- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
bebısın ıyı olacak merak etme.ınsallah kucagına alacaksın.eger kotu bıle sonuclansa moralını bozma.hakkında hayırlısını ıste.
saol canım.senınle aynı haftalarımız.bana da o haftada verecektı ama galıba ıstanbul dısında olacakmıs.ınsallah guzel sonuclar alırız.ben kasık agrılarımı sordum.cok normal dedı.gunes kremı kullanmamı tavsıye ettı.sende var mı degısık haberler
Canancım hoşgeldin hayatım. Ben uzun zamandır burdayım seninde gelmene sevindim. Bu topicte arkadaşlarım sürekli dua okuyorlardı bende katılalı çok olmuştu. Hani bazen hepinizide katıyorum ya dualarıma. senin gelip kendin yapman çok sevindirici oldu canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
bu sabah yine lekelenm oldu...bu sefer cok fazla oldu ve koyu kahverengi degildi...pembeydi...esime dedim hazır olalım buda düsükle sonuclanacak galiba...bana moral vermeye calısıyor üzülme hersey ALLAHIN takdiri diyor ama benden saklamaya calısıyor kendisi cok üzülüyor...kahvaltı yapmadan ac ac ise gittiesime cok üzülüyorum onun saglıgı yerinde soru bende....benim yüzümden cekdiklerine bakarmısınız arkadaslar ben bu igneden ve coraspirinden süpeleniyorum..cokmu erken basladım napdım ben ya ??? suan kanama var bıraksammı coraspirini ??? lütfen bana bir akıl verin napmalıyım....ama naparsam yapim artık cok gec degilmi sonucta kanama basladı düsük riskide arttı degilmi
bu sabah yine lekelenm oldu...bu sefer cok fazla oldu ve koyu kahverengi degildi...pembeydi...esime dedim hazır olalım buda düsükle sonuclanacak galiba...bana moral vermeye calısıyor üzülme hersey ALLAHIN takdiri diyor ama benden saklamaya calısıyor kendisi cok üzülüyor...kahvaltı yapmadan ac ac ise gittiesime cok üzülüyorum onun saglıgı yerinde soru bende....benim yüzümden cekdiklerine bakarmısınız arkadaslar ben bu igneden ve coraspirinden süpeleniyorum..cokmu erken basladım napdım ben ya ??? suan kanama var bıraksammı coraspirini ??? lütfen bana bir akıl verin napmalıyım....ama naparsam yapim artık cok gec degilmi sonucta kanama basladı düsük riskide arttı degilmi
canım hoşbulduk bende senin yazdıklarından gördüm bi bakayım dedim duayı görünce hemen katılmak istedim rabbim kabul etsin inşallah...allah hepinizden razı olsun inşallah.
kızlar tabloyu yapan arkadaşım emine ben 500 tane okudum eklersen sevinirim cnm rabbim kabul eylesin inşallah okumaya da devam ederim yine okudukça yazarım.
kızlar bu arada kaça tamamlayacağız birde duayı okuduktan sonra ben o yazdığınız duayıda yaptım sonunda bunu her okuduktan sonra yapıyormusunuz yoksa hepsi toplandıktan sonra mı yapıyorsunuz ona göre isimlerinizi kağıda yazıcamda her okuduktan sonra isimlerinizi unutmadan sayayım diye beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
emine arkadaşım 500+300 toplam 800 okuyabildim bugün gecede okurum inşallah
bernacım hep söylüycem unutuyorum. o gün aradığında yoldaydık ailecek. kızımın gösterisine gidiyorduk, o da kucağımdaydı. hiç müsait değildim konuşmak için. kusura bakma canım.bu arada bu 4 lü tarama dediğiniz ne.kan mı veriyorsunuz yoksa 4 boyutlu ultrason mu? ben kızımda böyle bir şey yapıldığını hatırlamıyorum. yeni galiba.Yok iyiyim cok sukur 4 lu tarama testi yaptirdim yarin sonuclari gostermeye gidicem.sabah bulantilarim hala devam ediyor.tetanoz asisini sordunmu beni saglikocagindan aradilar 20 haftada vuralim diye yarin doktora onuda sorucam
her seferinde duamız kısmını okumana gerek yok. ilk okumaya başlarken bir kez okuyuman yeterli sonra ihlas okumaya başlıyorsun. her başlayacağında da okumana gerek yok. ben sonraki başlamalarımda bana ve arkadaşlarıma diye başlıyorum duaya. önceleri bir limit koyuyorduk dua sayısında. sayıyı da uzun tutuyorduk, haftalarca sürünüyordu. artık her perşembe gecesi sırayla dualama yapılcak.kızlar bu arada kaça tamamlayacağız birde duayı okuduktan sonra ben o yazdığınız duayıda yaptım sonunda bunu her okuduktan sonra yapıyormusunuz yoksa hepsi toplandıktan sonra mı yapıyorsunuz ona göre isimlerinizi kağıda yazıcamda her okuduktan sonra isimlerinizi unutmadan sayayım diye beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
gunaydın pıhtıcanlar
emınecım 50 dua okudum canım.allah kabul etsın.elıf gorunmuyor.haber alan var mı merak ettım
elifle pazar günü görüştük iyiydi canım.
yok canım sormadım..ama zaten kanama yok dedi..kanama görünmüyor dedi..ama kanamıs kesenin seklinde bozulma var dedi..sen aspirine igneye devam et haftaya salı gel bakalım kalp atısına dedi...ozaman nasip olursa 6 hafta 1 günlük olacak...arkadaslar cevaplarınız icin cok tsk ederim...İNSALLAH bisey olmaz bebegime..olursada dedigim gibi ALLAHIN takdiri...
benim kiler hep çok küçük düşüyor, hep mi öylesi denk geliyor diyorum kendime ama artık yapacak bir şey kalmadı regl olur olmaz başlayacağım tüp bebeğe herhalde, çok şükür maddi olarak karşılayabiliriz ama beynim almıyor bu durumu. acaba başka bir dr. a daha mı gitsem diyorum ben de miyom var ondan mı diyorum dr akla çok yatan şekilde açıkladı aslında büyük düşük yapsan miyom denebilir ama kese bile oluşmuyor dedi. canım seninde mi benim gibi sen ne yaptın kaç düşük var pıhtılaşmada ne var. bebek sahibi bu şeklide olanlarda %kaç acaba, o da olmazsa tüm umutlarım tükenecek ondan aslında korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?