Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlar,
eşimle benim kromozom sonucumuz temiz çıktı Allahıma çok şükür, çok rahatladım:)

ohh canım yaa çok sevindim, rahatladım bende duyunca valla. Hadi bakalım bundan sonrası hayırlı haberlerine. Doktorunla görüşte korunma bırakma zamanına karar verirsin.

arkadaşlar bende ankarayım bir daha ki buluşmanızda haber verin bende geleyim.....:)

Canım dün çok konuştuk burda ankaralı varsa bekleriz diye ama sanırım sen yoktun. Bir dahakine inşallah canım..

arkadaşlar bende ankarayım bir daha ki buluşmanızda haber verin bende geleyim.....:)
canım bizim kızlar bu gidişle sık sık buluşacaklar. zaten ben geldiğimde buluşacak olursak sen aklımda varsın. sensiz olmaz:)

inşallah bu gidişimde sinan hoca bana korunmayı bırak derse tahminen aynı zamana geliyoruz canım. ayy inşallah hamişlerle dolar burası.

Sinan Hoca çok konuşkan değil tahmin ederim, çok yoğun, ama bizde sizden ne öğrensek kar diye düşünüyoruz işte...
Canım bende senin samimiyetine çok inanıyorum sağolasın.

ohh canım yaa çok sevindim, rahatladım bende duyunca valla. Hadi bakalım bundan sonrası hayırlı haberlerine. Doktorunla görüşte korunma bırakma zamanına karar verirsin.

Evet bugün sizden ayrılıp, işe gelince baktım sonuçlar gelmiş, ve temiz. Çok sevindim sorma. Doktor haziranda başla demişti ama bakalım biliyorsun birkaç doktor daha var aklımda onlar ne diyecek...

yaa hakikaten emine bugün bizi yalnız bıraktı. halbuki ne kadar merak içerisindeyiz. emine nerlerdesin???? tabi buluştun kızlarla bizi unuttun:) burda biz de varız:) şaka şaka

Emine eve gidecekti. Bugün izin almış, aklı burdaydı ama, girer ve bilgi verir kızlar, merak etmeyin:)

yok canım küsermiyim hiç şaka yapıyoum ne güzel yapmışlar...

canım istersen face varsa aekleyelim ben açık değilim sen adını soyadını nasıl resmini olduğunu özelden atarsan eklerim ya da bir dahaki görüşmede emine de teefonum var 3gden görüşebiliriz....

canım ben ilkinde elim hiç br şeye gitmiyordu alırım sonra bişey olur üzülürüm diye bir şey almadıydım bunda se alacam anasını satayım dedim onun için epeyde erken başladım...kötü düşünmemek kötüyü çağırmamak lazım...

iyi yapmışsınız keşeke buluşabilsek bizde sizlerle ama zor...

canım istersen face varsa aekleyelim ben açık değilim sen adını soyadını nasıl resmini olduğunu özelden atarsan eklerim ya da bir dahaki görüşmede emine de teefonum var 3gden görüşebiliriz....

Elifcim facebook hesabım yok benim, ama emineden alırım numaranı. Umarım görüşürüz, bütün iyi dileklerim seninle.

canım aynen öyle bazen konuşmuyor. hatta soru sorarsan azarlıyor. ama bazen de o kadar güzel izah ediyor ki. işte o günkü ruh haline bağlı. ben bu son gidişimde çok memnun kalmıştım mesela. o zaman tamam sinan hoca demiştim. inşalla rabbim yanıltmaz. zaten gide gele bişeyler öğreniyoruz hepimiz değil mi. hiç bilmediğimiz bir konuydu şimdi neler neler biliyoruz. sen başka kimlere gitmeyi planlıyosun canım.

canım keşke görüşebilsek seninle. buradaki samimi ortamda senin de payın çok büyük. her ne kadar şimdi hamileliğinden dolayı çok giremesen de öncesinde az mı dert paylaştık birbirimizle.

