- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
Canim sen ankaraya gelince senle degpruscez merak etme cok iyi oluyor cinku
Cok guzel bir bulusmaydi.resmen ayrilamadik birbirimizden.okadar da yakin oturuyormusuz ki haberimiz yok:))cok guzeldi arkadaslar.yine goruscez ikinci bulusmaya sizleri de bekleriz.40 yildir tanisiyo olsak anca bu kadar samimi sohbet olurdu.
benim çınlamadı. :) canım bu arada 200 tane lem yelid okudum.
ya ne güzel şeylerdir onlar en güzel en mutlu günlerinde kullanmak nasip olsun inşallah...
Lastrose41
canım keşke olsa da gönderebilsem ilaç raporlu olduğu için belli bir sayıya göre veriyorlar ve bitmeden de raporu yeniletemiyorsun... geçen gün rapor süresi dolmadan raporu yazdırdık ilaçaları eczaneden alamadık...
elif
elif ne güzel alışveriş yapmışsın.... hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kullan... bu arada bebeğinin cinsiyeti kızmış ne güzel... rabbim size bağışlasın...
eylül
geçmiş olsun canım genelde o haftalarda kanama oluyor endişe etme... rabbim hepimizin hamileliğini hayırlısı ile tamamına erdirsin...
canım ya Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alıp aldığın şeyleri kullamayı nasip etsin. Daha önce çektiklerinin yüzü suyu hürmetine...
kızlar ben hafta sonu kayınvalidemlere gidicem şehir dışına. şimdi de hazırlık yapıcam. kendinize çok iyi bakın. geldiğimde hayırlı haberlerinizi görmek istiyorum. emine serap sizi de kıskanmadım değil hani. siz tanışın sonra da biz tanışalım belki de bebişlerimizle buluşuruz...:))
Cok guzel bir bulusmaydi.resmen ayrilamadik birbirimizden.okadar da yakin oturuyormusuz ki haberimiz yok:))cok guzeldi arkadaslar.yine goruscez ikinci bulusmaya sizleri de bekleriz.40 yildir tanisiyo olsak anca bu kadar samimi sohbet olurdu.
aynen öyle düşündüm demekki bizi konuşmamışlar ya da kötü anıldığında kulak çınlar derler demek ki iyi anmışlar. olumlu tarafından bakmak lazım:) kıyamam ben sana küstün mü?? ben küsmedim. (gerçi ben de bigün buluşacağımı hayal ederek iyimserim belki) çünkü yazık tek başına zor bu süreci atlatmak. böyle paylaşımlarda bulundukları için onlar adına sevindim.ya küstüm sizle konuşmuyorum ayıp ama yaptığınız....
benimde hiç çınlamadı senay demekki bizi konuşmadılar demi ama...
sağol canım Rabbim sizede yaşatır inşallah.Aldık ya inşallah hayırlısıyla sağlıkla sağlıklıca giydirmek yatırmak gezdirmekte nasip eder...
teşekkürler canım sende başlamışsındır alışverişe yavaştan
Amin canım Allah razı olsun
gebelik testimi yapmıştınız şuan siz gebelik öncesi neler kullanıyorsunuz[muco hanım size güzellikle bir soru sordum onca insana cevap veripte benimkini görmemezlikten gelmeniz ve geçenki yaşadığımız tartışmadan dolayı sanırım .ama ben unutmuştum şimdi hatırladım o tartışmayı yoksa sana kesinlikle soru sormazdım
ya küstüm sizle konuşmuyorum ayıp ama yaptığınız....
ya küstüm sizle konuşmuyorum ayıp ama yaptığınız....
sağol canım Rabbim sizede yaşatır inşallah.Aldık ya inşallah hayırlısıyla sağlıkla sağlıklıca giydirmek yatırmak gezdirmekte nasip eder...
teşekkürler canım sende başlamışsındır alışverişe yavaştan
Amin canım Allah razı olsun
valla nasıl işlemişim içinize diyeti aferin kızlar böyle devam:) harikasınız yaaa.Eşim gelmeseydi benimde kalkacağım yoktu. hatta çıkamadım yaa bir türlü:) iki kez aradı anca. Karşıda bekliyormuş oda yazık ben ayak üstü bile sohbet etmeye çalışırken. :)) Canım gerçekten samimi ve çok güzel bir sohbetti. Bunu sık sık yapalım inşallah.
Aaaa valla günahımızı alıyorsunuz konuşmamışlar çınlamadı diyenler. Neredeyse herkes geçti aklımızdan. Hattaaa şenaycım senin adın bol bol geçti, çayın yanında bişi alalım mı diye konuşunca emineyle amann şenay duymasın valla dedik ve sadece limonata, çay felan içtik yani yanında ne börek ne pasta.:)) bayaa korkmuşuz yaa senin diyete bu kadar saygından bizde uyar olduk valla. iyi oldu bizede.:))
Elifcim senide konuştuk canım hiç atladığımız oldu şükür hepinizden bahsettik hatta tüm ankaralılar bir araya gelsek dedik.
Kızlar,
eşimle benim kromozom sonucumuz temiz çıktı Allahıma çok şükür, çok rahatladım:)
canım çok sevindim. sen ne zaman korunmayı bırakacaksın canım. şöyle hepimiz birbirimize yakın zamanlarda korunmayı bırakmış olsak da hayırlarla hepimizin devam etse. sohbet muhabet ooo süper olur valla.
Şenay, seni konuştuk ve ankaraya gelişinde kaçarın yok buluşucaz seninle:)) Sinan Beksaçın söylediği herşeyi kaydetmeye bak:))Sana soracak çok sorum var canım:))
Elif, seni de konuştuk canım, ben özellikle seni çok merak ettiğimi söyledim. Hep güzel konuştuk, birbirimize o kadar yakın hissediyoruzki sizi, umarım sizde öyle hissediyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?