

ya küstüm sizle konuşmuyorum ayıp ama yaptığınız....

benim çınlamadı. :) canım bu arada 200 tane lem yelid okudum.

benimde hiç çınlamadı senay demekki bizi konuşmadılar demi ama...

ya ne güzel şeylerdir onlar en güzel en mutlu günlerinde kullanmak nasip olsun inşallah...

sağol canım Rabbim sizede yaşatır inşallah.Aldık ya inşallah hayırlısıyla sağlıkla sağlıklıca giydirmek yatırmak gezdirmekte nasip eder...

teşekkürler canım sende başlamışsındır alışverişe yavaştan

Amin canım Allah razı olsun

alllahım kıskanmıyorum ama hamile haberi alınca ister istemez kendime üzülüyom daha çook bugün bir tanıdığı gördüm bayağdır görmüyordum 4 tane kızı vardı bugün gördüm hamileymişş hemde 7 aylık hemde ikiz erkek bebeğe 4 kızdan sonraa iki erkek bebekk ne güzellllllllll darısı bize oyyyyyyyyyoy zaten erkek olsun diye yapmış 5. ama 2 erkek olcakk

Cok guzel bir bulusmaydi.resmen ayrilamadik birbirimizden.okadar da yakin oturuyormusuz ki haberimiz yok:))cok guzeldi arkadaslar.yine goruscez ikinci bulusmaya sizleri de bekleriz.40 yildir tanisiyo olsak anca bu kadar samimi sohbet olurdu.

Eşim gelmeseydi benimde kalkacağım yoktu. hatta çıkamadım yaa bir türlü:) iki kez aradı anca. Karşıda bekliyormuş oda yazık ben ayak üstü bile sohbet etmeye çalışırken. :)) Canım gerçekten samimi ve çok güzel bir sohbetti. Bunu sık sık yapalım inşallah.

Aaaa valla günahımızı alıyorsunuz konuşmamışlar çınlamadı diyenler. Neredeyse herkes geçti aklımızdan. Hattaaa şenaycım senin adın bol bol geçti, çayın yanında bişi alalım mı diye konuşunca emineyle amann şenay duymasın valla dedik ve sadece limonata, çay felan içtik yani yanında ne börek ne pasta.:)) bayaa korkmuşuz yaa senin diyete bu kadar saygından bizde uyar olduk valla. iyi oldu bizede.:))

Elifcim senide konuştuk canım hiç atladığımız oldu şükür hepinizden bahsettik hatta tüm ankaralılar bir araya gelsek dedik.

birde okadar hareketliki o kızlar küçük bütün gün dersleri peşlerinden koşma bide üstüne 2 bebek taşıyoo rabbim korudummu koruyorrr

aynen öyle düşündüm demekki bizi konuşmamışlar ya da kötü anıldığında kulak çınlar derler demek ki iyi anmışlar. olumlu tarafından bakmak lazım:) kıyamam ben sana küstün mü?? ben küsmedim. (gerçi ben de bigün buluşacağımı hayal ederek iyimserim belki) çünkü yazık tek başına zor bu süreci atlatmak. böyle paylaşımlarda bulundukları için onlar adına sevindim.

Şenay, seni konuştuk ve ankaraya gelişinde kaçarın yok buluşucaz seninle:)) Sinan Beksaçın söylediği herşeyi kaydetmeye bak:))Sana soracak çok sorum var canım:))

ya küstüm sizle konuşmuyorum ayıp ama yaptığınız....

benimde hiç çınlamadı senay demekki bizi konuşmadılar demi ama...

Elif, seni de konuştuk canım, ben özellikle seni çok merak ettiğimi söyledim. Hep güzel konuştuk, birbirimize o kadar yakın hissediyoruzki sizi, umarım sizde öyle hissediyorsunuzdur.

canım biz henüz alışverişe başlayamadık aslında çok istiyorum bir şeyler almayı ama benim eşim her ne istediyse hep geç olmuş her şey için çok bekledim çok sabrettim diyor şimdi haliyle bebek içinde öyle düşünüyor ondan dolayı alışveriş yapalım dediğimde daha erken diyor o öyle deyince ben de ister istemez korkuyorum... malum bizler bir de pinpirikli insanlar olduk çıktık hayırlısı olsun bazen arkadaşlarla çarşıya gittiğimizde bebek mağazalarına gidiyorum ama babasıyla almak istiyorum her şeyini onun da bu heyecanı yaşamasını istiyorum...anlayacağın biraz daha bekelyecem alışveriş için

valla nasıl işlemişim içinize diyeti aferin kızlar böyle devam:) harikasınız yaaa.

Kızlar,
eşimle benim kromozom sonucumuz temiz çıktı Allahıma çok şükür, çok rahatladım:)

canım çok sevindim. sen ne zaman korunmayı bırakacaksın canım. şöyle hepimiz birbirimize yakın zamanlarda korunmayı bırakmış olsak da hayırlarla hepimizin devam etse. sohbet muhabet ooo süper olur valla.

canım çok sevindim. sen ne zaman korunmayı bırakacaksın canım. şöyle hepimiz birbirimize yakın zamanlarda korunmayı bırakmış olsak da hayırlarla hepimizin devam etse. sohbet muhabet ooo süper olur valla.

Haziranda sanırım canım, bu ay adetin 2. günü doktoruma gidip muayene olacağım,. Tahlillerim var onları vereceğim. Homosisteinime tekrar bakılacak vs,
Sonuçlarımı da birkaç başka doktora göstereceğim. Bu aya olmaz önümüzdeki aya belki.

canım elimden ne gelirse ne kadar cevaplayabilirsem yaparım canım. inşallah sinan hoca bu son gidşimde konuşkan olur ve iyi şeyler söyler de ben de sizlerle paylaşabilirim. ya aynen öyle ben de sizleri çok yakın hissediyorum kendime. hep diyoruz ya halimizden başka kimse anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…