zehrayı arıyor gözlerim. gelmedi kaç gündür.
düşündüm ama yazmayı unutmuşum zehrayı. hiç unuturmuyum muhammed emir ieminecim 100 tane ihlas okudum ha bi de zehramızın da bebeği erkek:) demek oluyoki erkekler daha fazla
evet zehra 2-3 gündür yok demek yoğundur malum doğum öncesi hazırlıklar zaman alıyo üstelik ceylin de olunca demek pek fırsat bulmuyo iyi olsunda mutlaka uğrar şu an doğum arefesinde olduğu için 1 gün bile görünmese hemen meraklanıyoruz
Sen kime gidiyorsun şimdi canım. Kimmiş ki sinan hocanın öğrencisi.. Hastanemi özel mi?
canım herşey Allahtan aynı şeyleri yaşıyoruz. ben de hep kendimi suçladım aslında isyan ediyoruz fark etmesek de. bize bu derdi veren Rabbim dermanı da verir. dün niyetliydim orucumu açmadan önce hepinize isim isim dua ettim özellikle de sana. düşmesin diye değil, hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin diye. çünkü hayrı biz değil Rabbim bilir. benim bebeğim de iğne ve coraspin kullanamama rağmen 12. haftada kalbi durmuştu meğerse bebeğimde kromozomal bozukluk varmış. herşey de bir hayır vardır. sağlıklıysa o sana tutunacak zaten. Rabbim ona ömür verdiyse...canım ALLAHIM bebegini sana bagıslasın....gittim biraz önce geldim doktor igneyede aspirinede devam diyor...tekrar usgden bakdı dünde bakmısdı kesede bozukluk var dedi biraz önce yine aynısını dedi....bende gördüm evet kesede bir tuhaflık var50% yasayabilir 50% düsükle sonuclanabilir dedi...aslında sanki doktor düsük olcagından daha eminde beni üzmek istemedi haftaya tekrar gel bakalım kalp atısı alcazmı dedi...bence doktorun da ümidi yok anşadım yüz ifadesinden...düsük olursa üzülme tatlım felan dedi arastırmalara baslarız kromozon analizisi yapılır felan filan dedi...hakkımızda hayırlısı olsun...esimle konusduk biraz önce bana kızıyor ben kendii sucluyorum esimde sorun olmadıgı icin beni yüzümden bunları yasıyorsun felan dedim esime bana diyor bende sorun olsa ne olcakdı ya benimle ayrılcakmıydın felan diye kızdı...beni kızdırıyorsun dedi...rahatla kendine gel hersey ALLAHIN takdiri dedi...isyan etmek istemiyoruz ikimizde ama ister istemez ediyoz galiba esim demin dedi buda düsükle sonuclanırsa cocuk felan istemiyorum dedi aslında istemeyerek konusdu böyle ALLAHIM sen affet bizi İNSALLAH bebegimi bize bagıslarsın kurban oldugum ALLAHIM ama olurda nasip degilse bebegimiz ozaman bende 1 sene koruncam buna karar verdim...seneye bu zamanlarda korunmayı bırakırım...ama kesinlikle koruncam vujudumda piskolojimde mahfoldu böyle ya arkadaslar sizce kesenin seklinde bozulma olusmasının sebebi ne olabilir ??? pıhtılasmadanmı yoksa kromozon hatasımı varki ???
ben de mrk ettim doğuma grmş olabilir mi acaba. 37. haftadaydı ama normal olacaktı sanırım.zehrayı arıyor gözlerim. gelmedi kaç gündür.
canım herşey Allahtan aynı şeyleri yaşıyoruz. ben de hep kendimi suçladım aslında isyan ediyoruz fark etmesek de. bize bu derdi veren Rabbim dermanı da verir. dün niyetliydim orucumu açmadan önce hepinize isim isim dua ettim özellikle de sana. düşmesin diye değil, hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin diye. çünkü hayrı biz değil Rabbim bilir. benim bebeğim de iğne ve coraspin kullanamama rağmen 12. haftada kalbi durmuştu meğerse bebeğimde kromozomal bozukluk varmış. herşey de bir hayır vardır. sağlıklıysa o sana tutunacak zaten. Rabbim ona ömür verdiyse...
ben de mrk ettim doğuma grmş olabilir mi acaba. 37. haftadaydı ama normal olacaktı sanırım.
elifle pazar günü görüştük iyiydi canım.
Canim unuturmuyum hic.girip okuyup cikiyorum.okulda sinav haftam.artik sicak ya teneffüs te bahcede oturuyorum...hıc ugramıyor artık buralara unuttu bızı
Gözün aydin canim seninki pipili ciktieminecim dörtlü tarama yenilerde yapılmaya başlanmış aynı 2 li ve 3 lü gibi ama doktor ilk başlarda sorun görmezse bekleyim 17nci haftalarda dörtlü yapalım diyo oyüzden 2 ve 3 yaptırmadım ben bugün sonuçlarımı gösterdim iyi dedi veeee oğluşum olacak Allah izin verirese....
bu arada 50 tane dua okudum.
