selam kızlar uzun süredir yazmıyordum bu topiğe daha doğrusu yazamıyordum..2 kez kürtaj geçirmiş 11haftalık tek ve 12 haftalık ikiz bebeklerini kaybetmiş biri olarak hamile kaldığında nasıl bi psikolojide olduğunu siz daha iyi bilirsiniz..
her an elim yüreğimde için için bebeğini kaybetme korkusuyla geçen 9 ay..ve şu an bebeğim kollarımda şükürler olsun..20 mayıs 2013 11:35 te oğlum kollarımdaydı artık..küçücük çirkin bi bebek..ama benim için dünyanın en güzel varlığı..
önceki hamileliklerimde kürtajı yapan doktorlar olabilir doğanın kanunu sağlıksız bebekler ölür demişlerdi..sonra bu topiğe denk geldim ve kürtajdan sonra hamile kalma şansı topiğine buralardan çok şey öğrendim..gittiim fakülteye tüm tahlilllerimi yaptırdım ve çıkan sonuç faktör 5 heterezigot..bu mutasyonun düşüklere sebep olduğu neredeyse kanıtlanmış..ama diğer doktorlara inanıp öğrenmesem yine aynı şeyleri yaşayacaktim belkide..Allahım insaflı doktorlarla karşılaştırsın..tabii böylece benim için uzuun bir tedavi süreci başlamış oldu...
hamile kalmadan ve hamileyken döktüğüm gözyaşlarının ettiğim duaların okuduğum surelerin haddi hesabı yok..tabii tedavimide hiç aksatmadım her gün iğnelerimi düzenli olarak kullandım..ve Rabbim mucizesini gönderdi kızlar..sizde yılmayın kızlar inşallah Rabbim karşılığını verecek..çok dua edin ve tedaviye devam inşallah bizim hikayemizde size ışık olur..buradan bana tavsiyelerde bulunan başta burcu olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler..sevgiler herkese
Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım.inşallah bizde o güzel duyguyu Rabbimin izniyle tadarız.hamile kalmadan önce ilaç falan kullandınmı canım.cevap verirsen sevinirim cnm.[/QUOTEhamile kalmadan önce tıp fak.teşekküllü bir hast tüm tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim
700 ihlas okudum
ben eşinden tekrar kan alınmak isteneceğini sanmam. zaten yaptırmışsınız. sinan hoca hacettepede ve yeni hasta almıyor bilgin olsun. evet tolga bey sinan bey diyet veriyorlar. mthfr mutasyonu olanlara diyet veriliyormuş. diyete başlayıp başlamamam kararı tabiki sadece senin. aam bu dr lara gitmeyi düşünüyorsan onlar diyet veriyorlar.arkadaşlar geçmiş sayfalara bir göz attım da metoinin diyeti uygulayan arkadaşlar olduğunu duydum hacettepede sinan bey akay da da tolga beyin hastası olan arkadaşlar yapıyor galiba. Ben şunu öğrenmek istiyorum ben de 20 gün sonra ankara ya gideceğim her iki dr a da gitmeye karar verdim ama eşimlnde benimle gelmesi şart mı ve genetik test yine ister mi ? Eşime bugün verdik kan yapılıyor ben daha önce kromozomlarıma da trombofoli de baktırmıştım ama son dr tüp bebek yap dedi dedim sakat çocuğu vucüt kabul etmez dedi dedim dr da sana da tekrar yapalım dedi. Eğer bu hastanelerde tekrar yapalım derse çok geç çıkıyor o kadar kalamam ve eşimden de burda yapsın tekrar tahlil derse o da en erken ağustosda izine çıkıyor offfffff ya. Ben de başlasam mı dr a gidene kadar ne dersiniz ben de mhft c677 heterezigot var
çok az kalmış canım maşallah. Allahım ceylinin kardeşini kucağına aldığı günleri göstersin sanahoşbulduk canım. benim de aklım sizde hep giremediğim zamanlar. inşallah yarın duamızı yaparım. ceylin alıştı artık kardeşine dua ettiği zaman arkadaşlarına dua edeyimmi anne diyor. et dediğimde annemin arkadaşlarına sağlıklı bebekler ver allahım amin diyor hemen:) cadı büyük bir sabırsızlıkla kardeşini bekliyor. doğuncada sevgisi devam eder inşallah. kıskanır heralde ama inşallah fazla olmaz kıskançlığı. dr pazartesi günü 15 ine kadar doğum olabilir dedi. heyecan dorukta bekliyorum. ne kadar dursa o kar benim için çünkü ceylin ufacık bişey doğmuştu. bu bari biraz kilolu olsun. dua edin şu son zamanlarıda hayırlısıyla bitireyim inşallah
