Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar merhaba benim beklenen adet 1 haziran ben 27 mayısta yine kan tahlili yaptırdım 0,300 gibi bi negatif gördüm..sizce kesinmidir yoksa erken yaptırdığım için yanılma olabilirmi çok fazla akıntım var ama 5 gün kala yaptırdığım için olsa çıkardı diye düşündüm siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam lazım yine yapayımmı yoksa artık gecikme yaşarsammı yaptırayım..iğneye başlayacağım için erken öğrenmem gerekiyor

genelde herkes folibiol kulanıyor ben folik plus almısdım kendime...aceba folik plus fazlamı geliyor zararlımı fazlasıda ??? eczaneci en iyisi folik plus demisdi...

genelde herkes folibiol kulanıyor ben folik plus almısdım kendime...aceba folik plus fazlamı geliyor zararlımı fazlasıda ??? eczaneci en iyisi folik plus demisdi...

benim doktorum folbiolu önermişti folik asit kullandırmadı
genetik doktoruda folbiolü önermişti günde 5 tane kullanıyordum

ben ilk gebeliğimde hiçbirşey kullanmadım. durumumu bilmiyordum. çok şükür 6 yaşında kızım. ama sonrasında 4 düşük yaptım ve ozamana öğrendim hastalığımı ve iğne kulanmam gerekiyor. yani sen ilkinde kullanmışsın bunda da kullanman gerekir. aramızda ikinci gebelikte problem yaşayan çok kişi var.
bence adet gecikmesin beklemelisin.

folik plus fazla gelmez. folbiolden daha düşük oranda folik asit içeriyor. boyutuna bakma. folbiol çok küçük, folik plus büyük ama içeriği aynı değil. 3 adet folik plus 1 adet folbiol anca yapıyor.aslına bakarsan folik plus çok önemli fazla olması değil eksik olması olmsuz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin mutluluğunu inşallah. İlk gebeliği iğneyle geçirmiş ve başarıya ulaşmışsın bunu en iyi sen bilebilirsin. Ben henüz iğneye başlamadım gebe kalmadığım için düşük sonrası. Ama bir arkadaşım ilk gebeliğinde sürekli iğneyle ve asprinle geçirdiği halde ikinci gebeliğinde başka doktoru kesinlikle gerek yok dedi. Doktoruna göre değişiyor bu durum. Her doktor iğneyi önermiyor. Bu kararı en iyi doktorunla yine çözebilirsin.

Canım normalde adet geldiğinde yada geçtiğinde bakılıyor bu testlere. Ama iğne için biz biraz acele ediyoruz anlıyorum seni. Ben dün aile hekimini aradım bu konuda erken ne kadar çıkar diye şüpheli ilişki sonrası 72 saat geçince de bhcg yükselmeye başlayabiliyormuş. Ama her zaman değil. Adet gününü beklemesen bile cuma tekrar baktır istersen.

Canım folik plus kullanıyordum bende ilk hamilelik öncesinde ama düşük sonrası kan pıhtılaşmamı öğrenince doktorum hemen folbiol olarak değiştirdi. Çünkü bizim folik asite daha çok ihtiyacımız var ve folbiol tamamen folik asit içeriyor. Fazla gelmez yani kullandığın folik asit. Folbiol folik asit yönünden daha fazla. Ve bizim gibi tüm hastalar folbiol kullanıyor.

Kizlar gunaydin goruyorumki herkeste bir umutsluk hali var. Bnde hamileyim ama ne olcak nasil gtck diye dsnmkten nadil geciyo onu bile anlamiyorm. Azra arkadasim allah yrdmcin olsun olcakla olcegin onume gecilmzmis hepimiz gectik bu zor yollardan emin ol erken olmasi cok cok daha hayirli senin icin cnku benek buyudukce umutlarimizda buyuyo . İnsallh ole bisey olmazda hyrlisiyla devam eder gebeligin yinede rabbim biim icin en iyisini bilendir unutma.
off havalardan midir nedir icim cok sıkkın cnm hicbisey ypmk istemiyor zaten dr yatcaksin dedigi icin hic birseyde yApamiyorum !!! Hayirlisiyla su 4 ayi da bir atlatsam!!!

