Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allah hepimizin yardımcısı olsun,umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah

kızlar evde net var ama yemekti falan kızdı derken girmeye pek vakit bulamıyorum. ama girdikçe haber vereceğim size. merak etmeyin aklımdasınız. ben sancı çekerken allahım hepsi benim gibi sancı çeksin diyeceğim listeyi alır sancı aralarında dua ederim inşallah

güldürdün beni akşam akşam (burda hava kapalı da sanki akşam olmuş gibi geliyo) allah da seni güldürsün. valla ben razıyım o sancıya. zaten imkanım olsa normal doğum isterdim hep. sonra da hayırlarla bir o zamanlara geleyim doğuruyum da nasıl olduğu önemli değil demeye başladım:) canım inşallah aklına gelirsek o sıkıntının içerisinde duanı esirgeme canım. öyle çok ihtiyacımız var ki. kimin duası kabul olur hiç belli olmaz ve doğum anında edilen dua allah katında kabul oluyormuş.

ah canım yeni gördüm çok üzüldüm, çoook geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın. Allah büyük, sabrın sonu selâmet, inşallah herşey daha güzel olacak ileride...

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....Rabbim olmayanlara tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin... hamile arkadaşların da sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almasını nasip etsin rabbim.....

teşekkür ederim canım kana bakmamıştı dr 10 gün sonra gel demişti iğneye başlamıştı progestan falan hiçbişiy vermedi kafam çok karışık düşük yaparken gittiğim dr de kan iğnesine ve coraspine kese gözükünce başla şimdi kullanma dedi öbür dr gebe kalır kalmaz iğneye başlıcaz öncesinde de coraspin kullan dedi.......ooofffff ooofffff

çok sağolasın amin canım hiçbişi demedi düşüyor dedi bende bişey sormadım zaten canım sıkkın dı öyle yani......

hayırlı uğurlu olsun canım benim umarım sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin....Allahım seni ve bebeğini korusun inşallah......bizlere de dua et hamilenin duası kabul olur derler...

inşallah canım çok sağol....umarım bigün hepimiz sağlıklı bebek sahibi oluruz.....

canım özelden mesaj atacaktım ama mesaj kutun doluymuş

sildim canım. atabilirsin.
bu arada demek sancı çekerken benim gibi sancı çeksinler diye dua etcen)) dur yaa öyle de yapma)aramızda sezeryan olacaklar da var)sanki sezeryan sancısız oluyor da)
o zaman aklına gelelim de inşallah sen nasıl dua edersen et))kızın için de güzel dualar et. o zamandaki dualar kabul olur derler cidden.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 300
serap06_06 serap 100
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 61
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 250
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 61
330ml sultan 200
TOPLAM 1817
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

canım her işte bir hayır vardır bazen bende bu bebek fikrine o kadar kendimi odaklıyorum ki bi dönüp bakıyoum halime bi silkeleniyorum araştır araştır bir yerde tıkanıp kalıyor galiba birazda tevekkül edip allaha bırakmak gerekiyor ben elimden geleni yaptım deyip inş burdaki çabalayan tüm ar kadaşlarım bir gün anne olacak buna canı gönülden inanıyorum

heterezigottu cnm 13 haftalıkken düşük yaptım bi de 10 haftalıkken boş gebelikten kürtaj oldum her ikisinde de doktor bana da 3 ay bekle demişti ama ben en son kürtaj olalı 9 ay oldu şu an daha yeni hamileyim ben biraz daha beklemeyi tercih etmştim..

Kan sulandırıcı homosisteini arttırmaz kızlar.
Homosisteinin vücutta oluşması bizim MTHFR genimizin iyi çalışmamasından kaynaklanıyor. Folik asit, b12 eksikliği ve fazla protein alımı yüzünden artıyor. Diyet homosisteini düşürmek ve yükselmesini önlemek için veriliyor. Ancak homositein vücutta biriken bir madde anladığım kadarıyla ve diyetten sonuç almak için uzun süre sebatkar olmanız gerekiyor. Doktor öyle kısa zamanda sonuç vermez demişti bana diyet için.
Benim bildiğim, okuduklarımdan anladığım böyle...

kızlar size birşey söyleyimmi bazı şeylerle kendinizi boşa harab ediyorsunuz bence ben artık sizin gibi irdelemiyorum neden niçin diye rabbim ol derse olacaktır herşey fasa fiso yok diyetmiş yok şu yok bu tabiiki bu benim fikrim hmm tabiiki genel sağlığınıza dikkat edin ama herşeyide okadar irdelemeyin bence vakti gelince rabbim ol diyecek olacaktır .kıyamet gününe kadar dünyaya gelecek insanların hepsinin ruhları yaratılmış vakti gelen dünyaya geliyor .herşeyi akışına bırakın en iyisimi bukadar kasmayın kendinizi ben öyle yapıyorum belki çocuğum olduğu içinde biraz rahatım ama diyeceğim odurki vakti saati geldimi herşey oluyor arkadaşım 13 sene çocuğu olmadı ve şimdi hamile 6 aylık hemde tedavisiz demmekki saati gelmiş ...

