bugün kandil olduğu için dualamayı yapalım diyorum. artık ne kadar okunduysa yapılsın bence. ve akşama kadar okuyabildiğimiz kadar okuyalım olur mu? 2 de kızımın sergisi var oraya gitcem ve sonra işe gelcez beraber. rahat bırakmazsa giremeyebilirim. ama önemli olan sayı değil. biz okuyabildiğimiz kadar okyalım duamızı. siz gene de okuduklarınız söyleyin.
selvi, canım bu gece duamızı yaparmısın? müsait misin? bu gece dua yapmak da sana kısmet olacakmış galiba)
cevaplarınız için teşekkürler .Benim bir tane kimyasal gebeliğim oldu başka herhangi bir düşük yaşamadım ve bebeğimde tüp bebek yöntemiyle oldu. dr ısrarla igneyi yapma diyor 677 heterezigot için gerekli değilmiş sizler kaçıncı ayınıza kadar kullandınız acaba iğneleri.
aynen öyle canım o yüzden bazen boğulacak gibi oluyorum. bir ona takıyorum bir buna. sonra içinden çıkamayınca ağlayarak rahatlamaya çalışyorum. herşeyin zamanı var. onu da allah biliyor ve benim sebatla beklemem gerekiyor biliyorum. en azından öyle düşünüyorum. zaten beklemekten başka birşey de gelmiyor elimden. benim mecburen o zamana kalacak sanırım. çünkü sinan hoca ne diyecek hala bir fikrim yok. haziranda gitsem bile hemen korunmayı bırak demeyecektir. korunmayı bırak dese bile hemen o ay olacak mı bakalım. ramazanda diyet nasıl olacak o da ayrı bir mesele. sağolasın canım duaların için. allah razı olsun. umarım rabbim bugün dualarımıza icabet eder. onun elinde herşey. bizim çok karmaşık gördüğümüz mesleler bazen o kadar kolay çözülüyor ki. buna çok şahit oldum. inşallah bu sorunlarımız da ortadan kalkar ve mutlu hamişler mutlu anneler olarak hayatımıza devem edebiliriz.
insaALLAH....canlarrrr üç ayların başlangıcı regaip kandilimiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallahhhh... bol dualı gün ve gece diliyorum hepimize rabbim sesimizi duysun hakkımızda hayırlı eylesin inşallah...
Kandiliniz mübarek olsun kızlaaarrr. Allahım bütün dualarımızı kabul etsin. Günahlarımızı affetsin, sevdiği kulları arasına alsın bizi. Hayırlı evlatlara sahip olmamızı , onları kendi yolunda yetiştirmeyi nasip etsin. Sıkıntılarımıza çareler sabırlar versin. Sağlık versin, huzur versin. Herşeyin en iyisini en güzelini bilir, hakkımızda hayırlısını versin... Amin...
canım bu kadar bunalmış olmana gerçekten üzüldüm haklısın belki ama rabbimin vardır bir bildiği zamanı var demekki bazı şeylerin rabbim seni bir imtihana tabi tutmuş demekki ama sen üstesinden gelirsin bak bugün Allah c.c.'a yalvarmamız dualarımız için çok güzel bi gün inşallah bugünleri en kısa sürede geride bırakırsın güzel günlerin başlangıcı olsun senin için inşallah...
keşke yolunda diyebilsem. değişen birşey yok. sadece 10 dk. görüştük. bu gün gittim kabul etmedi. ben ankaraya gelemediğimle kaldım. sırf 10 dk. ne diyeyim ki? sesini çıkaramıyorsun herşey onun elinde. sadece eleştirdi eleştirdi. bir satır bile okumadı.
ahh canım yaa hıc uzme kendını.her serde bır hayır vardır.bu senın ıcın hayırlı olan boyle dusun.sen bosver bunu bebek ıstıyorum senden.hazıranda doktor ısıne agırlık ver kuzum
kızlar 3 haftalık galiba napıyım yardım edin çok heyecanlıyım
canım bak bu mübarek günde ne güzel haber verdin bize. rabbim inşallah sonunu da güzel etsin. şimdi yapacağın hemen dr.a gidip iğnelerine başlaman. allah yardımcın olsun.
Allah razı olsun hepinizden. adetin 27.günü bugün. yumurta takibi yaptırmıştım solda hep batma hissettim bu güne kadar.inşaallah muradımız olsun hepimizin.Ooo cok guzel hayirli olsunn hemen ignelere basla doktoruna sole. Saglikla devami gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?