emine nin mesaj kutusu bayağı bir faal canım. maşallah allah yokluğunu aratmasın
emine nin mesaj kutusu bayağı bir faal canım. maşallah allah yokluğunu aratmasın
Evet canım hemde nasıl. Sevilen biri olmak kolay değil ki..:) Allah bozmasın..
Senin takvimini görünce çok seviniyor ve heyecanlanıyorum biliyormusun.? 35 hafta yazıyor ya orda. Rabbim bizlerede göstersin inşallah o günleri. Sizlerle birlikte çoğalalım ve burdaki umutlarımız artsın...
şükürler olsun hayırlı haberlerle geldim.minnakımı gördüm fasulye tanesi kadar ben çok stres yaptım ya o da bana sürpriz yaptı çok şükür kalp atışını gösterdi rabbim hep böyle hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallahh kimsenin kucağı boş kalmasın hepimize hayırlısını nasip etsin...
Arada oluyo cnm hem kasik agrisi de karin sgrisi normal heralde bir sure snra geciyor cunku bnmki baya hsreketlndi sukur senin gidiklama dediklerinde bir kac hftaya daha iyi anliycan aslinda oynuyor bebisin bnce .
Bu arada ben kasim annesi dgl cnm kismtse ekim annesi olcmama daha coooook var hayal gibi geliyo...
şükürler olsun hayırlı haberlerle geldim.minnakımı gördüm fasulye tanesi kadar ben çok stres yaptım ya o da bana sürpriz yaptı çok şükür kalp atışını gösterdi rabbim hep böyle hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin inşallahh kimsenin kucağı boş kalmasın hepimize hayırlısını nasip etsin...
kızlar bence o hissettiğiniz gıdıklanma bebişiniz)) böyle kıpır kıpır demek ki oğluşlarınız ))
:)) Allah kabul etsin canım. Dualarımızı makbul ve kabul etsin.. Benimde elimde hep zikirmatiklerden oluyor. Geçen eşimde senin dualar hiç bitmiyo diyo. Diyorum bu kızlarla okuduğumuz dualara, gülüyor.. Hepiniz birbirinizi nasıl buldunuz, hepiniz okumalı diye. Ben zaten okurdum sizlerle iyice artınca bu oda güldü bana.:)
Arkadaşlar düşük yapıpta ağzında fazla dolgusu olan var mı? Böyle bir şey duydunuz mu? Amalgam dolgularda hamilelikte bebeği zehirleyebiliyormus. Ben nette okudum. Benim ağzımda 9 adet dolgu var mesela. Civa testi yaptırmak istiyorum bu yüzden. Bu konuda fikri olan var mı?
merhaba kızlar. ne zamandır yoktum ama aklım ve gönlüm burdaydı. abimin düğnü vardı telaşesi bitti çok şükür. ama işte insanalar çok kaba ya. düğün tarihi benim hamileliğime göre ayarlanmıştı tarih alındığında ben 8 haftalık hamileydim şimdi 7,5 aylık hamile olacakktım. ama olmadı veren Rabbim aldı emanetini. isyan etmiyorum kesinlikle. ama akrabalar canımı çok yaktı düğünde. kendimi yetersiz hissettrmeye çalışıyorlar sanki bebeğin olması benim elimdeymiş gibi. amannnn işte böyel yeni haberler varmı sizde
20. haftada çok net hissetmeye başlarsın. o zaman kadarkilerden emin olamıyorsun, sanki pıt pıt bir şey atıyor karnında gıdıklanıyor gibi birşeyler hissedersin ama emin olamazsın. bebeğindir ama o. anca küçücük bünyesiyle bu kadar hissettirebiliyor kendisini annesinazıfecım sen nasıl hıssedıyorsun nasıl bısey yanı:)
selma hadı gozun aydın.ayy hamıle haberlerıne o kadar sevınıyorum kı.ınsallah topıgımızdekı herkes hemen hamıle kalsın hemen anne olsun.saglıkla yavrularını kucagına alsın.
emıne bebısım mıdır dıyorsun yanı.ayy ınsallah odur.en kısa zamanda da daha belırgın hıssederım.merak edıyorum ne yaptıgını.soruyorum gercı oglum ıcerıde ıyı mısın bı ıstegın var mı dıye:)
iyi yapıyorsun sultancım. maşallah sana.boş boş durmaktansa okumak çok şeye iyi geliyor.amin canım amin. valla ne yalan söyleyeyim benim pek okumazdım, ama bir haftadır baktım iyi bişymiş :) insan kendini de iyi hissediyor, Allah kabul etsin.
evde tek başımıza, tv izlerken çay içerken uykuya dalarken... çocuk da yok elimden geldiğine okumaya çalışıyorum artık.
CEYLİN'E
YILLIK, MAZERET, HASTALIK VE DOĞUM İZİNLER HAKKINDA GENELGE (PERSONEL GENEL MDRL) (Hata Sayfas)
3) Doktor raporuyla çalışabileceği belirtilen süre içerisinde yıllık izin veya mazeret izni kullanılması durumunda izinli geçirilen sürelerin doğum sonrası mazeret iznine ekleneceği, ancak; anılan süre içerisinde rapor alınmak suretiyle geçirilen sürelerin doğum sonrası mazeret iznine eklenemeyeceği,
bu son madde yani 3. madde bizi ilgilendiriyor..ve benim anladığım kadarıyla da rapor alırsak arada doğum sonrası iznimizden düşülüyor... canım yani sağlık raporu aldığın zaman o haftan doğum izninden düşüyor. ben de bilmiyordum bu arada ben de pazartesi günü alacağım çalışabilir raporunu, son hafta rapor alırım diyordum ama olmadı yıllık izinden kullanayım bari
bu arada hamile arkadaşların gözü aydın... Rabbim kucaklarına almayı da nasip etsin...
amin canım amin. valla ne yalan söyleyeyim benim pek okumazdım, ama bir haftadır baktım iyi bişymiş :) insan kendini de iyi hissediyor, Allah kabul etsin.
evde tek başımıza, tv izlerken çay içerken uykuya dalarken... çocuk da yok elimden geldiğine okumaya çalışıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?