canınız sıkılmasın diye size yeni bir tartışma konusu açayım dedim:) siz pıhtılalrın adetleri de benim gibi sancılımı oluyor. bir de benden büyük pıhtı parçaları gelirdi eskiden hep zaten onları atarken çok ağrı çekiyorum. kürtajdan sonra olmamaya başlamıştı. bu ay yine eskisi kadar çok olmamakla birlikte parçalı pıhtılı bir adet geçirdim. :) aklıma takıldı da sorayım dedim.
canım malesef. ben hiç o kadar çok kullanamadığım için iğneleri ödemle ilgili yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim farklı farklı yerlerden yapman. bir gün bir kolun diğer gün öbür kolundan bir gün bir bacağından öbür gün diğer bacağından derken sanki göbeğindeki iğne yerleri biraz rahatlarmış gibi geliyor bana.ınsallah kızlar yaa.benı cok ıyı anlıyorsunuz bılıyorum.gogsumu gere gere hamıleyım bıle dıyemıyorum kı.odemle ılgılı bır yorumunuz var mı
Allah yardımcın olsun Şenaycım.. İnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu stresli zamanları. İnsan içindeyken hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama sonra da dönüp bir bakıyorsun geçivermiş ve sen de o sıkıntılarına gülüp geçiyorsun
canım malesef. ben hiç o kadar çok kullanamadığım için iğneleri ödemle ilgili yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim farklı farklı yerlerden yapman. bir gün bir kolun diğer gün öbür kolundan bir gün bir bacağından öbür gün diğer bacağından derken sanki göbeğindeki iğne yerleri biraz rahatlarmış gibi geliyor bana.
aynen öyle canım. hem tez konusunda hem de bebek konusunda hep kendimi bir çıkmazın içinde gibi hissettim. hala da öyle gerçi ama inşallah kısa zamanda ikisi de sonuçlanır. iyi ki varsınız. dualarınız için teşekkürler. rabbim tez zamanda hepimizin üzüntülerini sevince dönüştürsün inş.
canınız sıkılmasın diye size yeni bir tartışma konusu açayım dedim:) siz pıhtılalrın adetleri de benim gibi sancılımı oluyor. bir de benden büyük pıhtı parçaları gelirdi eskiden hep zaten onları atarken çok ağrı çekiyorum. kürtajdan sonra olmamaya başlamıştı. bu ay yine eskisi kadar çok olmamakla birlikte parçalı pıhtılı bir adet geçirdim. :) aklıma takıldı da sorayım dedim.
canım malesef. ben hiç o kadar çok kullanamadığım için iğneleri ödemle ilgili yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim farklı farklı yerlerden yapman. bir gün bir kolun diğer gün öbür kolundan bir gün bir bacağından öbür gün diğer bacağından derken sanki göbeğindeki iğne yerleri biraz rahatlarmış gibi geliyor bana.
aynen öyle canım. hem tez konusunda hem de bebek konusunda hep kendimi bir çıkmazın içinde gibi hissettim. hala da öyle gerçi ama inşallah kısa zamanda ikisi de sonuçlanır. iyi ki varsınız. dualarınız için teşekkürler. rabbim tez zamanda hepimizin üzüntülerini sevince dönüştürsün inş.
doktorum bacaktan yapmamı ıstemıyor.orada yag dokusu olmaz dıyor.sadece kollar ve gobek serbest.o da gunde 2 tane olunca yer kalmıyor.sısıyor morarıyor.ınsallah bulurum bır cozumunu.ınsallah sende en kısa zamanda kullanmaya baslarsın senaycım.ver su tezı sonra gelsın calısmalar
ben çıkıyorum kızlar dua edin şu sancılar hafiflesin.