Canım 280 daha eklermisin bana toplamda 2510 oldu.. Maşallah bugün ki dualama için duamız baya sayıya ulaştı. Allahım kabul etsin inşallah.

kızlar korkudan hamile olduğuma da sevinemiyorum doktor bana 0,6 ml iğne verdi ayrıca coraspin verdi bunlar bebeğime fazla gelir mi faktör xııv34l heterozigot mutasyon , mthfr a 1298c homozigot var bende

merhaba, aslında bu alanda bende yeni sayılırım, ilk düşüğümden sonra trombofili testlerimi yaptırdığımda bende de faktör XIII heterezigot ve mtfhr A1298C homozigot çıktı. ikinci gebelikte b12, folik asit, clexan 0,4 kullandım, fakat iğneye keseyi görünce yani 5. haftada başladık. ama malesef 6. haftada bebeğin kalbi durmuş ve 8. haftada yine kürtaj oldum ve şuan hamile kalmayı bekliyorum. son gittiğim hematoloji ve kadın doğum uzmanı banada bir sonraki gebelik için 0,6 clexan önerdi. kan sulandırıcı iğnelerin bir kiloya karşılık 0,01 verilemsinin uygun olduğunu bende 60 kilo olduğum için 0,6 nın bir sonraki gebelikte kullanılmasını teavsıye etti hematolojideki doktor. belki kilonun gerçekten bu durumla paralel bir bağlantısı olabilir bilemiyorum. gebelik dışındaki normal hayatımda da zaten fazla kiloyu önermediklerini ve mümkün olduğunca hareket halinde olmamı söyledi. umarım hayırlı haberlerin devam eder. yürekten inanman çok önemli. hamileliğin hayırlı olsun.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kulhüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah birtektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış vedoğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 335"]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] elif5507 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Elif:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *01as-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aslı:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 115
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] ceylinn38-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Zehra:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *senay079-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Şenay:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1920
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *slvy1987-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Selvi:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] sevinc007-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sevinç:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] eoe-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emine:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1060
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] serap06_06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serap:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 2510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] rengarenk00 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serpil:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *nazka86 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Nazife:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] umud40-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Vildan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] hildan -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Hilal:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] muco509-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emel:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Eylül06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Berna:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 190
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Slmeng-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] selma :
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 180
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *AzraNur68-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gül:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 610
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 06 kelebek-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Neşe:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gülin:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Mayd-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aycan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 140
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Atis-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Senem:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 330ml-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sultan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Adalet1990
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] tuğçe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Gül_neva-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] İrem:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] lolo
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] nihal
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 310
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] cbdefne
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] canan
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 11445
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 23.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUALAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 30.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

teşekkürler canım yazdıkça ve cevap geldikçe içime biraz olsun su serpiliyor pazartesi hamile olduğumu öğrendim rapor falan derken salı iğneye başladım 0,6 lık iğne ve bir kaç aydır coraspin ve folbiol da içiyorum
2 tane düşüğüm oldu şuan tuhaf duygular içindeyim bu sefer çok fazla düşünmemeye çalışıyorum belki daha iyi olur bebeğim için inşallah bu sefer ALLAH beni sevindirir 4 sene oldu İNŞALLAH BU SEFER BEBEĞİM GÜÇLÜ OLUR iyi haberler yazmak istiyorum cuma dr a gidiyorum bakacakmış gebelik oranı artmış mı diye hakkımda hayırlısı ALLAH isteyen herkese sağlıklı bebekler versin......

kızlar gunaydın herkese.az once saglık ocagındakı hemsıreyle gorustum tetanoz asısı yapalım dedı.ıgne kullanırken bu asının zararı olur mu.doktoruma da soracagım gıtmeden once

hayırlı olsun gebeliğin. yazdıklarından anlaşıldığı üzere sen de ççok sıkıntı çekmişsin. Allah yardımcın olsun, bu kez yüzünü güldürsün inşallah. yaş 35 mi, nickinden bu sonuca vardım ama... ya da izmirdensin?aramıza hoş geldin.

