Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar doğum öncesi izinle ilgili bişey soracağım. 5 haftasını aktarıyoruz ya. ben 4 hafta aktaracağım haftaya ayrılacağım. onun için dr dan çalışamaz raporumu almam gerek bilgisi olan varmı

senaycım ınsallah en kısa zamanda bebegının haberını alırsın da bu cektıklerının mukafatını almıs olursun canım.pıhtı olayı bayagı kotu anladıgım kadarıyla.bu arada gorusmen nasıl gectı.

nazıfecım benım kontrolum 25nde.cok merakla beklıyorum o gunu.dun geceden berı kasıklarımda ara ara sancı var.sende de oldu mu hıc?henuz hareketlerını hıssetmıyorum canım.ama karnımda gıdıklanma tarzı bıseyler oluyor uzun zamandır.herhalde hareket degıldır dıyorum.sen hıssedıyor musun?bu arada ben kasım annelerı topıgındeyım.arada oraya ugra canım.

amin canım. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. canım daha görüşemedim. gittim saat 3 gibi gel dedi. :) az kaldı. rabbim yardım etsin.

Allah kolaylıklar versin canım, inşallah iyi geçer..

Arada oluyo cnm hem kasik agrisi de karin sgrisi normal heralde bir sure snra geciyor cunku bnmki baya hsreketlndi sukur senin gidiklama dediklerinde bir kac hftaya daha iyi anliycan aslinda oynuyor bebisin bnce .
Bu arada ben kasim annesi dgl cnm kismtse ekim annesi olcmama daha coooook var hayal gibi geliyo...

şükürler olsun hayırlı haberlerle geldim.minnakımı gördüm fasulye tanesi kadar ben çok stres yaptım ya o da bana sürpriz yaptı çok şükür kalp atışını gösterdi rabbim hep böyle hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallahh kimsenin kucağı boş kalmasın hepimize hayırlısını nasip etsin...

teşekkür ederim, sanada geçmiş olsun..folik asit kullanıyorum. haklısın iyi bi dr araştırmam lazım..

Ohh maşallahh çok güzel canım çok sevindim, gözün aydın.. Rabbim sonuna kadar sevinçle geçirtsin inşallah. hayırlı haberlerimiz olsun hep, amin canım.

gözünaydın canım ama çok fazla stres yapmamaya çalış inşallah her zaman güzel vee mutlu gelirsiniz doktor kontrollerinden

aminn.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısıda başımıza :

kızlar doğum öncesi izinle ilgili bişey soracağım. 5 haftasını aktarıyoruz ya. ben 4 hafta aktaracağım haftaya ayrılacağım. onun için dr dan çalışamaz raporumu almam gerek bilgisi olan varmı
çalışamaz raporu alman gerekiyor canım.

gözün aydın selmacım. hep güzel haberler ver bize böyle))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…