Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Öncelikle gecmiş olsun rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşaallh.Trombofili paneli ve genetik testleri yaptırdık biz.Kayıplarımızdann sonra arastırma hastanelerinde ucretsz yapılıyor ozelde baya bir maliyetli oluyor yardımcı oluruz aklına takılan bir sey varsa

canım arkadaşım Allah yardımcımız olsun benim 4 kaybım var şuandada ne hamileyim nede değilim canım ünv hastanesine git 3 düşük yaptığını söyle bütün testleri yapıyorlar 3den az düşüğün olduğunda yapmıyorlar...inşallah en kısa sürede bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

Teşekkür ederim canım İzmire gitmeyi düşünüyorum. Kürtajım çok yeni cumartesi oldum 4 gün oldu hala kanamam var daha da sürecek anlaşılan ne zaman gitmemi önerirsiniz?

Teşekkür ederim canım söylediğin çok iyi oldu çok istiyorum bebeğim olmasını eşim de çok istiyor ama belli etmiyor hiç ağlamayan adam hüngür hüngür ağladı kalbinin atmadığını öğrendiğimiz gün.

İki test arasında bu kadar fark olması imkansız. Birisinin laboratuvarı kesinlikle yanlış sonuç vermiş. İnşallah yüksek olan doğrudur ve hamilesindir sağlıklı bir şekilde. Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Bazı doktorlar kafalarına göre bir tedavi başlatıyor. Ama genetik testleri olmadan bunu başlamalarının bir anlamı yok. Belki problem bundan olmayacak ve sen boşyere sadece bu tedavi yapılarak beklemiş olacaksın gerçek sıkıntı ortaya çıkmayacak. O yüzden sen trombofili panellerini yaptırmak için başvur ve doktorunun 3.düşük sonrası gönderdiğini söyle. Üniversite hastanelerinde tüm detaylar yapılıyor.

Bazı doktorlar kafalarına göre bir tedavi başlatıyor. Ama genetik testleri olmadan bunu başlamalarının bir anlamı yok. Belki problem bundan olmayacak ve sen boşyere sadece bu tedavi yapılarak beklemiş olacaksın gerçek sıkıntı ortaya çıkmayacak. O yüzden sen trombofili panellerini yaptırmak için başvur ve doktorunun 3.düşük sonrası gönderdiğini söyle. Üniversite hastanelerinde tüm detaylar yapılıyor.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım bunu bilmek bile beni çok rahatlattı en azından artık ne yapmam gerektiğini biliyorum. Sonrası Allahın takdiri. Hepinize çok teşekkür ederim. Dualarım sizinle...

allah hayırlara çıkarır inşallah. hamile haberini alırız en kısa zamanda inşallah. demek benim cadı kızımı gördün teyzesi. faceden ekleyebilkrisin beni istersen:) emine bu arada 250 ihlas okudum. okuyamıyorum fazla ev işi falan derken.

Canim bebegin kıyafet lerini yikayip ütülüyordur

kıyafetlerin ütüsü falan çoktan hazır. hatta ablası ütülemişti bana bırakmamıştı sağolsun meleğim. sen hamile hamile yorulma ben ütülerim demişti:) giremedim uzun zaman çünkü vının süresi dolmuş eşim yeniden internet bağlattı falan oyüzden giremedim.

arkadaşlar geçmiş sayfalara bir göz attım da metoinin diyeti uygulayan arkadaşlar olduğunu duydum hacettepede sinan bey akay da da tolga beyin hastası olan arkadaşlar yapıyor galiba. Ben şunu öğrenmek istiyorum ben de 20 gün sonra ankara ya gideceğim her iki dr a da gitmeye karar verdim ama eşimlnde benimle gelmesi şart mı ve genetik test yine ister mi ? Eşime bugün verdik kan yapılıyor ben daha önce kromozomlarıma da trombofoli de baktırmıştım ama son dr tüp bebek yap dedi dedim sakat çocuğu vucüt kabul etmez dedi dedim dr da sana da tekrar yapalım dedi. Eğer bu hastanelerde tekrar yapalım derse çok geç çıkıyor o kadar kalamam ve eşimden de burda yapsın tekrar tahlil derse o da en erken ağustosda izine çıkıyor offfffff ya. Ben de başlasam mı dr a gidene kadar ne dersiniz ben de mhft c677 heterezigot var

ooo kimler gelmiş. hoş geldin canım. aklımız sende kaldı. baz önemli zamanlar. aklımız sende kalıyor. meraklandırma bizi. yarın ki dualama senin. ceylinin katkularını da bekliyoruz dualamada))

