Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim adetlerim çok sancılı olmaz canım. Hatta şu son zamanlarda sanırım özellikle kürtajdan sonra daha da azaldı. Ufak tefek bir iki pıhtı parçası oluyor ama o da çok değil. Ama o da normaldir sanırım.

ınsallah kızlar yaa.benı cok ıyı anlıyorsunuz bılıyorum.gogsumu gere gere hamıleyım bıle dıyemıyorum kı.odemle ılgılı bır yorumunuz var mı
canım malesef. ben hiç o kadar çok kullanamadığım için iğneleri ödemle ilgili yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim farklı farklı yerlerden yapman. bir gün bir kolun diğer gün öbür kolundan bir gün bir bacağından öbür gün diğer bacağından derken sanki göbeğindeki iğne yerleri biraz rahatlarmış gibi geliyor bana.

aynen öyle canım. hem tez konusunda hem de bebek konusunda hep kendimi bir çıkmazın içinde gibi hissettim. hala da öyle gerçi ama inşallah kısa zamanda ikisi de sonuçlanır. iyi ki varsınız. dualarınız için teşekkürler. rabbim tez zamanda hepimizin üzüntülerini sevince dönüştürsün inş.

Amin canım benim... Hepimizinkini inşallah...

canım evet benimde çok ağrılı geçmiştir bu yaşa kadar birde ben o kadar erken adet oldumki, daha 4.sınıftaydım ilkokulda yazında oldum hüngür hüngür ağlamıştım ne olduğunu anlamadan banyadon çıkamamıştım. Ablam anneme haber vermiş o geldi ben hiçbirşey bilmiyordum o ana kadar daha çok erken diye annem anlatmamıştı bile. Çok uzun boylu çok iri bir çocuktum yaşıtlarıma göre. erkek çocukları benim akranım olanlar yanıma gelmezlerdi o kadar küçük kalırlardı ki. Anneme sen bu kızı nerde büyüttün bu kadar derlerdi. Büyüyüş o büyüyüş işte, onunlada kaldım bir daha uzamadım bile adet sonrası ne yazık ki.. Ve hep çok ağrı çekmişimdir taki düşük yapana kadar. Şimdi de sancım oluyor ama daha az. Ağrı kesici yutardım sürekli ben ayakta kalabilmek için. Ama pıhtı olayı bende yeni başladı kızlar daha önce böyle parça parça bişi düştüğünü bilmezdim. Asprinde kullanıyorum ama bu pıhtılar neden oluyor ki, bence pıhtılaşmaya bağlı değil bu. Öncesinde böyle bişi yoktu yeni başladı bende.

bende hep sancılı çektim adet olurken. dediğin gibi büyük bir parça pıhtı çıkmadanda o ağrım geçmezdi. kürtajdan sonra falanda azamadı hep aynıydı ağrım.

iğneyi geçen ben koluma batıramadım. sertleştiği için. eşimde yoktu evde. iki gün bacağımdan yaptım. gerçi daha zor batıyor kola göre ama daha az acıdı ve morarmadı. kollarım hep mor ve bazen iğneyi çekince kanıyor artık. bacağından vurmayı dene istersen

doktorum bacaktan yapmamı ıstemıyor.orada yag dokusu olmaz dıyor.sadece kollar ve gobek serbest.o da gunde 2 tane olunca yer kalmıyor.sısıyor morarıyor.ınsallah bulurum bır cozumunu.ınsallah sende en kısa zamanda kullanmaya baslarsın senaycım.ver su tezı sonra gelsın calısmalar

inşallah canım inşallah. önümüzden siz gidin ayaklarınızı sürüyün arkanızdan biz gelelim.

yazdıklarınızdan anladığım genelde ağrı çekiyoruz. ama herkeste pıhtı olayı olmuyor. serap yazık daha 4. sınıfta olmuş o zamandan bu zamana hep ağrı çekiyor. gerçi ben de orta 1'in yazıydı. yani seraptan 2 sene sonra. ilkinden beri hep ağrılı oldu. benim önceden daha büyük parçalar gelirdi. şu aralar daha ufak ama o bile beni hoplatmaya yetiyor:)

