Kızlar,
eşimle benim kromozom sonucumuz temiz çıktı Allahıma çok şükür, çok rahatladım:)
arkadaşlar bende ankarayım bir daha ki buluşmanızda haber verin bende geleyim.....:)
arkadaşlar bende ankarayım bir daha ki buluşmanızda haber verin bende geleyim.....:)
canım bizim kızlar bu gidişle sık sık buluşacaklar. zaten ben geldiğimde buluşacak olursak sen aklımda varsın. sensiz olmaz:)arkadaşlar bende ankarayım bir daha ki buluşmanızda haber verin bende geleyim.....:)
inşallah bu gidişimde sinan hoca bana korunmayı bırak derse tahminen aynı zamana geliyoruz canım. ayy inşallah hamişlerle dolar burası.Haziranda sanırım canım, bu ay adetin 2. günü doktoruma gidip muayene olacağım,. Tahlillerim var onları vereceğim. Homosisteinime tekrar bakılacak vs,
Sonuçlarımı da birkaç başka doktora göstereceğim. Bu aya olmaz önümüzdeki aya belki.
muayen nasıl geçti canım
canım elimden ne gelirse ne kadar cevaplayabilirsem yaparım canım. inşallah sinan hoca bu son gidşimde konuşkan olur ve iyi şeyler söyler de ben de sizlerle paylaşabilirim. ya aynen öyle ben de sizleri çok yakın hissediyorum kendime. hep diyoruz ya halimizden başka kimse anlamıyor.
ohh canım yaa çok sevindim, rahatladım bende duyunca valla. Hadi bakalım bundan sonrası hayırlı haberlerine. Doktorunla görüşte korunma bırakma zamanına karar verirsin.
yaa hakikaten emine bugün bizi yalnız bıraktı. halbuki ne kadar merak içerisindeyiz. emine nerlerdesin???? tabi buluştun kızlarla bizi unuttun:) burda biz de varız:) şaka şaka
yok canım küsermiyim hiç şaka yapıyoum ne güzel yapmışlar...aynen öyle düşündüm demekki bizi konuşmamışlar ya da kötü anıldığında kulak çınlar derler demek ki iyi anmışlar. olumlu tarafından bakmak lazım:) kıyamam ben sana küstün mü?? ben küsmedim. (gerçi ben de bigün buluşacağımı hayal ederek iyimserim belki) çünkü yazık tek başına zor bu süreci atlatmak. böyle paylaşımlarda bulundukları için onlar adına sevindim.
Şenay, seni konuştuk ve ankaraya gelişinde kaçarın yok buluşucaz seninle:)) Sinan Beksaçın söylediği herşeyi kaydetmeye bak:))Sana soracak çok sorum var canım:))
Elif, seni de konuştuk canım, ben özellikle seni çok merak ettiğimi söyledim. Hep güzel konuştuk, birbirimize o kadar yakın hissediyoruzki sizi, umarım sizde öyle hissediyorsunuzdur.
canım biz henüz alışverişe başlayamadık aslında çok istiyorum bir şeyler almayı ama benim eşim her ne istediyse hep geç olmuş her şey için çok bekledim çok sabrettim diyor şimdi haliyle bebek içinde öyle düşünüyor ondan dolayı alışveriş yapalım dediğimde daha erken diyor o öyle deyince ben de ister istemez korkuyorum... malum bizler bir de pinpirikli insanlar olduk çıktık hayırlısı olsun bazen arkadaşlarla çarşıya gittiğimizde bebek mağazalarına gidiyorum ama babasıyla almak istiyorum her şeyini onun da bu heyecanı yaşamasını istiyorum...anlayacağın biraz daha bekelyecem alışveriş için
Eşim gelmeseydi benimde kalkacağım yoktu. hatta çıkamadım yaa bir türlü:) iki kez aradı anca. Karşıda bekliyormuş oda yazık ben ayak üstü bile sohbet etmeye çalışırken. :)) Canım gerçekten samimi ve çok güzel bir sohbetti. Bunu sık sık yapalım inşallah.
Aaaa valla günahımızı alıyorsunuz konuşmamışlar çınlamadı diyenler. Neredeyse herkes geçti aklımızdan. Hattaaa şenaycım senin adın bol bol geçti, çayın yanında bişi alalım mı diye konuşunca emineyle amann şenay duymasın valla dedik ve sadece limonata, çay felan içtik yani yanında ne börek ne pasta.:)) bayaa korkmuşuz yaa senin diyete bu kadar saygından bizde uyar olduk valla. iyi oldu bizede.:))
Elifcim senide konuştuk canım hiç atladığımız oldu şükür hepinizden bahsettik hatta tüm ankaralılar bir araya gelsek dedik.
canım istersen face varsa aekleyelim ben açık değilim sen adını soyadını nasıl resmini olduğunu özelden atarsan eklerim ya da bir dahaki görüşmede emine de teefonum var 3gden görüşebiliriz....
canım aynen öyle bazen konuşmuyor. hatta soru sorarsan azarlıyor. ama bazen de o kadar güzel izah ediyor ki. işte o günkü ruh haline bağlı. ben bu son gidişimde çok memnun kalmıştım mesela. o zaman tamam sinan hoca demiştim. inşalla rabbim yanıltmaz. zaten gide gele bişeyler öğreniyoruz hepimiz değil mi. hiç bilmediğimiz bir konuydu şimdi neler neler biliyoruz. sen başka kimlere gitmeyi planlıyosun canım.Sinan Hoca çok konuşkan değil tahmin ederim, çok yoğun, ama bizde sizden ne öğrensek kar diye düşünüyoruz işte...