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlargerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

DUAMIZ
Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istediktensonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikramkapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklıve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizinevlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerdenve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuyanlarınisimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN

DUA
Okunuşu: Bismillahirrahmânirrahîm Kulhüvellâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad. .
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: O Allah birtektir. Allah her şeyden müstağni ve her şey O´na muhtaçtır. O doğurmamış vedoğmamıştır. Hiç bir şey O´na denk değildir.
[TABLE="class: MsoNormalTable, width: 335"]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 11, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] NICK
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] GERÇEK İSİM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] elif5507 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Elif:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *01as-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aslı:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 115
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] ceylinn38-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Zehra:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *senay079-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Şenay:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1920
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *slvy1987-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Selvi:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] sevinc007-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sevinç:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] eoe-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emine:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1065
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] serap06_06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serap:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 2510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] rengarenk00 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Serpil:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *nazka86 -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Nazife:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] umud40-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Vildan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] hildan -
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Hilal:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] muco509-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Emel:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Eylül06-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Berna:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 190
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Slmeng-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] selma :
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 180
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *AzraNur68-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gül:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 610
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 06 kelebek-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Neşe:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] *Şenayın arkadaşı-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Gülin:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Mayd-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Aycan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Atis-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Senem:
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] 330ml-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] Sultan:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 510
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Adalet1990
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] tuğçe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] Gül_neva-
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] İrem:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] lolo
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] nihal
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 310
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] cbdefne
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] canan
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 1150
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] TOPLAM
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 12260
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUAYA BAŞLAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 23.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"] DUALAMA
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] TARİHİ:
[/TD]
[TD="width: 132, bgcolor: transparent"] 30.05.2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 162, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir.Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdırdenir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfardualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarakRabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

ooo kimler gelmiş. hoş geldin canım. aklımız sende kaldı. baz önemli zamanlar. aklımız sende kalıyor. meraklandırma bizi. yarın ki dualama senin. ceylinin katkularını da bekliyoruz dualamada))

hoşbulduk canım. benim de aklım sizde hep giremediğim zamanlar. inşallah yarın duamızı yaparım. ceylin alıştı artık kardeşine dua ettiği zaman arkadaşlarına dua edeyimmi anne diyor. et dediğimde annemin arkadaşlarına sağlıklı bebekler ver allahım amin diyor hemen:) cadı büyük bir sabırsızlıkla kardeşini bekliyor. doğuncada sevgisi devam eder inşallah. kıskanır heralde ama inşallah fazla olmaz kıskançlığı. dr pazartesi günü 15 ine kadar doğum olabilir dedi. heyecan dorukta bekliyorum. ne kadar dursa o kar benim için çünkü ceylin ufacık bişey doğmuştu. bu bari biraz kilolu olsun. dua edin şu son zamanlarıda hayırlısıyla bitireyim inşallah

Kizlarr bana bi akil verin ya, bilenler bilir ben iki ay klomen kullandim, son ayda catlatma ignesi oldum ama sonuc yine husran oldu, bugun adetimin ucuncu gunu doktora gittim, hem asilamaya gecmek istiyorum biranonce, fakat bende bir miyom vardi cogu doktor zararsiz diodu ama bu klomen miyomumu buyutmus biraz, doktor bu ay asilama ilac felan yapmiyalim dedi, bu miyomu kucultelim dedi daha sonra sorun olmasin die, ve bana dogum kontrol hapi verdi 21 gun, bunla yok oluyomus, ama ben kesinlikle icmek istemiyorum, doktoruma guveniyorum ama hic icmek istemiyorum, bu ay sogan suyu icsem bu ilaci kullanmasam ne olur, bana bir akil verin bide bu cikti kizlar yya( yine bunada sukur diorum, ama benim gibi olan varmi, cok kararsiz kaldim, acaba sogan.kuru yapsam ve bu hapi alirsam bu ay bosa gidecek, doktorumda bu miyom yumurtalari baskiliyo olabilir dio,gebe kalmamida engelleyebilir dedi, dogumkontrol hapini kullanmadan miyomu yokolan varmi, bu ay sogan kuri denesem ne olur kuculurmu, valla kizlar kurcaladikca biseler cikio ne yapacagimi sasirdim, simdiden cevaplariniz icin tesekkurler, bir akil verirseniz sevinirim cok kararsiz kaldim(

canım bende kaç aydır klomen kullanıyorum bu ay sonuç aldık çok şükür bat 2 hazirandı ama ben dayanamayıp test yaptırdım....kahverengi akıntım var bu 5,hamileliğim bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum drun güvenmelisin Allah yardımcımız olsun,,,

