Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

'''Dua ettiğinizde çok isteyin, çünkü vereceği hiçbir şey ona çok gelmez.''' Hz. Muhammed.

Euzü billahi mine'ş-şeytani'r-racîm Bismillahi'r-rahmani'r-rahîm.
Ey bizleri varlığa erdiren , Var olmadaki sonsuz zevki gönüllerimize duyuran, Güzeller güzeli rabbimiz!
Sana sonsuz hamd ü senalar olsun.
Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'ya sonsuz salât ü selam olsun.
İçinde bulunduğumuz şu mübarek Regaib Kandili münasebetiyle bu gecenin senin katındaki kutsiliğini de vesile edinerek dergâh-ı ilahînin önünde ellerimizi açıp yalvarıyoruz:
YA İLAHE'L-ALEMİN!
Bize verdiğin isteme duygusu ve istenenleri vereceğin inancıyla engin rahmetinin kapısına dayanıyor, şu mübarek Regaib gecesinde bir kere daha hâlimizi arz etmek istiyoruz.
EY ÇARESİZLER ÇARESİ!
Senin dualara icabet etme mecburiyetin yoktur;
Ama bizim ona ihtiyacımız hissettiklerimizden de çoktur.
Bütün dileklerimizi, muradlarımızı kabul buyur. Bizleri evlatlarımıza kavuştur. Evlerimizi şenlendir.Yuvalarımızı evlatsız bırakma. Eşlerimize baba olmayı, bizlere anne olmayı nasip eyle. Huzuru yuvamızdan eksik etme. Sağlıklı, maneviyatlı nesiller yetiştirmeminizi nasip eyle.
Ve bunları kabulünü vicdanlarımıza duyur; Yalnızlıkla tir tir titreyen kalblerimizi iman ve itminanla doyur.
EY YÜCELER YÜCESİ!
Efendimiz Hazret-i Muhammed'e, Muallâ aile efradına Ve bütün Ashab-ı Güzînine
Salât u selam ederek ve şu mübarek Regaib gecesini vesile edinerek bunları senden dileniyoruz; dualarımızı kabul buyur ya Rabbi!..
Amin amin amin
Velhamdü Lillahi Rabbil Alemine'l-fatiha

(Hepimiz birer fatiha okuyup bağışlayalım arkadaşlar. )

Eklentiler

• $376881_370478519724627_1044892486_n.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 119

kontrolun ne zaman canım?cinsiyeti belli olsun gayrı...

ben geldim canlar dün doktor kontrolüm vardı çok şükür herşey yolundaydı bebeğim iyiydi ama ben dün çok stresliydim 3 gündür kasıklarımda inanılmaz ağrı var üstelik ara ara karnımda sertleşince iyicene korktum ama doktorum ultrasonda baktı herşey iyi dedi ama ağrım hala var idrar tahlili de yaptm temiz çıktı galiba üşüttüm diye teselli ediyorum kendimi ve doktorum sonunda progestanı kesti demir ilacı kalsiyum magnezyum ve tabi clexan04 le yola devam. inş. bundan sonra herşey daha da güzel gider bu gece birbirimize bol bol dua edelim ve en önemlisi hepinizin kandili mübarek olsun

Eminecim 40 tane daha okudum. Bu güzel gecenin hürmetine Rabbim kabul buyurur inşallah..

Amin Şenaycım.. Bu güzel gece nice hayırlara vesile olur inşallah hepimiz için..

Dünkü hocanla buluşman nasıl geçti canım? Her şey yolundadır inşallah..

keşke yolunda diyebilsem. değişen birşey yok. sadece 10 dk. görüştük. bu gün gittim kabul etmedi. ben ankaraya gelemediğimle kaldım. sırf 10 dk. ne diyeyim ki? sesini çıkaramıyorsun herşey onun elinde. sadece eleştirdi eleştirdi. bir satır bile okumadı.

Regaip istemektir, bugece Allah tan çok isteyin ve çok dua edin.. herkese hayırlı kandiller..

Çok can sıkıcı olmuş canım Ama sen üzülme. Muhakkak bunda da bir hayır vardır. Belki de buraya şimdi gelmen daha kötü olacaktı. Olayların arka planlarını bizler bilemediğimiz için ne aslında bizim için iyi ne kötü bilemiyoruz. Umarım hepsi de sırasıyla yoluna girer. Sen gönlünü ferah tut..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 19+6 günlük hamileyim ve mthr 677 heterezigotum dr um bana coraspirin +fraksi parin 0,4 igne verdi pıhtılaşma için ama dr umu değiştirdim ve yeni dr benim igneyi bırakmamı istiyor gereksizmiş bu türdeki kan pıhtılaşma sorunu için ne yapacağıma karar veremedim burdaki durumlara baktığımda düşükler olmuş igne kulllanmayanlarda. Benim durumumda olanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım genelde iğne kullanılıyor. istersen bir kaç dr. daha gez ona göre kararını ver. mihayetinde ciddi bir durum ve bizler kullan ya da kullanma diyemeyiz. ama genelde tek yada bir kaç gen farketmi yor dr. lar iğne kullandırıyorlar.

