- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
ıyı haftalar hepımıze.ınsallah guzel haberle aldıgımız bır hafta olur.bat bekleyenler ne durumdasınız kac gun var anlatsanıza.ben cumartesı gunu doktor kontrolume gıttım.masallah sorun gorunmuyor.bebısım sıze selam soyledı
amın canım sana bana hepımıze.1 ay sonra ayrıntılı ultarason ıcın randevu verdı.senın ne zamandı
Bu ay hepinize ugurlu gelir insallh dogru zaman ne zamansa rabbim hepinize nasip etsin insallh cnm
ben de iğneye başladım gün aşırı. iki tane iğne oldum toplamda. vildan senin seraba yaptığun yoruma dayalı olarak ben de başladım iğneye. biz aspirin kullanmıyorum neticede, iğne kullanmam lazım dedim.
Evet canım iyi yapmışsın, bende öyle yapıyorum 2-3 güne bir iğne. Bakalım belki haftaya hergün yapmaya başlarız:))
kızlar dün korudaydım dr ümit beye sonuçlarımı gösterdim. en son 3 ay önce gitmiştim. dr beni görür görmez ismimle hitap etti ve ne yaşadıysam hastalığıma dair bir bir sordu. son düşüğümde bebeğimde turner sendromu vardı. dr bunun tesadüfi olduğunu ve düşüğün de buna bağlı olduğunu söyledi. bütün testlerime bakarak gebelik öncesi coraspin kullanmana gerek yok dedi sadce folbiol kullanmamı, gebelik olduğunda da hemen aramamı söyledi. ben dr umdan memnunum hiç paragöz bir insan değil durumumuzu kullanan kişiler gibi değil. biz çıkarken muyane ücreti ödeyecektik kendisi ödememizi sekreterine söyledi. ben sadece sonuçlarına baktım dedi. halbuki ultrasondan bile bakmıştı. aslında kürtajımı bu dr yaptığı için hiç de iyi anılarım yoktu ama dra çok güvendim en önemlisi de bu galiba.
benim 4 mutasyonum var. mtfhr a1298t ve c677t heterozigot, 4g/5g , faktör 13 heterozigot
eşim bu konuda başta çok tutucuydu ama yaşadıklarımızdan sonra gözü korktu hangisiyi iyiyse git dedi şartıda çok komik git ama sen muayene olurken ben odaya girmem kapıda beklerim diyor :)) sanki kadın doktorda girebiliyo neyse alışacak artık. sigorta işini tolga hocaya gidip konuşup bir karar verdikten sonraya bıraktım bu arada serap medicana değil demişsin valla kafam karıştı tüp bebek bölümünde dedi sekreteri hatta adet olunca ara sana randevu ayarlayalım medicanadan dedi sen yanlış biliyor olabilirmisin çünkü sigorta medicanadan bir doktor olursa avantajlı oluyor
ben de iğneye başladım gün aşırı. iki tane iğne oldum toplamda. vildan senin seraba yaptığun yoruma dayalı olarak ben de başladım iğneye. biz aspirin kullanmıyorum neticede, iğne kullanmam lazım dedim.
kızlar günaydın.... benim bugünler canım okadar sıkkın ki korunmayı bıraktık ama iğneyede başladım ama benim için sıkıntı var sanki bu sefer olmuyacakmış gibi hiç belirti falan da yok. Emine senin ki nasıl gidiyor belirti flan var mı. ne zaman adet tarihi kaç en son. korunmayı bırakan arkdaşlar sizlerinki nasıl gdiyor belirtiler falan varmı
Bana ayrintili ultrasonla ilgili bsey demedi cnm ama ztn ytrnce derayli bakiyo gttigimde 2 hafta once renki ultrasonda bile gosterdi minigimi kocaman olms masallh dedi bidahakine yine renkli bakar blki bilmiyorm ki cnm ...nasil geccek 2 hft ya??
kızlar günaydın.... benim bugünler canım okadar sıkkın ki korunmayı bıraktık ama iğneyede başladım ama benim için sıkıntı var sanki bu sefer olmuyacakmış gibi hiç belirti falan da yok. Emine senin ki nasıl gidiyor belirti flan var mı. ne zaman adet tarihi kaç en son. korunmayı bırakan arkdaşlar sizlerinki nasıl gdiyor belirtiler falan varmı
slm canım. sinan hoca da iğneye erken mi başlatıyor. iğneye başladım demişsin. sıkma canını canım.her işte bir hayır vardır. gebelik oluşmadıysa bile bunda da bir hayır vardır canım. Allaha sığınmaktan başka bir şey gelmiyor elimden. canım çalışma bitti. satım 7 siydi. bundan sonra bekliycem bakalım. diğer arkadaşlarla da satımız hemen hemen aynı.gögüste ve kasıkta hafif sancılar oluoyr arada ama bunu çok dikkat ettiğim için hissetmiş olabilirim. belki her ay böyle oluyordur)
soluna doğru yat canım ayaklarının altınada minder koy hafif yükselt geç televizyonun karşısına kanamayı falanda unut keyfine bak pazartesiye kadar
bence buraya bile girme git yat niye oturuyosun ki
benım 1 ay nasıl gececek nazıfecım yaa.bakalım arada belkı baska bır doktora kacamak yaparız yınerenklı ultrason cok sevklı oluyor fılm gıbı otur ızle
canım soluma yatınca rahatsız oluyorum nedenseen rahat sırt üstü oluyor...bugün sabah gittim doktora malesef kese kanamıs ama bugün kanamıyorduda yinede belli oldu kanam gecirdigi...seklinde bozulma olmus dedi doktor düsük riski var haftaya salı gel bakalım kalb atısı olcakmı dedi...igneye aspirine devam dedi ve progesterona baslattı...hakkımızda hayırlısı olsun...cok moralim bozuldu ama elimden duadan baska bisey gelmez herse ALLAHIN takdiri...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?