canım çok zor bire şey öyle hemen geçmiyor. benim tam olarak iyileşmesi 5 ay sürdü. ama bir defa böyle bir şey atlattığım için size göre gör bir kat daha riskliyim. çünkü bir dahakine kalbe akciğere ya da beyne atabilir. ve bir defa böyle birşey geçirdi isen ömür boyu risk altındasın ve orada damar yapısı bir defa bozulmuş oluyor. düzelmiyor yani. benim ara ara pıhtı atan yer sızlar çünkü. pıhtı attığında kullanılan ilaçlar biraz farklı. önce yine iğne ile başlıyorlar. sonra daha kuvvetli pıhtı çözücü coumadin kullanıyorlar. allah kimseye yaşatmasın.
Canım merhaba giremiyorum cok fazla daha doğrusu soyle cepten giriyorum çoğu zman surekli bişeyler yazamıyorum ama okuyorum hepınızın yazdıklarını.sanırım senınde kontrolun haftaya canım bnmde haftaya cars kontrolum var inşllh guzel gecer .sen hareketlerini hissetmeye basladın mı cnm?
emine dua konusunda acayip yavaşladık özellikle ben yavaşladım. okuyorum yolda işe gidip gelirken falan ama kac tane okudugumu unutuyorum yazmıyorum gunahada gırıyorum dıyorum .Elimden geldgnce daha duzenli okumaya calıscam ama sınavlarımda yaklasıyoo ders calısmaya baslamam lazım bu guzel havada da canım hıc ıstemıyo yaa(
senaycım ınsallah en kısa zamanda bebegının haberını alırsın da bu cektıklerının mukafatını almıs olursun canım.pıhtı olayı bayagı kotu anladıgım kadarıyla.bu arada gorusmen nasıl gectı.
nazıfecım benım kontrolum 25nde.cok merakla beklıyorum o gunu.dun geceden berı kasıklarımda ara ara sancı var.sende de oldu mu hıc?henuz hareketlerını hıssetmıyorum canım.ama karnımda gıdıklanma tarzı bıseyler oluyor uzun zamandır.herhalde hareket degıldır dıyorum.sen hıssedıyor musun?bu arada ben kasım annelerı topıgındeyım.arada oraya ugra canım.
Canım bende kafaya taktığımdan değil benim cocukluktan beri bir sürü dolgum var amalgam yani gri dolgulardan, gecen nette amalgam dolgudaki tehlike diye bir yazı denk geldi okudum. Çocukla filan alakası yoktu yani Orada karşıma çıktı kadının birinin bu şekilde düşükleri oluyormus hep bulamamışlar yıllardır meger civa zehirlenmesiymiş dolgulardan sebep onun için sordum duyan bilen var mı diye?Benim ağzımda bu gri dolgulardan 9 adet var [/QUOTE
Anladım canım bide doktoruna sor istersen bakalım o ne diyecek...
birazdan hocam gelir ve başlarız kısmetse. tövbe sanki ruhumu teslim edicekmişim gibi heyecanlıyım. sanki ahiret sorgusuna çekilicem. off yaa. atamıyorum bir türlü korkuyu içimden. inşallah iyi geçer. eminecim rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir.
canım geçmiş olsun benimde seninki ile benzer bi pıhtılaşma sorunum ve 2 düşüğüm var genelde hamile kalana kadar folik asit ve b vitamini hamile kalınca kan sulandırıcı iğne veriyorlar bence bi perinatalog kadın doğumcu bul kendine ve ona git gereken neyse yapacaktır.Geçmiş olsun
şükürler olsun hayırlı haberlerle geldim.minnakımı gördüm fasulye tanesi kadar ben çok stres yaptım ya o da bana sürpriz yaptı çok şükür kalp atışını gösterdi rabbim hep böyle hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallahh kimsenin kucağı boş kalmasın hepimize hayırlısını nasip etsin...
şükürler olsun hayırlı haberlerle geldim.minnakımı gördüm fasulye tanesi kadar ben çok stres yaptım ya o da bana sürpriz yaptı çok şükür kalp atışını gösterdi rabbim hep böyle hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallahh kimsenin kucağı boş kalmasın hepimize hayırlısını nasip etsin...
çalışamaz raporu alman gerekiyor canım.kızlar doğum öncesi izinle ilgili bişey soracağım. 5 haftasını aktarıyoruz ya. ben 4 hafta aktaracağım haftaya ayrılacağım. onun için dr dan çalışamaz raporumu almam gerek bilgisi olan varmı
Eminecim çok fazla değil değil ama ben de 10 tane okuyabildim. Daha da okudukça haber veririm inşallah..
Posta kutun yine dolmuş canım gitmiyor mesajım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?