Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımm ne desem bilemiyorum çok zor bi durum

şeklinde bozulma olması iyi değil tabi ama şöyle düşün en azından ben düşüklerimde şöyle düşünüyordum
bu bebek benim için hayırlı olan değilmiş
benim için hayırlı olan bebek allahın izniyle gelicek benim çağırmam beklemem boşa o geleceği vakit bana sormadan gelicek ben sadece tedbirli ve hazırlıklı olim ki geldiği zaman içimde hazır yerini bulsun
vede öyle oldu ben hamile kalamıyodum allahın takdiri son hamileliklerimde kendiliğimden kalabilmeye başlamıştım
şimdiki bebeğime hamile kalmadan 2 ay önce düşük yapmıştım en sonuuncumu
zaten olmuyo deyipte oluruna bırakmıştım
hatta hamile olduğumu öğrendiğimde midemden rahatsız olduğum için doktora gidiyodum ertesi günde doktora gidicektim hamileliği öğrenince neyse önümüzdeki ay midem için gider tedavimi devam ettiririm nasıl olsa buda düşücek demiştim
yani düşün çocuk düşürmek sıradanlaşmıştı benim için artık
eşimle hamile olduğu öğrendiğimde üzülmüştük o kadar yani
allah o kadar büyükki herşey kendiliğinden oluyo bir şeyler vesile oluyo sen anlamıyosun bile ne olduğunu
doğurana kadar bebeğim olacağına inanmadım hatta doğru düzgün bişey bile almadık bebeğe
allahıma şükürler olsun ki bebeğim benimle
inşallah sende sabret bebeğin seninde yanında olucak sen sadece sabret ve her şeyin hayırlısını iste allahtan
ben doğum yapacağım zaman ameliyat masasında burdaki bütün bebek isteyen kadınlar içinde dua ettim inşallah vakti geldiğinde allahında izniyle herkez anne olucak kusura bakma çok uzun yazdım ama ben şu ana kadar öyle süreçlerden geçtimki ...

arkadalar önceki mesajımda da isimleriniz yazdım ama telefon gelince yazacağımı yazamadım şimdi yazıyım. kenzül arş diye bir dua var. dün ben onu okudum. sonra netten araştırdım ve baya faydalı bi duaymış baya şeye faydası var. tuğçe sen içim sıkılıyor diyince söyleyim dedim size de, şenaycım senin de hocanla ilgili sıkıntıların var diye senin adını da yazdım. baya okuyan ve tesirini görenler varmış. çok şaşırdım okuyanların yorumunu görünce. sizler de bir araştırın.bir de ben dün ne yaşadığımı size anlatıyım bu duayla ilgili. dün tüm gün aklıma bu kelime geldi. kenzül arş. muhakkak duymuşum ama ne olduğunu bile bilmiyordum bu kelimenin.ama sürekli dilimin ucuna geldi bu kelime. sonra bir bakıyım dedim neymiş bu. kelime. bu da bir işaret diye düşündüm, gece okudum dua ettim. size de tavsiye ederim.

sinan hoca bana çok erken anlayıp hemen iğneye başlıyacaksın dedi yani önceden başla demedi ama ben başladım zaten ben sinan hocaya hem gidiyor hem gitmiyor gibiyim..:) biraz karışık benimki benim esas doktorum Sevgi hanım ona önceden başla dedi benim son adet tarihim 13 mayıs daha yumurtlama dönemindeyim galiba bende arada gögüslerimi yokluyorum ama bi belirti yok sadece cumartesi günü sol kağım çok ağrıdı okadar bide hemen korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım şimdiye kadar belki kendimi çok hazırladım artık her ay olacakmış gibi bakalım hayırlısı artık belki bu ayda olucak ama ben sabırsız davranıyorum....

benim adım nihal 310 tane okudum
benide alırsanız aranıza sevinirim bende dualarınıza katılmak istiyorum
yanlız her zaman giremiyorum malum bebeğim çok küçük fazla fırsat vermiyo oğlanda ergenlikte beni baya bunaltıyo
allah sizlerede böyle dertler versin inşallah:)))

Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin cnm. sende hangi mutasyon vardı arkadaşım.birde hamile kalmadan önce ilaç kullandınmı.daha önce düşük yaptınmı.çok soru sordum kusura bakma.