Diyet yapan arkadaşlar, acaba biz hamile kaldıktan sonra da devam edecek miydik diyete? Kafam karıştı biraz da, emin olamadım bir anda :)

Diyet yapan arkadaşlar, acaba biz hamile kaldıktan sonra da devam edecek miydik diyete? Kafam karıştı biraz da, emin olamadım bir anda :)

evet hamilelkte de diyete devam ediliyor canım. ben 1 aylık anca yaşadım bunu ama hamile kalınca hemen hefifletmişti dyeti. örneğin ben ligrth peynir, süt ve yoğurt tüketiyordum ve sürekli kilo veriyordum. kuruyemiş de hiç yemiyordum. dr um hamilelikle light ları kesmemi ve günde 3 er adet ceviz fındık badem yyemi söyledi. yani tamamen diyet bırakılmıyor ama hafifletiliyor.

Anladım canım. Hafiflediğine sevindim :) Çünkü bazı zamanlar diyet biraz zorluyor beni. Kilo da verdim bir yandan. Bir de yiyemediğim şeyleri canım çok istiyor bazen. Yediğim zaman daha büyük bir vicdan azabı çektiğim için yiyemiyorum neyse ki:) Allah sabrımızı arttırır ve sonunda yüzümüzü güldürür inşallah hayırlısıysa

slm arkadaşlar, ben yine dr a gittim fakülte hastasine tüp bebek için hikayemi anlattım. Dr tüp ya da aşılamaya gerek yok dedi yumurta geliştirici hap falan da vermedi sadece adet gecikmen olursa hemen ara kan sulandırıcı hap vereceğim dedi ben de myom da var eğer tekrar kayıp olursa o zaman myomları alırız dedi normalde myomlarım gebeliğe ya da düşüğe sebep değil ancak diğer tüm koşullar normalsa yine de düşük yaşanıyorsa o zaman myomlar alınmalı dedi eşinde de sıkıntı yoktur, olsaydı hamile kalanamazdın dedi. Aklım çok karıştı kızlar çok

cnm allah yardımcın olsun inşallah düşük olmayacak %50 lik kısma girer gebeliğin sağlılklı olur inşallah.

emine arkadaşım 150 daha eklermisin toplam 1150 oldu rabbim kabul eylesin inşallah.

mrb arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım bat 2 haziran öğürmeler yüzübden iki gün önce test yaptırdık değer 101.8 çıktı dün proluton iğne vuruldu ama bugün kahverengi akıntı geldi faeklı bir haatanede test yaptırdık sonuç çok şaşırtıcı 1.27 çıkmış hiçbirşey anlamadım.dualarınıza ihtiyacım var testi tekrarlayacaklar 1 saat sonra arayacağım çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin...

Sevgili arkadaşlarım, Ben de aranızda yeniyim. 2 tane bebeğimi kaybettim ilki düşük oldu 2011de 5 haftalıktı. Mart ayında hamile kaldım. 9 haftalıkkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum hafta sonu. Zaten kanamam vardı düşük riskim sürekli yatıyordum. Düşük olmadı ama kalbi durdu bu kez. Doktorum coraspin kullanacağız bir sonrakinde dedi. Ancak tahlil falan yaptırmadım. Okuduğuma göre kan pıhtılaşması var. İzmire yakınım üniversite hastanesinde iyi bi doktor bulup tahlil falan yaptırayım diyorum. Bana bi yol gösterin. Ne testi yapılacak ne filmi çekilecek? Nasıl bi rahatsızlıktır bu? Allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…