Sevgili arkadaşlarım, Ben de aranızda yeniyim. 2 tane bebeğimi kaybettim ilki düşük oldu 2011de 5 haftalıktı. Mart ayında hamile kaldım. 9 haftalıkkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum hafta sonu. Zaten kanamam vardı düşük riskim sürekli yatıyordum. Düşük olmadı ama kalbi durdu bu kez. Doktorum coraspin kullanacağız bir sonrakinde dedi. Ancak tahlil falan yaptırmadım. Okuduğuma göre kan pıhtılaşması var. İzmire yakınım üniversite hastanesinde iyi bi doktor bulup tahlil falan yaptırayım diyorum. Bana bi yol gösterin. Ne testi yapılacak ne filmi çekilecek? Nasıl bi rahatsızlıktır bu? Allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.
Sevgili arkadaşlarım, Ben de aranızda yeniyim. 2 tane bebeğimi kaybettim ilki düşük oldu 2011de 5 haftalıktı. Mart ayında hamile kaldım. 9 haftalıkkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum hafta sonu. Zaten kanamam vardı düşük riskim sürekli yatıyordum. Düşük olmadı ama kalbi durdu bu kez. Doktorum coraspin kullanacağız bir sonrakinde dedi. Ancak tahlil falan yaptırmadım. Okuduğuma göre kan pıhtılaşması var. İzmire yakınım üniversite hastanesinde iyi bi doktor bulup tahlil falan yaptırayım diyorum. Bana bi yol gösterin. Ne testi yapılacak ne filmi çekilecek? Nasıl bi rahatsızlıktır bu? Allahım bütün dualarınızı kabul etsin inşallah.
Öncelikle gecmiş olsun rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşaallh.Trombofili paneli ve genetik testleri yaptırdık biz.Kayıplarımızdann sonra arastırma hastanelerinde ucretsz yapılıyor ozelde baya bir maliyetli oluyor yardımcı oluruz aklına takılan bir sey varsa
canım arkadaşım Allah yardımcımız olsun benim 4 kaybım var şuandada ne hamileyim nede değilim canım ünv hastanesine git 3 düşük yaptığını söyle bütün testleri yapıyorlar 3den az düşüğün olduğunda yapmıyorlar...inşallah en kısa sürede bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...
mrb arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım bat 2 haziran öğürmeler yüzübden iki gün önce test yaptırdık değer 101.8 çıktı dün proluton iğne vuruldu ama bugün kahverengi akıntı geldi faeklı bir haatanede test yaptırdık sonuç çok şaşırtıcı 1.27 çıkmış hiçbirşey anlamadım.dualarınıza ihtiyacım var testi tekrarlayacaklar 1 saat sonra arayacağım çok korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin...
Sağol canım. senin duan çok değerli bizim için)
bu arada ben ceylini gördüm)maşallah çok tatlı bir kıvırcığın varmış. Allahım nazarlardan saklasın.çok çok tatlı maşallah. elifin face den gördüm )
çok şaşırdım rüyana canım.)))Hayırlar olsun inşallah. baktım saç kestirmeyle ilgili güzel yorumlar var. iyiye yoralım iyi olsun ikimiz için de inşallah.
çalışma aşamasındayım bu arada canım biliyorsun değil mi?acaba
Canim bebegin kıyafet lerini yikayip ütülüyordur
allah hayırlara çıkarır inşallah. hamile haberini alırız en kısa zamanda inşallah. demek benim cadı kızımı gördün teyzesi. faceden ekleyebilkrisin beni istersen:) emine bu arada 250 ihlas okudum. okuyamıyorum fazla ev işi falan derken.
kıyafetlerin ütüsü falan çoktan hazır. hatta ablası ütülemişti bana bırakmamıştı sağolsun meleğim. sen hamile hamile yorulma ben ütülerim demişti:) giremedim uzun zaman çünkü vının süresi dolmuş eşim yeniden internet bağlattı falan oyüzden giremedim.
ooo kimler gelmiş. hoş geldin canım. aklımız sende kaldı. baz önemli zamanlar. aklımız sende kalıyor. meraklandırma bizi. yarın ki dualama senin. ceylinin katkularını da bekliyoruz dualamada))
Kizlarr bana bi akil verin ya, bilenler bilir ben iki ay klomen kullandim, son ayda catlatma ignesi oldum ama sonuc yine husran oldu, bugun adetimin ucuncu gunu doktora gittim, hem asilamaya gecmek istiyorum biranonce, fakat bende bir miyom vardi cogu doktor zararsiz diodu ama bu klomen miyomumu buyutmus biraz, doktor bu ay asilama ilac felan yapmiyalim dedi, bu miyomu kucultelim dedi daha sonra sorun olmasin die, ve bana dogum kontrol hapi verdi 21 gun, bunla yok oluyomus, ama ben kesinlikle icmek istemiyorum, doktoruma guveniyorum ama hic icmek istemiyorum, bu ay sogan suyu icsem bu ilaci kullanmasam ne olur, bana bir akil verin bide bu cikti kizlar yya( yine bunada sukur diorum, ama benim gibi olan varmi, cok kararsiz kaldim, acaba sogan.kuru yapsam ve bu hapi alirsam bu ay bosa gidecek, doktorumda bu miyom yumurtalari baskiliyo olabilir dio,gebe kalmamida engelleyebilir dedi, dogumkontrol hapini kullanmadan miyomu yokolan varmi, bu ay sogan kuri denesem ne olur kuculurmu, valla kizlar kurcaladikca biseler cikio ne yapacagimi sasirdim, simdiden cevaplariniz icin tesekkurler, bir akil verirseniz sevinirim cok kararsiz kaldim (
canım bende kaç aydır klomen kullanıyorum bu ay sonuç aldık çok şükür bat 2 hazirandı ama ben dayanamayıp test yaptırdım....kahverengi akıntım var bu 5,hamileliğim bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum drun güvenmelisin Allah yardımcımız olsun,,,
hayırlı olsun gebeliğin. yazdıklarından anlaşıldığı üzere sen de ççok sıkıntı çekmişsin. Allah yardımcın olsun, bu kez yüzünü güldürsün inşallah. yaş 35 mi, nickinden bu sonuca vardım ama...ya da izmirdensin?aramıza hoş geldin.
kızlar gunaydın herkese.az once saglık ocagındakı hemsıreyle gorustum tetanoz asısı yapalım dedı.ıgne kullanırken bu asının zararı olur mu.doktoruma da soracagım gıtmeden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?