amin canım sağol.mhftr heterozigot gen mutasyonu vardı.daha önce 1 bebeğim iki buçuk aylıkken karnımda öldü.hamile kalmadan önce hiç ilaç kullanmadım.aklına takılan her soruyu sorabiirsin.seve seve yardımcı olurum :)

günaydın hanımlar ben aranızda yeniyim ama hep sizi takip ettim bendede pıhtı sorunu var coraspin içiyorum2 tane gebeliğim oldu ama yaşamadılar bu sabah adetim 1..2 gün gecikti idrar testi yaptım günlerin geçmesinden korktuğum için hemen yaptım bir çizgi net diğer çizgi soluk çıktı birazda idrar fazla damlattım acaba oldum mu doktoruma mesaj attım daha dönmedi çok heycanlıyım oldum mu acaba ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim benim halimden yalnız sizler anlarsınız...

Canım bununla geçer inşallah Rabbim korktuklarımıza uğratmasın senide, hepimizide. Rabbim sağlık verip OL dedikten sonra olmayacak hiçbir şey yoktur. Biliyorsun. Bol bol dua et. Elini karnına koy ya mübdi de 99 kere. Hatta bunu eşine yaptır günde bir kez yapsın bunu.. Sende sürekli oku Rabbim sıkınıtlarından kurtarsın inşallah.

Canım Kenzül-arş duasını ben çok zaman okuyorum. Hatta o gün dualama yaptığımdada okudum hepimizin adına. Rabbim sıkıntılardan kurtarsın inşallah fazileti büyük dualar içinde geçer. İnşallah dualarının mükafatını verir Rabbim canım benim.

Eminecim ne mübareksin, aklına gelen dua gerçektende çok güzel özel bir dua. İstekleri olup umutsuzluğa düşen ve bu duayı sürekli okuyan isteklerine ulaşan kişiler varmış. Ben ilk kaybımdan sonra bu duayla nefes aldım. Gerçekten nefes aldım yani tekrar ayağa kalkıp umutla doldum öyle manevi haz verdi öyle umutlandırdıki beni. Her okuyuşumdada içim seviçle huzurla doluyor. Ne güzel yapmışsın ben haftada bir okumaya çalışıyorum özellikle cumaları.

Canım 600 daha eklermisin bana, toplamda 1800 oldu..

(Bu arada tablonu düzenlemişsin tekrar, görünüm güzel olmuş eline sağlık canım benim.)

Canim ayni duygular icindeyim senle cok ama cok canim sikliyo(( , canim hic bise yapmak istemiyor, benim bat imda 2 haziran ve bendede hic belirti yok, bu seferde olmadi bence, hic bise hissetmiyorum, bu seferde olmazsa yine yine yine cok uzulecegim, allahim isteyen herkese tez zamanda saglikli bebekler versin, ne kadar zormus insan yasayinca anliyo, senin batin ne canim ?

canım bence düşünmemeye çalış. olmazsa da bir hayır vardır de. inşallah olur ama olmazsa da bir daha ki maçlara bakacağız artık:) demek lazım. hem senin yaşın da genç zaten kendini yıpratma bence. eninde sonunda olacak inşallah.
canım sinan hoca erken başlatmıyor ama adalet erken başladı. sanırım bana sinan hoca korunmayı bırak dediğinde
ben de yapacağım. elimde 0,2 lik var. ondan yaparım düşük doz.

canım çok üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun. inşallah tutunur bebişin. olmazsa da erkenden düşmesi sonrasına göre daha hayırlı. çünkü öbür türlü bebeğini hissedip düştüğünde daha zor canım. sen kendini yormamaya gayret et. elinden geleni yapıyorsun nihayetinde gerisi allahın bileceği iş canım böyle düşün.

canım solukta çıksa pozitif oluyo hamşilelik yoksa çıkmaz hiç çizgi
çok nadirde olsa testin sorunlu olduğuda oluyo
eğer kan pıhtılaşman varsa
hemen kan testi yaptır pozitifse kan sulandırıcıya başlarsın

kızlar bilen varsa aranızda bişey sormak istiyorum

c 677 t homozigotum
hematoloğa gitmedim hiç
doğum yapalı yaklaşık 3 ay oldu
bu durumda hematoloğa gitmem gerekirmi
yani homozigot olmam düşükten başka bişey yaparmı vücudumda
hamilelik olmadığı halde kan sulandırıcı kullanmalımıyım
hamilelik harici homozigot olmam bende sıkıntı yaparmı

teşekkürler tekrar yapıcam garanti olsun sonra hastaneye kan testine gidiçem zaten coraspin kullanıyordum sanırım iğnelere başlıycam ama bu iğnelerin dozu nasıl ayarlanıyor onun bir yolu var mı kime nasıl ne kadar veriyorlar onu nasıl araştırıcam.....