Canim evin hayırlı olsun ağız tadiyla otur...emine canım adet olduğum için duaya devam edemiyorum haber vereyim dedim
kızlar 10 ay oldu ben korunmayı bırakalı
3 kürtaj geçirdim 1 sağlıklı çocuğum var maaşallah
daha önce gebe kalma sürecim en fazla 3 ay oluyordu
süre bu kadar uzayınca korku sardı beni
dr rahim filmi istedi korkudan çektiremiyorum
anestezi olmadan çekilemem sanırım
anestezili ve özel olunca çok maaliyetli oluyor
anestezisiz rahim filmi çektiren varmı çok ağrı sızı oluyormu
Canim bebegin kıyafet lerini yikayip ütülüyordurzehrayı arıyor gözlerim. gelmedi kaç gündür.
sevgi ateş uçar özel yeri var kendinin... ben doktorumun ağzından duymadım ama sinan hocanın hemşileri doktorumu sormuşlardı onlar demişlerdi burayı gelip giderdi demişlerdi sinan hocanın yanında. sen kime gidiyor serapcım
emine canım adet olduğum için duaya devam edemiyorum haber vereyim dedim
kızlar 10 ay oldu ben korunmayı bırakalı
3 kürtaj geçirdim 1 sağlıklı çocuğum var maaşallah
daha önce gebe kalma sürecim en fazla 3 ay oluyordu
süre bu kadar uzayınca korku sardı beni
dr rahim filmi istedi korkudan çektiremiyorum
anestezi olmadan çekilemem sanırım
anestezili ve özel olunca çok maaliyetli oluyor
anestezisiz rahim filmi çektiren varmı çok ağrı sızı oluyormu
ay canım ne bileyim malum keyfim yok pek. allah hayırlısını versin ne diyeyim. inşallah canım bu sefer gelebilirim hayırlarla. artık görüşebiliriz umarım. az kaldı 15 gün:) ne zaman krizantem olunu ki ben neyim hiç bakmadım:)nasılsın canım.keyifler nasıl?takvimime kaktım da şimdi ayın 13 ünü işaretlemişim ve Şenay yazmışım))aaa bu aarda ben ne zaman krizantem oldum yaaa. ben de eskimişim burda yaaa )
canım hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun hamileliğin. aramızda hamile olup da iğne ve coraspin kullanan da var. sadece iğneyle devam eden de. herkesin dr.unun tedavisi farklı.merhaba kızlar ben aranızda yeniyim kabul ederseniz sevinirim dün hamile olduğumu öğrendim ve bugün iğneye başladım inşallah bu defa hüsrana uğramam çok korkuyorum aranızda hamile olan var mı hem iğne hem coraspin kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz 2 si birden mi acaba yardım eder misiniz hamileliğiniz nasıl gidiyor ....
arkadaslar midem cok kötücokda halsizlesdim belimde agrıyor ALLAHDAN esim geldi isten...suan bize yemek yapıyor kıyamam evede bakamıyorum cumartesiden belli yemekde yapamıyorum kanamam var diye fazla dikilmeyim diye...cok üzülüyorum esimin durumuna ama o yeterki sen iyi ol baska bisey istemem diyor...arkadaslar evde kendiliginden düsük yapcam diye cok korkuyorum cok sükür esim evde simdi ama o isteyken korkdum birde belim cok acıdı ve bulantım halsizlikde var bunlar da düsük belirtisimi demin pembemsi akıntı gelmisdi yine esim düscekse kendliginden düssün diyo yine kürtaj olmamı istemiyor ALLAHIM neler düsünüyoruz biz tamamen ümidimiz gittimi ne
cnm ya çok geçmiş olsun her kanama düşük olmaz hemen ümitsiz düşünme dur bakalım ama bence kanamanın durumu ne olursa olsun doktora gitmelisin diye düşünüyorum kürtj olmayayım derken başına başka işler alma cnm doktora git bence rabbim acil şifalar versin inşallah.
emine arkadaşım 200 daha eklermisin cnm sana zahmet 800+200=1000 oldu şimdilik rabbim kabul etsin inşallah.
canım gittim doktora bugün...50% düsük olabilir 50% yasayabilirmis haftaya gel bakalım dedi haftaya belli olcak...ama iste belime arada agrı giriyor o yüzden aklıma aceba düsükmü olur bugün yarın diye geliyor....
kızlar korkudan hamile olduğuma da sevinemiyorum doktor bana 0,6 ml iğne verdi ayrıca coraspin verdi bunlar bebeğime fazla gelir mi faktör xııv34l heterozigot mutasyon , mthfr a 1298c homozigot var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?