Canım bende senin samimiyetine çok inanıyorum sağolasın.
Evet bugün sizden ayrılıp, işe gelince baktım sonuçlar gelmiş, ve temiz. Çok sevindim sorma. Doktor haziranda başla demişti ama bakalım biliyorsun birkaç doktor daha var aklımda onlar ne diyecek...
yok canım küsermiyim hiç şaka yapıyoum ne güzel yapmışlar...
canım istersen face varsa aekleyelim ben açık değilim sen adını soyadını nasıl resmini olduğunu özelden atarsan eklerim ya da bir dahaki görüşmede emine de teefonum var 3gden görüşebiliriz....
canım ben ilkinde elim hiç br şeye gitmiyordu alırım sonra bişey olur üzülürüm diye bir şey almadıydım bunda se alacam anasını satayım dedim onun için epeyde erken başladım...kötü düşünmemek kötüyü çağırmamak lazım...
iyi yapmışsınız keşeke buluşabilsek bizde sizlerle ama zor...
Cok guzel bir bulusmaydi.resmen ayrilamadik birbirimizden.okadar da yakin oturuyormusuz ki haberimiz yok:))cok guzeldi arkadaslar.yine goruscez ikinci bulusmaya sizleri de bekleriz.40 yildir tanisiyo olsak anca bu kadar samimi sohbet olurdu.
canım aynen öyle bazen konuşmuyor. hatta soru sorarsan azarlıyor. ama bazen de o kadar güzel izah ediyor ki. işte o günkü ruh haline bağlı. ben bu son gidişimde çok memnun kalmıştım mesela. o zaman tamam sinan hoca demiştim. inşalla rabbim yanıltmaz. zaten gide gele bişeyler öğreniyoruz hepimiz değil mi. hiç bilmediğimiz bir konuydu şimdi neler neler biliyoruz. sen başka kimlere gitmeyi planlıyosun canım.
canım keşke görüşebilsek seninle. buradaki samimi ortamda senin de payın çok büyük. her ne kadar şimdi hamileliğinden dolayı çok giremesen de öncesinde az mı dert paylaştık birbirimizle.
Aay ne guzel anlatsaniza neler yaptibiz nasil tanidiniz birbirnizi hani fotooo fotoo:))
Kızlar,
eşimle benim kromozom sonucumuz temiz çıktı Allahıma çok şükür, çok rahatladım:)
valla vildancım harikasın yaa. bunların içinden bir özgür dereni biliyorum. gaziden kime gideceksin. benim daha önce gittiğim dr. sa boşuna gitme diye sordum. kafanı fazla karıştırma bence. sen zaten tolga ecemişe gidiyordun yanılmıyorsam. bence öğrendiğim kadarını söyleyim. diyet artı+coraspin+ bazı vitamin desteğiyle hamilelik öncesine hazırlanıp, hamilelikte iğne gibi görünüyo bizim durumunuz bu gerisi de allaha kalmış. ama tabi sen bilirsin. neyse geldiğimde detaylı görüşürüz bunları :)Özgür Deren (hacettepe)
Ali Ergün(gata)
Recai Pabuçcu(Ufuk)
Gaziden bir doktor
Birde zekai tahirden bir doktora gitmek istiyorum, böylece çoğu hastanenin doktoruna gitmiş,yorumunu almış olacağım. Bazılarının özeline gidicem, bazılarınada tanıdıklar vasıtasıyla sonuçlarımı göndermeyi düşünüyorum. Kafam iyice karışacak yani:)))
valla vildancım harikasın yaa. bunların içinden bir özgür dereni biliyorum. gaziden kime gideceksin. benim daha önce gittiğim dr. sa boşuna gitme diye sordum. kafanı fazla karıştırma bence. sen zaten tolga ecemişe gidiyordun yanılmıyorsam. bence öğrendiğim kadarını söyleyim. diyet artı+coraspin+ bazı vitamin desteğiyle hamilelik öncesine hazırlanıp, hamilelikte iğne gibi görünüyo bizim durumunuz bu gerisi de allaha kalmış. ama tabi sen bilirsin. neyse geldiğimde detaylı görüşürüz bunları :)
(nasıl da kendimi davet ettiriyorum bakarmısın)
Ben serabın işyerine uğradım önce onunla tanıştık, sonra beraber hastaneye gidip emineyi aldık, birbirimi 40 yıldır tanıyor gibiydik, bol muhabbet, dertleşme, çok güzeldi...Foto yok ama:)
Ohhh ne guzel valla, zaten burda herseyi paylasinca kirk yillik arkadas gibi olmussunzdur tam:) hic yuzunu gormeden konustugumuz insanlari gorunce bole guzel oluyordur, bide pihtidas olunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?