sıkma canını selvicim boşver. ağzı olan konuşuyor, her konuda yorum yapmak zorunda zannediyorlar kendilerini. çok hassas olmak lazım her zaman her konuda. ne konuştuğunu iyi düşünmek lazım.
geçen serviste kızıma laf çarpıyor birisi. niye şımardı bu böyle. kardeş istiyor galiba. kardeşi olsa düzelir falan diyor. hiç cevap vermedim. bilmiyorlar tabi yaşadıklarımızı konuşyorlar. bunun gibi çok konuşan oluyor. bir tane doğurmakla da bitmiyor. bu kez de kardeşi olsun diye herkes böyle psikolojik baskı yapıypr. belki istemiyoruz, olamaz mı? çocuğa soruyorlar bir de kardeş istemiyormusun sen? annene söyle de sana bir kardeş yapsın falan gibi şeyler söylüyorlar. hiç sesimi çıkarmıyorum. kızım da bir şey söylemeden bana bakıyor konuşmadan. aslında dilimin ucuna geliyor söyleyim diyorum. "istiyor ama olmuyor kardeşi, kardeşinin kalbi durdu" desem ne yaparlar çok merak ediyorum.ben bunları hissediyorum o an, yavrum yazık neler hissediyordur küçücük dünyasında. bir şey demiyor ama. dün yemekte söylüyor "anne ben içimden kardeşim olsun diye dua ediyorum biliyormusun" diyor.dün bunu dedi. kızım bir de annemin arkadaşlarının da bebeği olsun diye dua et dedim. etti. isim söyletiyim dedim ama anne dedimya annemin arkadaşları diye dedi))
kafaya takacak olsak yandık selvicim herkes gerekli gereksiz konuşuyor. erkekler bile çocukla konuşurken bir kardeş lafı ediyorlar. ayıp yaa...
bir de şöyle diyorlar " amaaan boşver bir tane var. boşver olmasın başka nolcak" diyorlar. direk olmayacağını düşünerek seni bu şekilde yönlendirmeye çalışıyorlar. "sanane ben istiyorum bir tane daha, sanane, sen mi karar verceksin bir tane daha yapıyım mı yapmayım diye, sana soran var sanki" diyesim geliyor ama diyemiyorsun tabi.
bilmiyorumki canım. dualama yapmak gerekiyormu. ben salavatımı bitirince dualamamıştım. ben yaparım istersen dualamasını. bitince söyle istersen yarın yapıyım öğlen.
yok canım... Bence bu kadarda abartmamak lazım civanın fazlası vücutta birikir bu doğru ama bu şekilde olduğunu hiç sanmıyorum dolgu sonuçta gıda değilki... :44: Umarım...
tamam canım bugün yaparım o zaman dualamasını. tezinde başarılı olman için diycem doğru dua ederim inşallah.
hiç önemli değil canım. inşallah gönlündeki isteğin gerçek olur, başarılı olursun. yaın mı bakcak hocan teze. perşembe değil miydi?
ben de senin kızını yerim. ne kadar çok istiyor. rabbim yüzüne baksın inşallah.çok heyecanlıdır o şimdiyerim ben senin kızını. rabbim kabul etsin dualarını. onu kardeşsiz bırakmasın. çocuklar çok duygusal. ben hamile kalmadan önce gezmede arkadaşımın iki kızı vardı. onları görünce benim niye kardeşim olmuyor diye çok ağlamıştı. dünde annemlerde uzanıyordum. kızım yanımda duruyordu yeğenimde ceylin e vurmak için yaklaşınca benim karnıma vurdu. ay nasıl bağırıyor benim cadı. ne yaptığını sanıyorsun kardeşime zarar veriyorsun. ya ölürse buda diğer kardeşim gibi ben ne yaparım kardeşsiz diye. kızım bişey olmaz diyorum yok yavrum ödü kopuyor bişey olacak diye. ya olursa deyip durdu. düşmez en fazla erken doğar merak etme dedim. düşme lafınıda nasıl anlıyorsa geçende nasıl düşüyor bebek nereye düşüyor diye sordu
Canım sen nasıl oldun? Kullanıyormusun hala antibiotik. Neye karar verdin bu ayla ilgili?
Canım bende kafaya taktığımdan değil benim cocukluktan beri bir sürü dolgum var amalgam yani gri dolgulardan, gecen nette amalgam dolgudaki tehlike diye bir yazı denk geldi okudum. Çocukla filan alakası yoktu yani Orada karşıma çıktı kadının birinin bu şekilde düşükleri oluyormus hep bulamamışlar yıllardır meger civa zehirlenmesiymiş dolgulardan sebep onun için sordum duyan bilen var mı diye?Benim ağzımda bu gri dolgulardan 9 adet var
canınız sıkılmasın diye size yeni bir tartışma konusu açayım dedim:) siz pıhtılalrın adetleri de benim gibi sancılımı oluyor. bir de benden büyük pıhtı parçaları gelirdi eskiden hep zaten onları atarken çok ağrı çekiyorum. kürtajdan sonra olmamaya başlamıştı. bu ay yine eskisi kadar çok olmamakla birlikte parçalı pıhtılı bir adet geçirdim. :) aklıma takıldı da sorayım dedim.
