Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım yaparım tabiki. bu gece dua etmek benim için bir onur... Allah kabul etsin..

cevaplarınız için teşekkürler .Benim bir tane kimyasal gebeliğim oldu başka herhangi bir düşük yaşamadım ve bebeğimde tüp bebek yöntemiyle oldu. dr ısrarla igneyi yapma diyor 677 heterezigot için gerekli değilmiş sizler kaçıncı ayınıza kadar kullandınız acaba iğneleri.

valla dr ların hepsi hemfikir değil bu konuda. iğnenin kanıtlanmış bir yanıda yok diyorlar. bendede 677 heterezigot ayrıca bende protein s düşüklüğü var. ben bu zamana kadar iğneyle geldiğime inanıyorum. 2 düşüğüm oldu. gebeliğim sırasında bir prof a gitmiştim. oda bana iğneye gerek yok demişti. ama ben bırakmadım. istersen başka dr a da git. kafanda soru işareti kalmasın. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

canım bu kadar bunalmış olmana gerçekten üzüldüm haklısın belki ama rabbimin vardır bir bildiği zamanı var demekki bazı şeylerin rabbim seni bir imtihana tabi tutmuş demekki ama sen üstesinden gelirsin bak bugün Allah c.c.'a yalvarmamız dualarımız için çok güzel bi gün inşallah bugünleri en kısa sürede geride bırakırsın güzel günlerin başlangıcı olsun senin için inşallah...

canlarrrr üç ayların başlangıcı regaip kandilimiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallahhhh... bol dualı gün ve gece diliyorum hepimize rabbim sesimizi duysun hakkımızda hayırlı eylesin inşallah...

Kandiliniz mübarek olsun kızlaaarrr. Allahım bütün dualarımızı kabul etsin. Günahlarımızı affetsin, sevdiği kulları arasına alsın bizi. Hayırlı evlatlara sahip olmamızı , onları kendi yolunda yetiştirmeyi nasip etsin. Sıkıntılarımıza çareler sabırlar versin. Sağlık versin, huzur versin. Herşeyin en iyisini en güzelini bilir, hakkımızda hayırlısını versin... Amin...

insaALLAH....

aminnnnnn.....

amin canım inşallah. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. inşallah rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul eder.

ahh canım yaa hıc uzme kendını.her serde bır hayır vardır.bu senın ıcın hayırlı olan boyle dusun.sen bosver bunu bebek ıstıyorum senden.hazıranda doktor ısıne agırlık ver kuzum

ahh canım yaa hıc uzme kendını.her serde bır hayır vardır.bu senın ıcın hayırlı olan boyle dusun.sen bosver bunu bebek ıstıyorum senden.hazıranda doktor ısıne agırlık ver kuzum

canım benim inşallah. elimden geleni yapıyorum. her yere yetişmeye çalışıyorum. inşallah rabbim işlerimi rast getirir ve ben de aranıza hamile olarak katılabilirim.

canım bak bu mübarek günde ne güzel haber verdin bize. rabbim inşallah sonunu da güzel etsin. şimdi yapacağın hemen dr.a gidip iğnelerine başlaman. allah yardımcın olsun.

daha kimseye söylemedim.sizlere yazdım eşim ailem bilmiyor... dualarımız hep birbirimize ama nolur duanızı yollayın bana bu mübarek günde.

Ooo cok guzel hayirli olsunn hemen ignelere basla doktoruna sole. Saglikla devami gelsin insallah
Allah razı olsun hepinizden. adetin 27.günü bugün. yumurta takibi yaptırmıştım solda hep batma hissettim bu güne kadar.inşaallah muradımız olsun hepimizin.

doktoru aradım hastası varmış. sekreter not aldı hocaya ileticem dedi. haber bekliyorum.kese görününce başlarız diyodu ama inşallah hemen başlarız iğneye.

hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah. doktordan geldikten sonra yazarım söylediklerini.hoşçakalın pıhtıcanlarım...

Serapcım mesaj kutun dolmuş canım.Nasılsın??

Kızlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun ALlahım dualarımızı tez zamanda hayırlısıyla kabul eder inşallah. Bugün hepimize dua edeceğim, canım çok sıkkın bikaç gündür içimde garip bir huzursuzluk, mutsuzluk var Allahım tez zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah bebişlerimizi bir hamilelik haberi daha geldi ne güzel inanıyorum bu ay hayırlı gelecek bize inşallah. Atis tebrik ederim Allahım tamamına erdisrsin inşallah sağlıkla, sıhhatle.

Eminecim duamızdan 70 tane daha okudum toplam 160 oldu canım. İyisindir umarım sende, çalışmalara geç kalma aman iyileş biran önce.

Şenaycım görüşmen vardı ama pek görüşemedin sanırım 10 dk anca ayırmış hocan. Allah yardımcın olur inşallah Hocalara birşey beğendirmek zor, umarım emeğinin karşılığını tez vakitte alırsın. Hepimiz inşallah..

Selma gözün aydın bebişinin kalp atışlarını duymana çok sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hepimize inşallah.

Eliff canım iyimisin yorma kendini çok. Dinlen bol bol artık karnın iyice belli oluyodur. Benim facebook kapalı olduğu için göremedim yeni fotoğrafını. Herkese açmamıştın sanırım ama eminenin hesabından aslı ile selviyi gördüm:))) Kızlar ben arada bir giriyorum ama Emineye arkadaşlık isteği yollamıştım sizede yollayayım ama hesabımı dondurunca siz beni görmüyorsunuz sanırım....

Hepimizin duaları kabul olur inşallah. Bu mübarek günde rabbim kollarımızı boş bırakmaz inşallah.

Ne kadar çok inşallah demişim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…