Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yerim ben senin kızını. rabbim kabul etsin dualarını. onu kardeşsiz bırakmasın. çocuklar çok duygusal. ben hamile kalmadan önce gezmede arkadaşımın iki kızı vardı. onları görünce benim niye kardeşim olmuyor diye çok ağlamıştı. dünde annemlerde uzanıyordum. kızım yanımda duruyordu yeğenimde ceylin e vurmak için yaklaşınca benim karnıma vurdu. ay nasıl bağırıyor benim cadı. ne yaptığını sanıyorsun kardeşime zarar veriyorsun. ya ölürse buda diğer kardeşim gibi ben ne yaparım kardeşsiz diye. kızım bişey olmaz diyorum yok yavrum ödü kopuyor bişey olacak diye. ya olursa deyip durdu. düşmez en fazla erken doğar merak etme dedim. düşme lafınıda nasıl anlıyorsa geçende nasıl düşüyor bebek nereye düşüyor diye sordu

kızlar merhaba herkese nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor :) ben şu iğne konusunda karamsarlığı olanlara kendi doktorumun söylediğini bi kez daha söyleyeyim bendede mhtrf 677 heterezigot var doktorum perinatalog ve prof..bana dediki bu geninde sorun varsa daha araştıramadığımız yüzlerce gen var onlardada olabilirmiş bu iğneyi 2 düşükte yaşadığım için adet gününnü beklemeden başlayacağız bu kadar önemsiz olsa bana iğneyi günüm geçmeden başlamak istemezdi sanırım...ayrıca bağışıklık ile ,ilgili sorunlarda bile iğne kullandırıyorlar...ve b vitamini homosistein düzeyini dengeliyormuş ayrıca internette bi üniversitenin 2 tane sürekli düşük yapan ve mhtrf bozukluğu olan kadın üzerindeki çalışmalarını okudum 2 kadında kan sulandırıcı iğne kullanmış ve doğurmuşlar.oradaad araştırma sonucu mhtrf bozukluğu olalarda iğnenin faydalarını göstermişler...ben iyi geleceğini düşünüyorum çünkü doktoruma güveniyorum..birde bu iğne kanama yapmıyormuş en çok aspirin kanamayı tetikliyor bence ben bol su içiyorum arada biraz limonlu su içiyorum:)))herkes için inşallah ALLAH güzel sonuçlar nasip etsin:)

yok canım... Bence bu kadarda abartmamak lazım civanın fazlası vücutta birikir bu doğru ama bu şekilde olduğunu hiç sanmıyorum dolgu sonuçta gıda değilki... :44: Umarım...

Canım bende kafaya taktığımdan değil benim cocukluktan beri bir sürü dolgum var amalgam yani gri dolgulardan, gecen nette amalgam dolgudaki tehlike diye bir yazı denk geldi okudum. Çocukla filan alakası yoktu yani Orada karşıma çıktı kadının birinin bu şekilde düşükleri oluyormus hep bulamamışlar yıllardır meger civa zehirlenmesiymiş dolgulardan sebep onun için sordum duyan bilen var mı diye? Benim ağzımda bu gri dolgulardan 9 adet var

evet canım tezimde başarılı olup hayırlarla tez zamanda doktorayı bitirip yard. doç. kadromu alabilmek için dua ediyorum. yarın bakacak canım. hayırlısıyla inşallah canım. tekrar teşekkürler bi tanem.

ben de senin kızını yerim. ne kadar çok istiyor. rabbim yüzüne baksın inşallah.çok heyecanlıdır o şimdi
Canım sen nasıl oldun? Kullanıyormusun hala antibiotik. Neye karar verdin bu ayla ilgili?

Ben iyiyim canım. aslına bakarsan o zaman da çok kötü değildim ama dr antibiyotiği verince kullanıyım da daha sonra hamile falan olursam tekrarlamasın diye kullanmıştım ve bu ayı es geçtim ben. eşim de ben de 1000 lik aqumentin kullandık. en iyisi bu ayı geçmek. bugün son hapımı akşam yutcam. eşiminki bitti. bilmiyorumki ilacın etkisi ne kadardır. etkisi geçermi ki haftaya. gene de kafam karışık çalışmaya başlasam mı diye? dr a bir sorsam mı bilmiyorum ki. iğneye de başlamadım. bugün 8. günüm. öyle işte ama daha çok bu ayı riske atmayım diyorum. bir ay daha bekleyim diyorum.
sen başladın mı

benim de ikisi büyük olmak üzere 4 tane dolgum ve bu gri dolgulardan umarım bir alakası yoktur.

nasılsın ezginin annesi))
dün ezgiye dedim. benim elif diye bir arkadaşım var hamile, kızı olacak adını ne koyacak tahmin et dedim)ezgi mi dedi))
yaaa dedi. çok mutlu oldu)
doğunca bebeğinin resmini çekip bize gönderecek dedim. çok mutlu oldu. bir an önce doğsun o zaman çok merak ettim dedi. biz de bebeğimiz olunca ona göndeririz o zaman resmini dedi.))

canınız sıkılmasın diye size yeni bir tartışma konusu açayım dedim:) siz pıhtılalrın adetleri de benim gibi sancılımı oluyor. bir de benden büyük pıhtı parçaları gelirdi eskiden hep zaten onları atarken çok ağrı çekiyorum. kürtajdan sonra olmamaya başlamıştı. bu ay yine eskisi kadar çok olmamakla birlikte parçalı pıhtılı bir adet geçirdim. :) aklıma takıldı da sorayım dedim.