sıkma canını. el bilmez bizim ne çektiğimizi. rabbim verir inşallah. ben ilk gebeliğim olmadan önce çocuk istemediğimiz zamanlarda kayınvaldemin akrabası laf söylemişti bana. üzülme benimde 3 sene olmadı dedi. ben sana olmuyor demedim istemiyorum dedim. zamanı gelince olur nasıl olsa dedim. kadında kayınvaldemde bozuldu. milletin lafıyla canımızı sıkıyoruz. onların çocukları rahat olduğu için kıymetini bilmezler bizim bebişlerimiz kıymetli olur. allaha havale et boşver
canım çok üzüldüm . ama insanlar ne kadar cahiller. yaratan rabbimiz. o ol derse olacak. yetersiziz evet. bütün insanlar yetersiz. hepimizin yönü allah. ona dua edeceğiz. çocuğumuz olsa da olmasa da. olduğunda bu sefer ona bir zarar gelmesin diye yine dua edeceğiz. çünkü hiçbirşey bizim elimizde değil. abine mutluluklar dilerim canım bu arada. allah hepimize hayırlı güzel yazılar yazsın inş. bizler bıraktığın gibiyiz canım.
Sen Kimseye takma kafana yetersiz degiliz biz sadece anlımıza yazılan ne ise onu yaşıyoruz herşeye ragmen şükürler olsun ki eşimiz yanımızda.ellerimiz ayaklarımız tutuyor...vs
canım abine mutluluklar benim çevremdede çok öyle insanlar başta kayınvalidem şuanda hamile kalamama sebebim oğlundan kaynaklandığı halde durur durur mücahit askere gidincemi doğuracan sen der can yakmak için düşüklerimide biliyor allaha havale ediyorum ben böyle insanları
kızlar hepinize tşk ederim inş mutlu olurlar. aslında takmamak lazım ama artık çok hassas olduğumuz için herşeye alınır olduk. gerçi alınmadım kadına. kadın direkt söyledi. abimin oğlu olacak yengem 7 aylık hamile. amcamın kızı dediki yengeme bizim ailede gelinler hep oğlan doğuruyo maşallah. diğer kadın da bana bakarak hani bu daha niye doğuramadı o zaman dedi. ben de Allah hayırlısını versin dedim. evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın dedim ama bozuldumsıkma canını selvicim boşver. ağzı olan konuşuyor, her konuda yorum yapmak zorunda zannediyorlar kendilerini. çok hassas olmak lazım her zaman her konuda. ne konuştuğunu iyi düşünmek lazım.
geçen serviste kızıma laf çarpıyor birisi. niye şımardı bu böyle. kardeş istiyor galiba. kardeşi olsa düzelir falan diyor. hiç cevap vermedim. bilmiyorlar tabi yaşadıklarımızı konuşyorlar. bunun gibi çok konuşan oluyor. bir tane doğurmakla da bitmiyor. bu kez de kardeşi olsun diye herkes böyle psikolojik baskı yapıypr. belki istemiyoruz, olamaz mı? çocuğa soruyorlar bir de kardeş istemiyormusun sen? annene söyle de sana bir kardeş yapsın falan gibi şeyler söylüyorlar. hiç sesimi çıkarmıyorum. kızım da bir şey söylemeden bana bakıyor konuşmadan. aslında dilimin ucuna geliyor söyleyim diyorum. "istiyor ama olmuyor kardeşi, kardeşinin kalbi durdu" desem ne yaparlar çok merak ediyorum.ben bunları hissediyorum o an, yavrum yazık neler hissediyordur küçücük dünyasında. bir şey demiyor ama. dün yemekte söylüyor "anne ben içimden kardeşim olsun diye dua ediyorum biliyormusun" diyor.dün bunu dedi. kızım bir de annemin arkadaşlarının da bebeği olsun diye dua et dedim. etti. isim söyletiyim dedim ama anne dedimya annemin arkadaşları diye dedi))
kafaya takacak olsak yandık selvicim herkes gerekli gereksiz konuşuyor. erkekler bile çocukla konuşurken bir kardeş lafı ediyorlar. ayıp yaa...
bir de şöyle diyorlar " amaaan boşver bir tane var. boşver olmasın başka nolcak" diyorlar. direk olmayacağını düşünerek seni bu şekilde yönlendirmeye çalışıyorlar. "sanane ben istiyorum bir tane daha, sanane, sen mi karar verceksin bir tane daha yapıyım mı yapmayım diye, sana soran var sanki" diyesim geliyor ama diyemiyorsun tabi.
bilmiyorumki canım. dualama yapmak gerekiyormu. ben salavatımı bitirince dualamamıştım. ben yaparım istersen dualamasını. bitince söyle istersen yarın yapıyım öğlen.