çok geçmiş olsun emelcim. kötü günler geçirmişsiniz. bayadır yoktun, aklımdaydın. çok geçmiş olsun. iyidir inşallah şimdi oğlun.Kızlar kaç gündür giremedim duayada katılamadım bu sefer pazar gecesinsen beri hastanedeyiz oğlu apandisit ameliyatı oldu zor günler geçirdik şükürler olsun iyi allah kimsei evladıyla sınamasın
canım hiç fikrim yok bu konuda. ama dün biri de bahsetmişti, onda da miyom varmış. dünden önceki gün de olabilir. bir bak istersen son günlere. geçmiş olsun canım. hakkında hayırlısı olsun.Kizlarr bana bi akil verin ya, bilenler bilir ben iki ay klomen kullandim, son ayda catlatma ignesi oldum ama sonuc yine husran oldu, bugun adetimin ucuncu gunu doktora gittim, hem asilamaya gecmek istiyorum biranonce, fakat bende bir miyom vardi cogu doktor zararsiz diodu ama bu klomen miyomumu buyutmus biraz, doktor bu ay asilama ilac felan yapmiyalim dedi, bu miyomu kucultelim dedi daha sonra sorun olmasin die, ve bana dogum kontrol hapi verdi 21 gun, bunla yok oluyomus, ama ben kesinlikle icmek istemiyorum, doktoruma guveniyorum ama hic icmek istemiyorum, bu ay sogan suyu icsem bu ilaci kullanmasam ne olur, bana bir akil verin bide bu cikti kizlar yya( yine bunada sukur diorum, ama benim gibi olan varmi, cok kararsiz kaldim, acaba sogan.kuru yapsam ve bu hapi alirsam bu ay bosa gidecek, doktorumda bu miyom yumurtalari baskiliyo olabilir dio,gebe kalmamida engelleyebilir dedi, dogumkontrol hapini kullanmadan miyomu yokolan varmi, bu ay sogan kuri denesem ne olur kuculurmu, valla kizlar kurcaladikca biseler cikio ne yapacagimi sasirdim, simdiden cevaplariniz icin tesekkurler, bir akil verirseniz sevinirim cok kararsiz kaldim (
hayırlı olsun bebeğin. güle güle büyüt. darısı burdaki herkese. o kadar kalabalıktaştıki burası inanamazsın. her geçen gün birileri katılıyor aramıza. bilmiyorum sizin döneminiz nasıldı? burcu-gen den bahsediyorsan, burcunun son zamanlarında ben katılmıştım buraya ve bu kadar kalabalık değildi. burcu sağolsun bana da çok yardımcı oldu. çok bilgili yardımsever, sorduğum tüm sorulara sıkılmadan cevap vermiştir. sağolsun.selam kızlar uzun süredir yazmıyordum bu topiğe daha doğrusu yazamıyordum..2 kez kürtaj geçirmiş 11haftalık tek ve 12 haftalık ikiz bebeklerini kaybetmiş biri olarak hamile kaldığında nasıl bi psikolojide olduğunu siz daha iyi bilirsiniz..
her an elim yüreğimde için için bebeğini kaybetme korkusuyla geçen 9 ay..ve şu an bebeğim kollarımda şükürler olsun..20 mayıs 2013 11:35 te oğlum kollarımdaydı artık..küçücük çirkin bi bebek..ama benim için dünyanın en güzel varlığı..
önceki hamileliklerimde kürtajı yapan doktorlar olabilir doğanın kanunu sağlıksız bebekler ölür demişlerdi..sonra bu topiğe denk geldim ve kürtajdan sonra hamile kalma şansı topiğine buralardan çok şey öğrendim..gittiim fakülteye tüm tahlilllerimi yaptırdım ve çıkan sonuç faktör 5 heterezigot..bu mutasyonun düşüklere sebep olduğu neredeyse kanıtlanmış..ama diğer doktorlara inanıp öğrenmesem yine aynı şeyleri yaşayacaktim belkide..Allahım insaflı doktorlarla karşılaştırsın..tabii böylece benim için uzuun bir tedavi süreci başlamış oldu...
