Regaip kandiliniz mübarek olsun. Allahım hepimizin duasını kabul etsin.Hamile arkadaşlarıma sagsalim kucağımıza almayı.Bebek isteyen tüm arkadaşlarıma enkısa zamanda hamile kalmayı nasip et Allahım.Bu güzel günde dualarımızı boş çevirme...Amin
kandiliniz mübarek olsun. rabbim dua kapılarının açık olduğu bu gecede dualarımızı hayırlarla kabul etsn inş.
bugün kandil olduğu için dualamayı yapalım diyorum. artık ne kadar okunduysa yapılsın bence. ve akşama kadar okuyabildiğimiz kadar okuyalım olur mu? 2 de kızımın sergisi var oraya gitcem ve sonra işe gelcez beraber. rahat bırakmazsa giremeyebilirim. ama önemli olan sayı değil. biz okuyabildiğimiz kadar okyalım duamızı. siz gene de okuduklarınız söyleyin.
selvi, canım bu gece duamızı yaparmısın? müsait misin? bu gece dua yapmak da sana kısmet olacakmış galiba)
Amin Şenaycım.. Bu güzel gece nice hayırlara vesile olur inşallah hepimiz için..
Dünkü hocanla buluşman nasıl geçti canım? Her şey yolundadır inşallah..
keşke yolunda diyebilsem. değişen birşey yok. sadece 10 dk. görüştük. bu gün gittim kabul etmedi. ben ankaraya gelemediğimle kaldım. sırf 10 dk. ne diyeyim ki? sesini çıkaramıyorsun herşey onun elinde. sadece eleştirdi eleştirdi. bir satır bile okumadı.
merhaba arkadaşlar bende 19+6 günlük hamileyim ve mthr 677 heterezigotum dr um bana coraspirin +fraksi parin 0,4 igne verdi pıhtılaşma için ama dr umu değiştirdim ve yeni dr benim igneyi bırakmamı istiyor gereksizmiş bu türdeki kan pıhtılaşma sorunu için ne yapacağıma karar veremedim burdaki durumlara baktığımda düşükler olmuş igne kulllanmayanlarda. Benim durumumda olanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok sinirlendim şimdi hocana. pis....sonuç iyi olur inşallah canım. iyi bir şey söyleyemez tabi. ama düşünceleri iyidir inşallah. Alnının akıyla çıkarsın bu işten inşallah canım. sıkma canını. her işte bir hayır vardır. ankaraya gelmediğine üzülme napalım bilmediğin bir hikmet vardır bunda da.keşke yolunda diyebilsem. değişen birşey yok. sadece 10 dk. görüştük. bu gün gittim kabul etmedi. ben ankaraya gelemediğimle kaldım. sırf 10 dk. ne diyeyim ki? sesini çıkaramıyorsun herşey onun elinde. sadece eleştirdi eleştirdi. bir satır bile okumadı.
merhaba arkadaşlar bende 19+6 günlük hamileyim ve mthr 677 heterezigotum dr um bana coraspirin +fraksi parin 0,4 igne verdi pıhtılaşma için ama dr umu değiştirdim ve yeni dr benim igneyi bırakmamı istiyor gereksizmiş bu türdeki kan pıhtılaşma sorunu için ne yapacağıma karar veremedim burdaki durumlara baktığımda düşükler olmuş igne kulllanmayanlarda. Benim durumumda olanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok sinirlendim şimdi hocana. pis....sonuç iyi olur inşallah canım. iyi bir şey söyleyemez tabi. ama düşünceleri iyidir inşallah. Alnının akıyla çıkarsın bu işten inşallah canım. sıkma canını. her işte bir hayır vardır. ankaraya gelmediğine üzülme napalım bilmediğin bir hikmet vardır bunda da.
yarın görüşcektik değil mi))şimdi napcan? daha hocanı mı bekliycen. gene mi görüşceksiniz, dr a ne zaman geleceksin?