allah en hayırlı zamanda ezgiye ve isteyen herkese kardeş nasip etsin. evladı olmayanlarada üçer üçer evlat versin :)nasılsın ezginin annesi))
dün ezgiye dedim. benim elif diye bir arkadaşım var hamile, kızı olacak adını ne koyacak tahmin et dedim)ezgi mi dedi ))
yaaa dedi. çok mutlu oldu)
doğunca bebeğinin resmini çekip bize gönderecek dedim. çok mutlu oldu. bir an önce doğsun o zaman çok merak ettim dedi. biz de bebeğimiz olunca ona göndeririz o zaman resmini dedi.))
canım kardeşinin hamilelği hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
senaycım actım agzımı saydım bende de3 tane var.hıc memnun degılım bunlardan zaten cokta cırkın duruyorlar.ama bız kucukken beyaz dolgu yoktu herhalde.30 yasındayımbenım adetlerım de hep cok sancılı gecerdı.ama kurtajda sonra sancılarım azaldı neden bılmıyorum.
emınecım kızına masallah dıyorum.gercekten cok akıllı bır prensesın var.onun dua eden dılını yerım ben
bu arada benım karnımda ıgne yapacak yer kalmadı.aynı sekılde kollarımda da.gunde 2 ıgnem var bılıyorsunuz.sımdıye kadar 160-170 tane oldum sanırım.daha da cok var.sıkayet etmıyorum ama her yer odem oldu.kolonyalı pamuk yapıp koyuyordum sabaha kadar sıslıgını alıyordu ama artık tenım hassaslastı o da cok yakıyor.bana bır akıl verın ne olur.aaa sıze bır haberım daha var.kardesım de hamıle.o da benım gıbı ıgne kullanıyor.allah hepımızın yardımcısı olsun.
elıf nazıfe nerelerdesınız kızlar
bu arada bugün sancım çok oluyor. yalancı sancılar heralde. en azından 2 hafta daha dursun oğluşum
:)) her konuyu ortaya döker olduk dimi böylece.. :)) napalımm yaaa ..:) canım ben daha henüz o aşamada değilim bitmedi çünkü benim. Bitince kontrole gideceğim ben bu sağ sol takibi yaptırmıştım ya geçen ay korkudan başlayamamıştım bu ay bakacağım duruma göre karar vereceğim. inşallah bişi çıkmazda başlarım diye düşünüyorum. Kendimi iyi hissediyorum artık şükür Allahıma. Bana doktorum zinnat vermişti antibiotik aslında doktoruna sorsaydın bunu önerebilirdi belki hamileyken bile kullanılabiliyormuş yan etki yapmıyormuş. Benim idrar yolu enfeksiyonu olduğumda doktorum bunu önermişti o zaman henüz adet olmamıştım ve şüpheliydi olsa bile sorun olmaz demişti. Öyle bişi kullansaydın belki başlayabilirdin. Ama şüpheyle başlama bence kafana yatmıyorsa bir ay daha bekle. Ama doktoruna da sor bakalım ne diyecek bu konuda banada yaz ne dediğini.
bugün kimse dua etmedi mi:-(( ben de dahil:-((
duamız çok yavaş ilerliyor. 4444 mü okusak bari.
Şenay 10000 demiştin ama o biraz zor olcak gibi.
Bende bacaktan vuruyorum epey dir.ara gobekten.bacagimdan kolay batiyor bazen sisiyor yada kaniyor.benimde karnimdan batmiyor bazen ucu giriyor devami gitmiyor cikarip baska yerden vurmakzorunda kaliyorumbende hep sancılı çektim adet olurken. dediğin gibi büyük bir parça pıhtı çıkmadanda o ağrım geçmezdi. kürtajdan sonra falanda azamadı hep aynıydı ağrım.
