Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yok iyiyim cok sukur 4 lu tarama testi yaptirdim yarin sonuclari gostermeye gidicem.sabah bulantilarim hala devam ediyor.tetanoz asisini sordunmu beni saglikocagindan aradilar 20 haftada vuralim diye yarin doktora onuda sorucam

canım hoşbulduk bende senin yazdıklarından gördüm bi bakayım dedim duayı görünce hemen katılmak istedim rabbim kabul etsin inşallah...allah hepinizden razı olsun inşallah.

kızlar tabloyu yapan arkadaşım emine ben 500 tane okudum eklersen sevinirim cnm rabbim kabul eylesin inşallah okumaya da devam ederim yine okudukça yazarım.

Son düzenleme:
kızlar bu arada kaça tamamlayacağız birde duayı okuduktan sonra ben o yazdığınız duayıda yaptım sonunda bunu her okuduktan sonra yapıyormusunuz yoksa hepsi toplandıktan sonra mı yapıyorsunuz ona göre isimlerinizi kağıda yazıcamda her okuduktan sonra isimlerinizi unutmadan sayayım diye beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.

bu sabah yine lekelenm oldu...bu sefer cok fazla oldu ve koyu kahverengi degildi...pembeydi...esime dedim hazır olalım buda düsükle sonuclanacak galiba...bana moral vermeye calısıyor üzülme hersey ALLAHIN takdiri diyor ama benden saklamaya calısıyor kendisi cok üzülüyor...kahvaltı yapmadan ac ac ise gitti esime cok üzülüyorum onun saglıgı yerinde soru bende....benim yüzümden cekdiklerine bakarmısınız arkadaslar ben bu igneden ve coraspirinden süpeleniyorum..cokmu erken basladım napdım ben ya ??? suan kanama var bıraksammı coraspirini ??? lütfen bana bir akıl verin napmalıyım....ama naparsam yapim artık cok gec degilmi sonucta kanama basladı düsük riskide arttı degilmi

geçmiş olsun arkadasım kotu dusunmemeye çalış rabbim yardımcımız olsun umarım hersey yolunda gider hemen doktora gıtseydın belki hastaneye falan yatırırlar belki iğne falan bıseyler yaparlar gerci dısardan konuşmak kolay yasadıklarını anlıyorum.inan ben cok daha beterlerini yaşadım rfabbim kimselere bu acıları gostermesin hayırlı haberlerini bekliyoruz...dualrımız seninle canım....

canım doktorun bu konuda bişey söylemedi mi onu uygula güvenmeye çalış tabi ki düşük riski var ama herşey bitmiş demek de değil görümcemin arkadaşı benim ikinci hamileliğimde aynı zamanda hamile kaldık onun başından itibaren kanaması vardı hep düşük riski vardı benim öyle bişeyim yoktu rabbimin takdiri benimkinin kalbi durdu o geçen hafta doğum yaptı rabbim bu bebeğime uzun versin çok bekletmedi yine nasip etti o yüzden iyi olmaya çalış tabiki herşeye hazırlıklı ol ama nasıl olsa düşecek diye düşünüp kendini bırakma belli mi olur belkide o annesini bırakmaz...

Çok iyi yapmışsın canım çok sevindim burda olmana. Rabbim kolay hamilelikler nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin.. amin.

emine arkadaşım 500+300 toplam 800 okuyabildim bugün gecede okurum inşallah

Canım maşallah dün baya okumuşsun. Ağzına sağlık, Allah Razı olsun ve Rabbim kabul etsin inşallah. Canım başında yapıyoruz biz o duayı sonra okumaya başlıyoruz o isimleri dualayacak olan arkadaş en sonunda duasıyla birlikte tamamlıyor ve sayıyor. Sen başlarken bir yaparsın sonra o niyetle okumaya devam edersin.

Canım Allahım yardımcın olsun. Hepimiz bunları yaşadığımız için biliyoruz ki gerçekten çok zor. Ama Herşey Rabbimden biliyorsun öyle düşünme lütfen eşimin bir suçu yok sorun bende felan deme. Eşinde olsaydı bir sorun ne olacaktı. Sen ona böyle düşünecekmiydin. Herşeyi veren Allah. O yüzden Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde versin dualarımız böyle. Bazen kanamalar sonucu illaki düşmeyebiliyor bebek biliyorsun. Kanamanın oranı, şekli önemli. Sen doktorunla görüş mutlaka asprini kesebilir belki sende. Burdan kim ne derse yanlış olur çünkü. Bu tamamen doktorun vereceği bir karar. Rabbim korktuklarına uğratmasın inşallah canım. Yar ve yardımcın olsun Allahım. Ya mübdi duasını da ihmal etme oku sürekli canım.