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim 1 hftadır kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu akşam eşim yaptı iğneyi yaparken aşırı derecede acıdı size sorum şu bebeğime bişey olmamıştır demi bide göbek deliğinden kaç parmak arasyla yapıyosunuz çok merak edyorum cevaplarsanz çok sevinirim

merhaba burcucum. vildanın homosisteini diyete rağmen iki katına çıkmış. onu anlamaya çalışıyorduk neden oldu diye.diyetten önce 11 ken diyetle 22 ye çıkmış. acaba iğneyi bir süre kullandı ve düşükten sonra iğneyi bırakınca homosisteini mi etkiledi bu diye düşündük. benim de iyiydi homosistein 5,7. vildanla hemen hemen aynı şeyleri aynı dönemlerde yaşadık ve mutasyonlarımız da aynı. ben de direk kendimi düşündüm, benim de atmışmıdır diye...
işte bizler böyle aynı yerde sayıyoruz))

hayırlı olsun. bebeğine bir şey olmamıştır merak etme. iğneyi göbek deliğinin 4 parmak etrafından yapacaksın. bir gün sağdan bir gün soldan yaparsın ve ilk yaptığının biraz üstünden, biraz altından değiştire değiştire yaparsın. hergün aynı şekilde olmuyor iğnenin acısı, bazen hiç acımaz, bazen çok acır, ilaç yakar zaten. bunlar çok normal, hatta bazen moraracak bunların hepsi olacak ve normal merak etme. dik olarak yapacaksınız iğneyi ve klick sesi selinceye kadar iğneyi deriden çıkarmayın, kendi o sesle beraber deriden çıkıp haznenin içine girecektir. işlem sonrası alkollü pamukla bir süre bastıracaksın deriye.

Benim iş yerinden arkadaşımda pıhtılaşma vardı kızlar. İlk hamileliğinde bilmiyordu oda, 7 haftalıkken düşük yaptı, sonra tahlillerini yaptı doktoru kan pıhtılaşması çıktı onunda iki mutasyonu heterozigot. Sonra ikinci hamilelğinde doktoru tüm ilaçları ve iğneyi kullandı. Öncesinde asprine başladı. Ama bebeğini yine kaybetti. Sonra üçüncüye hamileydi ve 3.ayda kanaması oldu ama 1 hafta içinde geçti. Sonra müthiş rahat bir hamilelik geçirdi iğneyle. Son ana kadar çalıştı hoplaya zıplaya rahat rahat ve sonra doğum yaptı sezeryanla. Aradan 1,5 yıl geçti korunuyorlardı aslında ama bir defalık hatalı ilişkide hamile kalmış istemeyerek ve şimdi gittiği doktoru senin bu değerlerle iğne kullanmana gerek yok istiyorsan kendi doktoruna git demiş o da kendi doktorunu bulamayacağı için burdaki doktora devam ediyor gazi üniversitesi riskli gebelikteki, iğnesiz ve ilaçsız. 2.ayına girdi ve çok rahatım hiçbir şeyim yok diyor.... Anlamıyorum ben bu işten bişi. İkinci ve üçüncü iğne kullanılaraktı ve kanamalıydı. Sonrakinde hiçbir ilaç yok. Gerçekten acaba duracaksa bu bebek duruyor durmayacaksa iğnede olsa farketmiyor mu acaba.? Genetikçiler kabul etmiyor ya bu iğne olayını ne kadar doğru gerçekten anlamıyorum.

Rabbim, ömür versin bebeklerimize, sağlık versin.. O ol demeden birşey olmuyor. İşlerimizi yoluna koyacakta, kaderimizi güzelleştirecek olanda o. İnşallah hepimize sorunsuz gebelikler nasip eder Rabbim. Bir daha bizlere böyle acılar yaşatmaz. Evlatlarımızla şenlendirir evlerimizi.
Aminnnn...

Sorma benim doktorda hamilelik düşündüğün adetle iğneye başlatıyor. Ama genelde önce aspirin hamilelikle(kanda çıkınca ya da kalp atışıyla) iğne şeklinde oluyor. Ve sıkıntı yaşamayan kişiler var. Demekki bebek sağlıklı olunca yaşıyor nasip kısmet işte....

galiba öyle kızlar. bebek sağlıklı ise güçlü ise tutunuyor. yoksa olmuyor. rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…