iğneyi geçen ben koluma batıramadım. sertleştiği için. eşimde yoktu evde. iki gün bacağımdan yaptım. gerçi daha zor batıyor kola göre ama daha az acıdı ve morarmadı. kollarım hep mor ve bazen iğneyi çekince kanıyor artık. bacağından vurmayı dene istersen
doktorum bacaktan yapmamı ıstemıyor.orada yag dokusu olmaz dıyor.sadece kollar ve gobek serbest.o da gunde 2 tane olunca yer kalmıyor.sısıyor morarıyor.ınsallah bulurum bır cozumunu.ınsallah sende en kısa zamanda kullanmaya baslarsın senaycım.ver su tezı sonra gelsın calısmalar
Canim benim doktor da koldan istemiyor koldan nasil yapacak sin dedi bende eşim yapar dedimhayir dedi kendin yapacaksin dedi.bence yap ara ara bacaktan busekilde sureklii vurdugun yerdinleniyor.bu arada odem ve iietler bendeee var ve kolanyalipamuk ise yaramiyor.gecenlerde buz koydum daha faydali oldu.
senaycım actım agzımı saydım bende de3 tane var.hıc memnun degılım bunlardan zaten cokta cırkın duruyorlar.ama bız kucukken beyaz dolgu yoktu herhalde.30 yasındayımbenım adetlerım de hep cok sancılı gecerdı.ama kurtajda sonra sancılarım azaldı neden bılmıyorum.
emınecım kızına masallah dıyorum.gercekten cok akıllı bır prensesın var.onun dua eden dılını yerım ben
bu arada benım karnımda ıgne yapacak yer kalmadı.aynı sekılde kollarımda da.gunde 2 ıgnem var bılıyorsunuz.sımdıye kadar 160-170 tane oldum sanırım.daha da cok var.sıkayet etmıyorum ama her yer odem oldu.kolonyalı pamuk yapıp koyuyordum sabaha kadar sıslıgını alıyordu ama artık tenım hassaslastı o da cok yakıyor.bana bır akıl verın ne olur.aaa sıze bır haberım daha var.kardesım de hamıle.o da benım gıbı ıgne kullanıyor.allah hepımızın yardımcısı olsun.
elıf nazıfe nerelerdesınız kızlar
Iyiyim canim.yerim kizini ben.hayirlisiyla dogurayim da istediginiz resim olsun...nasılsın ezginin annesi))
dün ezgiye dedim. benim elif diye bir arkadaşım var hamile, kızı olacak adını ne koyacak tahmin et dedim)ezgi mi dedi ))
yaaa dedi. çok mutlu oldu)
doğunca bebeğinin resmini çekip bize gönderecek dedim. çok mutlu oldu. bir an önce doğsun o zaman çok merak ettim dedi. biz de bebeğimiz olunca ona göndeririz o zaman resmini dedi.))
tüh neyse. bir daha ki aya açığı kapatırsınız artık:) gerçi bu işler belli olmaz. hiç beklemediğin anda oluyor çünkü:)canım ben dua bitti sandım düğün telaşından dolyı hiç okumadım okurum artık. yok canım hiç yapmadım dualarım inş. keşke hamile olsaydım da öle dualasaydımbu ay da gitti büyük ihtimal düğün dernek derken hiç kocişle yalnız kalamadık :/
canım nasıl girmiş o oraya:) geçmiş olsun canım.Bende bacaktan vuruyorum epey dir.ara gobekten.bacagimdan kolay batiyor bazen sisiyor yada kaniyor.benimde karnimdan batmiyor bazen ucu giriyor devami gitmiyor cikarip baska yerden vurmakzorunda kaliyorum
Canim benim doktor da koldan istemiyor koldan nasil yapacak sin dedi bende eşim yapar dedimhayir dedi kendin yapacaksin dedi.bence yap ara ara bacaktan busekilde sureklii vurdugun yerdinleniyor.bu arada odem ve iietler bendeee var ve kolanyalipamuk ise yaramiyor.gecenlerde buz koydum daha faydali oldu.
Canim 2 gundur okulda mufettis vardi birde dun 6ya gelirken uyandimve 25 km uzakliktaki ilcedeki acile gitmek zorunda kaldim.uyandim kulagimda bisey hissettim önce saçı zannettim sonra kulagimda degisik seyleroldu hemen esimi uyandirdim acile gittik doktor geldi bakti kulaga bakilan isikla cikartti aç elini dedi susam kadar sinek.kara sinek yavrusu güle güle öldüm.
Iyiyim canim.yerim kizini ben.hayirlisiyla dogurayim da istediginiz resim olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?