- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
canım ben memnun kaldım ümit hocadanç bana coraspin gebelik sırasında başlanacak dedi. mutasyonlrın ciddi değil dedi. ben senin kadar sık gitmedim bilmiyorum ama ben bir aksilik olmazsa ümit hocayla devam etmek istyorum.
bu arada kızlar yarın beklemediğim adet günüm bikaç gündür baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum. kasık batması var adet olacakmışım gibi ağrı yok... bir de göğüs hassasiyeti sızlıyor resmen dün dayanamadım test yaptım idrar testi bişey çıkmadı hayırlısı neyse o olsun inş
arkadaşlar merhaba. ben dr dan geldim maalesef beta hcg 60 a düşmüş. 4 kez düşük olduğundan dr tüp bebek yaptır dedi kromozomlarda anomalli vardır vücut kabul etmiyor dedi. kan pıhtılaşmasından kaynaklanmıyordur iğne kullanmaya başlamıştın dedi. ben de miyom var ondan olabilir mi dedim hayır kese bile oluşmadan düştüğü için olamaz dedi. ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum ben genetik analiz de yaptırmıştım normal çıkmıştı sonuç oysa sadece spermlerde bazı anomali vardı fakat hep mi bozuk olanlar rastladı kızlar ne yapayım başka dr.a mı yoksa tüpe mi geçeyim bir fikir nolur
arkadaşlar merhaba. ben dr dan geldim maalesef beta hcg 60 a düşmüş. 4 kez düşük olduğundan dr tüp bebek yaptır dedi kromozomlarda anomalli vardır vücut kabul etmiyor dedi. kan pıhtılaşmasından kaynaklanmıyordur iğne kullanmaya başlamıştın dedi. ben de miyom var ondan olabilir mi dedim hayır kese bile oluşmadan düştüğü için olamaz dedi. ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum ben genetik analiz de yaptırmıştım normal çıkmıştı sonuç oysa sadece spermlerde bazı anomali vardı fakat hep mi bozuk olanlar rastladı kızlar ne yapayım başka dr.a mı yoksa tüpe mi geçeyim bir fikir nolur
canım soluma yatınca rahatsız oluyorum nedenseen rahat sırt üstü oluyor...bugün sabah gittim doktora malesef kese kanamıs ama bugün kanamıyorduda yinede belli oldu kanam gecirdigi...seklinde bozulma olmus dedi doktor düsük riski var haftaya salı gel bakalım kalb atısı olcakmı dedi...igneye aspirine devam dedi ve progesterona baslattı...hakkımızda hayırlısı olsun...cok moralim bozuldu ama elimden duadan baska bisey gelmez herse ALLAHIN takdiri...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
canım iyi olmanıza sevindim. banada 17 hazirana gün verdiler ayrıntılı ultrason için....
geçmiş olsun canım. evet hep mi anomali olanlar denk geliyor değil mi? bu şans kesinlikle şans. ama madem spermlerde anomali olanlar var işini hiç şansa bırakma bence canım. maddi bir külfet ama tüp bebek sanki en iyisi bu durumda. Allah ferahlık versin sana canım.arkadaşlar merhaba. ben dr dan geldim maalesef beta hcg 60 a düşmüş. 4 kez düşük olduğundan dr tüp bebek yaptır dedi kromozomlarda anomalli vardır vücut kabul etmiyor dedi. kan pıhtılaşmasından kaynaklanmıyordur iğne kullanmaya başlamıştın dedi. ben de miyom var ondan olabilir mi dedim hayır kese bile oluşmadan düştüğü için olamaz dedi. ne yapacağım ne düşüneceğim bilemiyorum ben genetik analiz de yaptırmıştım normal çıkmıştı sonuç oysa sadece spermlerde bazı anomali vardı fakat hep mi bozuk olanlar rastladı kızlar ne yapayım başka dr.a mı yoksa tüpe mi geçeyim bir fikir nolur
tamam o zaman. yani biz şimdi bebek için yapıyoruz ya duayı sen de istemiyorsan ondan dedim. duamızın tesirine çok inandığım için bak bebeğin olur istemeye istemeyeeoe
allahıma şükür benim bebeklerim var ben sizler için duaya katılmak istiyorum
kendim içinde kızım olsun diye dua ederim tabi nasibimde varsa olur yoksa dualarım sizlere
ben çok sıkıntı yaşadığım için sizin ne yaşadığınızı anlıyorum bu yüzdende dualarınıza katılmak istedim
kimin duası kimin için kabul olur allah bilir
canım geçmiş olsun
benim doktorum bebek görünmeden olan düşükleri kimyasal yada duruma göre boş gebelik olarak adlandırıyodu
senin düşüğün olduğu için tüp bebekte düşer sebep bulunamazsa diye düşünüyorum
bence başka bi doktora daha git
birde acaba herşeyi tam yapıyomusun yani bebeğin bedenimizde yaşaması için sağlıklı bi bedene ihtiyacımız var
ben son hamileliklerimde sağlıklı beslenmeye başlamıştım sağlık sorunum vardı bu yüzden az ve sağlıklı besleniyordum
fazla kilolarımıda vermiştim
birde kan grubuma göre beslenmeye çalışıyordum ayrıca kavanozlarda bal fındık fıstık karışımı olan yiyecek var ondanda arada ağzıma atıyordum gerçi sevdiğim için yiyordum ama bence faydası oldu
kan pıhtılaşman yokmu yoksa neden kansulandırıcı iğne kullanmıştın
200 daha okudum toplamda 400 oldu eminecim
Canım bu kadar erken kaybettiğine göre büyük ihtimal kromozom anomalisi var. Genetik analizin iyi çıksa bile bebekte anomali olabiliyormuş benimde başıma geldiDiğerleri kaçar haftalıktı canım hepmi erken kaybettin. Çok üzüldüm Allah sabır versin ama umutsuzluğa kapılma. İmkanında varsa daha fazla yıpranmadan tüp bebek düşünebilirsin. Artık gelişmiş yöntemler var embriyoları analiz edip sağlıklı olanı seçip yerleştirebiliyorlar. Ki bazen bana daha mantıklı geliyor tüp bebek. Bende neden sağlıksız olanlar denk geliyor hep diye düşünyorum bazen senin gibi. öyleyse tüp bebek daha garanti oluyor üzülmemek için. Üzülme umarım hayırlısı olur.