Ben adet olurken sancım olurdu hep ama kürtajlardan sonra azaldı ağrılar ve öyle pıhtılı adetimde pek olmaz. Bunun kanda pıhtılaşmayla alakası var mı ki :) alın bu da yeni soru
canınız sıkılmasın diye size yeni bir tartışma konusu açayım dedim:) siz pıhtılalrın adetleri de benim gibi sancılımı oluyor. bir de benden büyük pıhtı parçaları gelirdi eskiden hep zaten onları atarken çok ağrı çekiyorum. kürtajdan sonra olmamaya başlamıştı. bu ay yine eskisi kadar çok olmamakla birlikte parçalı pıhtılı bir adet geçirdim. :) aklıma takıldı da sorayım dedim.
benim de ikisi büyük olmak üzere 4 tane dolgum ve bu gri dolgulardan umarım bir alakası yoktur.
nasılsın ezginin annesi))
dün ezgiye dedim. benim elif diye bir arkadaşım var hamile, kızı olacak adını ne koyacak tahmin et dedim)ezgi mi dedi ))
yaaa dedi. çok mutlu oldu)
doğunca bebeğinin resmini çekip bize gönderecek dedim. çok mutlu oldu. bir an önce doğsun o zaman çok merak ettim dedi. biz de bebeğimiz olunca ona göndeririz o zaman resmini dedi.))
senaycım actım agzımı saydım bende de3 tane var.hıc memnun degılım bunlardan zaten cokta cırkın duruyorlar.ama bız kucukken beyaz dolgu yoktu herhalde.30 yasındayımbenım adetlerım de hep cok sancılı gecerdı.ama kurtajda sonra sancılarım azaldı neden bılmıyorum.
emınecım kızına masallah dıyorum.gercekten cok akıllı bır prensesın var.onun dua eden dılını yerım ben
bu arada benım karnımda ıgne yapacak yer kalmadı.aynı sekılde kollarımda da.gunde 2 ıgnem var bılıyorsunuz.sımdıye kadar 160-170 tane oldum sanırım.daha da cok var.sıkayet etmıyorum ama her yer odem oldu.kolonyalı pamuk yapıp koyuyordum sabaha kadar sıslıgını alıyordu ama artık tenım hassaslastı o da cok yakıyor.bana bır akıl verın ne olur.aaa sıze bır haberım daha var.kardesım de hamıle.o da benım gıbı ıgne kullanıyor.allah hepımızın yardımcısı olsun.
elıf nazıfe nerelerdesınız kızlar
senaycım actım agzımı saydım bende de3 tane var.hıc memnun degılım bunlardan zaten cokta cırkın duruyorlar.ama bız kucukken beyaz dolgu yoktu herhalde.30 yasındayımbenım adetlerım de hep cok sancılı gecerdı.ama kurtajda sonra sancılarım azaldı neden bılmıyorum.
emınecım kızına masallah dıyorum.gercekten cok akıllı bır prensesın var.onun dua eden dılını yerım ben
bu arada benım karnımda ıgne yapacak yer kalmadı.aynı sekılde kollarımda da.gunde 2 ıgnem var bılıyorsunuz.sımdıye kadar 160-170 tane oldum sanırım.daha da cok var.sıkayet etmıyorum ama her yer odem oldu.kolonyalı pamuk yapıp koyuyordum sabaha kadar sıslıgını alıyordu ama artık tenım hassaslastı o da cok yakıyor.bana bır akıl verın ne olur.aaa sıze bır haberım daha var.kardesım de hamıle.o da benım gıbı ıgne kullanıyor.allah hepımızın yardımcısı olsun.
elıf nazıfe nerelerdesınız kızlar
Kızlar
şimdi gazetede okudum. Takip etmişsinizdir, doğuştan rahmi olmayan bir kız vardı ve kadavradan rahim nakledilmiş, ve hamile kalmıştı. 8. hafta sonundaki kontrollerinde kalp atışı izlenemediği için hamilelik sonlandırılmış(( Çok üzüldüm yaaa. Noluyo bu 8. haftada ????
ooo maşallah kardeşinle beraber hem hamilesiniz hem de aynı şekilde iğne acısını paylaşıyorsunuz. ne güzel yalnız değilsin diyeceğim ama bu öyle bir dert ki dedirtmiyor. rabbim kimseye vermesin. inşallah ikiniz de hayırlısıyla bebişlerinizi sorunsuzca kucağınıza alırsınız.
Canım Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Benimde sonlanmasaydı gebeliğim aynı tarihte doğum yapacakmışızBu iğne olayı beni de ürkütmüyor değil hani. Allahım sabrını verir inşallah..
evet canım tezimde başarılı olup hayırlarla tez zamanda doktorayı bitirip yard. doç. kadromu alabilmek için dua ediyorum. yarın bakacak canım. hayırlısıyla inşallah canım. tekrar teşekkürler bi tanem.
ben de senin kızını yerim. ne kadar çok istiyor. rabbim yüzüne baksın inşallah.çok heyecanlıdır o şimdi
Ben iyiyim canım. aslına bakarsan o zaman da çok kötü değildim ama dr antibiyotiği verince kullanıyım da daha sonra hamile falan olursam tekrarlamasın diye kullanmıştım ve bu ayı es geçtim ben. eşim de ben de 1000 lik aqumentin kullandık. en iyisi bu ayı geçmek. bugün son hapımı akşam yutcam. eşiminki bitti. bilmiyorumki ilacın etkisi ne kadardır. etkisi geçermi ki haftaya. gene de kafam karışık çalışmaya başlasam mı diye? dr a bir sorsam mı bilmiyorum ki. iğneye de başlamadım. bugün 8. günüm. öyle işte ama daha çok bu ayı riske atmayım diyorum. bir ay daha bekleyim diyorum.
sen başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?