Sen Kimseye takma kafana yetersiz degiliz biz sadece anlımıza yazılan ne ise onu yaşıyoruz herşeye ragmen şükürler olsun ki eşimiz yanımızda.ellerimiz ayaklarımız tutuyor...vs

kızlar hepinize tşk ederim inş mutlu olurlar. aslında takmamak lazım ama artık çok hassas olduğumuz için herşeye alınır olduk. gerçi alınmadım kadına. kadın direkt söyledi. abimin oğlu olacak yengem 7 aylık hamile. amcamın kızı dediki yengeme bizim ailede gelinler hep oğlan doğuruyo maşallah. diğer kadın da bana bakarak hani bu daha niye doğuramadı o zaman dedi. ben de Allah hayırlısını versin dedim. evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın dedim ama bozuldum

canım ya ben hiç dua okuyamadım hakkınınız helal edin. ama isim isim dua ettim recep ayının ilk günü.
allah en hayırlı zamanda ezgiye ve isteyen herkese kardeş nasip etsin. evladı olmayanlarada üçer üçer evlat versin :)
canım kardeşinin hamilelği hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
bu arada bugün sancım çok oluyor. yalancı sancılar heralde. en azından 2 hafta daha dursun oğluşum

ayyy çok heyecanlandım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

hiç aklıma gelmedi canım dr a başka ilaç ver demek. hakikaten keşke deseydim hamilelik düşünüyorum diye belki ona göre bişey verirdi. kısmet napalım. ararsam dr u söylerim canım. ama beklerim sanırım. bunda da bir hayır vardır diyorum çünkü.

bugün kimse dua etmedi mi:-(( ben de dahil:-((
duamız çok yavaş ilerliyor. 4444 mü okusak bari.
Şenay 10000 demiştin ama o biraz zor olcak gibi.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 300
serap06_06 serap 100
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 61
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel
Eylül06 berna
slmeng selma 250
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 61
330ml sultan 200
TOPLAM 1817
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

bugün kimse dua etmedi mi:-(( ben de dahil:-((
duamız çok yavaş ilerliyor. 4444 mü okusak bari.
Şenay 10000 demiştin ama o biraz zor olcak gibi.

canım ben dua bitti sandım düğün telaşından dolyı hiç okumadım okurum artık. yok canım hiç yapmadım dualarım inş. keşke hamile olsaydım da öle dualasaydım bu ay da gitti büyük ihtimal düğün dernek derken hiç kocişle yalnız kalamadık :/

Son düzenleme:
Bende bacaktan vuruyorum epey dir.ara gobekten.bacagimdan kolay batiyor bazen sisiyor yada kaniyor.benimde karnimdan batmiyor bazen ucu giriyor devami gitmiyor cikarip baska yerden vurmakzorunda kaliyorum

Canim benim doktor da koldan istemiyor koldan nasil yapacak sin dedi bende eşim yapar dedimhayir dedi kendin yapacaksin dedi.bence yap ara ara bacaktan busekilde sureklii vurdugun yerdinleniyor.bu arada odem ve iietler bendeee var ve kolanyalipamuk ise yaramiyor.gecenlerde buz koydum daha faydali oldu.

Canim 2 gundur okulda mufettis vardi birde dun 6ya gelirken uyandimve 25 km uzakliktaki ilcedeki acile gitmek zorunda kaldim.uyandim kulagimda bisey hissettim önce saçı zannettim sonra kulagimda degisik seyleroldu hemen esimi uyandirdim acile gittik doktor geldi bakti kulaga bakilan isikla cikartti aç elini dedi susam kadar sinek.kara sinek yavrusu güle güle öldüm.

Iyiyim canim.yerim kizini ben.hayirlisiyla dogurayim da istediginiz resim olsun...

tüh neyse. bir daha ki aya açığı kapatırsınız artık:) gerçi bu işler belli olmaz. hiç beklemediğin anda oluyor çünkü:)
eminecim duamız evet süründü. ister bu hafta okunduğu kadar dualayalım. ister haftaya. ben haftaya sınavlarda bol bol okurum. sen bilirsin canım.

nasıl girmiş yaaa. geçmiş olsun elifçim:) canım nasıl girmiş o oraya:) geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…