canım soluma yatınca rahatsız oluyorum nedenseen rahat sırt üstü oluyor...bugün sabah gittim doktora malesef kese kanamıs ama bugün kanamıyorduda yinede belli oldu kanam gecirdigi...seklinde bozulma olmus dedi doktor düsük riski var haftaya salı gel bakalım kalb atısı olcakmı dedi...igneye aspirine devam dedi ve progesterona baslattı...hakkımızda hayırlısı olsun...cok moralim bozuldu ama elimden duadan baska bisey gelmez herse ALLAHIN takdiri...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
slm canım. sinan hoca da iğneye erken mi başlatıyor. iğneye başladım demişsin. sıkma canını canım.her işte bir hayır vardır. gebelik oluşmadıysa bile bunda da bir hayır vardır canım. Allaha sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimden. canım çalışma bitti. satım 7 siydi. bundan sonra bekliycem bakalım. diğer arkadaşlarla da satımız hemen hemen aynı.gögüste ve kasıkta hafif sancılar oluoyr arada ama bunu çok dikkat ettiğim için hissetmiş olabilirim. belki her ay böyle oluyordur)
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kulhüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah birtektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış vedoğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 335"]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] elif5507 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Elif:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *01as-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aslı:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 115
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] ceylinn38-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Zehra:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *senay079-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Şenay:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1754
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *slvy1987-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Selvi:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] sevinc007-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sevinç:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] eoe-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emine:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 315
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] serap06_06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serap:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] rengarenk00 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serpil:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *nazka86 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Nazife:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] umud40-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Vildan:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] hildan -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Hilal:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] muco509-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emel:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Eylül06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Berna:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 140
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Slmeng-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] selma :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *AzraNur68-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gül:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 460
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 06 kelebek-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Neşe:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gülin:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Mayd-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aycan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 140
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Atis-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Senem:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 41
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 330ml-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sultan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Adalet1990
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] tuğçe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Gül_neva-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] İrem:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 6925
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 23.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUALAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 30.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin cnm. sende hangi mutasyon vardı arkadaşım.birde hamile kalmadan önce ilaç kullandınmı.daha önce düşük yaptınmı.çok soru sordum kusura bakma.
canım soluma yatınca rahatsız oluyorum nedenseen rahat sırt üstü oluyor...bugün sabah gittim doktora malesef kese kanamıs ama bugün kanamıyorduda yinede belli oldu kanam gecirdigi...seklinde bozulma olmus dedi doktor düsük riski var haftaya salı gel bakalım kalb atısı olcakmı dedi...igneye aspirine devam dedi ve progesterona baslattı...hakkımızda hayırlısı olsun...cok moralim bozuldu ama elimden duadan baska bisey gelmez herse ALLAHIN takdiri...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
arkadalar önceki mesajımda da isimleriniz yazdım ama telefon gelince yazacağımı yazamadım şimdi yazıyım. kenzül arş diye bir dua var. dün ben onu okudum. sonra netten araştırdım ve baya faydalı bi duaymış baya şeye faydası var. tuğçe sen içim sıkılıyor diyince söyleyim dedim size de, şenaycım senin de hocanla ilgili sıkıntıların var diye senin adını da yazdım. baya okuyan ve tesirini görenler varmış. çok şaşırdım okuyanların yorumunu görünce. sizler de bir araştırın.bir de ben dün ne yaşadığımı size anlatıyım bu duayla ilgili. dün tüm gün aklıma bu kelime geldi. kenzül arş. muhakkak duymuşum ama ne olduğunu bile bilmiyordum bu kelimenin.ama sürekli dilimin ucuna geldi bu kelime. sonra bir bakıyım dedim neymiş bu. kelime. bu da bir işaret diye düşündüm, gece okudum dua ettim. size de tavsiye ederim.
arkadalar önceki mesajımda da isimleriniz yazdım ama telefon gelince yazacağımı yazamadım şimdi yazıyım. kenzül arş diye bir dua var. dün ben onu okudum. sonra netten araştırdım ve baya faydalı bi duaymış baya şeye faydası var. tuğçe sen içim sıkılıyor diyince söyleyim dedim size de, şenaycım senin de hocanla ilgili sıkıntıların var diye senin adını da yazdım. baya okuyan ve tesirini görenler varmış. çok şaşırdım okuyanların yorumunu görünce. sizler de bir araştırın.bir de ben dün ne yaşadığımı size anlatıyım bu duayla ilgili. dün tüm gün aklıma bu kelime geldi. kenzül arş. muhakkak duymuşum ama ne olduğunu bile bilmiyordum bu kelimenin.ama sürekli dilimin ucuna geldi bu kelime. sonra bir bakıyım dedim neymiş bu. kelime. bu da bir işaret diye düşündüm, gece okudum dua ettim. size de tavsiye ederim.