aklına kötü şey getirme canım. ama kalp durmasında hiç belirti olmayabiliyor. ilk gebelikse hissetmeyebilirsin sanırım. ben ilk gebeliğimde 20. haftamda hissetmiştim. bu kadar endişeleniyorsan bir usg ye gir istersen. dr un neden iğne ve aspirini bırak demiş ki bu arada. o kadar kullanıp sonradan bırakmak çok mantıklı gelmedi bana. doğumdan 2 gün önce falan bıraktırıyorlar iğneyi genelde.
hadi canım buay ugurlu gelsin geç olsun güç olmasın Allah isteyen herkese nasip etsin.
inşallah canım. hayırlısı olsun canım. bekleyip görcez.
üzüldüm canım. kesenin bozulması iyi değildir ama gene de Allah bilir. Hakkında hayırlısı olması için dua et. evet dua etmekten ve hayırlısını istemekten başka bir şey gelmiyor elden.
canım ekledim seni ama biz bebeklerimiz olsun diye dua ediyoruz. sen de mi istiyorsun. 3 aylık bebeğin var senin o yüzden sordum.
ben yeni tanıştım bu duayla. ne güzel herkes biliyormuş. kesin duydum bir yerlerden ama dün kulağıma hep bu dua geldi. bunu dua olduğunu bilmeden)ben de bundan sonra okurum sürekli artık.
Canım 600 daha eklermisin bana, toplamda 1800 oldu..

(Bu arada tablonu düzenlemişsin tekrar, görünüm güzel olmuş eline sağlık canım benim.)
)yok sanım düzeltmedim dua listesini. yine aynen kopyalayıp yapıştırdım. kk düzelmiş)ve yine enter e basınca alt satıra geçemiyorum) bununla bağlantısı var.

ara sıra dr lar aptt, ınr diye kan değerine bakarak kanın pıhtılaşma zamanına bakıyor ve ona göre iğnenin dozu ayarlanıyor.

Çok geçmiş olsun Azra, kanamaya rağmen aspirine neden devam ettiriyor sadece iğne daha iyi olmazmı diye sordunmu?

yok canım sormadım..ama zaten kanama yok dedi..kanama görünmüyor dedi..ama kanamıs kesenin seklinde bozulma var dedi..sen aspirine igneye devam et haftaya salı gel bakalım kalp atısına dedi...ozaman nasip olursa 6 hafta 1 günlük olacak...arkadaslar cevaplarınız icin cok tsk ederim...İNSALLAH bisey olmaz bebegime..olursada dedigim gibi ALLAHIN takdiri...

canım benim favori dualarımdandır ne zaman ne niyetle dua ettiysem rabbim verdi
hiç sıkıntıda darda koymadı bu dua sayesinde birde anlamını bir okuyun çok güzel bir şekilde
Rabbinden dilek istiyorsun Hayırlı sağlıklı bir evlat için 41 tane okudum demekkki vakti henüz gelmemiş
sabırla bekliyorum her türlü dileğiniz için okuyun hiç zorda kalmazsınız

canım çok geçmiş olsun ne desek anlamsız gelecek o yüzden eğer sağlıklıysa o seni asla bırakmaz ama olmayacaksa en başında yaşamak daha hayırlı stres yapma duaya sığın hepimiz için aynı şeyler geçerli rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısı olsun canım.

canım ben memnun kaldım ümit hocadanç bana coraspin gebelik sırasında başlanacak dedi. mutasyonlrın ciddi değil dedi. ben senin kadar sık gitmedim bilmiyorum ama ben bir aksilik olmazsa ümit hocayla devam etmek istyorum.

bu arada kızlar yarın beklemediğim adet günüm bikaç gündür baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum. kasık batması var adet olacakmışım gibi ağrı yok... bir de göğüs hassasiyeti sızlıyor resmen dün dayanamadım test yaptım idrar testi bişey çıkmadı hayırlısı neyse o olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…