canım geçmiş olsun
benim doktorum bebek görünmeden olan düşükleri kimyasal yada duruma göre boş gebelik olarak adlandırıyodu
senin düşüğün olduğu için tüp bebekte düşer sebep bulunamazsa diye düşünüyorum
bence başka bi doktora daha git
birde acaba herşeyi tam yapıyomusun yani bebeğin bedenimizde yaşaması için sağlıklı bi bedene ihtiyacımız var
ben son hamileliklerimde sağlıklı beslenmeye başlamıştım sağlık sorunum vardı bu yüzden az ve sağlıklı besleniyordum
fazla kilolarımıda vermiştim
birde kan grubuma göre beslenmeye çalışıyordum ayrıca kavanozlarda bal fındık fıstık karışımı olan yiyecek var ondanda arada ağzıma atıyordum gerçi sevdiğim için yiyordum ama bence faydası oldu
kan pıhtılaşman yokmu yoksa neden kansulandırıcı iğne kullanmıştın
canım çok sağol biz de aynı şeyi sorduk tüp bebekte düşmez diye o da büyük olasılıkla kromozom anomalisi vardır beden hasta bebeği kabul etmiyor dedi tüp bebek sayesinde en sağlıklı embriyo elde edilir ve şansın çok yüksek dedi. ben genetik teste yaptırmıştım normaldi bunu dedim ama buna rağmen olabiliyormuş. ben de kan pıhtılaşması da var mfht 677 heterezigot. ama kan sulandırı kullandığım için bundan düşmemiş.[/QUOTE
cok gecmis olsun canım benimhakkında hayırlısı olsun...İNSALLAH dogru bir karar versin ve tez zamanda sag salim bebegini kucagına alırsın...
rengarenk cok tsk ederim canım İNSALLAH...haftaya gidecem doktora tekrar..zaten haftayada hersey belli olur...İNSALLAH doktordan iyi haber alırım...cok sükür suan kanamam yok ve Progestorona basladım ya oda keseyi beslermis ya azda olsa ümit oldu bana belkide kese düzelir...kanamıs olan yer toplanır belkidepeki sizce benim kese neden kanadı ?? neden bozulma olusdu ?? igneden aspirindenmi ?? ama arkadaslar ilk gebeligimdede kese kanamısdı doktor kesenin etrafı kanıyor demisdi...bir iki kez minicik kan gelmisdi ama cok fazla gelmemisdi...ama doktor bakdıgında icten kanama var diyordu 2 hafta sonra bebegin kalbi durdu....ben baska doktora gittim özel hastanede 2 doktor bakdı ikisinede sordum kesemi gelismemis kesenin etrafı kanıyordu felan dedim yok dediler kese gayet iyi gelismis kanama ile alakalı degil demislerdi...aklıma o gelince diyorum simdi icimden ozamanda kesemin etrafı kanadı bebegime zarar vermedi İNSALLAH bu seferde düzelir kese toplanır İNSALLAH...dualarınızı eksik etmeyin arkadaslar...
kızlar hepinize merhabalar hamile olanlara hayırlı sağlıklı hamilelikler geçirmelerini dilerim rabbimden hamile kalmak için uğraşan arkadaşalarımada en kısa zamanda sağlıklı hamilelik haberlerini paylaşmalarını nasip etsin rabbim inşallah...
bende şuan iğne+coraspin kullanıyorum aslında benim genetik normal çıktı ama bundan önce 3 düşük 1 dış gebeliğim oldu bu 5. hamileliğim doktor önlem amaçlı kullanmam gerektiğini söyledi rabbim inşallah bunu tamamına erdirmeyi yavrumu kucağıma almayı nasip eder...
bende dualarınıza katılmak istiyorum adım canan ayın 30 una kdar ihlas okunacak sanırım bende şuan itibariyle okumaya başlıyorum rabbim nasip ederse, kaç okuduğumu tekrar girip yazarım dualarımız kabul olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?