hamile kalmadan ve hamileyken döktüğüm gözyaşlarının ettiğim duaların okuduğum surelerin haddi hesabı yok..tabii tedavimide hiç aksatmadım her gün iğnelerimi düzenli olarak kullandım..ve Rabbim mucizesini gönderdi kızlar..sizde yılmayın kızlar inşallah Rabbim karşılığını verecek..çok dua edin ve tedaviye devam inşallah bizim hikayemizde size ışık olur..buradan bana tavsiyelerde bulunan başta burcu olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler..sevgiler herkese
gözün aydın senemcim. hep güzel haberler alırsın inşallah. Rabbim bu kez yüzünü güldürsün.eminecim toplam 200 ihlas okudum rabbim kabul etsin dualarımızı.cuma kontrole gittik 5 haftalik dedi doktor kese gelismis cok sükür.pazartesi gidicez kısmetse birdaha.doktorda bizde cok temkinliyız haliyle.buarada hic bir gebelik belirtisi hissetmiyorum endiseliyim ama Allaha emanet ettim bebegimi,ben elimden geleni yapıyorum.0.6 igne,aspirın hepsi devam... yeni gelen arkadaslarda hosgelmis aramiza.telefondan girebildigim icın yakın takip edemiyorum ama dualarımdasınız hepiniz.saglikla kalın.
canım hayırlı olsun, güle güle büyüt bebeğini. doğum yapmış kişiler pek girmiyor buraya canım. inşallah cevabını en kısa zamanda alırsın. bebeğini güle güle büyüt.kızlar konu ile alakalı bir sorum olucak kan pıh.yüzünden 2 düşük(karnımda kalbi durdu)bebek kaybettim ve sonunda 18 ay önce kontrollü gebelikle bebeğimi doğurdum 9 ay iğne oldum kan pıhtılaşması ve bebek aspirini içtim ama doğum sonrası hiç bişey yapılmadı doğum yapan ark doğum sonrası tedaviniz devam ediyormu
bizde 4444 dua okumuştuk
günaydın kızlar nasılısınız?biz iyiyiz kızımla yani ezgi sare ile....
emine bana 100 tane daha yazsana
Kızlar kaç gündür giremedim duayada katılamadım bu sefer pazar gecesinsen beri hastanedeyiz oğlu apandisit ameliyatı oldu zor günler geçirdik şükürler olsun iyi allah kimsei evladıyla sınamasın
selam kızlar uzun süredir yazmıyordum bu topiğe daha doğrusu yazamıyordum..2 kez kürtaj geçirmiş 11haftalık tek ve 12 haftalık ikiz bebeklerini kaybetmiş biri olarak hamile kaldığında nasıl bi psikolojide olduğunu siz daha iyi bilirsiniz..
hoşbulduk canım. benim de aklım sizde hep giremediğim zamanlar. inşallah yarın duamızı yaparım. ceylin alıştı artık kardeşine dua ettiği zaman arkadaşlarına dua edeyimmi anne diyor. et dediğimde annemin arkadaşlarına sağlıklı bebekler ver allahım amin diyor hemen:) cadı büyük bir sabırsızlıkla kardeşini bekliyor. doğuncada sevgisi devam eder inşallah. kıskanır heralde ama inşallah fazla olmaz kıskançlığı. dr pazartesi günü 15 ine kadar doğum olabilir dedi. heyecan dorukta bekliyorum. ne kadar dursa o kar benim için çünkü ceylin ufacık bişey doğmuştu. bu bari biraz kilolu olsun. dua edin şu son zamanlarıda hayırlısıyla bitireyim inşallah
kızlar gunaydın herkese.az once saglık ocagındakı hemsıreyle gorustum tetanoz asısı yapalım dedı.ıgne kullanırken bu asının zararı olur mu.doktoruma da soracagım gıtmeden once
kızlar konu ile alakalı bir sorum olucak kan pıh.yüzünden 2 düşük(karnımda kalbi durdu)bebek kaybettim ve sonunda 18 ay önce kontrollü gebelikle bebeğimi doğurdum 9 ay iğne oldum kan pıhtılaşması ve bebek aspirini içtim ama doğum sonrası hiç bişey yapılmadı doğum yapan ark doğum sonrası tedaviniz devam ediyormu
bende bu soruyu sordum ama malesef bilen yok bende merak ediyorum
ben 3 ay önce doğum yaptım okul tatil olsun hematoloğa gidicem bakalım ne dicek
senin mutasyon neydi benim c 677 t homozigot
bu haftaki duamızın maşallahı var. bu akşam duamız bitiyor, son okumalarımızı yapcaz. arkadaşımız zehra ve kızı ceylin dualamayı yapcak)) yarın hangi duaya başlayalım arkadaşlar. bu hafta baya güzel oldu okuma sayısı ve ben 4444 salavat-ı tefriciye okuyalı diyorum. Baya kalabalıklaştık, bu hızla okuruz bence ne dersiniz.
tepinize bol sağlıklı bebişler dularınız kabul olsun...eğer doğum yapan varsada cevap beklerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?