önceden kalp durman oldu mu canım. geçmişini bir anlatırsan ona göre yorum yapalım. ama bence eski dr unun yolundan gitmelisin. 20 haftaya iğneyle geldiysen bundan sonra da kullanman gerekir diye düşünüyorum. tabi dr değilim)
ah canım bir bilsem. yine başladığım noktadayım. düşüncelerinin de iyi olduğunu sanmıyorum ben artık. ne yapmaya çalıştığını da. yıllardır sürünüyorum resmen. evet benim muhakkak göremediğim bir hayır var. bilemiyorum ki canım ne yapacağımı şaştım. öyle bir süreç ki bu. benim haziran 30 a kadar bu doktora işini halletmem lazım. aksi takdirde sıkıntıya gireceğim. ama hocam yanaşmıyor. beni elinden geldiğince süründürmek istiyor. beğenmiyor eleştiriyor. şimdi burada böyle bir sürecin içerisine girdim. hamilelikle ilgili ne yapacağım onu hiç bilmiyorum kafam karmakarışık. ben haziran 13 gibi randevu almayı düşünüyorum yeniden. ama o zaman da birşey çıkarsa ona birşey diyemem. tekrar bir düşürebilirsem randevu alıp bekleyeceğim. inşallah bu arada hocam tezimi kabul etmiş olur.
inşallah herşey istediğin gibi olur canım. senin bizim gibi aklında tek şey yok ki. iki şeyi aynı anda düşünüyorsun. Allah yardım etsin sana canım.
temmuzda da ramazan var. zamanımız azaldı. ramazanda çalışmak da olmaz:-((
aynen öyle canım o yüzden bazen boğulacak gibi oluyorum. bir ona takıyorum bir buna. sonra içinden çıkamayınca ağlayarak rahatlamaya çalışyorum. herşeyin zamanı var. onu da allah biliyor ve benim sebatla beklemem gerekiyor biliyorum. en azından öyle düşünüyorum. zaten beklemekten başka birşey de gelmiyor elimden. benim mecburen o zamana kalacak sanırım. çünkü sinan hoca ne diyecek hala bir fikrim yok. haziranda gitsem bile hemen korunmayı bırak demeyecektir. korunmayı bırak dese bile hemen o ay olacak mı bakalım. ramazanda diyet nasıl olacak o da ayrı bir mesele. sağolasın canım duaların için. allah razı olsun. umarım rabbim bugün dualarımıza icabet eder. onun elinde herşey. bizim çok karmaşık gördüğümüz mesleler bazen o kadar kolay çözülüyor ki. buna çok şahit oldum. inşallah bu sorunlarımız da ortadan kalkar ve mutlu hamişler mutlu anneler olarak hayatımıza devem edebiliriz.
CEYLİN'E
YILLIK, MAZERET, HASTALIK VE DOĞUM İZİNLER HAKKINDA GENELGE (PERSONEL GENEL MDRL) (Hata Sayfas)
3) Doktor raporuyla çalışabileceği belirtilen süre içerisinde yıllık izin veya mazeret izni kullanılması durumunda izinli geçirilen sürelerin doğum sonrası mazeret iznine ekleneceği, ancak; anılan süre içerisinde rapor alınmak suretiyle geçirilen sürelerin doğum sonrası mazeret iznine eklenemeyeceği,
bu son madde yani 3. madde bizi ilgilendiriyor..ve benim anladığım kadarıyla da rapor alırsak arada doğum sonrası iznimizden düşülüyor... canım yani sağlık raporu aldığın zaman o haftan doğum izninden düşüyor. ben de bilmiyordum bu arada ben de pazartesi günü alacağım çalışabilir raporunu, son hafta rapor alırım diyordum ama olmadı yıllık izinden kullanayım bari
bu arada hamile arkadaşların gözü aydın... Rabbim kucaklarına almayı da nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?