Yok iyiyim cok sukur 4 lu tarama testi yaptirdim yarin sonuclari gostermeye gidicem.sabah bulantilarim hala devam ediyor.tetanoz asisini sordunmu beni saglikocagindan aradilar 20 haftada vuralim diye yarin doktora onuda sorucam
bernacım hep söylüycem unutuyorum. o gün aradığında yoldaydık ailecek. kızımın gösterisine gidiyorduk, o da kucağımdaydı. hiç müsait değildim konuşmak için. kusura bakma canım.bu arada bu 4 lü tarama dediğiniz ne.kan mı veriyorsunuz yoksa 4 boyutlu ultrason mu? ben kızımda böyle bir şey yapıldığını hatırlamıyorum. yeni galiba.
her seferinde duamız kısmını okumana gerek yok. ilk okumaya başlarken bir kez okuyuman yeterli sonra ihlas okumaya başlıyorsun. her başlayacağında da okumana gerek yok. ben sonraki başlamalarımda bana ve arkadaşlarıma diye başlıyorum duaya. önceleri bir limit koyuyorduk dua sayısında. sayıyı da uzun tutuyorduk, haftalarca sürünüyordu. artık her perşembe gecesi sırayla dualama yapılcak.

seni teselli etcek birşeyler söylemek istiyorum ama işe yaramıycak canım. hakkında hayırlısı olsun diye dua et canım. ben kızımda ne kanamalar geçirdim anlatamam, öyle böyle değil. dr lar kesin düşer gözüyle bakıyordu. ama yiyeceği ekmek varmış düşmedi. ne olacağını bilemezsin.yiyecek ekmeği varsa zaten duracak, ama yoksa ne yaparsan yap durmayacak canım.hayırlısını isteyip dua etmekten başka çaren yok.iğne ve aspirin konusuna gelince inanki bizler de hangisi doğru bilmiyoruz canım.ikisini de kesen var böyle durumlarda, devam eden de var. dr una güvenmekten başka çaren yok. ben de son düşüğümde senin gibi düşündüm. iğneye erken başladım diye mi düştü diye hala düşünüyorum. ama dr lar sağlıklı değilmiş yoksa düşmezdi dediler kime gitsem. çok küçük düşükler için genelde bebek için olumlu şeyler söylemezler. sen herşeye hazırlıklı ol canım ama deiğim gibi kızımda ve 15 haftalık kalp durmasında inanılmaz kanamam oldu, pıhtılı, kıpkırmızı. 15 haftalığım bile düşmedi 7 haftada kanamam oldu dediğim gibi ama 15 haftada kalbi durdu. demem o ki kanama çok da önemli değil. duracaksa duruyor bebek ama sağlıksızsa vücut atıyor. dualarım seninle. hakkında hayırlısı olsun canım.

Canım Allah yardımcın olsun, hemen doktora gitsen iyi olur bence belki aspirini kesecek. Hakkında hayırlısı olsun, çok zor şeyler yaşıyoruz . bizim gibi eşlerimizde çok yoruluyor yıpranıyor ama o sen üzüldüğün için daha çok üzülüyordur emin ol. Birbirinize destek olup bu süreci bir arada atlatmak en önemlisi. Rabbim bizim içinde hayırlısını yazmıştır ve eminim zamanı gelince gönlümüzdekiler gerçekleşecek üzülme olurmu.

Kafan rahatlayacaksa bir doktora daha git, gerçi başka başka doktorlara gitmek kafayı rahatlatmak yerine daha da karıştırıyor genelde. Ama güvendiğin bir doktor olsun. İçin rahat etsin. Kayıpların miyomla ilgili olduğunu zannetmiyorum ben. Benim 2 kaybım var. İkiside 9 haftalık, İlki araştırılmadı ama ikinci clexane kullanırken 9 haftalık kalbi durdu. İkincide kromozom anomalisi çıktı eşimle benim genetik sonuçlarımız normalken. Pıhtılaşma da benim mthfr 1298 ve 677 iki genim heterezigot senden bir gen fazla. Ve ben hamilelikte iğne kullanacağım. Aspirin kullanmayacağım. Gördüğün gibi benzer durumlar vee benzer olaylar. Bende tüp bebekmi yapsam demiştim kaybımdan sonra ama bir süre daha denemeye karar verdim bakalım hayırlısı olur hepimiz için inşallah.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kulhüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah birtektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış vedoğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 335"]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] elif5507 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Elif:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *01as-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aslı:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 115
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] ceylinn38-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Zehra:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *senay079-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Şenay:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1866
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *slvy1987-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Selvi:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] sevinc007-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sevinç:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] eoe-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emine:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 860
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] serap06_06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serap:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 2230
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] rengarenk00 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serpil:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *nazka86 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Nazife:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] umud40-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Vildan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] hildan -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Hilal:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] muco509-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emel:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Eylül06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Berna:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 140
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Slmeng-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] selma :
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 180
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *AzraNur68-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gül:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 610
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 06 kelebek-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Neşe:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gülin:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Mayd-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aycan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 140
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Atis-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Senem:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 330ml-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sultan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Adalet1990
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] tuğçe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Gül_neva-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] İrem:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] lolo
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] nihal
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 310
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] cbdefne
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] canan
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 800
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 10161
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 23.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUALAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 30.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

vildancım nasılsın... nasıl gidiyor sen bu ay korunmayı bırakmıştın diye hatırlıyorum iğneye başladın mı... son adet tarihin kaç belirtilerin falan varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…