Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

emine nin mesaj kutusu bayağı bir faal canım. maşallah allah yokluğunu aratmasın

Evet canım hemde nasıl. Sevilen biri olmak kolay değil ki..:) Allah bozmasın..

Senin takvimini görünce çok seviniyor ve heyecanlanıyorum biliyormusun.? 35 hafta yazıyor ya orda. Rabbim bizlerede göstersin inşallah o günleri. Sizlerle birlikte çoğalalım ve burdaki umutlarımız artsın...

emine nin mesaj kutusu bayağı bir faal canım. maşallah allah yokluğunu aratmasın

öpüyorum kızlar sizi

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı 26
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 360
serap06_06 serap 175
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 61
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel 50
Eylül06 berna
slmeng selma 250
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 100
330ml sultan 385
Gül_neva irem 10
TOPLAM 2262
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Canim gozun aydin nekadar guzel masallah hep bole haberlerle.gelirsinn

kızlar bence o hissettiğiniz gıdıklanma bebişiniz))böyle kıpır kıpır demek ki oğluşlarınız))

nazıfecım sen nasıl hıssedıyorsun nasıl bısey yanı:)
selma hadı gozun aydın.ayy hamıle haberlerıne o kadar sevınıyorum kı.ınsallah topıgımızdekı herkes hemen hamıle kalsın hemen anne olsun.saglıkla yavrularını kucagına alsın.
emıne bebısım mıdır dıyorsun yanı.ayy ınsallah odur.en kısa zamanda da daha belırgın hıssederım.merak edıyorum ne yaptıgını.soruyorum gercı oglum ıcerıde ıyı mısın bı ıstegın var mı dıye:)

amin canım amin. valla ne yalan söyleyeyim benim pek okumazdım, ama bir haftadır baktım iyi bişymiş :) insan kendini de iyi hissediyor, Allah kabul etsin.
evde tek başımıza, tv izlerken çay içerken uykuya dalarken... çocuk da yok elimden geldiğine okumaya çalışıyorum artık.

oh ne güzel bir haber vermişsin.
güzel dileklerin için de çook tşk. inşallah hepimiz yaşarız en kısa zamanda...

ay evet ben de duymuştum. dolguları çıkartsak mı napsak? :)
civa çok zarar veriyomuş vücuda yaa, yazık kim bilir bebekleri nasıl etkiliyor içimizde. ama Allah yardımcımız olsun dolgulu ayrı, dolgusuz ayrı dert. bende de 2 tane var...

herkesin hayatında vardır sanırım böyle insanlar fazla ciddiye almamak gerek. eskiden ben çok takardım herşeyi bi yerden sonra insan kendine zarar verdiğini anlıyo, amaaan diyo geçiyo. boşver salla gitsin. kimseye açıklama yapmak, gönüllerini yapmak zorunda değiliz.

CEYLİN'E

YILLIK, MAZERET, HASTALIK VE DOĞUM İZİNLER HAKKINDA GENELGE (PERSONEL GENEL MDRL) (Hata Sayfas)

3) Doktor raporuyla çalışabileceği belirtilen süre içerisinde yıllık izin veya mazeret izni kullanılması durumunda izinli geçirilen sürelerin doğum sonrası mazeret iznine ekleneceği, ancak; anılan süre içerisinde rapor alınmak suretiyle geçirilen sürelerin doğum sonrası mazeret iznine eklenemeyeceği,
bu son madde yani 3. madde bizi ilgilendiriyor..ve benim anladığım kadarıyla da rapor alırsak arada doğum sonrası iznimizden düşülüyor... canım yani sağlık raporu aldığın zaman o haftan doğum izninden düşüyor. ben de bilmiyordum bu arada ben de pazartesi günü alacağım çalışabilir raporunu, son hafta rapor alırım diyordum ama olmadı yıllık izinden kullanayım bari

bu arada hamile arkadaşların gözü aydın... Rabbim kucaklarına almayı da nasip etsin...

Regaip Kandiliniz Mübarek Olsun....
Rabbim bu gece hürmetine hakkımızda hayırlı duaları kabul eylesin....

20. haftada çok net hissetmeye başlarsın. o zaman kadarkilerden emin olamıyorsun, sanki pıt pıt bir şey atıyor karnında gıdıklanıyor gibi birşeyler hissedersin ama emin olamazsın. bebeğindir ama o. anca küçücük bünyesiyle bu kadar hissettirebiliyor kendisini annesi) hele biraz daha büyüsün sen görürsün)
ben kızımda tam 20. haftada çok net hissetmiştim ondan öncekilerden senin gibi emin olamamıştım. 20. haftada birden kıpırdadı ve eşime dedim herhalde kıpırdadı dedim. o da yok daha hissetmezsin demişti. elini koy dedim karnıma. inanmayarak koydu ve kızım o zaman öyle bir vurdu ki resmen inanmayan babasına hissettirmek için )) al sana der gibi)hiç unutmam bu anı)
iyi yapıyorsun sultancım. maşallah sana.boş boş durmaktansa okumak çok şeye iyi geliyor.

evet mantıklı aslında. önce çalışabilir raporu alıyoruz. demekki sağlığımız buna elveriyor. sonra da rapor alıyoruz. sakıncalı bir durum. doğru bir uygulama aslında.
canım sen de maşallah sonlara yaklaştın. güzel günlerini görmen dileğiyle.

Son düzenleme:
bugün kandil olduğu için dualamayı yapalım diyorum. artık ne kadar okunduysa yapılsın bence. ve akşama kadar okuyabildiğimiz kadar okuyalım olur mu? 2 de kızımın sergisi var oraya gitcem ve sonra işe gelcez beraber. rahat bırakmazsa giremeyebilirim. ama önemli olan sayı değil. biz okuyabildiğimiz kadar okyalım duamızı. siz gene de okuduklarınız söyleyin.

selvi, canım bu gece duamızı yaparmısın? müsait misin? bu gece dua yapmak da sana kısmet olacakmış galiba)

Son düzenleme:

Allahım daim etsin, kabul ve makbul etsin dualarını inşallah. Manevi reçete gerçekten. Hastalandığımda bile ilk düşündüğüm okumak olur doktora gitmek ikinci gelir aklıma.:) Önce Rabbimden isterim sonra yine doktora giderim. Ama bazen elimi koyar okurum gerçekten geçtiğini görürüm. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Regaip kandiliniz mübarek olsun. Allahım hepimizin duasını kabul etsin.Hamile arkadaşlarıma sagsalim kucağımıza almayı.Bebek isteyen tüm arkadaşlarıma enkısa zamanda hamile kalmayı nasip et Allahım.Bu güzel günde dualarımızı boş çevirme...Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…