Cok guzel bir bulusmaydi.resmen ayrilamadik birbirimizden.okadar da yakin oturuyormusuz ki haberimiz yok:))cok guzeldi arkadaslar.yine goruscez ikinci bulusmaya sizleri de bekleriz.40 yildir tanisiyo olsak anca bu kadar samimi sohbet olurdu.

Aay ne guzel anlatsaniza neler yaptibiz nasil tanidiniz birbirnizi hani fotooo fotoo:))

Özgür Deren (hacettepe)
Ali Ergün(gata)
Recai Pabuçcu(Ufuk)
Gaziden bir doktor
Birde zekai tahirden bir doktora gitmek istiyorum, böylece çoğu hastanenin doktoruna gitmiş,yorumunu almış olacağım. Bazılarının özeline gidicem, bazılarınada tanıdıklar vasıtasıyla sonuçlarımı göndermeyi düşünüyorum. Kafam iyice karışacak yani:)))

Aay ne guzel anlatsaniza neler yaptibiz nasil tanidiniz birbirnizi hani fotooo fotoo:))

Ben serabın işyerine uğradım önce onunla tanıştık, sonra beraber hastaneye gidip emineyi aldık, birbirimi 40 yıldır tanıyor gibiydik, bol muhabbet, dertleşme, çok güzeldi...Foto yok ama:)

valla vildancım harikasın yaa. bunların içinden bir özgür dereni biliyorum. gaziden kime gideceksin. benim daha önce gittiğim dr. sa boşuna gitme diye sordum. kafanı fazla karıştırma bence. sen zaten tolga ecemişe gidiyordun yanılmıyorsam. bence öğrendiğim kadarını söyleyim. diyet artı+coraspin+ bazı vitamin desteğiyle hamilelik öncesine hazırlanıp, hamilelikte iğne gibi görünüyo bizim durumunuz bu gerisi de allaha kalmış. ama tabi sen bilirsin. neyse geldiğimde detaylı görüşürüz bunları :)
(nasıl da kendimi davet ettiriyorum bakarmısın)

Görüşücez tabi tatlım, gazide çalışan bir tanıdık var ona vericem sonuçları Hocalardan kimi bulursa ona soracak seninki kimdi? Hatırlıyorum moralini bozmuştu.
ben çıkıyorum şimdi iyi tatiller hepinize:)

Ben serabın işyerine uğradım önce onunla tanıştık, sonra beraber hastaneye gidip emineyi aldık, birbirimi 40 yıldır tanıyor gibiydik, bol muhabbet, dertleşme, çok güzeldi...Foto yok ama:)

Ohhh ne guzel valla, zaten burda herseyi paylasinca kirk yillik arkadas gibi olmussunzdur tam:) hic yuzunu gormeden konustugumuz insanlari gorunce bole guzel oluyordur, bide pihtidas olunca:)

Ohhh ne guzel valla, zaten burda herseyi paylasinca kirk yillik arkadas gibi olmussunzdur tam:) hic yuzunu gormeden konustugumuz insanlari gorunce bole guzel oluyordur, bide pihtidas olunca:)

valla canım aynen öyle. keşke imkan olsa hepimiz bir gün bir araya gelsek.

Biraz girmiyorum neler neler kaynatiyorsunuz siz hemen:)bazen surekli nette oluyorum kimse gelmiyor ben yokum madallah herkes burdaymis.telden giriyorum herkese cevap veremiyorum simdi.sonra bol bol cevap veririm.
Kizlar cok konustuk sizi kulaginiz cinlamamis ama:))elif ve senay en cok fa sizden bahsettik.nazife serpil asli berna aklima gelmiyor suan ama daha fazlasi da var.hahh zehra hilal.dusundukce aklima geliyor.herkesten bahsettik.selma senden de bahsettik))))))))))))))))ben bahsettim yani:))))))zehra dr kontrolumu sormussun.yaa kafam cok karisti.sonra uzunca anlatiyim dr gorusmemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…