çok sinirlendim şimdi hocana. pis....sonuç iyi olur inşallah canım. iyi bir şey söyleyemez tabi. ama düşünceleri iyidir inşallah. Alnının akıyla çıkarsın bu işten inşallah canım. sıkma canını. her işte bir hayır vardır. ankaraya gelmediğine üzülme napalım bilmediğin bir hikmet vardır bunda da.
yarın görüşcektik değil mi))şimdi napcan? daha hocanı mı bekliycen. gene mi görüşceksiniz, dr a ne zaman geleceksin?

önceden kalp durman oldu mu canım. geçmişini bir anlatırsan ona göre yorum yapalım. ama bence eski dr unun yolundan gitmelisin. 20 haftaya iğneyle geldiysen bundan sonra da kullanman gerekir diye düşünüyorum. tabi dr değilim)

ah canım bir bilsem. yine başladığım noktadayım. düşüncelerinin de iyi olduğunu sanmıyorum ben artık. ne yapmaya çalıştığını da. yıllardır sürünüyorum resmen. evet benim muhakkak göremediğim bir hayır var. bilemiyorum ki canım ne yapacağımı şaştım. öyle bir süreç ki bu. benim haziran 30 a kadar bu doktora işini halletmem lazım. aksi takdirde sıkıntıya gireceğim. ama hocam yanaşmıyor. beni elinden geldiğince süründürmek istiyor. beğenmiyor eleştiriyor. şimdi burada böyle bir sürecin içerisine girdim. hamilelikle ilgili ne yapacağım onu hiç bilmiyorum kafam karmakarışık. ben haziran 13 gibi randevu almayı düşünüyorum yeniden. ama o zaman da birşey çıkarsa ona birşey diyemem. tekrar bir düşürebilirsem randevu alıp bekleyeceğim. inşallah bu arada hocam tezimi kabul etmiş olur.

inşallah herşey istediğin gibi olur canım. senin bizim gibi aklında tek şey yok ki. iki şeyi aynı anda düşünüyorsun. Allah yardım etsin sana canım.
temmuzda da ramazan var. zamanımız azaldı. ramazanda çalışmak da olmaz:-((

aynen öyle canım o yüzden bazen boğulacak gibi oluyorum. bir ona takıyorum bir buna. sonra içinden çıkamayınca ağlayarak rahatlamaya çalışyorum. herşeyin zamanı var. onu da allah biliyor ve benim sebatla beklemem gerekiyor biliyorum. en azından öyle düşünüyorum. zaten beklemekten başka birşey de gelmiyor elimden. benim mecburen o zamana kalacak sanırım. çünkü sinan hoca ne diyecek hala bir fikrim yok. haziranda gitsem bile hemen korunmayı bırak demeyecektir. korunmayı bırak dese bile hemen o ay olacak mı bakalım. ramazanda diyet nasıl olacak o da ayrı bir mesele. sağolasın canım duaların için. allah razı olsun. umarım rabbim bugün dualarımıza icabet eder. onun elinde herşey. bizim çok karmaşık gördüğümüz mesleler bazen o kadar kolay çözülüyor ki. buna çok şahit oldum. inşallah bu sorunlarımız da ortadan kalkar ve mutlu hamişler mutlu anneler olarak hayatımıza devem edebiliriz.

amin canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. dualarımdasın.öpüyorum seni.

Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar......Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine bütün dualarımızı kabul etsin inşallah....Allahım bugünün hürmetine bebeği olmayanlara hayırlı bebekler hamile olan arkadaşlara da sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin....Kimsenin kucağını boş bırakma Allah ım n'olur......amin.....

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

Ayetel Kürsi Türkçesi:
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Ayetel Kursi Meali:
Allah… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

NICK GERÇEK İSİM
elif5507 elif
*01as aslı 26
ceylinn38 zehra 50
*senay079 şenay 55
slvy1987 selvi
sevinc007 sevinç
eoe emine 360
serap06_06 serap 175
rengarenk00 serpil 15
*nazka86 nazife 61
umud40 vildan 90
hildan hilal 50
muco509 emel 50
Eylül06 berna
slmeng selma 250
*AzraNur68 gül 230
06 kelebek neşe 50
*Şenayın arkadaşı gülin 40
hilbar hilal
mayd aycan 265
atis senem 100
330ml sultan 590
Gül_neva irem 50
TOPLAM 2507
DUAYA BAŞLAMA TARİHİ: 02.05.2013

zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

rapor alırsak doğum izninden düşeceğini biliyorum. normalde 5 hafta aktarma yapabiliyoruz ya ben 4 hafta çalıştım. son hafta ayrılacağım artık. onun için dr dana çalışamaz diye rapor almak lazımmı diye sormuştum. yoksa iş yerine dilekçe yazıp doğum öncesi izne ayrılacağım diye sadece dilekçe yeterlimi acaba onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…