Kızlar kaç gündür giremedim duayada katılamadım bu sefer pazar gecesinsen beri hastanedeyiz oğlu apandisit ameliyatı oldu zor günler geçirdik şükürler olsun iyi allah kimsei evladıyla sınamasın

Canim sende kist felan.oldumu peki, ya benimkide 3 mm kadar cok buyuk degil, yinede kararsizm

izmirdeyim ama 35 e de az kaldı teşekkürler :) burda herkesin düşük ve kürtajı var çok acı bir durum bunları da yaşayamayan anlamaz zaten ALLAH hepimize yardm etsin...

hoş geldin bende senin gibi yeniyim çok geçmişler olsun bu kadar düşük ve kürtaja doktorlar nasıl ilgisiz kalıyor anlamıyorum canım ben izmirdeyim çok hastane dolaştım çok doktor değiştirdim benimki biraz karışık olmaz çocuğun demişlerdi o yüzden ege üniv. tüp bebek bölümüne gittim bütün tahliller rahim filmi genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdım sende bunları yaptır. ameliyat falan dediler ben ısrarla istemedim sonra kendiliğinden 2 kere hamile kaldım ilaçlarımı içiyorum iğneye de yeni başladım şuan medikalpark hastanesine gidiyorum inşallah bu seferki doktor hayırlı olur

selam kızlar uzun süredir yazmıyordum bu topiğe daha doğrusu yazamıyordum..2 kez kürtaj geçirmiş 11haftalık tek ve 12 haftalık ikiz bebeklerini kaybetmiş biri olarak hamile kaldığında nasıl bi psikolojide olduğunu siz daha iyi bilirsiniz..
her an elim yüreğimde için için bebeğini kaybetme korkusuyla geçen 9 ay..ve şu an bebeğim kollarımda şükürler olsun..20 mayıs 2013 11:35 te oğlum kollarımdaydı artık..küçücük çirkin bi bebek..ama benim için dünyanın en güzel varlığı..
önceki hamileliklerimde kürtajı yapan doktorlar olabilir doğanın kanunu sağlıksız bebekler ölür demişlerdi..sonra bu topiğe denk geldim ve kürtajdan sonra hamile kalma şansı topiğine buralardan çok şey öğrendim..gittiim fakülteye tüm tahlilllerimi yaptırdım ve çıkan sonuç faktör 5 heterezigot..bu mutasyonun düşüklere sebep olduğu neredeyse kanıtlanmış..ama diğer doktorlara inanıp öğrenmesem yine aynı şeyleri yaşayacaktim belkide..Allahım insaflı doktorlarla karşılaştırsın..tabii böylece benim için uzuun bir tedavi süreci başlamış oldu...
hamile kalmadan ve hamileyken döktüğüm gözyaşlarının ettiğim duaların okuduğum surelerin haddi hesabı yok..tabii tedavimide hiç aksatmadım her gün iğnelerimi düzenli olarak kullandım..ve Rabbim mucizesini gönderdi kızlar..sizde yılmayın kızlar inşallah Rabbim karşılığını verecek..çok dua edin ve tedaviye devam inşallah bizim hikayemizde size ışık olur..buradan bana tavsiyelerde bulunan başta burcu olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler..sevgiler herkese

Son düzenleme:
eminecim toplam 200 ihlas okudum rabbim kabul etsin dualarımızı.cuma kontrole gittik 5 haftalik dedi doktor kese gelismis cok sükür.pazartesi gidicez kısmetse birdaha.doktorda bizde cok temkinliyız haliyle.buarada hic bir gebelik belirtisi hissetmiyorum endiseliyim ama Allaha emanet ettim bebegimi,ben elimden geleni yapıyorum.0.6 igne,aspirın hepsi devam... yeni gelen arkadaslarda hosgelmis aramiza.telefondan girebildigim icın yakın takip edemiyorum ama dualarımdasınız hepiniz.saglikla kalın.

kızlar gunaydın herkese.az once saglık ocagındakı hemsıreyle gorustum tetanoz asısı yapalım dedı.ıgne kullanırken bu asının zararı olur mu.doktoruma da soracagım gıtmeden once

ben tetanoz aşısını oldum canım 2 doz hiç bir sorun olmadı tabi sen yinede doktoruna da danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…