kızlar günaydın.... benim bugünler canım okadar sıkkın ki korunmayı bıraktık ama iğneyede başladım ama benim için sıkıntı var sanki bu sefer olmuyacakmış gibi hiç belirti falan da yok. Emine senin ki nasıl gidiyor belirti flan var mı. ne zaman adet tarihi kaç en son. korunmayı bırakan arkdaşlar sizlerinki nasıl gdiyor belirtiler falan varmı
canım bence düşünmemeye çalış. olmazsa da bir hayır vardır de. inşallah olur ama olmazsa da bir daha ki maçlara bakacağız artık:) demek lazım. hem senin yaşın da genç zaten kendini yıpratma bence. eninde sonunda olacak inşallah.kızlar günaydın.... benim bugünler canım okadar sıkkın ki korunmayı bıraktık ama iğneyede başladım ama benim için sıkıntı var sanki bu sefer olmuyacakmış gibi hiç belirti falan da yok. Emine senin ki nasıl gidiyor belirti flan var mı. ne zaman adet tarihi kaç en son. korunmayı bırakan arkdaşlar sizlerinki nasıl gdiyor belirtiler falan varmı
canım sinan hoca erken başlatmıyor ama adalet erken başladı. sanırım bana sinan hoca korunmayı bırak dediğindeslm canım. sinan hoca da iğneye erken mi başlatıyor. iğneye başladım demişsin. sıkma canını canım.her işte bir hayır vardır. gebelik oluşmadıysa bile bunda da bir hayır vardır canım. Allaha sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimden. canım çalışma bitti. satım 7 siydi. bundan sonra bekliycem bakalım. diğer arkadaşlarla da satımız hemen hemen aynı.gögüste ve kasıkta hafif sancılar oluoyr arada ama bunu çok dikkat ettiğim için hissetmiş olabilirim. belki her ay böyle oluyordur)
günaydın hanımlar ben aranızda yeniyim ama hep sizi takip ettim bendede pıhtı sorunu var coraspin içiyorum2 tane gebeliğim oldu ama yaşamadılar bu sabah adetim 1..2 gün gecikti idrar testi yaptım günlerin geçmesinden korktuğum için hemen yaptım bir çizgi net diğer çizgi soluk çıktı birazda idrar fazla damlattım acaba oldum mu doktoruma mesaj attım daha dönmedi çok heycanlıyım oldum mu acaba ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim benim halimden yalnız sizler anlarsınız...
aklına kötü şey getirme canım. ama kalp durmasında hiç belirti olmayabiliyor. ilk gebelikse hissetmeyebilirsin sanırım. ben ilk gebeliğimde 20. haftamda hissetmiştim. bu kadar endişeleniyorsan bir usg ye gir istersen. dr un neden iğne ve aspirini bırak demiş ki bu arada. o kadar kullanıp sonradan bırakmak çok mantıklı gelmedi bana. doğumdan 2 gün önce falan bıraktırıyorlar iğneyi genelde.dr ısrarla bırak demesine karşın mthr 677 için iğne ve aspirin kullanmaya devam ediyorum arkadaşlar ,yalnız 22 hafta olmasına karşın bebek hareketi hissetmiyorum acaba düşük yapınca bi kanama oluyormu yoksa direk kalbi durup hiç belirtisi olmuyor mu şimdiden teşekkürler.
inşallah canım. hayırlısı olsun canım. bekleyip görcez.hadi canım buay ugurlu gelsin geç olsun güç olmasın Allah isteyen herkese nasip etsin.
üzüldüm canım. kesenin bozulması iyi değildir ama gene de Allah bilir. Hakkında hayırlısı olması için dua et. evet dua etmekten ve hayırlısını istemekten başka bir şey gelmiyor elden.canım soluma yatınca rahatsız oluyorum nedenseen rahat sırt üstü oluyor...bugün sabah gittim doktora malesef kese kanamıs ama bugün kanamıyorduda yinede belli oldu kanam gecirdigi...seklinde bozulma olmus dedi doktor düsük riski var haftaya salı gel bakalım kalb atısı olcakmı dedi...igneye aspirine devam dedi ve progesterona baslattı...hakkımızda hayırlısı olsun...cok moralim bozuldu ama elimden duadan baska bisey gelmez herse ALLAHIN takdiri...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
canım ekledim seni ama biz bebeklerimiz olsun diye dua ediyoruz. sen de mi istiyorsun. 3 aylık bebeğin var senin o yüzden sordum.benim adım nihal 310 tane okudum
benide alırsanız aranıza sevinirim bende dualarınıza katılmak istiyorum
yanlız her zaman giremiyorum malum bebeğim çok küçük fazla fırsat vermiyo oğlanda ergenlikte beni baya bunaltıyo
allah sizlerede böyle dertler versin inşallah:)))
ben yeni tanıştım bu duayla. ne güzel herkes biliyormuş. kesin duydum bir yerlerden ama dün kulağıma hep bu dua geldi. bunu dua olduğunu bilmedenEminecim ne mübareksin, aklına gelen dua gerçektende çok güzel özel bir dua. İstekleri olup umutsuzluğa düşen ve bu duayı sürekli okuyan isteklerine ulaşan kişiler varmış. Ben ilk kaybımdan sonra bu duayla nefes aldım. Gerçekten nefes aldım yani tekrar ayağa kalkıp umutla doldum öyle manevi haz verdi öyle umutlandırdıki beni. Her okuyuşumdada içim seviçle huzurla doluyor. Ne güzel yapmışsın ben haftada bir okumaya çalışıyorum özellikle cumaları.
Canım 600 daha eklermisin bana, toplamda 1800 oldu..
(Bu arada tablonu düzenlemişsin tekrar, görünüm güzel olmuş eline sağlık canım benim.)
teşekkürler tekrar yapıcam garanti olsun sonra hastaneye kan testine gidiçem zaten coraspin kullanıyordum sanırım iğnelere başlıycam ama bu iğnelerin dozu nasıl ayarlanıyor onun bir yolu var mı kime nasıl ne kadar veriyorlar onu nasıl araştırıcam.....
Çok geçmiş olsun Azra, kanamaya rağmen aspirine neden devam ettiriyor sadece iğne daha iyi olmazmı diye sordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?