Ben adet olurken sancım olurdu hep ama kürtajlardan sonra azaldı ağrılar ve öyle pıhtılı adetimde pek olmaz. Bunun kanda pıhtılaşmayla alakası var mı ki :) alın bu da yeni soru

Ben adet olurken sancım olurdu hep ama kürtajlardan sonra azaldı ağrılar ve öyle pıhtılı adetimde pek olmaz. Bunun kanda pıhtılaşmayla alakası var mı ki :) alın bu da yeni soru

gerçekten ben de onu merak ettim. benim vücudum pıhtı yaptığı için mi adetlerim hem pıhtılı oluyor hem de sancılı.

benim de ikisi büyük olmak üzere 4 tane dolgum ve bu gri dolgulardan umarım bir alakası yoktur.

senaycım actım agzımı saydım bende de3 tane var.hıc memnun degılım bunlardan zaten cokta cırkın duruyorlar.ama bız kucukken beyaz dolgu yoktu herhalde.30 yasındayımbenım adetlerım de hep cok sancılı gecerdı.ama kurtajda sonra sancılarım azaldı neden bılmıyorum.

emınecım kızına masallah dıyorum.gercekten cok akıllı bır prensesın var.onun dua eden dılını yerım ben

bu arada benım karnımda ıgne yapacak yer kalmadı.aynı sekılde kollarımda da.gunde 2 ıgnem var bılıyorsunuz.sımdıye kadar 160-170 tane oldum sanırım.daha da cok var.sıkayet etmıyorum ama her yer odem oldu.kolonyalı pamuk yapıp koyuyordum sabaha kadar sıslıgını alıyordu ama artık tenım hassaslastı o da cok yakıyor.bana bır akıl verın ne olur.aaa sıze bır haberım daha var.kardesım de hamıle.o da benım gıbı ıgne kullanıyor.allah hepımızın yardımcısı olsun.

elıf nazıfe nerelerdesınız kızlar

Kızlar
şimdi gazetede okudum. Takip etmişsinizdir, doğuştan rahmi olmayan bir kız vardı ve kadavradan rahim nakledilmiş, ve hamile kalmıştı. 8. hafta sonundaki kontrollerinde kalp atışı izlenemediği için hamilelik sonlandırılmış(( Çok üzüldüm yaaa. Noluyo bu 8. haftada ????

Canım Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Benimde sonlanmasaydı gebeliğim aynı tarihte doğum yapacakmışız Bu iğne olayı beni de ürkütmüyor değil hani. Allahım sabrını verir inşallah..

ooo maşallah kardeşinle beraber hem hamilesiniz hem de aynı şekilde iğne acısını paylaşıyorsunuz. ne güzel yalnız değilsin diyeceğim ama bu öyle bir dert ki dedirtmiyor. rabbim kimseye vermesin. inşallah ikiniz de hayırlısıyla bebişlerinizi sorunsuzca kucağınıza alırsınız.

aaaa çok üzüldüm yaa. yazık. bir sürü sıkıntı çekmişti. inşallah olur diyeceğim ama rabbim bilir.

Canım benim adetlerim çok sancılı olmaz. Başlamadan biraz ağrım olur onu da ilaçsız atlatırım. Pıhtıda bazen 1-2 cm kadar olabiliyor sonuçta rahim duvarı atılıyor canım çok büyük pıhtı atımı olmuyor.

ınsallah kızlar yaa.benı cok ıyı anlıyorsunuz bılıyorum.gogsumu gere gere hamıleyım bıle dıyemıyorum kı.odemle ılgılı bır yorumunuz var mı

Allah yardımcın olsun Şenaycım.. İnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu stresli zamanları. İnsan içindeyken hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama sonra da dönüp bir bakıyorsun geçivermiş ve sen de o sıkıntılarına gülüp geçiyorsun

:)) her konuyu ortaya döker olduk dimi böylece.. :)) napalımm yaaa ..:) canım ben daha henüz o aşamada değilim bitmedi çünkü benim. Bitince kontrole gideceğim ben bu sağ sol takibi yaptırmıştım ya geçen ay korkudan başlayamamıştım bu ay bakacağım duruma göre karar vereceğim. inşallah bişi çıkmazda başlarım diye düşünüyorum. Kendimi iyi hissediyorum artık şükür Allahıma. Bana doktorum zinnat vermişti antibiotik aslında doktoruna sorsaydın bunu önerebilirdi belki hamileyken bile kullanılabiliyormuş yan etki yapmıyormuş. Benim idrar yolu enfeksiyonu olduğumda doktorum bunu önermişti o zaman henüz adet olmamıştım ve şüpheliydi olsa bile sorun olmaz demişti. Öyle bişi kullansaydın belki başlayabilirdin. Ama şüpheyle başlama bence kafana yatmıyorsa bir ay daha bekle. Ama doktoruna da sor bakalım ne diyecek bu konuda banada yaz ne dediğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…